Asbas Computers

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Asbas Computers

Heb je een nieuwe computer of laptop nodig? Dan is Asbas Computers misschien wel een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke reviews er over Asbas Computers zijn geschreven.


Wat is Asbas Computers?


Asbas Computers is een computerwinkel in Utrecht. Je kan de producten eveneens via een webwinkel kopen. Het gaat hierbij om refurbished artikelen. De items die je hier kunt bestellen zijn onder andere laptops, desktops, monitoren, smartphones en accessoires. Deze onderneming is opgestart in 2003. In de beginjaren was dit nog een kleine organisatie. Inmiddels beschikt het bedrijf over meer dan 15 jaar ervaring in de computerbranche. Ze stellen up to date te zijn m.b.t. de ontwikkeling op de markt. Persoonlijk omgaan met klanten en betrouwbaar advies geven, staan hier centraal. Klanttevredenheid speelt volgens de medewerkers een belangrijke rol. Er wordt aangegeven dat iedere aankoop nauwkeurig wordt behandeld. Als je vragen hebt kun je ze altijd stellen. Asbas Computers stelt dat je bij hun de laatste prijsgarantie vindt. Er worden apparaten verkocht van merken zoals HP, Dell, Lenovo, Fujitsu en Toshiba. Er wordt ook onderhoud aan apparaten verzorgd. Computers en laptops zijn al voorzien van softwarepakketten zoals virusscanners, Google Chrome en Microsoft Office.


Bestelinformatie


Het is mogelijk om een bestelling af te halen in de winkel. Je dient dan wel goed te kijken wanneer de zaak is geopend. Een item online bestellen is in een aantal stappen te realiseren. Volgens Asbas Computers kan er op een veilige manier betaald worden. Je kan bijvoorbeeld betalen via iDEAL. PostNL zal er uiteindelijk voor zorgen dat je bestelling bij je wordt bezorgd. Voor 17:00 uur bestellen houdt in dat jouw pakket dezelfde dag nog de deur uit gaat. Na dit tijdstip worden ze de volgende dag verzonden. Via een trackcode kan je volgen waar je pakket zich bevindt. Als je niet aanwezig bent tijdens het aflevermoment, gaat je pakket naar de buren. Je zal hierover geïnformeerd worden via een briefje dat door je bus gegooid wordt.


Herroepingsrecht


Klanten kunnen een beroep doen op het herroepingsrecht. Inhoudelijk wil dat zeggen dat je je beroept op de Wet Kopen op Afstand. De afkoelingstermijn is vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase mag je een retour aanmelden. Je hoeft dan geen opgaaf van reden door te geven. De termijn gaat officieel van start op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Op alle items die je bij dit bedrijf kunt kopen geldt een 28 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Als je je bedenkt en iets retour wilt sturen moet je dit zo snel mogelijk doen. Een retouraanvraag zal binnen 14 dagen moeten zijn ingediend bij de klantenservice. Daarna heb je hetzelfde aantal dagen de tijd om een product te retourneren. Je kan een herroeping eveneens uitoefenen via het Europees modelformulier. Dit formulier is te downloaden op de website van Asbas Computers.


Retourinformatie


Een retour moet goed verpakt teruggestuurd worden. Het verzoek is om een retourpakket te voorzien van bestel-/order of factuurnummer. Dit moet dan op de doos geschreven worden. Als een retour akkoord wordt bevonden zal het aankoopbedrag worden teruggestuurd. Deze betaling vindt plaats binnen 14 dagen vanaf het moment dat een retour is aangemeld. Zorg altijd dat de doos die je terugstuurt compleet is. Je mag het pakket uitpakken en het vervolgens op een degelijke manier uitproberen. Ga voorzichtig met je bestelling om en zorg dat er geen schade op je product zit. Als dit wel het geval is dan kan het gebeuren dat je geen volledige terugbetaling zult ontvangen. De retourzending zal verstuurd moeten worden naar de vestiging in Utrecht. Zowel de ondernemer als de koper zullen zich moeten houden aan alles wat valt onder het retourrecht.


Ervaringen


Heb je weleens een apparaat bij Asbas Computers gekocht? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Fijn als je deze wilt delen via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Snelle zwaardere laptop Dell/HP

Vorig jaar een 23,3 inch Dell laptop gekocht prive. Heel snel, net apparaat, goede levering. Gewoon top zoals het hoort. Dus: nóg een laptop gekocht voor m'n collega op het werk, in september. Dat model gaf wat problemen. Ingeruild voor een ZBook van HP. Er zat alleen een ander merk lader bij: enorm groot en zwaar! Gevraagd om een goede oplossing. De eigenaar Aslan heeft 4 modellen voor ons naast elkaar gezet en was zeer geduldig. Ondanks zijn oplossingen kozen we ervoor om een veel lichtere en kleinere HP lader (150W) bij HP zelf te kopen. Aslan gaf niet op en heeft ons kosteloos die HP lader opgestuurd. Vandaag ontvangen en hij werkt perfect en is een stuk kleiner en lichter dan het eerdere model. Aslan is een topper: hij gaat tot het uiterste om zijn klant tevreden te krijgen. Ga door op deze weg! Zoeken jullie een refurbished IT-product? Schakel Asbas in Utrecht in!

S

Sjoerd

11-11-2022

0