NederlandReview

    Ervaringen Art & Craft

    Art & Craft is de webshop die voor jou het internet afstruint voor de laagste prijzen. Van wasmachine tot barbecue en van spiegelreflexcamera tot stijltang: hier vind je alles. Reviews van anderen lezen voor je iets koopt? Lees dan verder.

    Over Art & Craft

    Dit is een webshop waar jij voor alles terecht kunt. Je kunt hier namelijk shoppen in de volgende uiteenlopende categorieën: fotografie, video, beeld & geluid, computer & IT, telefoon & tablet, navigatie, huishouden & wonen, keuken & koken, verzorging & beauty en outdoor & vrije tijd. Daarnaast is er nog een aparte categorie voor de outlet van deze all-round webshop en een categorie voor de beste acties en fijnste merken. Hier kan het dus bijna niet anders dan dat je vindt waar je naar op zoek was. Art & Craft: Een webshop met experience centers


    Interessante Art & Crafts trucjes om zelf mee te knutselen

    Altijd de beste prijs!

    Bij deze webshop zijn ze trots op hun prijzengarantie. Alle prijzen in het systeem van deze webshop worden automatisch vergeleken met de prijzen van de producten in andere grote en kleine winkels. Is er een prijs beter dan die je al krijgt op Artencraft.nl? Dan passen ze de prijzen aan, dit gebeurt hier elk half uur! De beste prijs is de laagste prijs waartegen ze het artikelen aan jou kunnen aanbieden. Deze wordt automatisch berekend door alle prijzen van het artikel met elkaar te vergelijken.

    Online shoppen of liever naar het Experience Center?

    Winkelen op het internet is supermakkelijk. Je kunt makkelijk verschillende producten met elkaar vergelijken en de beste prijs kiezen. Ook kun je bij artencraft.nl dus nog heel veel verschillende producten tegelijk bestellen, waar je anders meerdere winkels voor af moest lopen. Toch wil je sommige dingen eerst in het echt zien, voelen en gebruiken voor je overgaat tot aankoop. Je wilt ervaren hoe bepaalde producten voor jou wel of juist helemaal niet werken. Gelukkig kan dat bij deze webshop. In de Experience Centers in Mariakerke en Sint-Denijs-Westrem! In deze showrooms kun je de producten zien en afhalen.

    Klachten over Art&Craft?

    Misschien ben je niet helemaal tevreden over je aankoop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze webshop! Op Artencraft.nl kun je onder de kop klantenservice de meest gestelde vragen vinden in de categorieën:

    - Bestellingen: voor alle vragen rondom levertijden, het plaatsen van een bestelling of het wijzigen van een bestelling.
    - Retour: hier vind je antwoord op vragen als: hoe stuur je een product retour, welke retourtermijn geldt er, hoe maak je gebruik van je herroepingsrecht en welke uitzonderingen zijn er.
    - Garantie & Herstellingen: Ben je op zoek naar een garantiebewijs, wil je weten hoe wat de status van jouw reparatie is of wil je een herstelling aanvragen? Dan zit je hier goed.
    - Verzending & Levering: welke kosten zijn er voor verzending, wat gebeurt er als je niet thuis ben op het moment van levering en wat moet je doen als je product beschadigd is tijdens het verzendingsproces? Antwoord op deze en andere vragen vind je hier.
    - Betaling: hier vind je alles over de verschillende betalingsmogelijkheden, hoe je veilig kunt betalen en welke cadeaubonnen je in kunt leveren bij Art & Craft.
    - Veiligheid & Privacy: Wil je meer lezen over de , Thuiswinkel Waarborg BeCommerce of meer over jouw privacy? Kijk dan bij de veelgestelde vragen in deze rubriek.
    - Experience Centers: Wil je meer weten over de Experience Centers in Mariakerke of Sint-Denijs-Westrem? Kijk dan hier even.
    - Overige: vragen die eigenlijk niet echt ergens passen, vind je wellicht hier. Je kunt hier even kijken als je meer informatie wilt over bepaalde producten of kortingscodes.

    Wellicht staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen. Heb je een andere vraag of wil je liever direct contact met deze webshop? Ook dat kan. Je kunt hen telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag. Op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op de website kun je ook direct met een medewerker chatten of hen direct een mail sturen die binnen 48 uur beantwoord wordt.

    Wat heb jij besteld bij Art&Craft?

    Heb jij een nieuwe tuinset besteld bij deze webshop, al je huishoudelijke apparaten of de laatste benodigdheden voor je vakantie? Wat je ook besteld hebt, er zijn mensen nieuwsgierig naar jouw mening. Hoe luidt jouw review van deze webshop? Doen ze wat ze beloven, hoe is de kwaliteit van de producten en hoe wordt jij op de hoogte gehouden vanaf het moment dat je de bestelling geplaatst hebt tot het moment dat jij je nieuwe product(en) in handen houdt? Laat het anderen weten en laat hier jouw ervaringen achter! 

    Hoe zijn de ervaringen van klanten van webwinkel Art & Craft? Leveren ze wel? En zijn ze goed? Lees reviews van klanten!

    Art & Craft
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    6,6
    65% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Waterkoker.

    Ik heb zeer slechte ervaringen met Art & Craft. Daarom geef ik dit advies: koop niets bij dit bedrijf. Je blijft steeds voor niets thuis als ze jouw niet functionerend artikel zeggen op te halen. De dame van de klantenservice is onvriendelijk en verbrak zelfs de verbinding toen ik voor de zoveelste keer belde dat mijn pakket niet was opgehaald en wanneer nu eindelijk het aankoopbedrag teruggestort zou worden. Ze gaven de bezorgdienst de schuld. Bleek een glasharde leugen. Door het heen en weer bellen met de bezorgdienst en Art & Craft waren mijn mobiele belkosten opgelopen tot dik over de 100 euro want één van de nummers bleek een duur nummer. (Ik heb de belkosten uitgezocht omdat ik 2x moest opwaarderen).
    Dus dit bedrijf is een grote NO GO zone!

    Door: S. v. D. 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    tv niet geleverd

    Ze zouden vandaag mijn tv leveren, maar dat hebben ze niet gedaan.
    Walgelijk en frauduleus

    Door: Roel van der Zee18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Beter dan goed

    Offerte gevraagd.
    Binnen de paar uur een mooie offerte gekregen.
    Besteld zou een week duren en op minder dan een week was deze geleverd.
    Meer dan mijn verwachting dus!!
    Doe zo verder

    Door: Henk13-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Mooie service

    Top tv besteld aan een mooie prijs.
    Om 21u besteld en de volgende dag om 10u op de stoep!
    Mooie site mooie track

    Alles top

    Door: Teo09-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Topper

    Gewoon goed snel en met een prima prijs.

    Contact heel snel..

    Enkel een gepersonaliseerde doos zou het helemaal af maken!!

    Door: Chico02-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Aanrader

    Fijn comtact
    Mooie site
    Snelle levering
    Knappe prijs

    Door: Olivier02-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Onprettige levering

    Ja wat kan ik zeggen. Hier besteld omdat het elders duurder was. Maar mijn pakket ga ik pas zaterdag kunnen ontvangen na maandag besteld te hebben. Dit door de bezorgdienst waar mee gewerkt wordt. Er kan alleen een tijdvak gekozen worden tussen 8:00 en 22:00 en dit wordt dan door hun op de dag zelf nauwkeuriger ingepland. Op tijden dat niemand thuis is. Ik adviseer dan ook om gewoon lekker de gangbare bezorgdiensten te gaan gebruiken zoals PostNL, kan je gewoon kiezen voor avond levering of om het na je werk bij een afhaalpunt op te halen. Het product gaat goed zijn daar ben ik van overtuigd gezien de ervaring met het merk waar het van is. Maar, de ervaring met het verzenden/ontvangen is minder prettig.

    Door: Steven27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Eens maar nooit meer

    Ik had een laptop besteld op de Nederlandse site. De levering ging goed. Bij uitpakken bleek er azerty toetsenbord op te zitten. Direct aangegeven hem te willen ruilen voor een laptop met qwerty indeling. Ik werd verwezen naar de website, daar kon ik aangegeven de laptop te willen ruilen.
    Website werkte niet goed, klantenservice gebeld. Ellenlang in de wacht gehangen. Uiteindelijk zouden zij voor een retourbon zorgen. Na twee dagen nog niks ontvangen, weer gebeld. Retourafdeling wist van niks. Uiteindelijk retourbon gekregen en de laptop retour gestuurd. Dit was anderhalve week geleden.
    Geen bevestiging van ontvangst gekregen, ook hierover weer gebeld. Inmiddels is duidelijk geworden dat ze geen laptop met qwerty indeling geleverd kan krijgen. Nu is het dus wachten tot ze de retourafhandeling afronden en ik mijn geld terugkrijg. Gezien de reviews, vrees ik dat dit lang gaat duren.
    De sterren voor service hebben ze niet verdiend. Helaas moet je kennelijk twee sterren geven.

    Door: Jurre van den Bosch07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Topper

    Gewoon de beste Belgische onliner

    Door: Victor02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    uitermate tevreden

    Door enkele reviews twijfelde ik, maar omdat de prijs uitzonderlijk goed was toch besloten te bestellen. Bestelling om 22h gedaan, volgende dag 14h geleverd. netjes ingepakt en product dat voldoet aan de verwachtingen. Erg tevreden.

    Door: Bartt25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    LG TV

    Ik had de tv niet de volgende dag, maar dat was te begrijpen met deze drukke dagen, Heb toen wel de klantenservice gebeld en.dat was een vriendelijke man die me binnen 5 minuten kon zeggen wanneer de tv bezorgd werd. Ennuh hij staat nu thuis, ben er heel blij mee!

    Door: Jarno28-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer slechte service

    10 dagen geleden een bestelling geplaatst. 3 keer contact gehad met de kantenservice, steeds wordt mij verteld dat ik mijn bestelling de volgende dag zal ontvangen. Tot op heden niks ontvangen. Klantenservice medewerkers erg brutaal en totaal niet behulpzaam. De laatste keer weigerde de medewerker zijn naam te geven en verbrak de verbinding en noemde mij handicap omdat ik volgens hem zijn verhaal niet begreep. Ik wilde alleen weten wat de status is. Meneer bleef maar zeggen het ligt bij de leverancier. Zeer zeer slecht ervaren. Schandalig dat er zo met klanten wordt om gegaan!

    Door: H20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Heel slecht service en geen levering

    Product 4 weken geleden besteld, zou meteen geleverd worden. Werd steeds maar uitgesteld, en niks over gezegd. Pas als ik zelf weer om een leverdatum ging vragen, was het 'oh ja we hebben het nog eens nagevraagd, maar het komt nu 100% zeker dan en dan (elke keer later)'.

    Uiteindelijk bleken ze het product toch niet te kunnen krijgen van hun leverancier. Ga dan ook niet 4x lopen beloven dat het eraan komt, en wees een beetje proactief in het aangeven dat de levering later wordt.

    Door: R. Engwerda12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Waardeloze klanten service

    waardeloze klantenservice als je een product wilt retourneren.

    Had ze gebeld hoeveel het zou kosten en mij werd aangegeven dat dit via hun aangeboden service max. 4 euro zou kosten. Mij is uiteindelijk 55 euro van de 69 euro teruggegeven, dus de retourkosten waren flink hoger dan vermeld(14 euro / 20% van aankoopbedrag). Bij contact hierover werd mij simpel aangegeven dat dit verkeerd was doorgegeven en dat dit vervelend is maar dat het mijn probleem was.

    Als Nederlandse klant wees dus alert dat bij ontevredenheid je 14 euro retour kosten moet betalen, ongeacht of je het product wilt ruilen voor een ander product of je geld terug wilt.

    Onacceptabel voor mij zeker anno 2018. Ik zou hier niet bestellen.

    Door: V Westerhof07-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Snelle en prima service

    Rits van mijn Samsonite rugzak was stuk. Nieuwe rugzak ontvangen, snelle en prima service!

    Door: C. MacDonald22-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Ruimte voor verbetering, maar over het geheel tevreden

    In tegenstelling tot sommige andere reviews wil ik een positief licht op de klantenservice schijnen. De bestelling liep niet geheel volgens plan, maar ik heb iedere keer snel een reactie van de klantenservice ontvangen waardoor het uiteindelijk naar tevredenheid is afgerond.

    Art en Craft is een website met concurrerende prijzen. Ik had een bestelling geplaatst met vier producten waar ik bij hun minder voor betaalde dan bij andere (Nederlandse) webshops. Uiteindelijk is mijn bestelling in twee delen verstuurd, met uitzondering van de koelkast. Tijdens het plaatsen van mijn order werd er gezegd dat het een week zou duren voordat alle producten er waren. Dit werd uiteindelijk twee weken voor 2 van de 4 producten en bijna 4 weken voor het derde product. De koelkast zou pas 7 weken na het plaatsen van de order geleverd kunnen worden. Dit vond ik niet acceptabel. Gedurende dit proces werd ik echter wel uitstekend op de hoogte gehouden door de klantenservice en stonden ze mij vriendelijk te woord. Ook het annuleren van de koelkast was geen probleem en binnen drie werkdagen had ik het bedrag weer terug op mijn rekening. Ondanks dat het levertermijn enkele keren vooruit werd geschoven ben ik verder tevreden over hun service.

    Door: Tim06-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Niet ontvangen

    Nu al 3 weken aan het wachten op een stofzuiger. Na diverse telefoontjes en mails kreeg ik diverse datums waarop hij bezorgd zou worden. Als je eventueel iemand aan de lijn krijgt heb je daar ook niks aan.

    Door: Peter Groffen26-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Fijne service

    Mooi product.
    Fijne prijs.
    Snel geleverd met een stevige verpakking.
    Zeker aanrader

    Door: Victor07-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Topper

    Fijne ervaring zeker aanrader

    Door: Chris05-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tv gekocht

    tv besteld

    nooit geleverd oplichters nietsss kopen bij dit kut bedrij

    Door: Erwin20-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Art & Craft

    Uw beoordeling