NederlandReview

  Ervaringen ARKET

  Ben je op zoek naar een organisatie welke kleding, accessoires en toebehoren voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's verkoopt? Wellicht is ARKET een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn.

  Wat is ARKET?

  ARKET is een bedrijf waar je kleding, accessoires en toebehoren kunt kopen voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's. ARKET is een moderne (online) markt met essentiële producten. ARKET's missie is om kwaliteit te leveren. Dit stellen ze te doen door middel van algemeen toegankelijke, goed gemaakte en duurzame producten. Deze zijn ontworpen om lange tijd te worden gebruikt. ARKET is een moderne markt die kwaliteitskleding, schoenen en accessoires en een selectie van huishoudelijke artikelen en schrijfwaren aanbiedt. De speciale ARKET winkels hebben ook een vegetarisch café.

  Arket legt de focus op een langdurig ontwerp en een goede productie. Daarnaast is duurzaamheid en de ontwikkeling van de producten van het ARKET-merk een belangrijk aspect. Het bedrijf legt zijn focus op de keuze van leveranciers en materialen en vindt het van belang om hun klanten goed te informeren over de producten. Het bedrijf speelt in op de seizoenen met verschillende materialen en kleuren.

  MY FIRST ARKET HAUL BASICS + HOMEWARE || STYLE LOBSTER

  Ontwikkelingen van het merk

  ARKET betekent vel papier in het Zweeds. Het combineert concepten die vaak terugkomen bij de ontwikkeling van het merk. Het uitgangspunt bij elke productie is het definiëren van de kwaliteit die men wil bereiken. Het bedrijf wil voortbouwen op de sterke punten van iedere productie. Dat jij waar zult krijgen voor je geld wordt bereikt door schaalvoordelen, het gebruik van initiatieven zoals de garenprojecten en vooral door duurzame stijlen vast te stellen. Het resultaat is volgens het bedrijf een seizoenloze productiestroom met lagere ontwikkelingskosten en het vermogen om in de loop van de tijd de productie te verfijnen.

  Het belang van kwaliteit

  Er wordt door ARKET aangegeven dat het uitgangspunt definiëren van de kwaliteit is. Dit geldt voor iedere productie. Dit wil het bedrijf bereiken en ze willen voortbouwen op de sterke punten van elke productie die ze doen. Het belangrijkste is dat het helpt bij het bereiken van sterke, langdurige relaties met leveranciers, die samenwerken om hetzelfde doel te bereiken.

  Verzendingen

  Het bedrijf biedt internationale verzendingen aan naar meer dan 65 bestemmingen, waaronder Australië, Canada, Hong Kong, Japan, Rusland en Zuid-Korea. Mocht je willen weten wat de andere landen zijn, dien je een kijkje te nemen op de website van ARKET.

  Onderzoek en ontwikkeling

  Het bedrijf wil proberen producten met een langere levensduur te maken. Er wordt tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling daarvan. Dit kan in de vorm zijn van het bestuderen van vintage kleding en bronmateriaal om de archetypische kwaliteiten van een bepaalde stijl of print te identificeren. De ontwikkeling van de op maat gemaakte garen en stoffen zal worden gerealiseerd door de technicus van het bedrijf. Er wordt ook langdurig samengewerkt met experts zoals Japanse leveranciers van bovenkledingstoffen of Italiaanse pakfabrikanten.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij ARKET? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij dit bedrijf. Welke producten heb jij bij ARKET gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van deze producten? Ga je vaker iets bij ARKET kopen? Zijn de producten op tijd bij je afgeleverd? Wat vind je van de service bij ARKET? Laat via NederlandReview weten welke klant ervaringen er bij ARKET bekend zijn. Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  ARKET
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  jurk en slippers. Jurk geretourneerd.

  Ik had twee weken terug een mooie jurk gezien bij Arket. Heel mooi blauw. Wijde pasvorm dus ik wilde de gok wel wagen.

  Zag toen slippers in de sale en die heb ik erbij gedaan.

  Pakje gearriveerd. Over de slippers twijfelde ik eigenlijk nog, maar die zaten echt top! De jurk was in het echt ook erg mooi, maar viel wel heel wijd. Niet echt mijn stijl toch, zag ik toen ik m aandeed.

  Nog best even getwijfeld, want ik houd niet van retourneren. Maar ik vind hem toch echt niet goed passen, dus ik heb m vandaag geretourneerd.

  Retour sturen kan bij Arket gelukkig heel makkelijk. Kan gewoon in dezelfde doos terug, met het retourformulier. Retoursticker op de doos geplakt en ingeleverd bij Post NL punt.

  En retourneren is gratis!

  Dus ik zou hier zeker met een gerust hart nog een keer durven bestellen, want je kunt makkelijk en gratis retour sturen.

  Door: Elsa17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  meerdere sales artikelen. Twee items geretourneerd.

  Had van alles besteld bij Arket. Het meeste heb ik gehouden, maar toch twee dingetjes terug moeten sturen. Stond gewoon niet iets minder.

  Je kunt heel makkelijk retourneren met de papieren die ze meesturen. Ik heb het ook gewoon in dezelfde verpakking met de doos kunnen stoppen om het op te sturen. Ze zeggen dat je dan binnen twee weken ofzo je geld krijgt, maar ik heb het nu al terug. Dat was binnen twee dagen!

  En ook heel fijn dat ze een ontvangstbevestiging sturen. Vind het toch altijd spannend om zo'n pakketje met waarde aan het postkantoor te geven namelijk!

  De kleding is misschien wat duurder (hoewel, ik had sale) maar daardoor is het wel heel makkelijk bestellen en retourneren!

  Mooie webwinkel dus met een hele goede service. Ik dacht ik zeg het maar even want ik wist dat zelf niet van te voren!

  Door: Lisanne van Dam27-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  allerlei kleding!

  Prachtige winkel met echt goede spullen. Niet heel goedkoop, maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Ik vind het ook best wel belangrijk dat alles duurzaam is en zo en vind het niet erg om daar wat extra voor te betalen want dat is alleen maar eerlijker.

  Ik heb hier nu al meerdere malen besteld en ben nog nooit teleurgesteld.

  Door: Benthe van Meerwijk11-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  twee blouses in de sale

  twee blouses in de sale gekocht op Arket.
  bijna halve prijs, dat scheelt wel!
  bestelling was snel ontvangen en maten vallen gelukkig goed. het is oversized dus dat past meestal wel
  ik ben dus tevreden!

  Door: Marianne Overgaag27-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over ARKET

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ARKET een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over ARKET. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ARKET actief?

  ARKET is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ARKET gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.