Artefit.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Artefit.com

Wil je graag compressie- en vrijetijdskleding kopen? Dan is het wellicht een idee om Artefit.com van ISKO Vital eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en bijbehorende webshop. Alle reviews die je leest zijn eerlijk geschreven.


Wat is Artefit.com?


Artefit.com is een webshop van het bedrijf ISKO Vital. Via deze online shop kunnen klanten compression wear (compressiekleding en leisure wear (vrijetijdskleding) bestellen. Voor meer informatie over deze kleding is het raadzaam Artefit.com zelf eens te bezoeken. Bij deze organisatie staan welzijn en veiligheid hoog in het vaandel. Deze onderneming is een grote speler als het om duurzame textiel gaat. Ook doen ze veel met denim modemerken. Doel is om compressiekleding op de markt te brengen, waar iedereen zich goed bij voelt. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor ISKO Vital? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Op de website staan alle contactgegevens vermeld.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen op Artefit.com? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan besteld worden als geregistreerde gebruiker of gast. Als je kiest voor registratie dan heb je je eigen klantaccount. Dit kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo heb je inzage in de bestelhistorie en hoef je bij een nieuwe bestelling niet steeds het leveringsadres in te voeren. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De betaalmethodes worden getoond tijdens het afrekenproces.


Leveringsinformatie


Via Artefit.com is te lezen dat ze hun best doen om producten snel te bezorgen. Nadat je bestelling is verwerkt wordt het pakket meegegeven aan een koerier. Vervolgens ontvang je een e-mail met trackingslink. Hiermee kun je online volgen waar jouw zending zich op welk moment bevindt. De leveringen vinden plaats via transportbedrijven PostNL en Deutsche Post. Bestellingen worden in flink wat landen geleverd. Ieder land staat vermeld op de website van ISKO Vital. De pakketjes worden afgegeven op het leveringsadres welke jij hebt doorgegeven tijdens het bestelproces.


Retourinformatie


Wil je afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Het verzoek is om retourneringen via de website door te geven. Je moet dan inloggen met je postcode en het bestelnummer. Het verzoek is om de reden van je retour door te geven. Op het moment dat jouw retourpakket is ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 2 weken worden terugbetaald. Er kan ook een beroep gedaan worden op het herroepingsrecht. Je moet dan binnen 14 dagen doorgeven dat je jouw bestelling wilt annuleren. Je hoeft dan geen opgave van reden tot annulering te vermelden.


Klachtenprocedure


Er wordt aangegeven dat ze altijd hun best doen om zaken probleemloos te laten verlopen. Toch kan er ergens in het proces een keer iets misgaan. Dit kan leiden tot ontevredenheid waardoor iemand soms weleens een klacht wilt indienen. Klachten kunnen aan het bedrijf doorgegeven worden door contact met ze op te nemen. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Volgens dit bedrijf wordt iedere klacht zo snel mogelijk beantwoord. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld.


Privacy klanten


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van klanten. Er is een privacybeleid van kracht. In dit beleid wordt beschreven hoe er wordt omgesprongen met persoonlijke informatie. Alle gegevens worden hoofdzakelijk gebruikt om de gebruiker een zo goed mogelijke bestelervaring te bieden. Op de site wordt eveneens juridische informatie beschreven. Het kan raadzaam zijn dat eens rustig door te lezen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij ISKO Vital? Heb je weleens een bestelling gedaan via Artefit.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier besteld? Ben je tevreden over de prijzen en kwaliteit? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen?


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)