American Tourister

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

American Tourister

Ben je zoekende naar producten om je bagage mee te vervoeren? Wil je een nieuwe reiskoffer of reistas aanschaffen? Dan kun je wellicht je slag slaan bij American Tourister. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is American Tourister?


American Tourister is een bagagemerk. Het bedrijf is een van de grootste bagagemerken die er zijn in de wereld. De bagage-items die ze maken worden in ruim 90 landen wereldwijd verkocht. In het assortiment tref je een grote selectie met reiskoffers en reistassen. Volgens de medewerkers van American Tourister zijn de producten van perfecte kwaliteit. De artikelen om bagage mee te vervoeren worden omschreven als jong, hip, kleurrijk en betaalbaar.


Duurzame producten


Duurzaamheid staat bij American Tourister hoog in het vaandel. Klanten worden uitgenodigd om mee te doen aan hun ‘responsible journey’. Deze onderneming is in 1933 opgestart met als doel het produceren van producten die van de hoogste kwaliteit zijn. Omdat ze liefde voor de planeet hebben, gaan ze te werk met materialen die zo duurzaam mogelijk zijn. Ze vinden het geweldig als ze afval een tweede leven kunnen geven. Al vanaf het ontwerpproces wordt bekeken hoe ze zo milieuvriendelijk te werk kunnen gaan. Testen en reparaties moeten aan strenge milieueisen voldoen. Uiteindelijk merk jij er niks van en zal je probleemloos met je bagage kunnen reizen. De stof bestaat voor honderd procent uit gerecycleerde petflessen, waardoor er minder plastic flessen op de stortplaats zijn beland. Aankopen kunnen op vele plekken in de wereld worden gerepareerd zodat ze niet vervangen hoeven te worden.


Leveringsinformatie


Ze stellen hun best de doen om bestelde items zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Er wordt een tijdschema doorgegeven van wanneer je jouw order kunt ontvangen. Dit schema ontvang je per e-mail. De te verwachte levertijd kan echter nooit gegarandeerd worden. Er kunnen altijd onverhoopt vertragingen ontstaan. Let erop dat je tijdens het bestelproces het goede afleveradres invoert. Dit is echt de verantwoordelijkheid van de klant zelf. Alle aankopen worden verzonden door American Tourister. Heb je jouw bestelling niet ontvangen? Dan word je geacht contact op te nemen met de klantenservice. Zij gaan dan kijken wat er aan de hand is en proberen een oplossing te vinden.


Retourneren


Ben je onverhoopt ontevreden met hetgeen je hebt ontvangen? Dan is het mogelijk om een retour of herroeping in gang te zetten. Je zal dan de retourprocedure moeten volgen. Het terugsturen is alleen toegestaan als het artikelen betreft die online zijn aangekocht. Voor aankopen die in de winkel zijn gedaan geldt dat je je moet richten tot die betreffende shop. Voor online retourneringen moet het retourformulier ingevuld worden. Vervolgens krijg je per mail een retour nummer en bijbehorende instructies toegestuurd. Het item dat je terug wil sturen zal goed verpakt moeten worden. De producten moeten ongebruikt zijn en mogen geen schade bevatten. Ook zullen de originele labels mee teruggestuurd moeten worden. Het retouretiket moet aan het pakket worden vastgeplakt. Zorg dat je gegevens, het leveringsadres en de koeriersnaam goed worden vermeld. Dit alles om het retourproces zo goed als mogelijk te laten verlopen. Als er niet aan alle voorwaarden wordt voldaan kan er waardevermindering toegepast worden. Het kan dan voorkomen dat klanten niet het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij American Tourister? Dan horen we graag wat jouw visie over dit bedrijf is. Wat vind je van de items die je bij deze organisatie kunt bestellen? Ben je tevreden over de prijzen, het bestel- en afleverproces? Geef alles wat je weet door via een bedrijfsreview op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)