NederlandReview

  Ervaringen AppLamp

  Gemak dient de mens nietwaar? En we moeten ook bewust omgaan met het milieu. Deze twee dingen hebben ze bij AppLamp gecombineerd. Daarom bieden ze je LED verlichting aan die gewoon in je normale lampen passen en die je op afstand kunt bedienen. Of dit echt zo handig is en gebruiksvriendelijk lees je hier bij de reviews die mensen achterlieten over dit bedrijf.

  Over AppLamp

  AppLamp is een webshop die op afstand bedienbare Wi-Fi LED verlichting verkoopt die je kunt bedienen door middel van een afstandsbediening of een app op je tablet of smartphone. AppLamp is een concept van ShopLords BV. Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht en in 2012 opgericht door Michel Arler en Stijn De Ryck. Zij zoeken wereldwijd naar innovatieve producten met scherpe prijzen die het leven veraangenamen. Ze staan garant voor een goed klantencontact en een passend advies. Daarbij streven ze naar 100% klanttevredenheid.


  AppLamp Wi-Fi LED verlichting op RTL Lifestyle Experience

  Diensten

  In de webshop vind je allerlei LED lampen, - spots en -lichtstrips die op afstand te bedienen zijn d.m.v. een app op je tablet of smartphone. Daarnaast kun je ze ook met een gewone afstandsbediening bedienen om zo de lichtsterkte en kleurstelling te regelen. LED lampen zijn zeer zuinig in verbruik en gaan erg lang mee. Dus behalve het feit dat het gemakkelijk is, de lampen zijn namelijk eenvoudig aan te passen naar de sfeer die je wilt creëeren, zijn LED lampen met afstandsbediening ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Met de verlichting uit de shop heb je de mogelijkheid om de complete verlichting van je woonkamer draadloos te besturen via wanddimmers, afstandsbedieningen en Wi-Fi. De lampen zijn daarbij ook in te stellen in verschillende kleuren en kleurtinten waardoor je eindeloos kunt variëren met de verlichting in huis. De lampen passen in ieder armatuur met een grote of kleine fitting en GU10.

  Twee types

  De Wi-Fi LED Lampen van AppLamp zijn verkrijgbaar in twee types: De dimbare Full Color RGBW versie die zowel kleur als warm wit licht geeft en de dimbare Dual White Wi-Fi LED lampen. Deze kunnen warm en koud wit licht mengen tot een passende witte tint voor ieder moment van de dag. De kleurtemperatuur in de kamer kun je hiermee variabel instellen van koel naar sfeervol warm wit licht. De app van AppLamp App stuurt de LED verlichting aan via Android, iPhone of iPad. Terwijl je lekker achterover leunt op de bank stuur je het licht hiermee eenvoudig aan. Je geniet van maar liefst 30 meter bereik.

  Klachten

  Als je een tip, vraag of probleem hebt kun je contact met AppLamp opnemen door het formulier op de website in te vullen. Zij geven graag advies en kunnen indien nodig ook speciale producten voor je bestellen. Als er een defect is aan de verlichting van AppLamp, vervangen zij een defect onderdeel snel. Zij streven naar 24 uurs garantieservice zonder gezeur. Je krijgt bij hen ook standaard een garantie van twee jaar. Mocht een onderdeel van je bestelling niet bevallen dan mag je dit tot 30 dagen na de factuurdatum terugsturen. Je kunt contact leggen via sales@applamp.nl of via +31(0)30 737 0522.

  Jouw review hier

  Wanneer jij verlichting hebt besteld bij deze webshop horen we graag van je. Wij willen graag weten wat jouw ervaring met het bedrijf en de producten is. Dit mag natuurlijk positief of negatief zijn. Het gaat om jouw persoonlijke ervaring. Hier profiteren anderen van!

  Werkt die AppLamp eigenlijk wel? Lees hoe klanten die een AppLamp kochten, deze ervaren en beoordelen! Is de lamp sterk, zuinig, mooi? Lees de reviews

  AppLamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  9.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  9.2
  Prijs
  rating
  9.2
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AppLamp

  Uw beoordeling

  Zeer tevreden

  Onlangs wat ledstrips en 20 kleuren spots voor onze woon, slaap en badkamer gekocht. We kregen een hele mooie korting op het geheel en de geduldige uitleg en ondersteuning was erg goed. De kwaliteit is erg solide en alles geeft echt een fantastisch mooi licht in ons huis.

  Door: Rens Kuiper06-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldig bedrijf

  Alles was perfect in orde bij een bestelling bij de webshop van dit bedrijf, zeer klantvriendelijke medewerkers. Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen aan iedereen.

  Door: Tim Bosma 19-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede kwaliteit

  Ik heb m'n hele tuin met waterdichte ledstrips en breedstralers aangekleed met verlichting van Applamp.
  Mooi licht en het resultaat ziet er geweldig uit.

  Door: Marnix06-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top!

  Goed advies, mooi spul, goede prijs!

  Door: Leo-Jan28-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  makkelijk van sfeer wisselen

  Onlangs onze woonkamer verbouwd en het tv-meubel voorzien van LED-verlichting. Wij hebben een ledstrip aangeschaft bij AppLamp. Zij hebben ruime keuze uit verschillende soorten LED-verlichting. De strip kun je gewoon vastplakken achter op vrijwel ieder oppervlak, waardoor je het prima zelf kunt bevestigen. De stekker in het stopcontact en klaar is kees. De strip beschikt over verschillende kleuren, waardoor je de verlichting aan kunt passen aan je stemming. Bedienen kan makkelijk met behulp van je smartphone, tablet of de meegeleverde afstandsbediening. Ideaal dus!

  Door: Anne Jan Boersma25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is AppLamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over AppLamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AppLamp actief?

  AppLamp is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AppLamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.