NederlandReview

    Ervaringen Arganwinkel

    Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.nl is een online shop met producten voor persoonlijke verzorging. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om dit bedrijf te leren kennen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Arganwinkel.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan bij Arganwinkel.nl. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Arganwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over arganwinkel.nl

    Arganwinkel.nl is een online shop welke honderd procent pure Arganolie aanbiedt. Het helpt om de huid te laten stralen. De droge, vette en trekkerige huid zal verwijderen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. De huid zal heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Het helpt ook om de huid te herstellen. Het kan je dus helpen om van littekens, striemen, acne en eczeem te genezen. Ook Psoriasis is natuurlijk bijzonder vervelend. Kies ook Arganwinkel.nl en arganolie voor een gezonde huid. Het houdt de huid jong en gezond. Het vertraagt ook de veroudering van de huid. De gevolgen van kleine rimpels verdwijnen en zon, roken en vervuiling of stress worden minder.

    5 Tips voor een Stralende Huid!

    Klachten, tips en complimenten over arganwinkel.nl

    Ben je ontevreden of wil je een klacht indienen? Maak dan gebruik van de site, het telefoonnummer of de mail. Arganwinkel.nl heeft trouwens een 100 dagen aankoopgarantie. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug zonder vragen. Zelfs als het flesje maar voor de helft is gebruikt is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

    Heb jij ervaring met arganwinkel.nl

    Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

    De beste kwaliteit olie? Wat vinden anderen die al gekocht hebben daarvan? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview

    Arganwinkel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    6.4
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Arganwinkel

    Uw beoordeling

    Goede producten

    Heb hier laatst arganolie gekocht, prima olie. Ik had vroeger nogal snel last van acne, zeker als ik chocolade at. De producten van deze winkel helpen mij echt. Daarnaast zeggen ze op hun website dat je 100 dagen retourrecht hebt, zelfs als het flesje al half leeg is. Lijkt mij een vrij bijzondere manier om dan een flesje terug te sturen, maar als ze het echt waarmaken zou het super zijn. (Voor de mensen bij wie de olie niet werkt dan he, ik heb geen enkele behoefte om die spullen terug te sturen!)

    Door: Marielle09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Broze nagels

    Het is echt hele fijne olie.
    Heb al jaren last van broze nagels. Ze breken al als je ernaar kijkt bij wijze van spreken.
    De Arganolie werkt goed. Voelt heel lekker aan en ik vind het ook lekker ruiken (niet heel veel geur hoor, maar wel lekker) en mijn nagels lijken echt sterker nu, daar ben ik heeel blij mee!

    Door: Marianne16-08-2016
    van den burg Ik heb op 29 april 42 euro betaald i.p.v. 41.91 euro aan een provider stichting pay.nl en tot heden mijn besttelling nog niet ontvangen05-05-2020

    komt mijn bestelling nog. vriendelijke groet rini van den burg

    Marjan Hollander 30-07-2020

    ik heb 2 juli olie besteld en nooit wat ontvangen.ook geen reacties op mail of Messenger.

    CD15-09-2020

    Ik heb op 23/08 een bestelling gedaan en tot op heden ook nog niets ontvangen. Geen enkele reactie op mijn mails, voicemailberichten, messenger,....

    ArganWinkel.29-04-2021

    Beste Rini, Marjan en CD, Allereerst onze welgemeende excuses voor onze late reactie. Wij waren niet op de hoogte van deze reviewpagina waardoor wij deze reviews en reacties helaas niet eerder hebben opgemerkt. Onze klantenservice is van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 altijd per livechat, e-mail, facebook messenger en telefoon 020 261 0004 bereikbaar voor klanten en daarnaast geldt bij ons de regel: '' Op een werkdag besteld voor 17:00, dezelfde dag verzonden, '' In 99% van de gevallen vindt de levering de volgende werkdag al plaats. Helaas merken wij dat klanten van een andere arganolie-aanbieder, steeds vaker contact met ons opnemen over niet geleverde bestellingen. Wij zijn echter een geheel ander bedrijf dan deze andere aanbieder en hebben op geen enkele manier banden met deze partij. Ik zou jullie willen vragen om contact met ons op te nemen via onze livechat, per e-mail: klantenservice@arganwinkel.nl of per telefoon: 020 261 0004. Wij zijn bereikbaar van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 en zouden graag willen achterhalen of deze bestellingen bij ons zijn geplaatst, waar het precies verkeerd is gegaan en hoe wij jullie alsnog 100% tevreden kunnen stellen. Wij horen dan ook graag van je! Met vriendelijke groet, Megan Schoemaker Team Arganwinkel.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Arganolie wondermiddel

    Ik ben al jaren groot fan van Arganolie. Echt een wondermiddel voor allerlei kwaaltjes!
    Ik vind Arganwinkel een fijne winkel, want ze hebben er veel en verzenden snel.

    Door: J.30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cosmetische arganolie

    Heb cosmetische arganolie besteld, alweer, want ik ben er helemaal weg van. Ik gebruik het voor mijn haren, handen en huid. Je hebt geen tientallen crèmes meer nodig.

    Door: Danielle10-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 flesjes, niet geleverd!

    Beter niet bestellen bij dit bedrijf!
    NB! Ik wilde overal maar 1 ster klikken maar dat ging niet.
    Op 21 februari heb ik een bestelling gedaan bij dit bedrijf en betaald.
    Na een orderbevestiging (zonder referentienummer) helemaal niets ontvangen.
    Op 5 maart een net mailtje gestuurd waarop geen reactie is gekomen.
    Op maandag 29 maart een vriendelijk bericht op instagram geplaatst met de vraag of ze kunnen uitzoeken waar mijn bestelling blijft. Deze is tot twee keer toe verwijderd en ook hierop geen reactie. Dit maakt voor mij nog meer duidelijk dat ze weten waar het om gaat.
    Ik had goede ervaring met de olie en anderen geënthousiasmeerd, maar heb nu iedereen geïnformeerd er niet meer te kopen.

    Door: Marjolein31-03-2021
    ArganWinkel.28-04-2021

    Beste Marjolein, Allereerst onze welgemeende excuses voor onze late reactie op jouw review. Wij waren niet op de hoogte van deze reviewpagina waardoor wij deze review niet eerder hebben opgemerkt. Wat vervelend om te moeten lezen dat zowel het contact met de klantenservice als de levering van jouw bestelling zo moeizaam is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest! Onze klantenservice is van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 altijd per livechat, e-mail, facebook messenger en telefoon 020 261 0004 bereikbaar voor klanten en daarnaast geldt bij ons de regel: '' Op een werkdag besteld voor 17:00, dezelfde dag verzonden, '' In 99% van de gevallen vindt de levering de volgende werkdag al plaats. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar waar het in dit geval mis is gegaan. Helaas merken wij dat klanten van een andere arganolie-aanbieder, steeds vaker contact met ons opnemen over niet geleverde bestellingen. Wij zijn echter een geheel ander bedrijf dan deze andere aanbieder en hebben op geen enkele manier banden met deze partij. Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen via onze livechat, per e-mail: klantenservice@arganwinkel.nl of per telefoon: 020 261 0004. Wij zijn bereikbaar van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 en zouden graag willen achterhalen of de bestelling bij ons is geplaatst, waar het precies verkeerd is gegaan en hoe wij je alsnog 100% tevreden kunnen stellen. Wij horen dan ook graag van je! Met vriendelijke groet, Megan Schoemaker Team Arganwinkel.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bestelling 88.45 €

    Besteld 18 dec. 2020.nooit iets ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd nooit beantwoord.
    Tefoonnummer bestaat niet meer..

    Door: Trijntje VAN VEEN25-02-2021
    Trijntje VAN VEEN25-02-2021

    Sorry Argand-nl s prima. Mijn review gaat over Argand-be

    ArganWinkel.28-04-2021

    Bedankt voor het toevoegen van deze extra informatie Trijntje, dit stellen wij zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Megan Schoemaker ArganWinkel.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veel flesjes totaal rond 90€

    Ik wacht al een week of 5 a 6 op mijn bestelling. Bij navraag via mail geen reactie. Nog een mail. Radiostilte. 2 reacties op fb geplaatst met daarin verzoek contact met mij te leggen ik ben NIET BLIJ geen aanrader dus.

    Door: Sabine08-11-2020
    Arganwinkel.28-04-2021

    Beste Sabine, Allereerst onze welgemeende excuses voor onze late reactie op jouw review. Wij waren niet op de hoogte van deze reviewpagina waardoor wij deze review niet eerder hebben opgemerkt. Wat vervelend om te moeten lezen dat zowel het contact met de klantenservice als de levering van jouw bestelling zo moeizaam is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest! Onze klantenservice is van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 altijd per livechat, e-mail, facebook messenger en telefoon 020 261 0004 bereikbaar voor klanten en daarnaast geldt bij ons de regel: '' Op een werkdag besteld voor 17:00, dezelfde dag verzonden, '' In 99% van de gevallen vindt de levering de volgende werkdag al plaats. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar waar het in dit geval mis is gegaan. Helaas merken wij dat klanten van een andere arganolie-aanbieder, steeds vaker contact met ons opnemen over niet geleverde bestellingen. Wij zijn echter een geheel ander bedrijf dan deze andere aanbieder en hebben op geen enkele manier banden met deze partij. Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen via onze livechat, per e-mail: klantenservice@arganwinkel.nl of per telefoon: 020 261 0004. Wij zijn bereikbaar van maandag tm vrijdag tussen 09:00 en 17:00 en zouden graag willen achterhalen of de bestelling bij ons is geplaatst, waar het precies verkeerd is gegaan en hoe wij je alsnog 100% tevreden kunnen stellen. Wij horen dan ook graag van je! Met vriendelijke groet, Megan Schoemaker Team Arganwinkel.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Arganwinkel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Arganwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Arganwinkel actief?

    Arganwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Arganwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.