NederlandReview

  Ervaringen Android-Warehouse

  Je moet met online aankopen altijd voorzichtig zijn. Het is lastig om in te schatten of een online webshop te vertrouwen is. De website kan er professioneel uitzien, maar dat betekent nog niet dat de webshop betrouwbaar is. De beste manier om te ontdekken of een webshop je probeert op te lichten, is door het lezen van reviews over de ervaringen van andere klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van de webshop. Bij NederlandReview vind je beoordelingen van klanten over online shops. Ben je van plan om te winkelen bij de Android-Warehouse, maar heb je nog twijfels of de webshop betrouwbaar is? Lees dan hier de reviews van klanten.

  Over Android-Warehouse

  De webshop van Android-Warehouse heeft een assortiment gefocust op Adroidsticks, Androidboxen en Android VR headsets. Er is in de webshop bovendien nog veel meer te vinden voor de fanatieke fans van Android. De Androidsticks en Androidboxen brengen TV-kijken naar een hoger niveau. De sticks en boxen maken het mogelijk om je TV te transformeren in een Android Smart TV. Je kunt nu via het internet makkelijker films of series kijken, apps downloaden uit de Google Play Store, gebruikmaken van Social Media, muziek luisteren of gamen. De Android Virtual Reality headsets veranderen je platte scherm in een 3D wereld. De webshop heeft ook afstandsbedieningen, toetsenborden, gamecontrollers, kabels en micro SD-kaarten.


  De unboxingvideo van de MiniX Neo X6 TV box van Android-Warehouse.

  Categorieën Android-Warehouse

  De webshop heeft een groot aanbod in Androidsticks en Androidboxen. Hieronder vind je alle merken van de website.
  – iStreamer
  – Ugoos
  – Enybox
  – Zidoo
  – Himedia
  – MiniX
  – Tronsmart
  – PiPo
  – RKM / Rikomagic

  Diensten Android-Warehouse

  Klantenservice is voor de Android-Warehouse het allerbelangrijkste. Via Facebook houdt de webshop klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Androidproducten. Zo ben je altijd up-to-date! Verder heeft de webshop gratis levering voor bestellingen vanaf 50,- en heb je alle producten die besteld worden voor 16:00 de volgende dag in huis. De webshop heeft ook het webshop keurmerk, zodat klanten zijn verzekerd van een eerlijke service.

  Klachten Android-Warehouse

  De webshop wil dat alle klanten een prettige ervaring hebben tijdens het winkelen. Mocht er echter toch iets fout zijn gegaan of als je opmerkingen hebt, dan kun je contact opnemen met de Android-Warehouse. Ze hebben een klachtenpagina waar je terecht kunt. Hier vind je het e-mailadres van de webshop, het bezoekadres en het telefoonnummer. De winkel is maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook voor vragen, complimenten of tips kun je mailen naar info@android-warehouse.com. En kijk ook even op de Facebook-pagina.

  Wat vind jij van Android-Warehouse?

  Heb jij een Androidbox gekocht bij de Android-Warehouse? Is jouw TV nu getransformeerd in een Smart TV? Of maak jij gebruik van een Androidstick? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Is de webshop betrouwbaar? Vertel meer over de informatie die gegeven wordt op de website. Is alles makkelijk te begrijpen? Laat nieuwe klanten weten wat jouw beoordeling is.

  Transformeer je TV in een Smart TV met een Androidbox of Androidstick van de Android-Warehouse. Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

  Android-Warehouse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Android-Warehouse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Android-Warehouse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Android-Warehouse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Android-Warehouse actief?

  Android-Warehouse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Android-Warehouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.