NederlandReview

    Ervaringen Amac

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf.

    Over A-mac.nl

    Dit bedrijf is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels welke je in het hele land aantreft. Met een totaal aanbod van Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment van accessoires voor de Mac, iPhone, iPad, Apple watch en iPod is het de plek om een Apple product te kopen voor jezelf of voor iemand anders. Het team van medewerkers beschikt over alle kennis om iedere vraag te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk om een goede Mac, iPhone, iPad of ander Apple product aan te schaffen.


    Als een Apple authorised Service Provider helpen ze je ook graag bij de reparatie van ieder Apple product. Daarnaast kan je als iMember ook nog profiteren van training en extra ondersteuning in een van de verschillende winkels van deze keten.

    Het klant zijn bij dit bedrijf heeft volop voordelen. Er zijn altijd professioneel opgeleide medewerkers welke in de winkel klaarstaan. Ze adviseren je graag persoonlijk over je keuze om een product aan te schaffen. Het maakt niet uit of het om een iPad gaat, een iPhone of een ander Apple product. Je krijgt trouwens ook garantie op alle producten die je er koopt.

    Amac test keyboard cases voor de iPad Pro

    Producten van A-mac.nl

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. De belangrijkste producten zijn:
    • Mac
    • iPad
    iPhone
    • Apple Watch
    • iPod
    • Accessoires

    Klachten, tips en complimenten over A-mac.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het beste natuurlijk om naar een winkel te gaan om daar te vertellen wat er mis is volgens jou. Ook kun je de klacht via de post indienen, per email of telefonisch. Het bedrijf zal naar een oplossing zoeken voor de situatie binnen hun mogelijkheden.

    Heb jij ervaring met A-mac.nl?

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Ga jij je nieuwe iPhone, MacBook of iPad kopen via Amac? Lees je dan eerst hier in met reviews van klanten die jou voorgingen! Hoe zijn de service, garantie, retourbeleid, verzending en prijzen van Amac?

    Amac
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

    3.8
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit meer Amac!

    Vorig jaar een iMac gekocht. Dacht het laatste model (model 2017 was net uit) gekocht te hebben, maar bij installeren bleek het om een 2 jaar oud model te gaan (late 2015). Toen was het apparaat -uiteraard- al uit de doos en alleen zo kun je zien om welk model het gaat. Gebeld met AMAC Den Bosch, kon het apparaat wel terugbrengen, maar dan kreeg ik er € 300,- minder voor terug dan ik had betaald. Wel heb ik een klein bedrag terug ontvangen ter compensatie, wat op zich netjes is.
    Toch blijf ik van mening dat mij in de winkel verteld had moeten worden om welk model het ging, ik had het 2017 model willen hebben! Ik heb de computer nu een jaar, maar volgens de referenties is ie nu dus 3 jaar oud en niet waard wat een model uit 2017 waard zou zijn geweest. Waardeloze service dus en ik zal nooit meer iets bij Amac kopen. Volgende keer weer rechtstreeks via Apple, zoals ik altijd naar volle tevredenheid heb gedaan.

    Door: Bernie 19-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Amac Stationsplein Rotterdam TOP!!!!!

    Augustus 2013 een iMac gekocht. Nu 27 december 2018 heb ik een groot probleem. Ben ik, met mn Mac, even langs gewenst in de winkel en wat was iedereen aardig. Snel werd ik geholpen door Shin, een top gozer.
    Wat bleek voor Shin was mijn probleem helemaal niet zo groot en binnen een kwartiertje stond ik, zonder problemen, weer buiten. Deze zaak verdient heel veel klandizie. TOP!!!!
    Henk, Poortugaal

    Door: Henk de Jong 28-12-2018
    lmao 01-09-2019

    HAHAHAHA dacht ik al, ik zie allemaal bozed klanten,en kom ik zon blije tegen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    reparatie

    Van mijn Macbook Pro, vier jaar oud, was de aan/uit knop gebroken.
    Via Amac Apeldoorn heb ik een nieuwe knop laten bestellen en na drie weken was deze beschikbaar. In de winkel is deze er netjes opgezet zodat dit weer goed werkt.
    Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en dat geheel kosteloos.
    Mijn dank hiervoor.

    Door: Florus Vogelaar 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Buitengewoon goede service

    Super goede service van Amac Lijnbaan Rotterdam. Alle medewerkers hebben ons buitengewoon goed geholpen met het kiezen van de alternatieve omdat onze oorspronkelijke vraag niet voorradig was. En kwamen met geschikte alternatieven. Met name junior Sophie heeft zelfs in eigen tijd ons service geboden. Complimenten voor deze vestiging!

    Door: Maretta Bos 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Macbook Air

    Leuke studenten actie: 5% korting. Nou echt, die paar 10tjes of 100 euro is het gezeik je echt niet waard! Vreselijk slechte service (als je het al service kan noemen). Toen ik 20 dagen na aankoop terug ging met het welbekende defecte butterfly toetsenbord was ik mijn nieuwe MacBook gelijk 5 weken kwijt ter reparatie! Ideaal als je net wilt beginnen met het schrijven van je scriptie. Een leen MacBook was in eerste instantie niet mogelijk, tot ik in de winkel net zo lang lastig ging doen waar andere klanten bij stonden dat er ineens toch wel een laptop over was die ik mee kon nemen. Na meermaals zelf contact op te moeten zoeken met Amac werd me uiteindelijk verteld dat er geen probleem was gevonden in de periode dat de MacBook bij hun in test had gestaan (terwijl ik een video had gestuurd naar de vestiging in Breda waar het effect duidelijk op te zien was). Ook werd me steeds verteld dat mijn MacBook PRO het prima leek te doen, terwijl ik een MacBook AIR had opgestuurd.. Dus, omdat er geen defect gevonden was kreeg ik wel een rekening van 100 Euro voor het opsturen van een product dat niet defect was!!! Terwijl de video erbij zat! Na weer even enorm lastig doen in de winkel, bleek dat de video door de Breda vestiging niet was mee gestuurd met de laptop, en dat de "boete" werd weggeschreven. Ook stelde ze voor om de laptop weer naar hun service depot te sturen omdat er, aan de hand van de video, inderdaad duidelijk een defect was. Resultaat: Laptop weer 3 weken weg (deze keer geen 5 omdat me voor het ongemak een gratis een "spoed service" werd aangeboden). Uiteindelijk na een aantal dagen de laptop weer terug te hebben bleek het scherm niet meer goed verbonden te zijn waardoor het beeld steeds wit of zwart werd. De laptop toen terug gebracht en na weer lang stennis schoppen in de winkel uiteindelijk met veel moeite mijn geld terug gekregen.
    Het zal een prima winkel zijn voor het kopen van producten en je er nooit meer heen hoeft voor service, maar juist met Apple (die er tegenwoordig nogal bekend om staan dat er wat defected zitten in hun producten) zou ik toch echt kiezen voor een winkel waar deze service ook geboden wordt wanneer je het helaas wel nodig hebt (Apple zelf of CoolBlue bijvoorbeeld).

    Voor mij nooit meer Amac!

    Door: Jeroen 20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Poging tot

    Afgelopen zaterdag wilde ik in Apeldoorn info vragen over de nieuwe Apple Iphone.
    1. Eerst buiten wachten er wordt maar 1 klant binnengelaten, hoezo 1,5m beleid.
    2. De deur gaat op een kier en je wordt aangekeken alsof je een crimineel bent en waar je het lef vandaan haalt om iets te vragen. Ze laten je niet binnen!
    3. Ja maar deze nieuwe Iphone komt er voorlopig niet en kijk maar op internet bij Apple.
    M.a.w. willen we klanten helpen of willen we..........

    Door: Harleman 21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nieuwe Macbook Air heel goedkoop

    Nieuwe macbook air aangeschaft en hij werkt echt SUPERGOED
    ik had veel eerder moeten overstappen naar Apple maar deed dat niet door de hoge prijs


    Bij AMAC was mijn macbook veel goedkoper dan elders , daarom kon ik het nu wel doen


    En daar ben ik blij mee!!

    Door: Vanessa G 08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mac niet duur

    Fijn dat een Mac niet meer altijd heel duur hoeft te zijn.
    Het hoeft voor mij ook niet nieuw of snel, maar wel een Mac, want die gebruik ik al jaren.

    Door: N. Pietersen 18-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Sleeve voor MAcBook Air

    geen enkele service, 1 uur na aankoop wil ik een sleeve ruilen (verkeerde maat meegenomen), met een klein scheurtje in de verpakking, daarvoor is geen enkele bereidwilligheid. 30 euro weggegooid.

    Door: Ina Smittenberg 10-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone

    Bij Amac Breda stond een ouder echtpaar met hun Mac mini. Deze hardeschijf was kapot. De verkoper (Stijn) vertelde dat deze niet gemaakt kon worden. (Dit kan wel alleen niet via hun) het echtpaar besloot een nieuwe te kopen. Stijn vertelde wel dat hij uit eigen zak €50 wilde geven voor de Mac mini omdat hij het leuk vind om ze te proberen te maken. Dit is erg makkelijk.

    Hoe kan een medewerker mensen oplichten om privé tijdens werk een Mac mini te kopen voor €50 en dan te repareren en te verkopen.

    Dan ben je de boel in mijn ogen aan het beflikkeren en verdient Stijn ontslag op staande voet.

    Door: Ben 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Macbook 12 Inch

    Ik ben door de medewerker in Breda gewezen op het feit dat ik het beste deze Macbook kon kopen. Alleen maar ellende mee gehad. Advocaat aan te pas moeten komen om het op te kunnen lossen. Nu doet hetzelfde probleem weer voor en word ik wederom van het kastje naar de muur gestuurd. Schijnbaar word je alleen geholpen wanneer je je rechtsbijstand erbij haalt. Erg jammer dat de service zo slecht is voor de prijs die je betaald.

    Door: Sabine van Wijk 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Batterijvervangingsservice iphone7

    Bij afgifte aangegeven dat alleen batterij vervangen moest worden. Vijf dagen later ontving ik offerte met batterijvervangingsservice en nieuw scherm ivm defecte microfoon.
    Alleen batterij laten vervangen. Bij gereedmelding stond dat iPhone weer naar behoren werkte. En thuis bleek dat ook zo. Wilde men wat extra geld verdienen door ook scherm voor €200 te vervangen? Voor mij geen Amac meer.

    Door: Hrw 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    iMac 2012

    Ik wil iMac late 12 inruilen voor iMac 2019.
    Inruil alleen mogelijk tegen nieuwe iMac 2017.
    Inruilservice is dus wassen neus ofwel waardeloos!

    Door: marcel 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    MacBook Air 2019

    Amac Customer Service has wasted my time and used up my patience with their casual incompetence.

    I tried to return a computer. I had to fill in a webform to do this. The webform said I could return the computer to an AMAC shop or post it; I then took a tram to the shop. They said they can’t accept it and I must post it. I called AMAC Webshop by phone to confirm this; they apologised for the false information but said I could post it back to them for free. I went to a post office to do this and was told it would not be free. At the post office, a helpful staff member looked at all the AMAC emails in case I’d missed something, but there was nothing that would let me post it back for free. After 90 minutes wasted I am on the tram home, still with a computer I do not want. There is no reason to be so bad at returns in 2020.

    Door: Brett Petzer 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Airpods

    Zeer slechte zaak, ze weigeren airpods te verkopen zonder dat je je legitimatie bewijs overhandigd. Je zult denken dat het een grap is, maar het staat zelfs in het afhaalbericht dat ze per mail toe sturen.
    Als je het afhaalbericht (email) toont is dat niet voldoende, men eist dat je je ID of rijbewijs overlegd. Ben na 3x aangegeven te hebben dat ik geen ID af sta voor het kopen van oordopjes weg gegaan en heb de dopjes ergens anders besteld. Tevens melding gemaakt bij de autoriteit persoonsgegevens en bij Apple. LETOP: geef NOOIT je legitimatie zomaar af!

    Door: Johan 29-12-2019
    Bibi 23-05-2020

    Het is vrij normaal dat je je legitimatie laat zien om een pakketje op te halen. Dit doen ze ook als je een bol.com pakketje bij de AH wil ophalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iPad smart keyboard

    SLECHTE SERVICE !!
    In januari 2019 heb ik een Apple Smart Keyboard iPad Pro 11-inch gekocht bij AMAC via de webwinkel.
    De case toont de nodige mankementen: de hoeken van de bekleding laten los en de rest van de bekleding is rimpelig geworden. Naar mijn mening mag dit niet gebeuren binnen de periode van een jaar.
    Ik kan me iets voorstellen bij het feit er gebruikerssporen te zien zijn, maar dit is absoluut meer dan dat. Zeker bij een product dat alleen maar thuis gebruikt wordt en niet buiten de deur komt.
    Het loslaten van de hoeken gebeurde al vrij snel en dat had ik misschien ook eerder moeten melden. Nu in december vond ik het zo erg worden dat ik een berichtje hierover naar AMAC stuurde. Er werd geadviseerd om bij een filiaal langs te gaan om dit te laten beoordelen.
    Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben naar het filiaal in Roermond gegaan en heb daar de case t aangeboden. Hun reactie was dat zij de garantieaanvraag niet mochten beoordelen en dat dit opgestuurd moest gaan worden. Daar heb ik akkoord op gegeven. Er werd hierbij niet aangegeven dat dit mogelijk kosten tot gevolg zou kunnen hebben.

    Tot mijn verbazing/verwondering krijg ik een bericht dat het product gerepareerd moet worden en dat de kosten daarvoor maar liefst € 186,58 bedragen. En dat terwijl een nieuw exemplaar € 199,- kost!!

    U begrijpt dat ik niet akkoord ga met reparatie en vraag om het toetsenbord retour te zenden.
    Mijn verbazing wordt alleen maar groter als ik een tegenbericht ontvang dat ik het toetsenbord in Roermond kan ophalen, maar dat wel tegen betaling van € 19,95.
    Er is mij nimmer verteld dat als mijn garantieaanvraag afgewezen zou worden, dat ik dan onderzoekskosten verschuldigd zou zijn. Trouwens: welke onderzoekskosten? Eén blik op het product laat zien wat het mankement is.

    Het moge duidelijk zijn dat het product én de service niet de eigenschappen hebben die ik ervan mag verwachten.

    Aanvulling:
    Ik heb het nog niet gehad over de correspondentie via de e-mail. Taalgebruik (met name spelling) is beneden alle niveau. En zo'n persoon mag/kan dan wel een garantieaanvraag op de juiste merites beoordelen?

    Door: A. van Berkel 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    IMac

    Wanneer je snel vanuit je werk samen met je zoon een IMac 27inch aanschaft in Breda, gaat het als volgt:
    Drie medewerkers staan met elkaar te kletsen en hebben geen oog voor ons, uiteindelijk komt een vrouwelijke medewerker naar ons toe, we vragen om een IMac. Zij gaat hem achter voor ons halen, wij kijken nog ff rond voor zowel een IWatch als een IPad, die we eveneens aan wilden schaffen. Vervolgens benaderen twee verkopers ons alsof we iets wilden stelen. Komt dit alleen omdat mijn zoon een pet op heeft??? Toen ik dit de verkoopster vroeg , bood zij haar excuses aan voor het gedrag van haar collegae. Wel met de bedoeling daar de rest van de spullen ook aan te schaffen. Daar heb ik hartelijk voor bedankt.
    Snel IMac afgerekend, en weg gegaan. Bij een andere winkel de overige spullen gekocht.
    Het is werkelijk onbeschoft zoals men in Breda klanten bejegend

    Door: John 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Retina macbook coating & iPhone X / Touchscreen probleem (vervangingsprogramma)

    Doet zich voor als officiële Apple store, maar hou er zeer eigenaardige voorwaarden en werkwijzen op na.
    *de klant heeft altijd de schuld.
    *voor vervangingsprogramma’s geld in rekening brengen
    *producten van medewerkers aan klanten aanbieden

    Door: Patrick 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Amac

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Amac een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 58 ervaringen geplaatst over Amac. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Amac actief?

    Amac is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amac gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.