NederlandReview

  Ervaringen Ani Ani

  Het is iedere zomer weer een uitdaging voor iedere vrouw, net die bikini of dat badpak vinden waarin je figuur het beste tot zijn recht komt. En als je uit het water stapt wil je er ook mooi uitzien, dus een mooi jurkje is ook wel een must. Bij Ani Ani kun je dit alles vinden. Wat anderen over deze webshop in badmode vertellen? Dat lees je hier bij NederlandReview.

  Over Ani Ani

  Ani Ani is opgericht door Ani Muradian - Willekes. Een nieuwe Nederlandse, die na haar vlucht uit de Oriënt de vele kansen die Nederland haar bood heeft gegrepen. Na haar academische opleiding besloot zij voor het mode-ondernemerschap te kiezen. Door haar vele reizen beschikt Ani over bijzonder veel culturele bagage. Niet voor niets zijn haar ontwerpen daarom ‘werelds’ te noemen. Haar designs vinden hun oorsprong in exotische oorden, waar vrouwen de kunst van het verleiden nog goed verstaan.


  Premtimi - Ani Ani

  Diensten

  Het creëren van de perfect passende bikini is de passie van Ani Ani. Bijna iedere vrouw heeft qua bovenmaat niet dezelfde maat als onder. Vroeger moest je dan echt twee bikini’s aanschaffen, maar dat wordt gelukkig al minder. Bij Ani Ani vind je modieuze badmode, van hoge kwaliteit, met een mix en match formule. Alle bikini delen zijn bij Ani Ani los te bestellen. Zo heb je altijd de goede maat, en kun je leuke kleurencombinaties maken. Ani Ani betekent letterlijk ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. Met de beachwear van Ani Ani wil zij bereiken dat jij de reflectie van jouw ideaalbeeld bereikt. Bij deze webshop worden alleen bikini’s van de beste kwaliteit verkocht, die passen bij een mondaine omgeving. Hiervoor gebruiken zij de Xtra Life LYCRA® materialen, deze blijven heel lang mooi, zonder te verkleuren of verslijten. Ook voelt dit materiaal vooral lekker aan, of je er nu mee zwemt, zont of flaneert. Ani Ani artikelen worden alleen via de officiële webshop verkocht en van 31 maart t/m juli van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur in de showroom in Aalsmeer.

  Artikelen

  In de webshop vind je naast de mix en match bikini’s ook badpakken, resort wear en een aantal little Ani Ani badpakken, voor de kleine meisjes onder ons. Online zijn ook een paar collecties te onderscheiden, de Gem Collection, de Cosmic Cape Collection, de Goddess Collection en de Pacific Passion. Verschillende stijlen gecreëerd naar de verschillende smaken van vrouwen. Verder vind je er artikelen van Ani Ani in de media, een gastenboek en een Blogpagina. Ook wordt je goed geholpen door de duidelijke maattabel die je kunt vinden op de site. Bij Ani Ani kun je op vele manieren betalen. Alle bestellingen binnen Nederland en naar België worden gratis verzonden met de standaard pakketservice van Post NL.

  Klachten

  Om een artikel terug te sturen of te ruilen moet je dit binnen 7 dagen na ontvangst aan hen melden door te mailen naar info@aniani.eu. Overige vragen of tips zijn ook altijd welkom op dit adres. Gebruik het meegestuurde retourformulier om de benodigde gegevens in te vullen voor je retourzending. Wanneer je een artikel terugstuurt moet dit natuurlijk schoon en ongedragen zijn. Het adres van de showroom en voor retouren is:

  Ani Ani Beachwear
  Oosteinderweg 205 C
  1432 AS Aalsmeer

  Wat vinden we van Ani Ani? Is dit een goede webshop voor je nieuwste outfit, wat zijn de retourvoorwaarden en levertijd? Lees reviews en ervaringen!

  Ani Ani
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ani Ani

  Uw beoordeling

  Bikini

  ik heb me 2e bikini gekocht van Ani Ani.
  Bij aankomst op mijn vakantie adres, ontdekte ik dat ik mijn koortjes van mijn bikini kwijt geraakt was. Aniani heeft mij geholpen om op dezelfde dag nog niewe koortjes toe te sturen, zodat ik alsnog mijn bikini kon dragen ? top service!!

  Door: Mirella 11-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Slecht

  Bestelling geplaatst. Ontvangen. Voldeed niet aan verwachting. Op eigen kosten retour gestuurd. Creditnota ontvangen. De verzendkosten hebben ze ingehouden (ondanks “gratis verzending”) Wettelijk verplicht zijn ze om het bedrag volledig terug te betalen. Voor 3,95 is het hun waard om de klant die volledig in zijn recht staat tegen zich in het harnas te jagen.

  Door: 20000531122-03-2019
  2000053112225-03-2019

  Naar tevredenheid opgelost!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Badmode volgens de laatste trends

  Ik ben al enige tijd op zoek naar een mooie bikini voor aankomende zomer. Heb al diverse winkels bezocht, maar kon maar niets geschikts vinden. En als ik al iets moois zag, dan was het natuurlijk weer veel te duur. Ik moest een mooie bikini hebben die tevens niet teveel geld kostte. Nadat ik een collega mijn dilemma had voorgelegd, kwam ze met Ani Ani op de proppen. Ani-wat?!?! Dacht ik. Maar dit was inderdaad precies wat ik zocht. Ze hebben hier moderne badmode die ook nog eens betaalbaar is. Mijn collega bestelt hier regelmatig en ik weet zeker dat dit voor mij ook niet de laatste keer was dat ik hier een bestelling heb geplaatst.

  Door: Janneke Pereboom20-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Ani Ani een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Ani Ani. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ani Ani actief?

  Ani Ani is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ani Ani gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.