Arganwinkel

7

Bestellen

6.2

Service

7

Prijs

6.3

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Arganwinkel

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.nl is een online shop met producten voor persoonlijke verzorging. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om dit bedrijf te leren kennen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Arganwinkel.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan bij Arganwinkel.nl. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Arganwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over arganwinkel.nl    

Arganwinkel.nl is een online shop welke honderd procent pure Arganolie aanbiedt.  Het helpt om de huid te laten stralen. De droge, vette en trekkerige huid zal verwijderen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan.  De huid zal heerlijk zacht en soepel aanvoelen.  Het helpt ook om de huid te herstellen. Het kan je dus helpen om van littekens, striemen, acne en eczeem te genezen. Ook Psoriasis is natuurlijk bijzonder vervelend. Kies ook Arganwinkel.nl en arganolie voor een gezonde huid. Het houdt de huid jong en gezond. Het vertraagt ook de veroudering van de huid. De gevolgen van kleine rimpels verdwijnen en zon, roken en vervuiling of stress worden minder. 

Klachten, tips en complimenten over arganwinkel.nl    

Ben je ontevreden of wil je een klacht indienen? Maak dan gebruik van de site, het telefoonnummer of de mail. Arganwinkel.nl heeft trouwens een 100 dagen aankoopgarantie. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug zonder vragen. Zelfs als het flesje maar voor de helft is gebruikt is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!  

Heb jij ervaring met arganwinkel.nl

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 


 


De beste kwaliteit olie? Wat vinden anderen die al gekocht hebben daarvan? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Cosmetische arganolie

Vóór aankoop contact gehad met klantenservice over producten, zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Olie besteld, snelle levering. Zeer fijn product, ik gebruik het pas sinds kort, maar mijn verstopte talgkliertjes zijn verdwenen. Olie trekt snel in en laat geen vettige film achter. Nagels worden sterker, geen velletjes meer bij nagelriemen.

M

M Smits

27-07-2023

0

Arganolie, cactusvijgolie en deodorant

Ik ben heel tevreden met de produkten, bestel al jaren arganolie en het helpt heel goed voor een rijpere, droge huid. Gebruik het als dag- en nachtcreme. Ga nu de cactusvijgolie als nachtcreme proberen. Deodorant is idd wel hard, maar als je m tusseen je vingers warmwrijft is dat opgelost en heeft een heerlijke geur, echt kwaliteitspridukten. Ik snap de negatieve reviews echt niet, bestel al jaren krijg altijd gelijk een mail en heb de produkten binnen 2 dagen in huis. Kortom, ben zeer tevreden!!

W

Wilma Dam

07-01-2023

0

Argan olie

Heb op 11maart besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen.2x een mail gestuurd maar geen reactie.Vind dit echt schandalig

I

Irene

18-03-2022

0

2 november 2021

Besteld en betaald, nirts ontvangen. Div. mailtjes geen reactie. Wil nu mijn geld terug

H

H.van Krimpen-Bakker

21-12-2021

0

Deodorant

De geur doet anders aan dan het doen voorkomen. Het product is keihard en korrelig. Ook Arganolie besteld. Prima, fijn product. Hier had ik al ervaring mee. Rozenwater prima

W

Wilma Terburg

26-10-2021

0

2 flesjes, niet geleverd!

Beter niet bestellen bij dit bedrijf! NB! Ik wilde overal maar 1 ster klikken maar dat ging niet. Op 21 februari heb ik een bestelling gedaan bij dit bedrijf en betaald. Na een orderbevestiging (zonder referentienummer) helemaal niets ontvangen. Op 5 maart een net mailtje gestuurd waarop geen reactie is gekomen. Op maandag 29 maart een vriendelijk bericht op instagram geplaatst met de vraag of ze kunnen uitzoeken waar mijn bestelling blijft. Deze is tot twee keer toe verwijderd en ook hierop geen reactie. Dit maakt voor mij nog meer duidelijk dat ze weten waar het om gaat. Ik had goede ervaring met de olie en anderen geënthousiasmeerd, maar heb nu iedereen geïnformeerd er niet meer te kopen.

M

Marjolein

31-03-2021

1

Bestelling 88.45 €

Besteld 18 dec. 2020.nooit iets ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd nooit beantwoord. Tefoonnummer bestaat niet meer..

T

Trijntje VAN VEEN

25-02-2021

2

Veel flesjes totaal rond 90€

Ik wacht al een week of 5 a 6 op mijn bestelling. Bij navraag via mail geen reactie. Nog een mail. Radiostilte. 2 reacties op fb geplaatst met daarin verzoek contact met mij te leggen ik ben NIET BLIJ geen aanrader dus.

S

Sabine

08-11-2020

1

Arganolie wondermiddel

Ik ben al jaren groot fan van Arganolie. Echt een wondermiddel voor allerlei kwaaltjes! Ik vind Arganwinkel een fijne winkel, want ze hebben er veel en verzenden snel.

J

J.

30-12-2016

0

Broze nagels

Het is echt hele fijne olie. Heb al jaren last van broze nagels. Ze breken al als je ernaar kijkt bij wijze van spreken. De Arganolie werkt goed. Voelt heel lekker aan en ik vind het ook lekker ruiken (niet heel veel geur hoor, maar wel lekker) en mijn nagels lijken echt sterker nu, daar ben ik heeel blij mee!

M

Marianne

16-08-2016

4

Cosmetische arganolie

Heb cosmetische arganolie besteld, alweer, want ik ben er helemaal weg van. Ik gebruik het voor mijn haren, handen en huid. Je hebt geen tientallen crèmes meer nodig.

D

Danielle

10-08-2016

0

Goede producten

Heb hier laatst arganolie gekocht, prima olie. Ik had vroeger nogal snel last van acne, zeker als ik chocolade at. De producten van deze winkel helpen mij echt. Daarnaast zeggen ze op hun website dat je 100 dagen retourrecht hebt, zelfs als het flesje al half leeg is. Lijkt mij een vrij bijzondere manier om dan een flesje terug te sturen, maar als ze het echt waarmaken zou het super zijn. (Voor de mensen bij wie de olie niet werkt dan he, ik heb geen enkele behoefte om die spullen terug te sturen!)

M

Marielle

09-08-2016

0