NederlandReview

    Ervaringen Amac

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf.

    Over A-mac.nl

    Dit bedrijf is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels welke je in het hele land aantreft. Met een totaal aanbod van Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment van accessoires voor de Mac, iPhone, iPad, Apple watch en iPod is het de plek om een Apple product te kopen voor jezelf of voor iemand anders. Het team van medewerkers beschikt over alle kennis om iedere vraag te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk om een goede Mac, iPhone, iPad of ander Apple product aan te schaffen.


    Als een Apple authorised Service Provider helpen ze je ook graag bij de reparatie van ieder Apple product. Daarnaast kan je als iMember ook nog profiteren van training en extra ondersteuning in een van de verschillende winkels van deze keten.

    Het klant zijn bij dit bedrijf heeft volop voordelen. Er zijn altijd professioneel opgeleide medewerkers welke in de winkel klaarstaan. Ze adviseren je graag persoonlijk over je keuze om een product aan te schaffen. Het maakt niet uit of het om een iPad gaat, een iPhone of een ander Apple product. Je krijgt trouwens ook garantie op alle producten die je er koopt.

    Amac test keyboard cases voor de iPad Pro

    Producten van A-mac.nl

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. De belangrijkste producten zijn:
    • Mac
    • iPad
    iPhone
    • Apple Watch
    • iPod
    • Accessoires

    Klachten, tips en complimenten over A-mac.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het beste natuurlijk om naar een winkel te gaan om daar te vertellen wat er mis is volgens jou. Ook kun je de klacht via de post indienen, per email of telefonisch. Het bedrijf zal naar een oplossing zoeken voor de situatie binnen hun mogelijkheden.

    Heb jij ervaring met A-mac.nl?

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Ga jij je nieuwe iPhone, MacBook of iPad kopen via Amac? Lees je dan eerst hier in met reviews van klanten die jou voorgingen! Hoe zijn de service, garantie, retourbeleid, verzending en prijzen van Amac?

    Amac
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (76)

    3.8
    24% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Amac

    Uw beoordeling

    Nooit meer Amac!

    Vorig jaar een iMac gekocht. Dacht het laatste model (model 2017 was net uit) gekocht te hebben, maar bij installeren bleek het om een 2 jaar oud model te gaan (late 2015). Toen was het apparaat -uiteraard- al uit de doos en alleen zo kun je zien om welk model het gaat. Gebeld met AMAC Den Bosch, kon het apparaat wel terugbrengen, maar dan kreeg ik er € 300,- minder voor terug dan ik had betaald. Wel heb ik een klein bedrag terug ontvangen ter compensatie, wat op zich netjes is.
    Toch blijf ik van mening dat mij in de winkel verteld had moeten worden om welk model het ging, ik had het 2017 model willen hebben! Ik heb de computer nu een jaar, maar volgens de referenties is ie nu dus 3 jaar oud en niet waard wat een model uit 2017 waard zou zijn geweest. Waardeloze service dus en ik zal nooit meer iets bij Amac kopen. Volgende keer weer rechtstreeks via Apple, zoals ik altijd naar volle tevredenheid heb gedaan.

    Door: Bernie19-08-2018
    Bert16-02-2021

    Vrijdag 12-2 15:00 paar kabeltjes (artikelen op voorraad) bij de webshop van AMAC gekocht en afgerekend. Oude kabel gebroken, dus niet meer opladen. Na de bevestigingsmail niets meer vernomen. Vandaag maar even de AMAC website geraadpleegd. Op de website staat op dinsdag 16-2 'bevestigd, in behandeling'. Kom op he! 4-5 Dagen en nog de bestelling niet de deur uit? Wat is er aan de hand! Dat doet elke beetje zelf respecterende webshop beter. Dan maar even bellen. Whattt? In de wacht. Minimaal 20 minuten wachttijd. Dit is echt de limmit. Gewoon onbeschoft voor een commercieel bedrijf. Regel je bezetting zou ik zeggen. Bij de belastingdienst of de gemeentelijke overheid wordt je sneller geholpen dan bij AMAC.. AMAC heeft de zaken niet (meer) goed voor elkaar. Dit is namelijk al de 2e keer dat me dit overkomt bij bestellingen via de webshop. Blijkt dat ze een deel vd bestelling wel op voorraad hebben en een deel niet. Zonder eigen actie had ik misschien wel tot St Juttemus moeten wachten. Zonder een antwoord te krijgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Amac Stationsplein Rotterdam TOP!!!!!

    Augustus 2013 een iMac gekocht. Nu 27 december 2018 heb ik een groot probleem. Ben ik, met mn Mac, even langs gewenst in de winkel en wat was iedereen aardig. Snel werd ik geholpen door Shin, een top gozer.
    Wat bleek voor Shin was mijn probleem helemaal niet zo groot en binnen een kwartiertje stond ik, zonder problemen, weer buiten. Deze zaak verdient heel veel klandizie. TOP!!!!
    Henk, Poortugaal

    Door: Henk de Jong28-12-2018
    lmao01-09-2019

    HAHAHAHA dacht ik al, ik zie allemaal bozed klanten,en kom ik zon blije tegen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    reparatie

    Van mijn Macbook Pro, vier jaar oud, was de aan/uit knop gebroken.
    Via Amac Apeldoorn heb ik een nieuwe knop laten bestellen en na drie weken was deze beschikbaar. In de winkel is deze er netjes opgezet zodat dit weer goed werkt.
    Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en dat geheel kosteloos.
    Mijn dank hiervoor.

    Door: Florus Vogelaar17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Buitengewoon goede service

    Super goede service van Amac Lijnbaan Rotterdam. Alle medewerkers hebben ons buitengewoon goed geholpen met het kiezen van de alternatieve omdat onze oorspronkelijke vraag niet voorradig was. En kwamen met geschikte alternatieven. Met name junior Sophie heeft zelfs in eigen tijd ons service geboden. Complimenten voor deze vestiging!

    Door: Maretta Bos25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    USB-C stekker

    Ik bestelde een originele Apple USB-C stekker en ontving voor dezelfde prijs een Belkin stekker. Werkelijk schandalig. Ik ga naar de AMAC store voor originele APPLE producten. Als ik een ander merk wil ga ik wel naar de Action of koop een ander merk online; Dan bespaar ik een hoop geld. Waardeloos !!!!

    Door: Klerkx19-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iPad

    Goedemiddag, 
    Afgelopen maandag heb ik een iPad gekocht in de winkel. Na installatie bleek deze te klein te zijn, dus donderdag teruggegaan om te ruilen. Er werd in de winkel gevraagd of ik op de website had gekeken. Uiteraard kijk ik niet op de website als ik in de winkel een iPad wil kopen. Ook kijk ik niet in de krant of op de tv als ik wat bij amac in de winkel wil kopen. Ik kan nog wel een paar plekken bedenken waar ik niet kijk als ik een afspraak maak om in de winkel een iPad te kopen.
    Had ik wel op de website gekeken, dan had ik het volgende gezien:
    " Herroepen & RetournerenHeb jij je vergist of ben je niet geheel tevreden met je aankoop? Bij Amac kan je een webshopbestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen herroepen en retour sturen (of inleveren in een Amac Store). Aankopen gedaan in een Amac Store kunnen binnen 14 dagen geruild worden."
    Daar staat toch heel duidelijk: Aankopen gedaan in de winkel kunnen binnen 14 geruild worden. Dat lijkt mij duidelijk, binnen 14 dagen ruilen.Als klant van amac heb ik toch geen enkele reden om aan te nemen dat het anders als ik het op de website koop of in de winkel?
    Echter, tot mijn ontsteltenis, blijkt dat er 10% wordt ingehouden OMDAT IK DIT NIET ONLINE HEB GEKOCHT. Had ik het online gekocht en dan in de winkel opgehaald, dan had ik dit niet hoeven betalen. 
    Ik ben hier erg verbaasd over. Mijn beeld van amac was altijd erg positief, ik koop al jaren bij jullie. Was er iets fout, snel terug kunnen sturen en nieuwe gekregen of besteld. Maar als ik nu een keer een iPad heb gekocht die iets te klein is, en dus binnen een paar dagen een duurdere kom kopen, dan wordt ik hier mee opgezadeld? Ik verwacht toch van een bedrijf als amac dat er een seamless experience is tussen winkel en webshop. Zoals bv online bestellen en in de winkel ophalen. Maar helaas. 
    Kort gezegd, ik voel me opgelicht en ben extreem teleurgesteld in dit boeven gedrag van amac.

    Door: Juul10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nieuwe Macbook Air heel goedkoop

    Nieuwe macbook air aangeschaft en hij werkt echt SUPERGOED
    ik had veel eerder moeten overstappen naar Apple maar deed dat niet door de hoge prijs


    Bij AMAC was mijn macbook veel goedkoper dan elders , daarom kon ik het nu wel doen


    En daar ben ik blij mee!!

    Door: Vanessa G08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphonex

    Reparatie iPhone X ghost scherm.. had hem naar Apple zelf kunnen brengen maar gekozen voor Amac.
    UitZonderlijk goed geoliede service desk. Elke keer een update status via mail en sms, vriendelijk te woord gestaan. Zelfs kosteloos nieuwe speaker..

    Door: Wim 08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mac niet duur

    Fijn dat een Mac niet meer altijd heel duur hoeft te zijn.
    Het hoeft voor mij ook niet nieuw of snel, maar wel een Mac, want die gebruik ik al jaren.

    Door: N. Pietersen18-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    MacBook Air 2018

    Heel erg goed geholpen door een behulpzaam meisje Lieke. De tijd genomen en goed meegedacht.

    Door: Marie03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Belkin Ultraglass - Lightning Jack - dbramante hoesje

    De winkel is duurder, dat is echt een slechte zaak. Screen protector €24,95, Lighting naar jack adapter €10 + hoesje €15,95 zou volgens mijn berekeningen op €50,90 uit moeten komen, maar op de een of andere manier komt het in de winkel op €59,90. Best misleidend. Plus dat ze je gelijk vanalles aansmeren en al je gegevens willen weten.

    1/10, wouldn't shop again.

    Door: Ten Takel07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Shermbeschermer iphone

    Veel gekocht in verleden bij Amac Delft. Bij aankoop uiterst vriendelijk. Bij aftersales of garantie geheel ander verhaal. Lederen hoes gekocht voor iPhone in oktober vorig jaar. Liet mij een schermbeschermer aanpraten €45.= zou lang bescherming bieden voor krassen etc. Door hun laten plaatsen. Na paar weken kwam die los en ontstond er steeds meet lucht tussen. Winkel dicht nu open op afspraak. Herstellen niet mogelijk. Garantie. Slechts 2 weken.????? Bij verkoop uiteraard niet vermeld. Geen vertrouwen in hun eigen product kennelijk. Kon nieuwe kopen en uiteraard hogere prijs. Garantie weer voor 2 weken. Verbaasd en teleurgesteld. Beleefd gebleven, gegroet en totaal gefrustreerd winkel verlaten. Kom er nooit meer. Ieder vrij om wel of niet bij Amac te kopen maar wees gewaarschuwd. Kopen geen probleem . After sales, service, garantie duidelijk zeer slecht.

    Door: Arturo 26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone 12 Pro

    Na bestelling van mijn Iphone 12 Pro in oktober gedurende een paar maanden HELEMAAL NIETS gehoord over de voortgang van mijn levering. Inmiddels is mijn Iphone defect. Ruim 1 week geleden afgeleverd bij Amac Zoetermeer. Opnieuw wordt ik op geen enkele manier geïnformeerd. Technici blijken daarnaast niet capabel. Reageren onbeschaafd en zelfs onbeschoft op mijn vragen. Buitengewoon trieste ervaring.

    Door: Klaas van Amstel18-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    reparatie

    Na de reparatie bleek ondanks dat ik nog verzekerd was dat men hier niks mee deed. Ik moest 175 euro betalen. Let wel eerst 350 euro. Daar ging ik niet mee akkoord. Men besloot toen maar dat het 175 euro werd. Omdat ik er helemaal voor naar Sneek moest rijden maar betaald. Opgegeven bij de Rechtsbijstandsverzekering. Kreeg gelijk en kreeg via hun mijn geld terug. Unive heeft ze diverse malen contact met ze gezocht maar arrogantie ten top. Dus never weer AMAC.

    Door: Wies21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diverse kabeltjes om Apple devices op te laden.

    Vrijdag 12-2 15:00 paar kabeltjes (artikelen op voorraad) bij de webshop van AMAC gekocht en afgerekend. Oude kabel gebroken, dus opladen is er niet meer bij.
    Na de bevestigingsmail niets meer vernomen. Vandaag maar even de AMAC website geraadpleegd. Op de website staat op dinsdag 16-2 bij mijn order 'bevestigd, in behandeling'.
    Kom op he! 4-5 Dagen en nog de bestelling niet de deur uit? Wat is er aan de hand! Dat doet elke beetje zelf respecterende webshop beter.
    Dan maar even bellen. Whattt? In de wacht. Minimaal 20 minuten wachttijd. Dit is echt de limmit. Gewoon onbeschoft voor een commercieel bedrijf. Regel je bezetting zou ik zeggen. Bij de belastingdienst of de gemeentelijke overheid wordt je sneller geholpen dan bij AMAC..
    AMAC heeft de zaken niet (meer) goed voor elkaar. Dit is namelijk al de 2e keer dat me dit overkomt bij bestellingen via de webshop.
    Nu blijkt dat ze een deel vd bestelling wel op voorraad hebben en een deel niet. Zonder eigen actie had ik misschien wel tot St Juttemus moeten wachten. Zonder een antwoord te krijgen. Nu gaan ze op mijn aandringen over tot een deellevering.
    N.B. Volgende keer toch maar even ergens een goedkoop kabeltje halen.

    Door: Bert16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    IPad 2020 cellulair

    Stond bij bestellen 5/8 werkdagen bij na 14 dagen maar eens gevraagd of de iPad nog bezorgd werd maar in eens was er niks voorradig en omdat ik hem via ING besteld had konden ze niks doen en had ik pech . Moest ik de bestelling maar annuleren maar dan heb je 14 dagen later pas je geld.
    Erg slechte service.
    Bestel hier nooit meer wat

    Door: Suringbroekwendy@gmail.com 03-02-2021
    Blokland,C11-02-2021

    Ik had voor mijn nieuwe telefoon een hoesje besteld. Bleek te groot en stuurde het aangetekend retour. Je zal na ontvangst in het magazijn in Utrecht je geld binnen 2 weken op je rekening staan. Ik ben nu al 6 weken bezig mijn geld terug te krijgen. A- Mac is niet betrouwbaar. Ik bestel nooit meer via internet heb geen vertrouwen meer. Dus bestel niet op deze manier en ben nog steeds aan het vechten mijn geld te krijgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Macbook pro M1

    Ik heb een macbook besteld. deze zou een afhaalbestelling zijn. door de lockdown kon dit niet. 2 weken lang elke dag gebeld en elke keer werd er gezegd dat ik bericht kreeg in 24 uur. nooit gekregen. Ik heb belkosten etc gemaakt door de afschuwelijke klantenservice. De medewerkers zijn ook niet aardig en gaan je bijna uitschelden. NIET HALEN, BESTEED JE GELD AAN EEN ANDERE WINKEL MAAR NIET AAN DEZE.

    Door: Mehmet Akif 29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reparatie en MacBook

    - je moet heel lang wachten tot je geholpen wordt
    - reparatie duurde langer dan drie weken.. echt belachelijk
    - loopt vrij jong personeel rond die niet de service geven die je mag verwachten als je diep in de buidel tast

    Door: Nils 27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Ipad met keybord

    Wat een arrogantie. Service? Ho maar.
    In mei een nieuwe ipad gekocht bij Amac Uitgeest. Daarbij ook een Smart Keyboard gekocht, duur (€181), mar zag er heel mooi uit en werkt op zich ook prima. Alleen, binnen een half jaar ging de bekleding op de plekken waar ik hem gewoonlijk in de hand houd stuk. Uitgeest stuurde foto naar de technische dienst, antwoord: Geen garantie, zal we verkeerd zijn schoongemaakt, aldus de technische dienst.
    Ik vind dit onacceptabel en super arrogant, maar wat verder te doen?

    Door: Dick Hussaarts24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Inruil fiasco

    Vandaag wilde ik bij Amac in Almere een nieuwe MacBook Pro kopen en mijn oude MacBook Pro inruilen. Dat kan volgens de site. Maar voor die inruil bestaat er een hele procedure, waaronder een diagnostic programma dat moet kunnen draaien. Op mijn MacBook lukte dat niet. Na een hoop gepiel is het resultaat dat men mijn MacBook niet in wilde ruilen. Het ding werkt gewoon en ziet er uit als nieuw! Nee, zonder dat testje nemen ze 'm niet in. Ik mocht wel een nieuwe MacBook voor de volle prijs kopen. Geen korting of iets anders aangeboden om de pijn te verzachten. Echt super slechte klantenservice. De medewerkers zijn vriendelijk, maar kunnen niets voor de klanten doen. Ook een chat met de klantservice leverde slechts een lakonieke houding op van 'pech gehad joh, je kunt 'm altijd nog via Marktplaats proberen te verkopen'. Of ik dat zelf niet had kunnen bedenken. Voor mij nooit meer Amac en waarschijnlijk is Apple ook einde verhaal.

    Door: Marco18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Amac een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 76 ervaringen geplaatst over Amac. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Amac actief?

    Amac is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amac gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.