AO (Niet meer actief)

Alle reviews

AO (Niet meer actief)

62% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Side by side koelkast en wasdroger

  Zo jammer dat dit bedrijf niet meer actief is. Perfecte communicatie en service. Kan niet beter! En zeer voordelige prijsstelling. Zo zou elk bedrijf haar clientèle moeten behandelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inductiefornuis BEKOFSM89301GXS-ss

  Oktober 2019 fornuis bezorgd en aangesloten .na twee dagen deed het niet meer. monteurs weer gekomen en fornuis omgeruild. oven en kookplaat kunnen niet samen. Bij advertentie stond 2 fase perilex aansluiting was voldoende en dat was er. Het blijkt dat je 3fase perilex nodig hebt, kosten ongeveer 700 euro. Deze monteurs hadden dit moeten weten. Nu zit ik opgescheept met een fornuis wat maar twee kookplaten tegelijk kan gebruiken, niet eens allebei op de hoogste stand. Ik kan nergens reclameren want het bedrijf is failliet. Ik ben echt gedupeerd. 638 euro betaald incl aansluitkosten en ze weten niet eens waar ze mee bezig zijn. Ik kan geen 700 extra betalen voor een 3fase perilex aansluiting. Wie weet raad?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Koelkast

  Alles zeer na tevredenheid verlopen.alles volgens de afspraak. En een paar aardige jongens op de auto????????????????????????????????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet aangebeld of telefonisch gebeld

  Ik zat thuis te wachten op mijn bestelling (sporten afgezegd). Onze bel werkt gewoon goed echter is deze niet afgegaan en ben ik ook niet telefonisch gebeld (ik was aan het bellen maar geen inkomende oproep of gemiste oproepen gehad). Na 30 minuten een mail gelezen dat ze 10 minuten op me gewacht hebben. Ze konden niet meer langsrijden vandaag (te ver van de route af). Erg raar... nu weer een week wachten op mn bestelling en hopen dat ze nu wel hun best doen om te laten weten dat ze er zijn.

  Beste Rogier, dank je wel dat je je klantervaring met ons hebt willen delen! Wat vervelend om te lezen dat je voor niets hebt gewacht. Gelukkig hebben we gisteren al contact met je mogen hebben over deze situatie. Hartelijk dank voor het open gesprek!
  We kijken altijd graag samen met de klant naar de beste oplossing. In dit geval was het helaas niet mogelijk om naar je terug te rijden, maar dan komen we graag zonder extra kosten nog een keer bij je langs (eventueel ook op zaterdag) om de levering te laten slagen.
  Excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen we je straks blij maken met het door jou bestelde apparaat!
  Met vriendelijke groet, Roos van AO

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foute adviezen

  Tot twee maal toe een verkeerde vaatwasser geadviseerd ondanks een uitgebreide mail en telefoon wisseling met veel foto's. Elk apparaat wat als alternatief werd gepresenteerd werd duurder. Eenmaal was onze front niet te combineren met het apparaat, de tweede was te diep voor onze nis, bij de derde poging was er geen mogelijkheid om versneld te leveren en was de optie nog minimaal 4 dagen te wachten. Veel vriendelijk personeel, maar daar heb je niets aan wanneer deze niet in staat zijn het juiste produkt te adviseren en niet pro actief op de klant en een specifieke situatie in spelen.

  Beste Ewald,
  Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je klantervaring zo uitgebreid met ons te delen, en contact met ons hebt opgenomen.
  We hebben samen nogmaals naar het probleem gekeken, maar inmiddels hebt u ervoor gekozen om de bestelling te annuleren. Hier hebben we natuurlijk begrip voor, al hadden we natuurlijk graag met u verder gekeken zodat u niet nog een week zonder vaatwasser hoefde door te brengen.

  In ieder geval nogmaals hartelijk bedankt voor het open gesprek en uw feedback. We willen u graag laten weten dat we de feedback zeer waardevol vinden en het dan ook zeker doorgeven aan de juiste afdelingen.
  Ondanks alles wensen we u een heel fijn weekend.
  Met vriendelijke groet,
  Roos van AO

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  Alleen maar pluspunten.
  Leverings informatie via mail, sms en telefonisch was perfect. Correcte en vriendelijke bezorgers.
  Hier kunnen andere bedrijven wat van leren.

  Beste van Til,
  Dank je wel voor je mooie review en cijfer!
  Goed om te lezen dat onze service je zo goed bevallen is & we zien je heel graag terug in onze webshop :).

  Met vriendelijke groet, Priscilla van AO.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super service, kan niet beter

  Service zoals je bij iedere leverancier zou willen hebben. Betaalgemak, 7 dagen laagste prijsgarantie, snelle levering, bellen 30 minuten vooraf aan levering, pakken apparaat uit, maken foto's, nemen verpakkingsmateriaal terug, zetten hem op de plaats, nemen desgewenst oude apparatuur retour, indien je dit bij de bestelling hebt aangegeven. Goed afleveringspersoneel. Dus niet aan te merken, ze verdienen een dikke 10.

  Beste R. Hutting,

  Dank je wel voor je prachtige review & cijfer!
  Hier worden we natuurlijk ontzettend blij van :)

  Goed om te lezen dat onze service je zo goed bevallen is & we hopelijk tot ziens in onze webshop!

  Groetjes Priscilla van AO.nl

  Lees net dat zij voornemens zijn te stoppen met de Nederlandse markt. Vind ik erg jammer! Bij toeval kwam ik achter de naam van dit bedrijf bij mijn zoektocht naar een nieuwe dubbeldeurs koelkast. Dit was tijdens de zgn. Black Friday. Een maand tevoren de prijzen van een favoriete koelkast bij alle grote bedrijven in de gaten gehouden, en dit bedrijf was op met nog een andere aanbieder de enige die de prijzen niet eerst omhoog had gedaan voor de bewuste vrijdag. Cool Blue, genoemd door de Consumentenbond als net bedrijf viel hierbij behoorlijk uit de toon! AO verlaagde wel de prijs, en gaf een week na dato nog een vergoeding omdat ze nog lager waren gaan zitten. Een prima snelle levering met inname van de oude koelkast! Geheel Top! erg jammer als ze zouden stoppen. Alle andere bedrijven met hun zgn. lage prijsgarantie (gewoon een verboden onderlinge afspraak!!!) kunnen hier nog een hoop van leren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tevreden over levering en afhandeling.

  Gisteren een wasmachine besteld. Vandaag geleverd. Prima op de hoogte gehouden via sms wanneer ze zouden komen. Werd gebeld of ze eerder konden komen. Netjes aangesloten en de oude meegenomen. Keurige jongens,goede uitleg,vlotte afhandeling.Koop hier zeker vaker als ik wat nieuws nodig heb.

  Beste Marian,

  Dank je wel voor je mooie cijfer & prachtige review!
  Erg fijn om te lezen dat onze AO-service je zo goed bevallen is & we zien je ontzettend graag terug in onze webshop :).
  Groetjes Priscilla van AO.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  oplichters

  Dit bedrijf is gelinkt aan Let's Fix witgoed en dat zijn pure oplichters.

  L.S.,
  "oplichters
  Door: T. bloem
  Dit bedrijf is gelinkt aan Let's Fix witgoed en dat zijn pure oplichters"

  In hoeverre is dit waar?

  Heb één ervaring met ao gehad, en die was positief.
  Maar als jullie echt een relatie hebben met letsfixwitgoed, dan is het voor mij beslist over en sluiten.
  groet.

  Beste T. Bloem,

  Zou je mij kunnen helpen, want ik kom er niet uit: kan je mij uitleggen waar je gelezen of gehoord hebt dat wij gelinkt zijn aan Let's Fix witgoed? Wij zijn niet gelinkt aan een reparatieservicebedrijf, in het geval van een onverhoopt defect zullen wij adviseren contact op te nemen met de fabrikant zodat zij een gecertificeerd monteur kunnen inschakelen.

  Als je al eens een bestelling bij ons hebt geplaatst heb je ongetwijfeld ervaren dat wij een servicegericht bedrijf zijn met een uitstekende klantenservice. Als jij een andere ervaring hebt hoor ik daar graag meer over van je, wil je in dat geval contact opnemen met onze klantenservice?

  Vriendelijke groet en fijne feestdagen gewenst!

  Elisah van AO

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top winkel!

  Ik zag een mooie nieuwe wasmachine, en ging nog even rondkijken. Daar zag ik dezelfde voor een voordeligere prijs, omdat AO belooft dat ze die prijs dan matchen, heb ik ze gebeld. En inderdaad, ik kreeg hem voor dezelfde prijs, gratis geleverd, gratis op de plaats gemonteerd, gratis naar boven gebracht, en gratis de oude meegenomen. De alleraardigste medewerkster aan de telefoon doorliep met mij de bestelprocedure en vertelde mij precies wat ik kon verwachten. Via de app kon ik precies volgen wanneer ze ongeveer zouden komen. Ik kreeg ook keurig een SMS. Op de dag zelf werd ik 25 minuten voor levering gebeld, keurige mensen die erg hun best doen, de volgende keer weer AO! Ik raad het iedereen aan!

  Silvie van AO

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope wasmachine

  Prima service, lekker goedkoop en daar ging het mij om. Kan zelf geen nieuwe wasmachine betalen en zo wel. Dan vind ik het ook geen probleem als ik het zelf moet aansluiten. Levering was stipt op tijd en het apparaat werkt naar behoren.

  Beste Hajo, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze prijs en service! Ik wens je nog veel plezier met je wasmachine :-) Groetjes, Ferry van AO

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasdroger

  Wasdroger besteld, waarna een email volgt waarin staat dat je sms krijgt met bezorgtijd. Geen sms gehad, wel een email blijkt achteraf.. Gsm lag naast mijn bed, en niet mijn tablet. Een sms is toch echt iets anders dan een email.
  Vervolgens word ik gebeld 'we zijn er over een half uur'. Dus ik sta op, meteen weer telefoon: we zijn er over 5 minuten al. Geen voorbereidingstijd meer dus voor mij.
  Wasdroger wordt binnen gezet, zie ik een beschadiging. Zegt de bezorger: dat is toch aan de achterkant, dat zie je toch niet. Foto gemaakt, klantenservice gebeld, pas toen ging de bezorger het schoon maken, het bleken lijmresten te zijn. Doe dat dan meteen en geef niet van die rare opmerkingen.
  Ik wil de wasdroger weer op de waterafvoer aangesloten hebben, zoals de vorige droger. Zegt die bezorger: dat kan niet bij deze. Natuurlijk kan dat wel, heb het nu ZELF zo aangesloten.
  Het is ook alleen bezorgen, aansluiten doen ze niet. Dat was de eerste keer AO, en meteen de laatste.

  Beste van Gestel, Bedankt voor je beoordeling! Onder het mom van beter te laat dan nooit wilde ik toch nog even reageren. Het is natuurlijk erg jammer dat je eerste ervaring met ons niet helemaal ging volgens je verwachting. Ik weet inderdaad dat we het aansluiten van wasdrogers op de afvoer niet standaard doen. Gelukkig sluiten we wasmachines en vrijstaande vaatwassers wel gewoon aan. En binnenkort gaan we de rest van de apparaten ook aansluiten. Het liefste zouden we natuurlijk willen laten zien dat we het wel goed kunnen doen, Dus mocht je nog een keer iets nodig hebben hopen we dat je toch nog aan ons denkt :-) met vriendelijke groet, Ferry van AO

  Goedemorgen
  Wij hebben 30-08-2019 een koelkast gekocht Bestelnummer: ANL1010939
  helaas kunnen wij de factuur niet vinden, kunt uw zo vriendelijk willen zijn voor mij op te zoeken?? onze koelkast vries op de lage stand en de hele dag aan.
  Wij horen graag van uw.

  vriendelijk groet
  Naam: H. Thielemans

  Leveringsadres:
  Brinkkanterweg 8
  3925 BA Scherpenzeel
  Besteldatum: 30/08/2019

  Betaalwijze: Klarna

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vaatwasser, levering in orde

  Nieuwe vaatwasser aangeschaft ivm beter voor milieu.

  Gekozen voor AO wegens belofte snelle levering en dat klopte ook.

  Ik kon zelf de dag kiezen,koos voor mijn vrije dag in de week, dat scheelt vrij nemen zoals ik normaal zou doen.

  Levering goed verpakt, vaatwasser zoals op afbeelding en beschrijving.

  Beste J. vd Borgt,
  Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat we je tevreden hebben kunnen stellen :-)
  Groetjes,
  Ferry van AO

  Trage levering. Nu weer een week verschoven. Nu hopen dat het überhaupt aankomt en geen oplichters zijn.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
10 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

VI - voetbal international
7 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

AliExpress
27 reviews

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij Al...

AO (Niet meer actief)

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina. 

Over Ao.nl
De klant is koning! Of koningin! Is het motto van dit bedrijf. Alles wat er gedaan wordt is om de shopervaring van de klanten centraal te stellen en om het optimaal te maken.  Het werpt haar vruchten af en er zijn al verschillende prijzen gewonnen welke dit onderstrepen. Het gaat onder andere om de Retail 2014 Oracle Retail award 2013 en de Best Companies 2014.  

De levering van alle producten gebeurt door eigen mensen. Zo weet je zeker, dat jouw apparaat in de juiste staat bezorgd wordt en ook snel. De producten zijn vaak de volgende dag in huis en alles wordt gratis geregeld. 
Er is een ruim assortiment van wasmachine, tot nieuwe keuken met apparaten. Alles kan helemaal op maat en naar wens geleverd worden.  


Heeft jouw opa jouw droger ook gesloopt nadat je een prank met hem uithaalde? 

Op internet hebben ze 1,5 miljoen likes. Ze blijven graag dicht bij de klant staan door wedstrijden te organiseren, boeiende livestreams en volop anders op hun Facebook pagina. 

Het bedrijf is in 2000 door John Roberts bedacht. Iemand had hem uitgedaagd om succesvol online huishoudapparaten te gaan verkopen. Hier is hij dus in geslaagd. In 2016 zijn ze in Nederland gestart, nadat ze al enkele jaren in Duitsland actief waren.  

Producten van Ao.nl
Ze hebben een uitgebreid pakket van producten, waaronder koelen en vriezen, koken en bakken, wassen en drogen en ook vaatwassers.

Klachten, tips en complimenten over Ao.nl
Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan kun je telefonisch, per mail of per post een klacht indienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klachten naar wens op te lossen.

Heb jij ervaring met Ao.nl?
Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

Lees hier de ervaringen van klanten van ao.nl, webshop voor huishoudelijke apparaten. Hebben ze laagsteprijsgarantie, gratis levering, scherpe aanbiedingen en goede service?

}