Atelier Goldner Schnitt

3.7
4.7

Bestellen

2.7

Service

4.2

Prijs

3.3

Levering

27.3%

Zou hier weer kopen

Atelier Goldner Schnitt

Welkom op de plek waar modebewuste dames en heren een review van hun ervaring met dit bedrijf kunnen achterlaten. Toekomstige consumenten kunnen daardoor op deze pagina de meningen en beoordelingen lezen in de achtergelaten recensies. Schrijf en lees je mee?

Convectiemode

Veel mode die vandaag de dag in de grote winkels hangt is enkel gemaakt op het seizoen, de trend die heerst en waar de fashionista warm voor loopt. In de lente is het zus, in de zomer zo, in de herfst komen de oversized truien uit de kast en in de winter doen we er nog een laag bij. Probleem is alleen dat dit soort fashion weinig tot geen rekening houdt met de verschillende posturen die de mensheid rijk is. De pasvorm is daardoor niet voor iedereen geschikt en vaak beslaat het aanbod maar een beperkt aantal kledingmaten. Naast een standaard pasvorm is, laat ook de kwaliteit van de stof te wensen over. Valt je lijf in de categorie ‘grote maten’ of ‘korte maten’, dan kan elegante of goedvallende kleding vinden soms een hele opgave zijn. En dat is jammer.

Je zoekt wat?

Er zijn een aantal manieren waarop je kunt gaan zoeken. Gericht op kledingstuk of op uitstraling. De gewenste maat kan vaak als zoekfilter worden ingevoerd. De eerste methode is vrij gericht, want als je zoekt op een pantalon, krijg je vaak geen broek of rok te zien. En hoewel badpakken, lingerie en nachtmode in de fysieke winkels vaak in dezelfde hoek te vinden zijn, krijgen ze bij webshops meestal een eigen sectie. Jasjes, blazers en vesten delen soms een kopje, maar niet met gewone jassen of mantels. Jurken zijn ook weer een wereld apart, net als shirts en topjes. En dan hebben we nog accessoires als sjaals en tassen.

Als je op thema zoekt, laat je je eigenlijk verrassen. In deze indeling gaat het om de sfeer of karakter van de kleding, dus je komt er allerlei items onder tegen. Denk hierbij aan termen zoals feestelijk, zakelijk, exclusief, basics, trends, winter, romantisch, sportief, casual, vrije tijd, koffer bestendig, enzovoort. Maar je kunt hier vaak ook onder voorkeursstoffen zoeken, zoals natuurmaterialen, tricot of katoen. Dat is fijn als een voorkeur hebt voor een bepaald materiaal.Home deco, dat stapje meer

Ondertussen is het niet vreemd meer als een kledinglijn ook decoratie voor in huis verkoopt. Het beeld wat een modemerk uitdraagt, wordt zo ook geïntroduceerd in woonvertrekken als de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, badkamer of keuken. Dit draagt bij aan een totaalbeeld dat verder gaat dan alleen een outfit of ensemble. Dat liefhebbers van de stijl van het kledingmerk deze ook in hun interieur willen opnemen, is begrijpelijk. Woontextiel kan daarin al een wereld van verschil maken.

Atelier Goldner Schnitt

Deze kledingwinkel met eigen atelier hanteert een uitgebreid maatsysteem. Naast de ‘gewone’ maten, bieden ze ook ‘grote’ en ‘(extra) korte’ maten aan. Daardoor beslaat hun gehele collectie ongeveer 25 verschillende maten, die allemaal staan toegelicht in de maattabellen. Je kunt hier terecht voor zowel damesmode als herenmode, schoenen en woonaccessoires. Naast hun eigen collectie, voeren ze ook een aantal collecties van buitenaf, zoals Frankenwälder, My Way Fer en Districk.

Gepaste reviews

Wie weet ben je hier niet om te lezen, maar omdat je zelf ervaring met ze hebt en graag jouw mening en beoordeling in een recensie wilt zetten. Dat kan. Ben je te spreken over de klassieke waarden waar ze voor claimen te staan? Was het materiaal van hoogwaardige kwaliteit, de service uitstekend en hun mode-aanbod actueel? Jouw verhaal helpt consumenten na jou bij hun keuze.

Zoek je recensies van modebewuste klanten die je voor gingen? Lees hier reviews van hun ervaringen, meningen en beoordelingen over maat en kwaliteit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (55)

Anderen bekeken ook

close

Atelier Goldner Schnitt

Vergelijk reviews en bekijk Atelier Goldner Schnitt