AO (Niet meer actief)

8.3

Bestellen

6.7

Service

8.6

Prijs

6.9

Levering

64.3%

Zou hier weer kopen

AO (Niet meer actief)

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina. 


Over Ao.nl

De klant is koning! Of koningin! Is het motto van dit bedrijf. Alles wat er gedaan wordt is om de shopervaring van de klanten centraal te stellen en om het optimaal te maken.  Het werpt haar vruchten af en er zijn al verschillende prijzen gewonnen welke dit onderstrepen. Het gaat onder andere om de Retail 2014 Oracle Retail award 2013 en de Best Companies 2014.  


De levering van alle producten gebeurt door eigen mensen. Zo weet je zeker, dat jouw apparaat in de juiste staat bezorgd wordt en ook snel. De producten zijn vaak de volgende dag in huis en alles wordt gratis geregeld. 
Er is een ruim assortiment van wasmachine, tot nieuwe keuken met apparaten. Alles kan helemaal op maat en naar wens geleverd worden.  Heeft jouw opa jouw droger ook gesloopt nadat je een prank met hem uithaalde? 


Op internet hebben ze 1,5 miljoen likes. Ze blijven graag dicht bij de klant staan door wedstrijden te organiseren, boeiende livestreams en volop anders op hun Facebook pagina. 


Het bedrijf is in 2000 door John Roberts bedacht. Iemand had hem uitgedaagd om succesvol online huishoudapparaten te gaan verkopen. Hier is hij dus in geslaagd. In 2016 zijn ze in Nederland gestart, nadat ze al enkele jaren in Duitsland actief waren.  


Producten van Ao.nl

Ze hebben een uitgebreid pakket van producten, waaronder koelen en vriezen, koken en bakken, wassen en drogen en ook vaatwassers.


Klachten, tips en complimenten over Ao.nl

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan kun je telefonisch, per mail of per post een klacht indienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klachten naar wens op te lossen.


Heb jij ervaring met Ao.nl?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


Lees hier de ervaringen van klanten van ao.nl, webshop voor huishoudelijke apparaten. Hebben ze laagsteprijsgarantie, gratis levering, scherpe aanbiedingen en goede service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Side by side koelkast en wasdroger

Zo jammer dat dit bedrijf niet meer actief is. Perfecte communicatie en service. Kan niet beter! En zeer voordelige prijsstelling. Zo zou elk bedrijf haar clientèle moeten behandelen.

S

Suzanne Grinwis

05-08-2021

0

Inductiefornuis BEKOFSM89301GXS-ss

Oktober 2019 fornuis bezorgd en aangesloten .na twee dagen deed het niet meer. monteurs weer gekomen en fornuis omgeruild. oven en kookplaat kunnen niet samen. Bij advertentie stond 2 fase perilex aansluiting was voldoende en dat was er. Het blijkt dat je 3fase perilex nodig hebt, kosten ongeveer 700 euro. Deze monteurs hadden dit moeten weten. Nu zit ik opgescheept met een fornuis wat maar twee kookplaten tegelijk kan gebruiken, niet eens allebei op de hoogste stand. Ik kan nergens reclameren want het bedrijf is failliet. Ik ben echt gedupeerd. 638 euro betaald incl aansluitkosten en ze weten niet eens waar ze mee bezig zijn. Ik kan geen 700 extra betalen voor een 3fase perilex aansluiting. Wie weet raad?

M

m.boele

17-01-2021

0

Koelkast

Alles zeer na tevredenheid verlopen.alles volgens de afspraak. En een paar aardige jongens op de auto????????????????????????????????

H

Hans lucassen

20-01-2020

0

Niet aangebeld of telefonisch gebeld

Ik zat thuis te wachten op mijn bestelling (sporten afgezegd). Onze bel werkt gewoon goed echter is deze niet afgegaan en ben ik ook niet telefonisch gebeld (ik was aan het bellen maar geen inkomende oproep of gemiste oproepen gehad). Na 30 minuten een mail gelezen dat ze 10 minuten op me gewacht hebben. Ze konden niet meer langsrijden vandaag (te ver van de route af). Erg raar... nu weer een week wachten op mn bestelling en hopen dat ze nu wel hun best doen om te laten weten dat ze er zijn.

R

Rogier

15-05-2019

1

Foute adviezen

Tot twee maal toe een verkeerde vaatwasser geadviseerd ondanks een uitgebreide mail en telefoon wisseling met veel foto's. Elk apparaat wat als alternatief werd gepresenteerd werd duurder. Eenmaal was onze front niet te combineren met het apparaat, de tweede was te diep voor onze nis, bij de derde poging was er geen mogelijkheid om versneld te leveren en was de optie nog minimaal 4 dagen te wachten. Veel vriendelijk personeel, maar daar heb je niets aan wanneer deze niet in staat zijn het juiste produkt te adviseren en niet pro actief op de klant en een specifieke situatie in spelen.

E

Ewald van der Sluijs

10-05-2019

1

Super

Alleen maar pluspunten. Leverings informatie via mail, sms en telefonisch was perfect. Correcte en vriendelijke bezorgers. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren.

V

van Til

26-08-2018

1

Gordijnen gekocht in de winkel

Gordijnen besteld via de winkel. Netjes 3 weken later een belletje dat de gordijnen binnen waren. Mijn partner haalde de gordijnen op, geen hulp vanuit de winkel (gordijnen zijn 5 meter hoog en 4 meter breed, dus ongeveer 20 kilo). Eenmaal opgehangen bleek 1 gordijn te lang te zijn. Alles eraf gehaald en terug gebracht naar de winkel. Medewerker gaf aan dat deze naar Polen terug gestuurd moesten worden om vermaakt te worden. Bijna 4,5 week later gordijnen binnen. Na een aantal keer contact met de winkel te hebben gehad deze opgehaald (ze waren de bestelling kwijt!?!)In de tussentijd een klacht neergelegd over o.a. de afhandeling van de bestelling. Diverse keren moeten vragen om antwoord. Uiteindelijk vanuit de winkel een telefoontje gekregen of wij akkoord gingen met een restitutie bedrag van 10% van de totale som. Hiermee akkoord gegaan en direct het hoofdkantoor een bericht gestuurd hierover. Dit is een aantal dagen geleden, geen telefoontje, geen belletje....niets. Gordijnen mooi, maar aftersales in 1 woord WAAR-DE-LOOS!!!!! Bezint eer ge begint! PS: Overigens nu nog steeds geen restitutiebedrag ontvangen.

R

René Tijs

20-07-2018

0

Super service, kan niet beter

Service zoals je bij iedere leverancier zou willen hebben. Betaalgemak, 7 dagen laagste prijsgarantie, snelle levering, bellen 30 minuten vooraf aan levering, pakken apparaat uit, maken foto's, nemen verpakkingsmateriaal terug, zetten hem op de plaats, nemen desgewenst oude apparatuur retour, indien je dit bij de bestelling hebt aangegeven. Goed afleveringspersoneel. Dus niet aan te merken, ze verdienen een dikke 10.

R

rhutting

07-06-2018

2

tevreden over levering en afhandeling.

Gisteren een wasmachine besteld. Vandaag geleverd. Prima op de hoogte gehouden via sms wanneer ze zouden komen. Werd gebeld of ze eerder konden komen. Netjes aangesloten en de oude meegenomen. Keurige jongens,goede uitleg,vlotte afhandeling.Koop hier zeker vaker als ik wat nieuws nodig heb.

M

marian

30-01-2018

1

oplichters

Dit bedrijf is gelinkt aan Let's Fix witgoed en dat zijn pure oplichters.

T

T. bloem

30-11-2017

2

Top winkel!

Ik zag een mooie nieuwe wasmachine, en ging nog even rondkijken. Daar zag ik dezelfde voor een voordeligere prijs, omdat AO belooft dat ze die prijs dan matchen, heb ik ze gebeld. En inderdaad, ik kreeg hem voor dezelfde prijs, gratis geleverd, gratis op de plaats gemonteerd, gratis naar boven gebracht, en gratis de oude meegenomen. De alleraardigste medewerkster aan de telefoon doorliep met mij de bestelprocedure en vertelde mij precies wat ik kon verwachten. Via de app kon ik precies volgen wanneer ze ongeveer zouden komen. Ik kreeg ook keurig een SMS. Op de dag zelf werd ik 25 minuten voor levering gebeld, keurige mensen die erg hun best doen, de volgende keer weer AO! Ik raad het iedereen aan!

A

Anita van der Weij

11-05-2017

1

goedkope wasmachine

Prima service, lekker goedkoop en daar ging het mij om. Kan zelf geen nieuwe wasmachine betalen en zo wel. Dan vind ik het ook geen probleem als ik het zelf moet aansluiten. Levering was stipt op tijd en het apparaat werkt naar behoren.

H

Hajo

02-01-2017

1

Wasdroger

Wasdroger besteld, waarna een email volgt waarin staat dat je sms krijgt met bezorgtijd. Geen sms gehad, wel een email blijkt achteraf.. Gsm lag naast mijn bed, en niet mijn tablet. Een sms is toch echt iets anders dan een email. Vervolgens word ik gebeld 'we zijn er over een half uur'. Dus ik sta op, meteen weer telefoon: we zijn er over 5 minuten al. Geen voorbereidingstijd meer dus voor mij. Wasdroger wordt binnen gezet, zie ik een beschadiging. Zegt de bezorger: dat is toch aan de achterkant, dat zie je toch niet. Foto gemaakt, klantenservice gebeld, pas toen ging de bezorger het schoon maken, het bleken lijmresten te zijn. Doe dat dan meteen en geef niet van die rare opmerkingen. Ik wil de wasdroger weer op de waterafvoer aangesloten hebben, zoals de vorige droger. Zegt die bezorger: dat kan niet bij deze. Natuurlijk kan dat wel, heb het nu ZELF zo aangesloten. Het is ook alleen bezorgen, aansluiten doen ze niet. Dat was de eerste keer AO, en meteen de laatste.

V

Van Gestel

10-12-2016

3

Vaatwasser, levering in orde

Nieuwe vaatwasser aangeschaft ivm beter voor milieu. Gekozen voor AO wegens belofte snelle levering en dat klopte ook. Ik kon zelf de dag kiezen,koos voor mijn vrije dag in de week, dat scheelt vrij nemen zoals ik normaal zou doen. Levering goed verpakt, vaatwasser zoals op afbeelding en beschrijving.

J

J. vd Borgt

04-10-2016

2