NederlandReview

  Ervaringen Anna van Toor

  Anna van Toor is een winkelketen die ook een webshop heeft in exclusieve damesmode, van onder andere hun eigen merk. Lees hier wat anderen van de kwaliteit en ontwerpen van de kleding vinden, en laat uw review over dit bedrijf achter.

  Over Anna van Toor

  Anna van Toor is een onderneming waar eigentijdse, ondernemende, sportieve en stijlvolle vrouwen terecht kunnen voor het aanschaffen van kleding. Anna van Toor is gestart in 1918 en sinds 1999 zijn zij gestart met het ontwerpen van damesmode onder het eigen merk Anna en Anna Blue. Zij maken hierbij gebruik van de mooiste materialen en stoffen met een scherp oog voor detail. De collectie staat voor vrouwelijkheid met een vleugje eigenheid, waardoor de klant haar eigen unieke karakter kan onderstrepen. De derde generatie staat inmiddels aan het roer. Naast 29 fysieke winkels heeft Anna van Toor ook een webshop. Bij Anna van Toor wordt verder gekeken dan de tijdelijke trends en bieden zij hun klanten een unieke, tijdloze, stijl. Hoog in het vaandel hebben zij kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid. In het kader van het laatste is Anna van Toor sinds 2013 lid van de FWF (Fair Wear Foundation). Dit is een non-profitorganisatie die onafhankelijk is en het doel heeft om de werkomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Anna van Toor neemt haar verantwoording voor de productie van haar kleding door o.a. productlocaties regelmatig te bezoeken, training te geven aan de medewerkers en controles uit te voeren.

  Interview Vivian Reijs met Anna van Toor

  Fair Wear Foundation

  De Fair Wear Foundation heeft voor de kledingindustrie acht richtlijnen voor de werkomstandigheden opgesteld. Er mag niet worden gediscrimineerd op de werkvloer, men heeft vrijwillig voor het werk gekozen, er is geen kinderarbeid en er wordt een leefbaar loon uitgekeerd. Verder worden er humane werktijden gehanteerd (max 6 dagen per week, 8 uur per dag), er is vrijheid van collectieve onderhandeling en vereniging, er zijn veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en men krijgt een legaal werkcontract (incl. sociale zekerheid).

  Diensten

  Naast het feit dat u uw kleding kunt kopen in de winkels kunt u inspiratie opdoen in de webshop en daar op verschillende manieren navigeren. Zo kunt u kiezen voor ‘shop the look’. U krijgt dan voorbeelden van outfits te zien die helemaal compleet zijn. Bijvoorbeeld een broek met shirt, sjaal en schoenen. Zo weet u zeker dat de combinatie helemaal bij elkaar past. Ook kunt u onder de knop ‘inspiratie’ verschillende video’s en brochures bekijken om inspiratie op te doen. U vindt daar ook een blog. Daarnaast kunt u als klant lid worden van de AnnaCircle. Een service waar u dan gebruik van kunt maken is een shop sessie met een personal shopper, deze service is gratis en u bent niet tot aankoop verplicht. Deze sessie kunt u online boeken.

  Klachten

  Voor alle artikelen die u in de webshop aanschaft geldt dat u een zichttermijn van 14 dagen heeft, in die tijd mag het product zonder reden retour. U kunt het terugsturen, maar ook naar een winkel brengen. Voor vragen, klachten of suggesties kunt u een contactformulier op de website invullen of bellen met de klantenservice: (0183) 359202. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

  Bent u een vaste klant van Anna van Toor, en shopt u dan in de winkel of online?

  Wat is uw ervaring met deze webshop? Laat uw review hier achter zodat anderen ook kunnen profiteren van uw ervaring.

  Lees de reviews voor u wat bestelt! Hoe beoordelen klanten van Anna van Toor de dameskleding en het online bestelgemak? Kun je retourneren?

  Anna van Toor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  5.4
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Anna van Toor

  Uw beoordeling

  Niets door slechte service

  Zeer slechte ervaring bij Anna van Toor in Amersfoort. Ik wilde een jas passen van Moscow maar mijn maat zat op een paspop maar ze wilde hem er niet afhalen maar zei op kattige toon dat ik de jas maar via de webshop moest bestellen. Nog nooit eerder meegemaakt dat ze een kledingstuk niet kunnen of willen verwijderen van een paspop. Als je niet wilt verkopen is dit de goed manier. Hier kom ik in ieder geval nooit meer!

  Door: Angela03-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niks

  Waardeloos. Verkoopsters in woerden groepje dat al jaren de scepter zwaait.
  Vreselijk die dames.zo niet klant vriendelijk.als je in je werk kleding even komt kijken.word je al genegeerd iedere keer weer .zo klaar met deze Poolse verkoopster gets

  Door: Tineke16-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  jas moscow

  Begin mei kocht ik een gewatteerde zomerjas van Moscow bij Anna van Toor. Na 1 dag dragen zat er al een gat in de jas bij de capuchon deze was verkeerd gestikt en er kwam dons uit. Helaas kwam het dons ook uit alle doorgestikte naden van de jas, waardoor mijn auto er helemaal onder zat. Toen ik terugging met de jas die ik nog geen week gedragen had en bij de filiaalleidster in Amersfoort mijn verhaal deed, nam deze mij totaal niet serieus en zei dat het naadje wel gemaakt kon worden en dat verlies van dons nou eenmaal bij zon jas hoort. Nou ik heb eerder een jas van Moscow gehad en die was prima ... Ik gaf aan dat ik deze jas die 199,95 had gekost niet meer wilde en mijn geld terug wilde. Daarom zei ze dat dat waarschijnlijk echt niet ging gebeuren want dit was volgens haar geen klacht en bovendien had ik de jas niet eens in haar filiaal gekocht. Daarna gaf ze aan de jas op te sturen naar Moscow en ik dan wel zou horen, maar dat dit wel lang kon duren omdat de vrachtwagen net geweest was. Ik werd gisteren na zelf weer gebeld te hebben door de klantenservice van Anna van Toor teruggebeld, deze meneer gaf mij op arrogante wijze te kennen dat de jas wel gemaakt zou worden en het daarmee klaar was. de jas vond hij gewoon goed en ik kon mijn geld niet terug krijgen. Ik was verbijsterd dat ze bij Anna van Toor zo met klanten omgaan en zo durven reageren. Werk zelf ook in een modezaak en zou onmiddellijk op straat gezet worden als ik zo met klanten omging. Ik heb uiteindelijk met ruzie de haak erop gegooid en gezegd dat ik er alles aan ga doen om mijn geld terug te krijgen om een andere jas te kopen en dat ik die jas niet terug wil. Van een jas van 200 euro mag je toch verwachten dat hij goed is en geen spoor van dons achterlaat. bovendien de reactie van en de filiaalleidster Amersfoort en de meneer van de klantenservice zijn echt zo klant-onvriendelijk dat je het bijna niet zou geloven. Slecht beleid bij Anna van Toor ik kom daar niet weer!

  Door: Aliek21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Winter jas

  Ik miste een paar knopen op advies van uw medewerker met jas vandaag in locatie Utrecht geweest.
  Uw onbeschofte medwerkers, zeg maar gerust boerinnen deden kleinerend en waren onbeleefd, zonder resultaat weg gebonjourd. Ik dacht dat u de etiquette in huis had maar blijkbaar dus tot aan de betaling..BAHH !!!

  Door: Fazilet Karatut15-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Blouse

  Zeer slechte service m.b.t. terugbetalen, dat al met al meer dan een maand duurt. De standaard smoezen die men hiervoor gebruikt staan al op deze site vermeld.
  Ééns maar nooit meer!!

  Door: J. Notten03-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Mooie kleding, retourservice slecht

  Ik ben een vaste klant van Anna omdat hun assortiment mij enorm aanspreekt. Alleen de retourservice is slecht. Het duurt te lang voordat je geld wordt terug gestort en je krijgt ook geen melding dat je artikel retour is aangekomen als je dit met dhl terug stuurt. Dit houdt in dat ik er altijd weer zelf achteraan moet en contact met de klantenservice op moet nemen. Dit geeft mij het gevoel dat bewust gewacht wordt met het terug storten. Bestellen en leveren kan wel snel maar netjes geld terug storten als items retour binnen zijn gekomen niet? Erg vervelend en klantonvriendelijk.

  Door: Y van der Valk15-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Waardeloze service

  Koop 3 jassen online omdat ze niet voorradig zijn in de winkel met de bedoeling uiteraard om 1 jas te houden. Bij het bestellen/betalen liep de site al vast zodat ik mijn kortingscheque niet kon invullen. Uiteindelijk geleverd gekregen en 2 jassen retour binnen het termijn retour gezonden Kost je wel 3,95 verzendkosten! Retour zendingen staat in de brief doen ze snel en ieder geval binnen 5 werkdagen zou het geld weer op de rekening staan. Niet dus! Bellen na 7 dagen. Ja ze hebben zoveel retour zendingen dat ze een achterstand hebben. Ik zei dat het om nogal veel geld ging en toch duidelijk in hun eigen brief stond dat ze in ieder geval binnen 5 dagen het geld zouden terugstorten. Ja na uitpakken (staat niet in de brief) van de retourzendingen zei de medewerkster. PARDON!. Ik zei dat ik op zijn minst een mailtje had verwacht met excuses en dat ze een achterstand hebben. Daar kunnen ze niet aan beginnen dan moeten ze honderden mailtjes per dag versturen. Eh... in welke tijd leven jullie vraag ik mezelf af. WAARDELOOS!

  Door: Dekkers22-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  ZEER TEVREDEN

  bestel al jaren bij Anna nadat ik verhuisd ben uit Gouda en geen winkel meer in de buurt had. Inmiddels is er weer een in DBosch. (gelukkig). Mooie collectie, goede kwaliteit, niet goedkoop maar wel leuke sales/aanbiedingen. Heb ook goede ervaring met retourzenden, en in de wacht staan voor een juiste maat als die even niet voorradig is. Super tevreden dus!

  Door: EVELIEN08-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Top winkel

  Geweldige kleding,
  Leuk personeel,niets moet alles mag,prachtige collectie kleding met de pasvorm voor de vrouw ,
  En er zit nu ook een winkel in Zwolle heb ik ontdekt,
  Bedankt voor de koffie dames,
  Tot de volgende keer.

  Door: Elisabeth09-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden klant

  Ervaringen bij Anna van Toor, goede adviezen van gastvrouwen in Utrecht Overvecht. Kwaliteit producten is goed. Ben een fan van Rossner broeken. tijdens de sale zijn er vaak problemen met de website, internet. Dat is lastig maar het komt wel goed.
  Ben blij met bepaalde sale periodes. Voor veel leeftijdscategorieen zijn er leuke kledingstukken te koop.

  Door: Ineke14-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Aanbieding

  Bij aankoop van een rosnerbroek een t shirt kado tw 69.95!!! Leuke aanbieding, leuk blauw shirt!
  Of groen! Maar dat staat mij niet!
  Op eerste dag van de aanbieding een rosnerbroek gekocht. Helaas het T-shirt alleen kunnen passen voor de kleur en maat. Verder geen shirt in de winkel aanwezig.
  6 weken later kan ik het t shirt ophalen. Helaas alleen in groen en niet de uitgekozen blauwe. Die waren niet geleverd.
  Dus betrouwbaar?? Lijkt mij niet!
  Mij zie je daar niet meer!!

  Door: Wilma30-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Broek

  In de winkel een broek gekocht, krijg ik de volgende dag een mail de 2e broek voor de halve prijs. Voor mij geen ANNA meer!

  Door: G16-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Mooie kwaliteit kleding

  ik ben altijd erg blij als ik hier weer heb gewinkeld eigenlijk. Vind het echt mooie spullen die ze hebben en meerdere kledingstukken draag ik jaren en jaren. De prijs is er ook wel naar, maar ik vind kwaliteit persoonlijk ook belangrijk.

  Door: F. Delmaar25-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Eens maar nooit meer!

  Op zich goed geholpen in de winkel door verkoopster die mij adviseert de kleinere maat jas via de webshop te bestellen. Vanaf dat moment is het een drama. Levering via DHL komt niet aan want adres zou niet kloppen, naar winkel laten verzenden om herhaling te voorkomen. We zijn dan al 1,5 week verder. Helaas past deze jas toch niet en stuur ik hem retour. Wat me al opvalt is dat dit nergens geregistreerd wordt. Ik denk ze zullen wel net als alle ANDERE webshops een bevestiging sturen van de retour bij binnenkomst. Niet dus. Na ruim 1 week zelf maar weer bellen. Kunnen eerst ordernummer niet vinden, dan weer wel en krijg te horen dat er een nieuw systeem komt. Kortom allemaal argumenten die je als klant NIET wil horen. Geen idee hoe lang het nog gaat duren. Kan dame bij de klantenservice niks over zeggen. Kortom ik doe dit nooit meer! Snap het ook echt niet. Het is toch niet zo dat je het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Er zijn tal van winkels die het al prima voor elkaar hebben om dit anno NU goed op te lossen en in te richten. Huur wat goede expertise in. We weten wat er met V&D is gebeurd.

  Door: Ilse leeninga25-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  hele slechte service

  Slechte service en vreselijke arrogante verkoopsters en manager bij het filiaal in Den Haag. Vroeger kochten mijn vriendinnen en ik hier graag o.a. alles van 10 days maar we komen hier allemaal niet meer. Als je later terugkomt met een klacht of om te vragen of ze kunnen kijken of ze iets in een ander filiaal hebben mag je het uitzoeken en geven ze niet thuis. De manager geniet ervan om nee te kunnen verkopen volgens mij !
  Nee voor mij nooit meer.....

  Door: Marjan Mulder16-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet goed geld terug

  Rok terug gebracht. Geen geld terug maar een tegoedbon. NIet meer van deze tijd, korte termijnvisie en erg 2005. Klantenservice kan alleen maar melden dat ze geen geld mogen teruggeven. Opschalen naar een manager resulteert in hetzelfde, alleen benoemt hij nog dat we een overeenkomst zijn aangegaan.

  Retourbetaling online (hier kan, lees moet, het wel vanwege wetgeving) duurt langer dan 3 weken.

  Op de letter klopt alles, echter lesje Coolblue of Wehkamp in klantenbinding zou niet verkeerd zijn. Indien ze dat voor elkaar hebben, hebben ze een topformule.

  Door: P28-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Bestellen

  Mooie winkel, mooie kleding. Kom er al jaren maar idd is de service soms bedenkelijk......als er een uitlopend artikel is of de maat is er niet dan zou het normaal zijn dat een medewerkster even de voorraad checkt bij andere filialen en dat laten komen, maar het is maar net wie er op dat moment staat want soms tref ik het dat er personeel is dat niet meewerkt daaraan! Dus tegenwoordig bel ik zelf de filialen af als ik een andere maat nodig heb..en die laat ik dan naar Breda komen..heel raar dat dit niet in de winkel kan, want daar zien zij in een oogopslag waar er nog een hangt en dat kan ik niet zien als klant dus rondje bellen is bijna vaste prik! Wel met resultaat gelukkig, en in de meeste filialen word ik erg vriendelijk te woord gestaan waar bij ik dan denk dat dat overal zou moeten.

  Door: L17-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Zeer slechte kwaliteit stof

  Na 1 dag dragen van een t shirt €89,- vielen er een aantal gaatjes in. Klacht met product ingediend. Resultaat geen tegemoet koming.
  Dure blouse kon na 1 dag dragen de prullenbak in.
  Daarnaast werd ik zeer onvriendelijk bijna agressief in winkel te woord gestaan.
  Geen aanrader om daar je geld uit te geven

  Door: Van Hoek18-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Terugbetaling duurt weken

  11 juli bestelling gedaan en tot vandaag nog steeds geen geld terug. Heb zelf de volgende dag het pakket terruggebracht op postkantoor, als ze dat bij iedereen doen bestaat de zaak over een tijdje niet meer. Slechte retourservice.

  Door: Van der meer08-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Terugbetaling retour zending !!

  Retourzending volgens voorwaarde geretourneerd,
  keurige e-mail ontvangen in goede orde ontvangen ( na 10 dagen!!)
  terugbetaling zal binnen 14 dgn plaatsvinden (zie voorwaarde)
  na 14 dgn gebeld, nog steeds geen bijschrijving / terugbetaling.
  zal uiterlijk de andere dag bijgeschreven moeten zijn, niet dus!
  er waren wat achterstallige retourbetalingen ivm interne problemen ?
  Betaling/afschrijving inmiddels al > 3 wkn.
  zeer slechte service bij retour zending.

  Door: Fam de Visser24-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Anna van Toor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Anna van Toor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Anna van Toor actief?

  Anna van Toor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Anna van Toor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.