NederlandReview

  Ervaringen Amac

  Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf.

  Over A-mac.nl
  Dit bedrijf is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels welke je in het hele land aantreft. Met een totaal aanbod van Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment van accessoires voor de Mac, iPhone, iPad, Apple watch en iPod is het de plek om een Apple product te kopen voor jezelf of voor iemand anders. Het team van medewerkers beschikt over alle kennis om iedere vraag te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk om een goede Mac, iPhone, iPad of ander Apple product aan te schaffen. 


  Amac test keyboard cases voor de iPad Pro

  Als een Apple authorised Service Provider helpen ze je ook graag bij de reparatie van ieder Apple product. Daarnaast kan je als iMember ook nog profiteren van training en extra ondersteuning in een van de verschillende winkels van deze keten. 

  Het klant zijn bij dit bedrijf heeft volop voordelen. Er zijn altijd professioneel opgeleide medewerkers welke in de winkel klaarstaan. Ze adviseren je graag persoonlijk over je keuze om een product aan te schaffen. Het maakt niet uit of het om een iPad gaat, een iPhone of een ander Apple product. Je krijgt trouwens ook garantie op alle producten die je er koopt. 

  Producten van A-mac.nl
  Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. De belangrijkste producten zijn: 
  •    Mac
  •    iPad
  •    iPhone
  •    Apple Watch
  •    iPod
  •    Accessoires

  Klachten, tips en complimenten over A-mac.nl
  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het beste natuurlijk om naar een winkel te gaan om daar te vertellen wat er mis is volgens jou. Ook kun je de klacht via de post indienen, per email of telefonisch. Het bedrijf zal naar een oplossing zoeken voor de situatie binnen hun mogelijkheden. 

  Heb jij ervaring met A-mac.nl? 
  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview.nl. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

  Ga jij je nieuwe iPhone, MacBook of iPad kopen via Amac? Lees je dan eerst hier in met reviews van klanten die jou voorgingen! Hoe zijn de service, garantie, retourbeleid, verzending en prijzen van Amac?

  Amac
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  4
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  3,4

  Prijs

  4,8

  Leveren

  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wachtwoord?

  Jan Janssen11-06-2018

  Ze weten niet eens wat mijn wachtwoord is van mijn AppleID! Ik vergeten dus heb hun nodig. Wachtwoord TOK!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Macbook pro

  Hermkens02-06-2018

  Wat een slechte service!
  Ik ga niet meer schrijven.NOOIT meer Amac

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Very bad after-sales and repair support

  Harry26-05-2018

  Very bad experience with the AMAC repairservice (now 4 times in a row). They always offer a replacement device against very high costs (e.g. for battery repair they claim bending or mechanical damage as blocking to do anything). Still they charge you with high logistics costs and analysis costs. Repair at other service providers however was done without any problems. I do not recommend to go to AMAC. Go to Apple directly or Coolblue (the latter one is also cheaper in many cases and has much better after-sales support)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  nooit meer amac

  De Bruyn 16-05-2018

  3,5 maand moeten wachten op een reparatie. Iedere keer bellen, mooie beloftes, maar daar nooit iets van waargemaakt. Voor ons nooit meer amac maar rechtstreeks naar Apple. Ze doen alsof ze apple zijn maar dat zijn ze niet. Personeel behandeld zijn klanten als honden ipv koningen. Ik ben door de filiaalmanager uitgescholden (toen ik weer eens langs ging om te kijken of m'n apparaat er al was) omdat ik zei dat ik 3 maanden wachten op een reparatie wel héél erg lang vond en dat ze hun beloftes nog steeds niet nagekomen waren. Beloftes als volgende week is die er, je krijgt een nieuwe, je krijgt een nieuwe met een upgrade, je krijgt een goede cadeaubon. Echt een vreselijk slecht beleid!! Eerst was m'n apparaat kwijt, toen was het druk bij de reparatie. Met heel veel pijn en moeite m'n apparaat teruggekregen, was echter niet gerepareerd dus moest opnieuw verstuurd worden. Toen contact opgenomen met Apple, die hebben ervoor gezorgd dat die met een week gerepareerd was.
  Bij 'uw beoordeling' op deze site kan ik niet minder dan twee sterren geven, vreemd. Die twee ** zijn ze zeker niet waard

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Geloof hun mailing over openbox sale niet!

  Adam van Amsterdam05-05-2018

  Oplichters zijn het. Kreeg een email met openbox sale. Direct besteld en betaald. Kreeg een email ter bevestiging dat bestelling was afgerond en was betaald.
  Levertijd 6-8 dagen.
  Netjes afgewacht. Na 9 dagen niets vernomen en zelf contact opgenomem met de "customer care". Werd verteld dat de bestelde macbook air niet meer voorradig was en dat geen levering kon plaatsvinden.
  Paar keer email heen en weer met hun "care" medewerkers over klacht en aangegeven dat een verkoopovereenkomst is aangegaan werd verwezen naar hun algemene voorwaarden dat als zij een email terugsturen met bevestiging dat is betaald nog steeds geen verkoopovereenkomst van hun zijde is. Ik weet genoeg. Hier koop ik dus nooit meer iets.
  Wees gewaarschuwd. Hun algemene voorwaarden zijn juridisch goed dichtgetimmerd om zichzelf goed te beschermen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Koop hier niks! Waardeloos! Service zeer slecht!

  Piet24-04-2018

  Waardelloze winkel. Harddidk gekocht in Roosendaal. Na twee maanden stuk. Defecte printplaat blijkt later. In de winkel geen garantie, geen vervangend product, geen data herstel. Dit is een winkel die voor Apple (tje) speelt maar dit niet is. Waardeloos onbekwaam personeel. Overigens heeft een echte professional de schijf kunnen herstellen door de printplaat te hersolderen en stelde een fabrieksfout vast. Koop dus nooit iets in deze nep Apple winkel

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Customer Care

  Frank Smit07-04-2018

  Met de firma Amac vervelende ervaring opgedaan tijdens vervangen batterij iphone.
  Je wordt keurig, als een soort tracking en tracing, op de hoogte gehouden van waar je in het proces zit. Op 14 mrt 2018 krijg ik van Jeannette (Amac Customer Care) het bericht dat: “ Het toestel is getest en ok bevonden.”
  Mooi dacht ik, kan ik binnenkort het toestel weer ophalen. Reserve kopie weer op toestel gezet, en vervolgens doet het toestel allerlei handelingen | acties uit zichzelf. Iets dat het voordat ik het toestel inleverde niét deed.
  En, lijkt me, in tegenspraak met wat Jeannette in haar mail stelde. Toestel opnieuw geretourneerd en dan krijg ik plots te horen dat ik tegen betaling van €180 euro een nieuw scherm kan laten plaatsen waarna de problemen zijn opgelost....... Het contact met “customer care” verloopt zeer moeizaam. Veel verder dan het verschuilen achter voorwaarden die ik getekend zou hebben komen ze niet. En deze zijn mi tamelijk onredelijk bezwarend. In de winkel word je gevraagd te teken voor het innemen van de telefoon. Dat daar vreselijk kleine grijze lettertjes staan die niet met je worden doorgenomen is bijzonder. Terwijl je daar later steeds op aangesproken wordt.

  Natuurlijk zal er ook veel goed gaan bij Amac. Ze verkopen immers apple producten en die zijn doorgaans niet slecht. Maar als het op service aankomt bij deze club.... Als je de reviews leest weet je genoeg.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Inruilactie lijkt diefstal

  Victorine Woerdeman26-01-2018

  Ruil geen spullen in voor nieuwe spullen als je niet meteen je geld terug krijgt. We hebben inmiddels een jurist ingeschakeld om ons geld terug te krijgen. Amac komt beloftes niet na en reageert niet op emails.

  Frank07-04-2018

  Riekt naar oplichterij ......

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Waardeloos

  Ronald21-11-2017

  Iphone x bij pre order besteld, geen communicatie, e-mail na 3 dagen nog steeds geen antwoord. Blog loopt hopeloos achter, en zeggen zeDinsdag 7 november: Op dit moment zijn er een aantal binnengekomen iPhone X versies verstuurd naar orders die in de winkels geplaatst zijn. Mocht jouw iPhone hierbij zitten, wordt er contact met je opgenomen.: dat is na de pre order, ze belazeren mensen die voorruit betaald hebben om klanten in de zaak tevreden te houden, al met al geen communicatie en informatie is zeer slecht, geen aanrader. Service afdeling ook al dagen onbereikbaar. Hun leverancier heeft meer Iphone x geleverd dan op de plek van aflevering waar ik stond .

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Niet leveren niet reageren Gelukkig is er PayPal

  Paul09-10-2017

  Op 1 oktober een Honeywell T6R besteld voor € 179,00, uit voorraad leverbaar staat er nog steeds op de website.
  Betaald via PayPal, bedrag direct afgeboekt en bevestiging ontvangen dat er 1-2 dagen langer over de levering wordt gedaan.
  Bij navraag wordt niet op mails gereageerd. Customer Care neemt niet op.
  Via PayPal het nummer van hun administratie in Utrecht gebeld; dit nummer is niet in gebruik.
  Order geannuleerd, dit kan alleen via een web formulier, waarvan ze de ontvangst niet bevestigen per email.
  Alle contacten lopen nu via PayPal, daar krijg ik een kort bericht van Amac dat ik de zaak maar moet escaleren als er op 8 oktober nog niet is geleverd. Ik krijg nu ook een bevestiging van de annulering ,op andere communicatie via het PayPal kanaal wordt niet gereageerd.
  PayPal behandelt nu mijn claim, dat geld komt terug.
  Krijg zojuist bericht dat de levering (die al is geannuleerd) tot 7 dagen kan duren.... we zijn al 9 dagen verder.
  Op Klacht.NL staan nogal wat ervaringen met Amac, ook bij klachtencompas.nl van de consumentenbond. erg leerzaam.
  Blij dat ik met een creditcard heb betaald en zal voortan veel beter op ervaringen van anderen letten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Reperatie

  Peter de Jong08-09-2017

  Ben naar de Amac gegaan in mijn stad, super leuk dacht ik, ik heb een macbook pro, had wat problemen met OSX, denk dat kunnen ze wel voor mij oplossen. Nou eerste keer hebben ze voor mij een nieuwe versie van OSX erop gezet (Yosemite), maar moest wel 30 euro betalen voor een clone van de OSX die overal op internet voor gratis staat/10-20 euro, dus dit viel al tegen. Daarna een paar dagen later na een update startte mijn mac niet meer op, en zij zeiden dok maar weer even 30 euro zetten wij er een nieuw besturing systeem op, terwijl ik alle spullen bij mij had waarmee me ssd uit mijn mac kon en zij hem in een van die macs daar hadden kunnen pluggen en op repair disk hadden kunnen drukken, dan was die ook gemaakt, maar dit kon niet, vanwege het feit dat ze er dan geen winst op konden maken of zoals zij het zeiden, dat mogen wij niet doen. Nou zij stopten er een bootable drive in en toen deed mijn mac het weer, toen zij ik tot ziens, ik denk snel weg straks willen ze geld voor een hard drive in een usb port steken, want ze zijn zulke geldwolven. Ga hier nooit heen, ga naar de mediamarkt daar staan tenminste klantvriendelijke mensen die niet alleen op je geld uit zijn, en anders ga je naar een ander filiaal, ik kan voor de amac geen enkel filiaal vinden waar ze geen klachten hebben. Prijs is daar top maar de service zeker niet!

  Gegroet Pieter

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zeer zwakke kennis en zeer slechte reparatiekunde

  Anoniem X27-03-2017

  Op 11-03-2017 mijn Macbook Pro 17 inch naar Amac in Breda gebracht, omdat deze traag werkte. Aldaar werd verteld dat de SSD "op was" en vervangen diende te worden. Nadat de SSD in de winkel was vernieuwd, was naar hun zeggen de laptop "overleden". In eerste 2 instanties wilde Amac helemaal niets doen en diende ik het vervoer en de diagnose van het probleem dat in de handen van Amac is ontstaan zelf te vergoeden! Ook voor het vervangen van het Logicboard heeft Amac geen enkele verantwoordelijkheid genomen. Voor het vervangen van het Logicboard kreeg ik een rekening van ongeveer 800 euro op mijn bord! De zeer attente medewerkers van APPLE zelf hebben mij hiermee geholpen. Ik heb hen zelf moeten overtuigen om de kosten voor het vervangen van het Logicboard te vergoeden. Nadat ik dit op zaterdag aan Amac heb laten weten en hierbij ook aangegeven heb dat ik akkoord ga met de reparatie, was hier bij Amac op maandag laat in de middag nog geen enkele actie op ondernomen terwijl mij dit eerder wel was toegezegd. Pas nadat ik de klantenservicemedewerker op maandag laat in de middag hierop attendeerde, zijn de benodigde onderdelen besteld. Hierbij is per abuis ook een batterij besteld. Waarna door de zeer slechte organisatie ook mijn batterij is vervangen. In totaal heb ik nu 13 dagen zonder laptop gezeten, die ik hard nodig heb. Een vervangende laptop voor de tussenliggende periode kon niet worden aangeboden. Terwijl ze zelf wel laptops verhuren. In de reactie van Amac proberen ze zichzelf heel goed voor te doen en te laten lijken alsof zij ook maar iets geholpen hebben. Maar ze hebben in werkelijkheid geen vinger uitgestoken om mij ook maar enigszins te helpen, met een probleem dat door henzelf is veroorzaakt! EEN IEDER DIE DIT LEEST, GA NAAR EEN ANDERE WINKEL VOOR UW APPLE AANKOPEN OF REPARATIES!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  iphone aanmseren

  kant20-03-2017

  bij iphone 6 was scherm stuk. zou niet meer te maken zijn of ontzettend duur worden. nieuwe iphone gekocht.
  achteraf ergens anders laten maken voor 125 euro en werkt weer perfect. 500 euro voor niets armer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mac niet duur

  N. Pietersen18-12-2016

  Fijn dat een Mac niet meer altijd heel duur hoeft te zijn.
  Het hoeft voor mij ook niet nieuw of snel, maar wel een Mac, want die gebruik ik al jaren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Nieuwe Macbook Air heel goedkoop

  Vanessa G08-12-2016

  Nieuwe macbook air aangeschaft en hij werkt echt SUPERGOED
  ik had veel eerder moeten overstappen naar Apple maar deed dat niet door de hoge prijs


  Bij AMAC was mijn macbook veel goedkoper dan elders , daarom kon ik het nu wel doen


  En daar ben ik blij mee!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Geweldige producten bij Amac

  Job Wijster11-11-2016

  Ik ben sinds een aantal jaar een hele grote fan van Apple. Sinds dit jaar ben ik gaan studeren en zit ik op kamers, waardoor ik niet veel geld meer over heb voor dure producten. Toch wilde ik niet afzien van mijn Apple-verslaving en dus ging ik op zoek naar een goedkope aanbieder. Die heb ik gevonden in Amac. Hier krijg je leuke kortingen, waardoor het voor mij betaalbaar wordt. Het bestellen is in mijn ogen wat ingewikkeld, maar die moeite doe ik graag voor een goedkoper product.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Amac

  Uw beoordeling