NederlandReview

  Ervaringen Atelier Goldner Schnitt

  Welkom op de plek waar modebewuste dames en heren een review van hun ervaring met dit bedrijf kunnen achterlaten. Toekomstige consumenten kunnen daardoor op deze pagina de meningen en beoordelingen lezen in de achtergelaten recensies. Schrijf en lees je mee?

  Convectiemode
  Veel mode die vandaag de dag in de grote winkels hangt is enkel gemaakt op het seizoen, de trend die heerst en waar de fashionista warm voor loopt. In de lente is het zus, in de zomer zo, in de herfst komen de oversized truien uit de kast en in de winter doen we er nog een laag bij. Probleem is alleen dat dit soort fashion weinig tot geen rekening houdt met de verschillende posturen die de mensheid rijk is. De pasvorm is daardoor niet voor iedereen geschikt en vaak beslaat het aanbod maar een beperkt aantal kledingmaten. Naast een standaard pasvorm is, laat ook de kwaliteit van de stof te wensen over. Valt je lijf in de categorie ‘grote maten’ of ‘korte maten’, dan kan elegante of goedvallende kleding vinden soms een hele opgave zijn. En dat is jammer.

  Je zoekt wat?
  Er zijn een aantal manieren waarop je kunt gaan zoeken. Gericht op kledingstuk of op uitstraling. De gewenste maat kan vaak als zoekfilter worden ingevoerd. De eerste methode is vrij gericht, want als je zoekt op een pantalon, krijg je vaak geen broek of rok te zien. En hoewel badpakken, lingerie en nachtmode in de fysieke winkels vaak in dezelfde hoek te vinden zijn, krijgen ze bij webshops meestal een eigen sectie. Jasjes, blazers en vesten delen soms een kopje, maar niet met gewone jassen of mantels. Jurken zijn ook weer een wereld apart, net als shirts en topjes. En dan hebben we nog accessoires als sjaals en tassen.

  Als je op thema zoekt, laat je je eigenlijk verrassen. In deze indeling gaat het om de sfeer of karakter van de kleding, dus je komt er allerlei items onder tegen. Denk hierbij aan termen zoals feestelijk, zakelijk, exclusief, basics, trends, winter, romantisch, sportief, casual, vrije tijd, koffer bestendig, enzovoort. Maar je kunt hier vaak ook onder voorkeursstoffen zoeken, zoals natuurmaterialen, tricot of katoen. Dat is fijn als een voorkeur hebt voor een bepaald materiaal.


  Niet iedereen is geschikt als modeontwerper of een eigen kledinglijn

  Home deco, dat stapje meer
  Ondertussen is het niet vreemd meer als een kledinglijn ook decoratie voor in huis verkoopt. Het beeld wat een modemerk uitdraagt, wordt zo ook geïntroduceerd in woonvertrekken als de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, badkamer of keuken. Dit draagt bij aan een totaalbeeld dat verder gaat dan alleen een outfit of ensemble. Dat liefhebbers van de stijl van het kledingmerk deze ook in hun interieur willen opnemen, is begrijpelijk. Woontextiel kan daarin al een wereld van verschil maken.

  Atelier Goldner Schnitt
  Deze kledingwinkel met eigen atelier hanteert een uitgebreid maatsysteem. Naast de ‘gewone’ maten, bieden ze ook ‘grote’ en ‘(extra) korte’ maten aan. Daardoor beslaat hun gehele collectie ongeveer 25 verschillende maten, die allemaal staan toegelicht in de maattabellen. Je kunt hier terecht voor zowel damesmode als herenmode, schoenen en woonaccessoires. Naast hun eigen collectie, voeren ze ook een aantal collecties van buitenaf, zoals Frankenwälder, My Way Fer en Districk.

  Gepaste reviews
  Wie weet ben je hier niet om te lezen, maar omdat je zelf ervaring met ze hebt en graag jouw mening en beoordeling in een recensie wilt zetten. Dat kan. Ben je te spreken over de klassieke waarden waar ze voor claimen te staan? Was het materiaal van hoogwaardige kwaliteit, de service uitstekend en hun mode-aanbod actueel? Jouw verhaal helpt consumenten na jou bij hun keuze.

  Zoek je recensies van modebewuste klanten die je voor gingen? Lees hier reviews van hun ervaringen, meningen en beoordelingen over maat en kwaliteit.

  Atelier Goldner Schnitt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  3,2
  38% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,2

  Service

  2

  Prijs

  3,6

  Leveren

  3,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  A. Verheul ( WHA van Diem)12-04-2019

  Voor mijn moeder 2 broeken besteld, prima maar aardig aan de prijs. Geen nood, dacht ik...kortingsbon van 20 --.
  Dit bedrag wordt echter niet in mindering gebracht op het totaalbedrag!!!
  Dit moet zelf verrekend worden (blijkt achteraf). Als, per abuis, het vermelde bedrag op de factuur wordt betaald, heb je pech!!. Geen restitutie....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Geen levering,geen communicatie

  Mirjam27-03-2019

  13-2 bestelling online geplaatst en betaald. Volgens mij oma duurt het altijd wel een paar weken dus had ik geduld... 5-3 ontvang ik een brief dat het product is uitverkocht...Verder geen bericht wanneer dan wel. Vandaag 27-3 contact opgenomen. Wordt zodat afgewimpeld met de mededeling dat het is uitverkocht. Tja dat weet ik ook wel. Dus ik zeg; ik wil de bestelling annuleren en mij geld terug. Reactie; maar u betaald pas bij levering via acceptgiro. Nee Mevrouw u leeft niet meer in 1970... ik heb online besteld en betaald. Ok?! Ja mag ik dan uw rekeningnummer zodat we het terug kunnen boeken? Alles doorgegeven. Maar excuses??? Nee hoor.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Geld in gijzeling

  Bergman30-11-2018

  Kerstversiering besteld, ontvangen en erg blij mee.
  Acceptgiro vermeldt alleen niet de €20 welkomstkorting, waardoor ik per abuis toch het volle bedrag betaal.
  Contact opgenomen: Die €20 staat als tegoed voor uw volgende bestelling.
  Nee, het was welkomskorting en ik wil het graag terug.
  Sorry wij geven geen geld voor waardebonnen.
  Dit is geen waardebon, maar beloofde korting die jullie expres niet op de acceptgiro zetten?!

  -> geen respons meer!!

  Bergman Update09-12-2018

  UPDATE: Toch een e-mail ontvangen met de vraag of ik mijn rek nummer door wilde geven, zodat ze mijn €20 terug kunnen storten! Dank u wel Atelier Goldner Schnitt, nu kan ik weer genieten van de mooie kerstversiering die ik bij u heb besteld.

  E. van Dijk19-12-2018

  Mijn moeder heeft begin november een jas online besteld. Levertijd zou 5-6 dagen zijn. Nog steeds niet ontvangen en ook geen bericht waarom er niet wordt geleverd. Ze had de jas nodig dus heeft ze nu maar bij een andere winkel een jas gekocht. Die van GS gaat als die ooit nog komt retour GS. Wat een slechte service geeft dat bedrijf

  Ina25-01-2019

  Ook ik zit al meer dan een week op mijn bestelling te wachten. Ik heb net een email gestuurd waar de bestelde kleding blijft. Als ik inlog staat de bestelde kleding nog in mijn winkelmandje maar zonder aftrek van € 20,00 korting en verzendkosten. Toch heb ik een bevestigingsmail van mijn bestelling gekregen. Mensen jullie hebben slechte recensies. Doe er wat aan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  WAARDELOOS

  A. Priem27-11-2018

  Alleen maar minpunten! Slechte kwaliteit en pasvorm! Al 10 keer verzocht mij geen catalogus meer te zenden, maar dat toch blijven doen! Stuur catalogus retour afzender, maar niets helpt bij dat bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zeer Slechte Levering

  Hermus02-11-2018

  In september besteld, 2x gebeld zou nu eind oktober komen, Niks Ontvangen!
  November wéér gebrld, was nog niks verstuurd en konden niet aangeven wanneer wel !!!
  Ze gooien je dood met boekjes maar kunnen Niet Leveren wat er in de boekjes staat !!!

  Slechte Winkel om te bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  adreswijziging

  Martin Drent31-07-2018

  Krijg weer post voor Mevr. J. Plas-Scheffer. Deze mevrouw woont hier al bijna een jaar niet meer. Zij is verhuist naar Mercator Kraaienest Groningen. Ben zo vrij om uw fraaie catalogus weg te gooien. Weet ook niet zeker of b.g. mevrouw nog wel leeft.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  duurt te lang

  BRIGITTE LUNENBURG26-06-2018

  Hier 2 bestellingen geplaatst, voor de eerste 2 x moeten bellen waar de levering bleef
  Voor de tweede bestelling reeds 3 x gebeld waar het pakket blijft.
  Dan blijkt dat ik eerst het eerste pakket moet terugsturen, dat doe je dan meteen,.. na 4!!!! dagen nogmaals gebeld.... blijkt dat niet alles voorradig is. Dat ze dat dan GVD..... meteen zeggen....waardeloze communicatie vanuit het bedrijf....Waardeloos in deze tijd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  leveringsproblemen

  Dirckje van Eefferen24-06-2018

  Voor oudere dames staat op de site prachtige kleding voor een redelijke prijs. Niet te goedkoop en niet te duur. Dus voor mijn moeder, die in verband met ziekte, veel was afgevallen 3 setjes kleding (3 x blouse, 3 x vest, 3 x broek) besteld. Beloofd werd dat binnen 3-5 werkdagen de kleding zou worden geleverd. Bij andere kledingsites is dat meestal ook zo. Bij Atelier Goldner Schnitt echter niet. Mijn moeder kreeg na 4 dagen een excuusbrief dat geen enkel besteld kledingstuk op korte termijn geleverd kon worden. Er stond niet eens bij binnen welke termijn dan wel. Dit heb ik echt nog nooit eerder meegemaakt bij een bestelling via Internet. Gelukkig hoefde ik niet vooruit te betalen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over Atelier Goldner Schnitt

  Uw beoordeling