Audioexpert.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Audioexpert.nl

Wil je iets kopen op het gebied van hifi en/of audio? Wellicht is Audioexpert.nl een interessante website voor jou. Bekijk hier welke ervaringen er bij deze onderneming bekend zijn.


Wat is Audioexpert.nl?


Bij Audioexpert.nl koop je alles op het gebied van hifi, audio, kabels en stroom. De website is onderdeel van Audioexpert B.V. in 's-Hertogenbosch. Volgens de organisatie zelf betreft het de beste audio-videowinkel die er in Nederland bestaat. Audio-apparatuur is apparatuur om geluid mee op te nemen, uit te zenden, weer te geven en te versterken. Hifi staat voor High Fidelity. Via Audioexpert.nl wordt een totaaloplossing geboden voor een complete thuisbioscoop en/of stereoinstallatie. Daarnaast zijn er allerlei losse producten te koop. In de winkel is het mogelijk om de apparaten goed met elkaar te vergelijken. Mocht je een vraag hebben kun je die aan een van de personeelsleden stellen. Er worden items van verschillende merken tegen diverse prijzen verkocht. Mocht je de vestiging bezoeken is het een optie om voor de deur of in een parkeergarage te parkeren.


Online bestellen


Consumenten kunnen de artikelen online bestellen. Het product dat je wilt hebben drop je online in de winkelmand. Vervolgens ga je richting het afreken gedeelte. Na het invullen van persoonlijke informatie is het tijd om de geschikte betaalmethode te kiezen. Vervolgens kun je de keuze maken om iets af te halen of te laten bezorgen. Na controle van hetgeen dat je hebt ingevoerd dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Na afloop is het tijd om de bestelling te plaatsen. Hierna krijg je de mogelijkheid om de aankoop te betalen. Klanten krijgen na het doen van een bestelling een bestelbevestiging. Deze bevestiging wordt per e-mail verstuurd. Als je deze niet hebt binnen gekregen is het zaak om je map 'ongewenste e-mail' te controleren. Mocht daar ook niks zijn binnen gekomen moet je contact opnemen met de klantenservice. Als je een annulering of wijziging wilt doorvoeren is dat mogelijk. Deze veranderingen kunnen telefonisch of per e-mail doorgegeven worden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.


Verzendinformatie


Als je pakket onderweg is wordt er een verzendbevestiging naar je verstuurd. Je kunt hiermee jouw zending volgen. Dit doe je via de site van transportbedrijf PostNL. Het kan voorkomen dat een pakket te groot is om via het reguliere transportbedrijf vervoerd te worden. In zulke situaties worden de bestellingen verstuurd via gespecialiseerde transporteurs. Na het doen van jouw bestelling wordt er contact met je opgenomen. Samen bepalen jullie het geschikte aflever moment. Via PostNL zal een order binnen 24 uur bij de klant afgeleverd worden. Bij grotere zendingen kan een levering 3 werkdagen in beslag nemen. Het kan voorkomen dat je tijdens de levering niet thuis bent. De bestelde goederen worden dan de volgende dag nogmaals aangeboden. Als je dan weer niet thuis bent worden de spullen bij een afhaallocatie in de buurt afgegeven. Je zal hiervan een notitie door de brievenbus ontvangen.


Retourinformatie


Het bedrijf heeft de afkoelperiode vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze termijn kan een item bekeken en uitgeprobeerd worden. Mocht het item niet aan je wensen voldoen heb je de mogelijkheid een retour in gang te zetten. Tijdens de bedenktermijn is het wel van belang dat er voorzichtig met het product wordt omgesprongen. Als dit niet gebeurt kan het voorkomen dat er kosten in rekening gebracht worden. De verpakking moet zich zoveel mogelijk in goede en originele staat bevinden. Dit zorg ervoor dat het retourproces snel en vlekkeloos afgehandeld kan worden. Er kan gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht. Er zal dan een Europees modelformulier voor herroeping ingevuld moeten worden. Het verzoek is om dat formulier dan met de zending mee terug te sturen.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij Audioexpert.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke artikelen heb je bij deze organisatie gekocht? Is je bestelling op tijd afgeleverd? Hoe heb je de service ervaren? Deel je ervaring via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)