NederlandReview

    Ervaringen AO

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina. 

    Over Ao.nl
    De klant is koning! Of koningin! Is het motto van dit bedrijf. Alles wat er gedaan wordt is om de shopervaring van de klanten centraal te stellen en om het optimaal te maken.  Het werpt haar vruchten af en er zijn al verschillende prijzen gewonnen welke dit onderstrepen. Het gaat onder andere om de Retail 2014 Oracle Retail award 2013 en de Best Companies 2014.  

    De levering van alle producten gebeurt door eigen mensen. Zo weet je zeker, dat jouw apparaat in de juiste staat bezorgd wordt en ook snel. De producten zijn vaak de volgende dag in huis en alles wordt gratis geregeld. 
    Er is een ruim assortiment van wasmachine, tot nieuwe keuken met apparaten. Alles kan helemaal op maat en naar wens geleverd worden.  


    Heeft jouw opa jouw droger ook gesloopt nadat je een prank met hem uithaalde? 

    Op internet hebben ze 1,5 miljoen likes. Ze blijven graag dicht bij de klant staan door wedstrijden te organiseren, boeiende livestreams en volop anders op hun Facebook pagina. 

    Het bedrijf is in 2000 door John Roberts bedacht. Iemand had hem uitgedaagd om succesvol online huishoudapparaten te gaan verkopen. Hier is hij dus in geslaagd. In 2016 zijn ze in Nederland gestart, nadat ze al enkele jaren in Duitsland actief waren.  

    Producten van Ao.nl
    Ze hebben een uitgebreid pakket van producten, waaronder koelen en vriezen, koken en bakken, wassen en drogen en ook vaatwassers.

    Klachten, tips en complimenten over Ao.nl
    Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan kun je telefonisch, per mail of per post een klacht indienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klachten naar wens op te lossen.

    Heb jij ervaring met Ao.nl?
    Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

    Lees hier de ervaringen van klanten van ao.nl, webshop voor huishoudelijke apparaten. Hebben ze laagsteprijsgarantie, gratis levering, scherpe aanbiedingen en goede service?

    AO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    8,2
    75% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7,8

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super

    van Til26-08-2018

    Alleen maar pluspunten.
    Leverings informatie via mail, sms en telefonisch was perfect. Correcte en vriendelijke bezorgers.
    Hier kunnen andere bedrijven wat van leren.

    Priscilla van AO.nl08-11-2018

    Beste van Til, Dank je wel voor je mooie review en cijfer! Goed om te lezen dat onze service je zo goed bevallen is & we zien je heel graag terug in onze webshop :). Met vriendelijke groet, Priscilla van AO.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service, kan niet beter

    rhutting07-06-2018

    Service zoals je bij iedere leverancier zou willen hebben. Betaalgemak, 7 dagen laagste prijsgarantie, snelle levering, bellen 30 minuten vooraf aan levering, pakken apparaat uit, maken foto's, nemen verpakkingsmateriaal terug, zetten hem op de plaats, nemen desgewenst oude apparatuur retour, indien je dit bij de bestelling hebt aangegeven. Goed afleveringspersoneel. Dus niet aan te merken, ze verdienen een dikke 10.

    Priscilla van AO.nl08-11-2018

    Beste R. Hutting, Dank je wel voor je prachtige review & cijfer! Hier worden we natuurlijk ontzettend blij van :) Goed om te lezen dat onze service je zo goed bevallen is & we hopelijk tot ziens in onze webshop! Groetjes Priscilla van AO.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    tevreden over levering en afhandeling.

    marian30-01-2018

    Gisteren een wasmachine besteld. Vandaag geleverd. Prima op de hoogte gehouden via sms wanneer ze zouden komen. Werd gebeld of ze eerder konden komen. Netjes aangesloten en de oude meegenomen. Keurige jongens,goede uitleg,vlotte afhandeling.Koop hier zeker vaker als ik wat nieuws nodig heb.

    Priscilla van AO.nl08-11-2018

    Beste Marian, Dank je wel voor je mooie cijfer & prachtige review! Erg fijn om te lezen dat onze AO-service je zo goed bevallen is & we zien je ontzettend graag terug in onze webshop :). Groetjes Priscilla van AO.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    oplichters

    T. bloem30-11-2017

    Dit bedrijf is gelinkt aan Let's Fix witgoed en dat zijn pure oplichters.

    p.v.kempen17-12-2017

    L.S., "oplichters Door: T. bloem Dit bedrijf is gelinkt aan Let's Fix witgoed en dat zijn pure oplichters" In hoeverre is dit waar? Heb één ervaring met ao gehad, en die was positief. Maar als jullie echt een relatie hebben met letsfixwitgoed, dan is het voor mij beslist over en sluiten. groet.

    AO24-12-2017

    Beste T. Bloem, Zou je mij kunnen helpen, want ik kom er niet uit: kan je mij uitleggen waar je gelezen of gehoord hebt dat wij gelinkt zijn aan Let's Fix witgoed? Wij zijn niet gelinkt aan een reparatieservicebedrijf, in het geval van een onverhoopt defect zullen wij adviseren contact op te nemen met de fabrikant zodat zij een gecertificeerd monteur kunnen inschakelen. Als je al eens een bestelling bij ons hebt geplaatst heb je ongetwijfeld ervaren dat wij een servicegericht bedrijf zijn met een uitstekende klantenservice. Als jij een andere ervaring hebt hoor ik daar graag meer over van je, wil je in dat geval contact opnemen met onze klantenservice? Vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst! Elisah van AO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top winkel!

    Anita van der Weij11-05-2017

    Ik zag een mooie nieuwe wasmachine, en ging nog even rondkijken. Daar zag ik dezelfde voor een voordeligere prijs, omdat AO belooft dat ze die prijs dan matchen, heb ik ze gebeld. En inderdaad, ik kreeg hem voor dezelfde prijs, gratis geleverd, gratis op de plaats gemonteerd, gratis naar boven gebracht, en gratis de oude meegenomen. De alleraardigste medewerkster aan de telefoon doorliep met mij de bestelprocedure en vertelde mij precies wat ik kon verwachten. Via de app kon ik precies volgen wanneer ze ongeveer zouden komen. Ik kreeg ook keurig een SMS. Op de dag zelf werd ik 25 minuten voor levering gebeld, keurige mensen die erg hun best doen, de volgende keer weer AO! Ik raad het iedereen aan!

    Beste Anita,20-10-2018

    Silvie van AO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goedkope wasmachine

    Hajo02-01-2017

    Prima service, lekker goedkoop en daar ging het mij om. Kan zelf geen nieuwe wasmachine betalen en zo wel. Dan vind ik het ook geen probleem als ik het zelf moet aansluiten. Levering was stipt op tijd en het apparaat werkt naar behoren.

    AO24-09-2018

    Beste Hajo, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze prijs en service! Ik wens je nog veel plezier met je wasmachine :-) Groetjes, Ferry van AO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Wasdroger

    Van Gestel10-12-2016

    Wasdroger besteld, waarna een email volgt waarin staat dat je sms krijgt met bezorgtijd. Geen sms gehad, wel een email blijkt achteraf.. Gsm lag naast mijn bed, en niet mijn tablet. Een sms is toch echt iets anders dan een email.
    Vervolgens word ik gebeld 'we zijn er over een half uur'. Dus ik sta op, meteen weer telefoon: we zijn er over 5 minuten al. Geen voorbereidingstijd meer dus voor mij.
    Wasdroger wordt binnen gezet, zie ik een beschadiging. Zegt de bezorger: dat is toch aan de achterkant, dat zie je toch niet. Foto gemaakt, klantenservice gebeld, pas toen ging de bezorger het schoon maken, het bleken lijmresten te zijn. Doe dat dan meteen en geef niet van die rare opmerkingen.
    Ik wil de wasdroger weer op de waterafvoer aangesloten hebben, zoals de vorige droger. Zegt die bezorger: dat kan niet bij deze. Natuurlijk kan dat wel, heb het nu ZELF zo aangesloten.
    Het is ook alleen bezorgen, aansluiten doen ze niet. Dat was de eerste keer AO, en meteen de laatste.

    AO24-09-2018

    Beste van Gestel, Bedankt voor je beoordeling! Onder het mom van beter te laat dan nooit wilde ik toch nog even reageren. Het is natuurlijk erg jammer dat je eerste ervaring met ons niet helemaal ging volgens je verwachting. Ik weet inderdaad dat we het aansluiten van wasdrogers op de afvoer niet standaard doen. Gelukkig sluiten we wasmachines en vrijstaande vaatwassers wel gewoon aan. En binnenkort gaan we de rest van de apparaten ook aansluiten. Het liefste zouden we natuurlijk willen laten zien dat we het wel goed kunnen doen, Dus mocht je nog een keer iets nodig hebben hopen we dat je toch nog aan ons denkt :-) met vriendelijke groet, Ferry van AO

    26-09-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Vaatwasser, levering in orde

    J. vd Borgt04-10-2016

    Nieuwe vaatwasser aangeschaft ivm beter voor milieu.

    Gekozen voor AO wegens belofte snelle levering en dat klopte ook.

    Ik kon zelf de dag kiezen,koos voor mijn vrije dag in de week, dat scheelt vrij nemen zoals ik normaal zou doen.

    Levering goed verpakt, vaatwasser zoals op afbeelding en beschrijving.

    AO24-09-2018

    Beste J. vd Borgt, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat we je tevreden hebben kunnen stellen :-) Groetjes, Ferry van AO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over AO

    Uw beoordeling