NederlandReview

  Ervaringen Amac

  Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf.

  Over A-mac.nl

  Dit bedrijf is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels welke je in het hele land aantreft. Met een totaal aanbod van Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment van accessoires voor de Mac, iPhone, iPad, Apple watch en iPod is het de plek om een Apple product te kopen voor jezelf of voor iemand anders. Het team van medewerkers beschikt over alle kennis om iedere vraag te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk om een goede Mac, iPhone, iPad of ander Apple product aan te schaffen.


  Amac test keyboard cases voor de iPad Pro

  Als een Apple authorised Service Provider helpen ze je ook graag bij de reparatie van ieder Apple product. Daarnaast kan je als iMember ook nog profiteren van training en extra ondersteuning in een van de verschillende winkels van deze keten.

  Het klant zijn bij dit bedrijf heeft volop voordelen. Er zijn altijd professioneel opgeleide medewerkers welke in de winkel klaarstaan. Ze adviseren je graag persoonlijk over je keuze om een product aan te schaffen. Het maakt niet uit of het om een iPad gaat, een iPhone of een ander Apple product. Je krijgt trouwens ook garantie op alle producten die je er koopt.

  Producten van A-mac.nl

  Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. De belangrijkste producten zijn:
  • Mac
  • iPad
  iPhone
  • Apple Watch
  • iPod
  • Accessoires

  Klachten, tips en complimenten over A-mac.nl

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het beste natuurlijk om naar een winkel te gaan om daar te vertellen wat er mis is volgens jou. Ook kun je de klacht via de post indienen, per email of telefonisch. Het bedrijf zal naar een oplossing zoeken voor de situatie binnen hun mogelijkheden.

  Heb jij ervaring met A-mac.nl?

  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

  Ga jij je nieuwe iPhone, MacBook of iPad kopen via Amac? Lees je dan eerst hier in met reviews van klanten die jou voorgingen! Hoe zijn de service, garantie, retourbeleid, verzending en prijzen van Amac?

  Amac
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

  4
  24% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,2
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  4,4
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  NOOIT bij AMAC ! Incase Hardshell Dots MacBook Air 13 inch

  8 maandan geleden een Hardshell case bij de Amac webshop gekocht om mijn MacBook Air te beschermen. Door te gebruiken krijg ik aan de onderkant verschillende scheurtjes. Via de Amac care service sturen zij mij naar de winkel. (Demer in Eindhoven). Daar wordt in mij verteld dat dit eigen schuld is en zij gaan hier niets mee doen. Met andere woorden geen garantie. Toen belde ik weer naar de klantenservice, die mij ook de schuld geven voor de schade. NOOIT meer bij AMAC iets kopen. Rot service.

  Door: Ildiko 04-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Buitengewoon goede service

  Super goede service van Amac Lijnbaan Rotterdam. Alle medewerkers hebben ons buitengewoon goed geholpen met het kiezen van de alternatieve omdat onze oorspronkelijke vraag niet voorradig was. En kwamen met geschikte alternatieven. Met name junior Sophie heeft zelfs in eigen tijd ons service geboden. Complimenten voor deze vestiging!

  Door: Maretta Bos 25-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  zover is het niet gekomen

  De heren personeel... 4 man sterk waren allemaal druk met van alles en nog wat maar hadden absoluut geen oog voor klanten. Druk met appen, stoffen, kastjes poetsen en de telefoon en ze laten je gewoon staan. Ook als je wat meer geluid maakt volgt er geen reactie. De mediamarkt die ook in "the Wall" zit zal deze heren wel sponsoren want uiteindelijk ga je het gewenste apple product daar kopen.

  Door: Lieuwe de Haan 25-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Apple Oortjes

  Ik had een probleem met mijn apple oortjes waarbij de rechterkant niet functioneerde naar behoren. Wanneer ik het oortje pas omdraaide in mijn oor zelf (wat er raar uit ziet) , kwam er pas geluid uit. Vervolgens ga ik naar Amac om het te laten repareren, zeggen zij dat het een veelvoorkomend probleem is en dat zij het naar Apple zouden doorsturen. Paar dagen later kom ik terug , zeggen zij dat het vies is en het niet gerepareerd kan worden??? De oortjes zelf waren volledig schoon + ze zeiden dat het een veelvoorkomend probleem was. Nou, daarna moest ik €20.- betalen voor "onderhoudskosten" , terwijl er niet eens naar gekeken werd. Waardeloos bedrijf dit, beter de officiële Apple winkel bellen.

  Door: Jan 24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  reparatie

  Van mijn Macbook Pro, vier jaar oud, was de aan/uit knop gebroken.
  Via Amac Apeldoorn heb ik een nieuwe knop laten bestellen en na drie weken was deze beschikbaar. In de winkel is deze er netjes opgezet zodat dit weer goed werkt.
  Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en dat geheel kosteloos.
  Mijn dank hiervoor.

  Door: Florus Vogelaar 17-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  iPad en accessoires

  Ik ben in Hoorn niet naar wens geholpen en helaas is dit hier een terugkerende ervaring. Toen ik de iPad aanschafte wist de verkoper niets over de werking van Logitech toetsenbord. Voor een iPad pro wilde ik een schermsaver hebben om beschadiging te voorkomen. Ik kon het wel kopen maar moest het zelf maar aanbrengen want dat doen ze niet. Te moeilijk. Onbegrijpelijk. Iets verkopen maar geen service of zelf s kennis wat je verkoopt. Jammer

  Door: Jos Nobel 18-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Algemene ervaring

  Zeer klantonvriendelijk en vooral amateuristische onderneming als je daar iets komt kopen. Dat dit een officiële Apple re-seller is kan ik niet begrijpen. Een tijd geleden werden bij mijn IT bedrijf 4 gestolen MacBooks aangeboden om opnieuw te installeren. Totale waarde: 10.000 euro. Ik heb Amac gevraagd om bevestiging van de vermissing en de gewenste vervolgstappen. En in plaats van contact met mij opnemen is de politie op mij afgestuurd en hebben zij de laptops gevorderd en teruggegeven aan Amac. Daarna zelf Amac moeten bellen om een bedankje te krijgen. Zeer asociaal bedrijf. Spijt dat ik zo eerlijk was om de eigenaar (Amac) te helpen hun spullen terug te krijgen.

  Door: Coen 05-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Apple: prachtig! Amac: nooit meer!

  1 ster is eigenlijk te veel voor een winkel die je na het verkopen van een kapotte MacBook air 2018 (11-2018 gekocht; 01-2019 1e keer kapot toetsenbord; 04-2019 2e keer kapot scherm) je voorstelt om dan misschien maar een nieuwe te kopen.. Hoe krijg je het verzonnen? Tijdens het opsturen ter reparatie wordt (als je er niet 10x om vraagt) geen leenlaptop mee gegeven. Wat moet je dan als student? 5 weken zonder laptop? Het advies van Amac Breda: “leen er eentje van een vriend of koop een nieuwe”. Uiteraard sta je volledig in je recht als je een leenlaptop eist als zo’n product wat voor een student onmisbaar is 5 weken weg is, maar daar hebben ze bij deze Amac nog nooit van gehoord. Het enige wat zei kunnen vertellen is dat het niet hun schuld is omdat ze producten van Apple verkopen, en ja die zijn tenslotte niet van hun. Dus zegt de Amac: niet onze verantwoordelijkheid. Maar toen ze 1300 euro vingen voor de verkoop, toen was het wel hun verantwoordelijkheid.
  Apple producten: prachtig! En er kan altijd iets kapot gaan. Dat is vervelend voor de consument en verkoper. Maar om je klanten op deze manier te behandelen, dat gaat echt te ver.
  Tip: koop de MacBook air, prachtig ding. MAAR KOOP NIETS BIJ AMAC BREDA!!!

  Door: Jeroen Hendrikx 10-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Spijt van aankoop Amac dan ben je

  Doe geen zaken met Amac daar krijg je spijt van ze staan op 1 qua klant onvriendelijkheid 10% boete bij retour melden bestelling binnen de tijd en nieuw is dat wel toegestaan in de wet consumenten bescherming

  Door: Ruud Smulders 02-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Zeer slechte service

  Ik kocht een iPad bij ze. Helaas was het een bendgate kromme iPad. Toen begon de ellende. In de winkel stuurden ze me naar Apple, terwijl de verkoper verantwoordelijk is voor een deugdelijk product. Het eerste half jaar ligt de bewijslast bij hen.

  Ze verzinnen allerlei regels en wetten om er onder uit te komen. Ze halen er zelfs wetgeving bij die voor bedrijven geldt. Als je ze daar weer op aan spreekt dan zwijgen ze gewoon. De koop ontbinden? Gewoon niet reageren, dan is het probleem er niet.

  Asociaal tuig is het. Bedenk je dus goed als je hier spullen koopt... als het kapot of iets is: dan heb je er een lijdensweg aan!

  Door: IAR 22-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Slechte service amac amersfoort

  Apple klantenservice gebeld en ik werd doorgestuurd naar amac voor hulp met mijn mac book
  Ik nam nog een harddisk mee en in de winkel wilde de Dame achter de balie mij een abo aansmeren. Ik zei dat ik mijn laptop nu nodig had en ze gaf aan dat de harde schijf schoongemaakt moest worden. Zei dat ik op iCloud belangrijke doc en bestanden kon bewaren. Ik gaf aan dat een belangrijk bestand van mijn bedrijf op mijn laptop stond. Ze sleepte het icoontje naar iCloud en zei dat het veilig was opgeslagen. En Voor ik wegging moest jk een formulier tekenen waarin stond dat amac niet verantwoordelijk was voor schade of verlies... de volgende dag kwam ik laptop ophalen en ik wilde zien dat mijn programma goed was opgeslagen, terwijl ze de laptop opstarte liet ze mij betalen en weer tekenen.. en eenmaal laptop opgestart blikt dat ze het linkje heeft opgeslagen en niet mijn bestanden!!! En ik word afgepoeierd met dat kan wel eens gebeuren! Ik heb mijn best gedaan! Volgende dag manager gesproken en hij gaf toe dat er fout is gehandeld maar ik krijg hem niet meer te pakken! Apple gebeld en zij zeggen ineens niets met amac te maken hebben!! Ga dus nooit bij amac voor service of advies ! Er staan een paar ongeïnteresseerde kinderen te klooien
  Ik heb nu mijn rechtsbijstand ingeschakeld

  Door: Canan yavas 10-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Nooit meer Amac

  Mijn Apple watch series 3 is op vakantie het scherm rondom van gescheurd. Ik voelde een soort klik keek naar mijn horloge en zag tot mijn schrik dat het scherm rondom gescheurd was. Ook was het horloge heel warm. terug van vakantie langs Apple gegaan die hebben mijn horloge onderzocht en zagen dat het scherm door de batterij eruit is gedrukt.
  Echter aangezien ik het horloge bij de Amac gekocht had ben ik daar naar toe gestuurd als zijnde de verkopende partij en hun verantwoordelijkheid. Het advies was cosumenten recht claimen.
  Bij de Amac aangekomen werd mij verteld dat ze het horloge naar de technische dienst moesten opsturen tegen betaling zal het horloge dan onderzocht worden.
  De werknemer van Amac stelde me gerust dat ze dezelfde diagnose zouden stellen als
  Apple en dat ik dan mijn garantie zou krijgen.
  Echter nu 3 dagen later krijg ik bericht van Amac dat er val of stootschade is geconstateerd. En dat de reparatie een kleine €300 gaat kosten waar ik letterlijk een nieuw horloge van kan kopen. Ik heb hem niet laten vallen en niet gestoten. Het is belachelijke dat ze het lef hebben om zo’n bedrag te vragen terwijl Apple zelf heeft gezegd het komt door de batterij. Nooit meer Amac voor mij.

  Door: Axel Hekkelman 01-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Zeer slechte service AMAC DOETINCHEM

  Helaas heb ik meermaals slechte ervaringen gehad bij Amac te Doetinchem. Ik had meerdere problemen met mijn macbook pro en ging terug naar de winkel waar er niet goed met mijn "klacht" werd omgegaan.
  Mijn macbook had een paar weken uitgestaan wegens vakantie, vervolgens toen ik deze aan wilde zetten, gaf mijn macbook een verbodsteken en wilde niet meer aan. Hierdoor ging ik terug naar Amac Doetinchem aangezien ik de macbook daar aangeschaft had. Vervolgens werd mij gevraagd hoe oud de macbook was en toen ik aangaf dat deze pas 2 jaar oud is, gaven ze mij aan dat het kwam doordat de macbook "te oud" was. Hierop gaf ik aan dat ik het daar niet meer eens was aangezien de levensduur van zo'n duur apparaat toch wel wat langer zou moeten zijn plus het feit dat er ook nog garantie op zou moeten zitten. In eerste instantie wilde ze mij niet verder helpen maar na lang aandringen werd er toch even naar gekeken. Ze konden mij niet vertellen of het om een hard- of software probleem ging en vervolgens werd, zonder overleg, mijn macbook open geschroefd waarbij onder andere schroefjes zijn kwijtgeraakt en de macbook beschadigd is door niet zorgvuldig handelen.
  Hierop werd mijn macbook uitgeschakeld en werd ik naar huis gestuurd met het advies "leg hem maar aan de lader dan komt het wel goed."
  Eenmaal aan de lader kreeg ik een heel logbestand als foutmelding en kon ik er letterlijk niks meer meer waarop ik weer terug ben gegaan naar de winkel. Er stond dit keer een andere medewerker die mij vertelde dat ik iMember moest worden voor 89,- per maand (terwijl op de site van apple staat dat dit 149,- per jaar zou kosten). Hierop werd mij verteld dat ze mij pas verder zouden helpen zodra ik iMember was en dat ik dan alle uitleg over iCloud zou krijgen, waarop ik aangaf dat dat niet mijn vraag was. Toen nogmaals aangegeven wat het probleem was en ze bleven aandringen op iCloud en werd ik weggestuurd zonder dat mijn macbook ook maar iets deed.

  Vervolgens het hoofdkantoor van Apple gebeld, die mij zeer vriendelijke te woord hebben gestaan. Vervolgens een ander telefoonnummer gekregen waarbij ervaren apple medewerkers met mij mee konden kijken en het bleek een software probleem dat binnen no time door de telefoonmedewerkers kon worden opgelost.

  Kortom ga NIET naar Amac Doetinchem, zeer slechte klantenservice en je wordt daar zeker niet verder geholpen!!

  Door: U 26-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Ongekwalificeerd personeel en slechte service

  In december 2018 kocht ik een Macbook Air 2018 bij Amac in Den Haag. Na 3 dagen had ik last van een paarse vlek op mijn beeldscherm. En bij het kijken van Netflix flikkerde het beeld. Hiervoor ben ik terug gegaan naar voor mij de dichtsbijzijnde Amac in Delft. In Delft namen ze niet de moeite om te kijken naar mijn Macbook en zeiden het Netflix probleem niet te herkennen. De medewerker gaf aan dat ik bij retour 10% van de aanschafwaarde terug moest betalen...ook al was dit na 3 dagen.
  Achteraf blijkt dat ik binnen 14 dagen gewoon mijn Mac had kunnen ruilen. Toen ik na de feestdagen mij opnieuw melde bij Den Haag met dit probleem viel ik buiten dit termijn. Het duurt nu 2 weken (omdat mij een ''spoed reparatie'' is aangeboden) voordat ik mijn Mac terug krijg.
  Door het slechte advies van Amac Delft ben ik dus te laat voor een nieuw apparaat. Vervelend, aangezien ik mijn macbook keihard nodig heb op dit moment.
  Ook het verhaal aan Amac -care voorgelegd. Zij hebben gebeld met Delft, maar die liegt nu dat ze mij geïnformeerd hebben over het Netflix probleem en dat dit een veelvoorkomend probleem van Apple is.

  Door: Lucy 14-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Amac Stationsplein Rotterdam TOP!!!!!

  Augustus 2013 een iMac gekocht. Nu 27 december 2018 heb ik een groot probleem. Ben ik, met mn Mac, even langs gewenst in de winkel en wat was iedereen aardig. Snel werd ik geholpen door Shin, een top gozer.
  Wat bleek voor Shin was mijn probleem helemaal niet zo groot en binnen een kwartiertje stond ik, zonder problemen, weer buiten. Deze zaak verdient heel veel klandizie. TOP!!!!
  Henk, Poortugaal

  Door: Henk de Jong 28-12-2018
  lmao 01-09-2019

  HAHAHAHA dacht ik al, ik zie allemaal bozed klanten,en kom ik zon blije tegen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Slechte service

  Slechte service
  Apple houdt een actie gedurende heel 2018 om defecte batterijen vanaf iPhone 6 te vervangen voor slechts 29 euro. De resellers zoals Amac sturen de iPhone op in het kader van deze aktie. Op 23 december kwam ik bij Amac in Hengelo waar ik mijn iPhone 6 gekocht had. Ik werd medegedeeld dat Amac mijn telefoon niet opstuurt naar Apple. Dat moest ik zelf maar doen en hiervoor contact opnemen met Apple. Als reden werd genoemd een interne richtlijn waarin staat dat Amac de Apple actie stopt na 22 december (terwijl Apple doorgaat tot en met 31 december). Ik heb hierover hele discussies gehad. Ik kan niet begrijpen waarom ze mijn telefoon niet meer willen opsturen, notabene wel bij hen gekocht. Er kwam geen overtuigend antwoord totdat Amac aanbod de telefoon wel op te willen sturen maar dan voor 59,95 euro in plaats van 29. Gatverdamme, wat een klantonvriendelijke hufterigheid. Ik ben weggelopen met de mededeling dat ik in deze zaak nooit meer terugkom. Ben toen naar de Media Markt gegaan. Zij hadden er geen enkel probleem mee de telefoon voor mij op te sturen in het kader van deze actie, zelfs terwijl ik de telefoon helemaal niet bij hen had gekocht. Hulde dus aan de Media Markt die klanten niet laat zitten. Beter hier naar toe gaan in de toekomst

  Door: Frank 24-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Lange levertijd

  Lange levertijd via internet vanaf 15 werk dagen terwijl de mac mini gewoon in de winkel ligt (media markt)

  Door: Snoeijen 06-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oplichters bij Amac

  Tijdens mijn tentamenperiode limonade over mijn macbook air laten vallen. Deze begon kuren te vertonen waarna hij alleen nog aangesloten op netstroom werkte. Amac het vertrouwen gegeven om het te repareren. Netjes 80 euro onderzoekskosten betaald en gewacht. De medewerker vertelde dat het waarschijnlijk schade was aan de accu en dat deze alleen vervangen moest worden. Nu komt het hoor. Na een belachelijke wachttijd van 5 weken kreeg ik te horen dat half mijn laptop vervangen zou moeten worden omdat het waterschade betreft. Ik heb gevraagd of alleen een reparatie aan de accu mogelijk is maar Apple doet alleen reparaties als ze de onderdelen mogen vervangen die volgens hen noodzakelijk zijn. Lekker 80 euro kwijt en een rekening van 960 euro. Dit nieuws had ik zelf ook wel kunnen verzinnen. Ik ben nu mijn laptop meer dan 5 weken kwijt, 80 euro lichter en heb alleen het nieuws dat het 960 euro gaat kosten en dat dit de enige optie is.

  Door: Bart 28-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  gebruikte muis verkocht

  Titel zegt het; voor de prijs van een nieuwe magic mouse heb ik een gebruikte/bekraste variant gekregen. Erg teleurstellend.

  Door: Youko 03-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Koop NOOIT bij Amac

  Ontzettend slechte service.

  Daarnaast een bedrijf dat positieve reviews koopt voor Trustpilot.

  Wat een spijt dat ik daar heb gekocht. Koop hier nooit je Apple product!

  Door: Ontevreden over Amac 14-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Amac

  Uw beoordeling