NederlandReview

  Ervaringen Atelier Goldner Schnitt

  Welkom op de plek waar modebewuste dames en heren een review van hun ervaring met dit bedrijf kunnen achterlaten. Toekomstige consumenten kunnen daardoor op deze pagina de meningen en beoordelingen lezen in de achtergelaten recensies. Schrijf en lees je mee?

  Convectiemode
  Veel mode die vandaag de dag in de grote winkels hangt is enkel gemaakt op het seizoen, de trend die heerst en waar de fashionista warm voor loopt. In de lente is het zus, in de zomer zo, in de herfst komen de oversized truien uit de kast en in de winter doen we er nog een laag bij. Probleem is alleen dat dit soort fashion weinig tot geen rekening houdt met de verschillende posturen die de mensheid rijk is. De pasvorm is daardoor niet voor iedereen geschikt en vaak beslaat het aanbod maar een beperkt aantal kledingmaten. Naast een standaard pasvorm is, laat ook de kwaliteit van de stof te wensen over. Valt je lijf in de categorie ‘grote maten’ of ‘korte maten’, dan kan elegante of goedvallende kleding vinden soms een hele opgave zijn. En dat is jammer.

  Je zoekt wat?
  Er zijn een aantal manieren waarop je kunt gaan zoeken. Gericht op kledingstuk of op uitstraling. De gewenste maat kan vaak als zoekfilter worden ingevoerd. De eerste methode is vrij gericht, want als je zoekt op een pantalon, krijg je vaak geen broek of rok te zien. En hoewel badpakken, lingerie en nachtmode in de fysieke winkels vaak in dezelfde hoek te vinden zijn, krijgen ze bij webshops meestal een eigen sectie. Jasjes, blazers en vesten delen soms een kopje, maar niet met gewone jassen of mantels. Jurken zijn ook weer een wereld apart, net als shirts en topjes. En dan hebben we nog accessoires als sjaals en tassen.

  Als je op thema zoekt, laat je je eigenlijk verrassen. In deze indeling gaat het om de sfeer of karakter van de kleding, dus je komt er allerlei items onder tegen. Denk hierbij aan termen zoals feestelijk, zakelijk, exclusief, basics, trends, winter, romantisch, sportief, casual, vrije tijd, koffer bestendig, enzovoort. Maar je kunt hier vaak ook onder voorkeursstoffen zoeken, zoals natuurmaterialen, tricot of katoen. Dat is fijn als een voorkeur hebt voor een bepaald materiaal.


  Niet iedereen is geschikt als modeontwerper of een eigen kledinglijn

  Home deco, dat stapje meer
  Ondertussen is het niet vreemd meer als een kledinglijn ook decoratie voor in huis verkoopt. Het beeld wat een modemerk uitdraagt, wordt zo ook geïntroduceerd in woonvertrekken als de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, badkamer of keuken. Dit draagt bij aan een totaalbeeld dat verder gaat dan alleen een outfit of ensemble. Dat liefhebbers van de stijl van het kledingmerk deze ook in hun interieur willen opnemen, is begrijpelijk. Woontextiel kan daarin al een wereld van verschil maken.

  Atelier Goldner Schnitt
  Deze kledingwinkel met eigen atelier hanteert een uitgebreid maatsysteem. Naast de ‘gewone’ maten, bieden ze ook ‘grote’ en ‘(extra) korte’ maten aan. Daardoor beslaat hun gehele collectie ongeveer 25 verschillende maten, die allemaal staan toegelicht in de maattabellen. Je kunt hier terecht voor zowel damesmode als herenmode, schoenen en woonaccessoires. Naast hun eigen collectie, voeren ze ook een aantal collecties van buitenaf, zoals Frankenwälder, My Way Fer en Districk.

  Gepaste reviews
  Wie weet ben je hier niet om te lezen, maar omdat je zelf ervaring met ze hebt en graag jouw mening en beoordeling in een recensie wilt zetten. Dat kan. Ben je te spreken over de klassieke waarden waar ze voor claimen te staan? Was het materiaal van hoogwaardige kwaliteit, de service uitstekend en hun mode-aanbod actueel? Jouw verhaal helpt consumenten na jou bij hun keuze.

  Zoek je recensies van modebewuste klanten die je voor gingen? Lees hier reviews van hun ervaringen, meningen en beoordelingen over maat en kwaliteit.

  Atelier Goldner Schnitt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  2

  Prijs

  4,6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer Slechte Levering

  Hermus02-11-2018

  In september besteld, 2x gebeld zou nu eind oktober komen, Niks Ontvangen!
  November wéér gebrld, was nog niks verstuurd en konden niet aangeven wanneer wel !!!
  Ze gooien je dood met boekjes maar kunnen Niet Leveren wat er in de boekjes staat !!!

  Slechte Winkel om te bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  adreswijziging

  Martin Drent31-07-2018

  Krijg weer post voor Mevr. J. Plas-Scheffer. Deze mevrouw woont hier al bijna een jaar niet meer. Zij is verhuist naar Mercator Kraaienest Groningen. Ben zo vrij om uw fraaie catalogus weg te gooien. Weet ook niet zeker of b.g. mevrouw nog wel leeft.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  duurt te lang

  BRIGITTE LUNENBURG26-06-2018

  Hier 2 bestellingen geplaatst, voor de eerste 2 x moeten bellen waar de levering bleef
  Voor de tweede bestelling reeds 3 x gebeld waar het pakket blijft.
  Dan blijkt dat ik eerst het eerste pakket moet terugsturen, dat doe je dan meteen,.. na 4!!!! dagen nogmaals gebeld.... blijkt dat niet alles voorradig is. Dat ze dat dan GVD..... meteen zeggen....waardeloze communicatie vanuit het bedrijf....Waardeloos in deze tijd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  leveringsproblemen

  Dirckje van Eefferen24-06-2018

  Voor oudere dames staat op de site prachtige kleding voor een redelijke prijs. Niet te goedkoop en niet te duur. Dus voor mijn moeder, die in verband met ziekte, veel was afgevallen 3 setjes kleding (3 x blouse, 3 x vest, 3 x broek) besteld. Beloofd werd dat binnen 3-5 werkdagen de kleding zou worden geleverd. Bij andere kledingsites is dat meestal ook zo. Bij Atelier Goldner Schnitt echter niet. Mijn moeder kreeg na 4 dagen een excuusbrief dat geen enkel besteld kledingstuk op korte termijn geleverd kon worden. Er stond niet eens bij binnen welke termijn dan wel. Dit heb ik echt nog nooit eerder meegemaakt bij een bestelling via Internet. Gelukkig hoefde ik niet vooruit te betalen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over Atelier Goldner Schnitt

  Uw beoordeling