ASUS

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ASUS

Wil je een nieuwe computer open? Ben je toe aan een andere smartphone? Zoek je onderdelen voor computers? Wellicht is ASUS een interessante organisatie voor jou. Je kunt de producten van Asus bij Bol.com bestellen. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over ASUS bestellingen bij Bol.com bekend zijn. 


Over ASUS


ASUS is een producent van computers, smartphones, tablets, servers en onderdelen voor computers. Deze organisatie maakte een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar vooral voor Intel en AMD. Daarnaast fabriceert ASUS ook videokaarten, barebone-pc's, netwerkproducten en anderen. Volgens ASUS kunnen mensen iedere dag profiteren van de wijsheid en kennis van de kwalitatief hoge producten van ASUS. Met ieder product stellen ze te willen innoveren. ASUS omschrijft zichzelf als een vooruitstrevend technologiebedrijf. Ze maken allerlei producten op het gebied van informatietechnologie.


Bestelproces

 


Om iets te kunnen bestellen moet je een Bol.com account hebben. Als je deze nog niet hebt zul je je moeten registreren. Om te bestellen moet je een aantal eenvoudige stappen doorlopen. Als je een bestelling geplaatst hebt zul je een bestelbevestiging ontvangen. Je ontvangt deze bevestiging per e-mail. Mocht je de mail niet zien moet je een kijkje in je spambox nemen. Als de mail daar ook niet staat moet je contact opnemen met de klantenservice van Bol.com. 


Verzendingen


De meeste pakketten worden bezorgd door PostNL. Er wordt ook samengewerkt met andere logistieke partners. Ze stellen producten zo efficiënt en duurzaam als mogelijk af te leveren. Op het gebied van transport willen ze eveneens innoveren. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch transport, op maat verpakken en het weglaten van vulmateriaal. Je wordt constant door Bol.com op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Je kunt je bestelling ook volgen via een Track & Trace code. 


Retourneringen 


Ben je onverhoopt ontevreden met jouw bestelling? Dan kun je jouw artikel naar het bedrijf retourneren. De termijn om een product retour te sturen is bij deze organisatie vastgesteld op 60 dagen. Aan het retour sturen van producten zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan beschreven op de website. 


Duurzaamheid 


Het bedrijf stelt duurzaamheid belangrijk te vinden. Ze willen hun klanten optimale ondersteuning bieden om duurzame en bewuste keuzes te maken. Alle duurzame items zijn voorzien van een label van objectieve duurzaamheidsmerken. De duurzaamheid labels geven je meer informatie over waarom het product een duurzame keuze is. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven als er een item fairtrade of biologisch is of gemaakt is door sociale ondernemers. Het bedrijf wil zich op het gebied van duurzaamheid constant blijven ontwikkelen. Het doel is om in 2022 van alle productcategorieën een duurzaam alternatief te kunnen tonen.


Maatschappelijke betrokkenheid 


Bol.com zet ook in op mensen en maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf stelt een lokaal platform te zijn met meer dan 30.000 ondernemers. Deze personeelsleden zijn verspreid over Nederland en België. Er wordt aangegeven dat ze zich maatschappelijk verbonden voelen met de lokale omgeving. Ze ondersteunen daarom initiatieven van lokale ondernemers die aansluiten bij de eigen organisatie. Ze zetten in op goede doelen die ondernemerschap, innovatie en tech combineren. Ze doen dit op basis van de kennis, kunde en enthousiasme van 2.000 mensen van Bol.com. Ze stellen dat hun maatschappelijke impact op deze manier zo groot mogelijk is. 


Ervaringen


Heb je weleens een artikel van ASUS bij Bol.com besteld? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service ervaren? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Deel je mening op deze pagina van NederlandReview.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)