NederlandReview

    Ervaringen Amac

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst meer over dit bedrijf.

    Over A-mac.nl

    Dit bedrijf is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels welke je in het hele land aantreft. Met een totaal aanbod van Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment van accessoires voor de Mac, iPhone, iPad, Apple watch en iPod is het de plek om een Apple product te kopen voor jezelf of voor iemand anders. Het team van medewerkers beschikt over alle kennis om iedere vraag te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk om een goede Mac, iPhone, iPad of ander Apple product aan te schaffen.


    Als een Apple authorised Service Provider helpen ze je ook graag bij de reparatie van ieder Apple product. Daarnaast kan je als iMember ook nog profiteren van training en extra ondersteuning in een van de verschillende winkels van deze keten.

    Het klant zijn bij dit bedrijf heeft volop voordelen. Er zijn altijd professioneel opgeleide medewerkers welke in de winkel klaarstaan. Ze adviseren je graag persoonlijk over je keuze om een product aan te schaffen. Het maakt niet uit of het om een iPad gaat, een iPhone of een ander Apple product. Je krijgt trouwens ook garantie op alle producten die je er koopt.

    Amac test keyboard cases voor de iPad Pro

    Producten van A-mac.nl

    Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten. De belangrijkste producten zijn:
    • Mac
    • iPad
    iPhone
    • Apple Watch
    • iPod
    • Accessoires

    Klachten, tips en complimenten over A-mac.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het beste natuurlijk om naar een winkel te gaan om daar te vertellen wat er mis is volgens jou. Ook kun je de klacht via de post indienen, per email of telefonisch. Het bedrijf zal naar een oplossing zoeken voor de situatie binnen hun mogelijkheden.

    Heb jij ervaring met A-mac.nl?

    Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

    Ga jij je nieuwe iPhone, MacBook of iPad kopen via Amac? Lees je dan eerst hier in met reviews van klanten die jou voorgingen! Hoe zijn de service, garantie, retourbeleid, verzending en prijzen van Amac?

    Amac
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

    4
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit meer Amac!

    Vorig jaar een iMac gekocht. Dacht het laatste model (model 2017 was net uit) gekocht te hebben, maar bij installeren bleek het om een 2 jaar oud model te gaan (late 2015). Toen was het apparaat -uiteraard- al uit de doos en alleen zo kun je zien om welk model het gaat. Gebeld met AMAC Den Bosch, kon het apparaat wel terugbrengen, maar dan kreeg ik er € 300,- minder voor terug dan ik had betaald. Wel heb ik een klein bedrag terug ontvangen ter compensatie, wat op zich netjes is.
    Toch blijf ik van mening dat mij in de winkel verteld had moeten worden om welk model het ging, ik had het 2017 model willen hebben! Ik heb de computer nu een jaar, maar volgens de referenties is ie nu dus 3 jaar oud en niet waard wat een model uit 2017 waard zou zijn geweest. Waardeloze service dus en ik zal nooit meer iets bij Amac kopen. Volgende keer weer rechtstreeks via Apple, zoals ik altijd naar volle tevredenheid heb gedaan.

    Door: Bernie19-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Amac Stationsplein Rotterdam TOP!!!!!

    Augustus 2013 een iMac gekocht. Nu 27 december 2018 heb ik een groot probleem. Ben ik, met mn Mac, even langs gewenst in de winkel en wat was iedereen aardig. Snel werd ik geholpen door Shin, een top gozer.
    Wat bleek voor Shin was mijn probleem helemaal niet zo groot en binnen een kwartiertje stond ik, zonder problemen, weer buiten. Deze zaak verdient heel veel klandizie. TOP!!!!
    Henk, Poortugaal

    Door: Henk de Jong28-12-2018
    lmao01-09-2019

    HAHAHAHA dacht ik al, ik zie allemaal bozed klanten,en kom ik zon blije tegen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    reparatie

    Van mijn Macbook Pro, vier jaar oud, was de aan/uit knop gebroken.
    Via Amac Apeldoorn heb ik een nieuwe knop laten bestellen en na drie weken was deze beschikbaar. In de winkel is deze er netjes opgezet zodat dit weer goed werkt.
    Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en dat geheel kosteloos.
    Mijn dank hiervoor.

    Door: Florus Vogelaar17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Buitengewoon goede service

    Super goede service van Amac Lijnbaan Rotterdam. Alle medewerkers hebben ons buitengewoon goed geholpen met het kiezen van de alternatieve omdat onze oorspronkelijke vraag niet voorradig was. En kwamen met geschikte alternatieven. Met name junior Sophie heeft zelfs in eigen tijd ons service geboden. Complimenten voor deze vestiging!

    Door: Maretta Bos25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Macbook pro M1

    Ik heb een macbook besteld. deze zou een afhaalbestelling zijn. door de lockdown kon dit niet. 2 weken lang elke dag gebeld en elke keer werd er gezegd dat ik bericht kreeg in 24 uur. nooit gekregen. Ik heb belkosten etc gemaakt door de afschuwelijke klantenservice. De medewerkers zijn ook niet aardig en gaan je bijna uitschelden. NIET HALEN, BESTEED JE GELD AAN EEN ANDERE WINKEL MAAR NIET AAN DEZE.

    Door: Mehmet Akif 29-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reparatie en MacBook

    - je moet heel lang wachten tot je geholpen wordt
    - reparatie duurde langer dan drie weken.. echt belachelijk
    - loopt vrij jong personeel rond die niet de service geven die je mag verwachten als je diep in de buidel tast

    Door: Nils 27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nieuwe Macbook Air heel goedkoop

    Nieuwe macbook air aangeschaft en hij werkt echt SUPERGOED
    ik had veel eerder moeten overstappen naar Apple maar deed dat niet door de hoge prijs


    Bij AMAC was mijn macbook veel goedkoper dan elders , daarom kon ik het nu wel doen


    En daar ben ik blij mee!!

    Door: Vanessa G08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphonex

    Reparatie iPhone X ghost scherm.. had hem naar Apple zelf kunnen brengen maar gekozen voor Amac.
    UitZonderlijk goed geoliede service desk. Elke keer een update status via mail en sms, vriendelijk te woord gestaan. Zelfs kosteloos nieuwe speaker..

    Door: Wim 08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mac niet duur

    Fijn dat een Mac niet meer altijd heel duur hoeft te zijn.
    Het hoeft voor mij ook niet nieuw of snel, maar wel een Mac, want die gebruik ik al jaren.

    Door: N. Pietersen18-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    MacBook Air 2018

    Heel erg goed geholpen door een behulpzaam meisje Lieke. De tijd genomen en goed meegedacht.

    Door: Marie03-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ipad met keybord

    Wat een arrogantie. Service? Ho maar.
    In mei een nieuwe ipad gekocht bij Amac Uitgeest. Daarbij ook een Smart Keyboard gekocht, duur (€181), mar zag er heel mooi uit en werkt op zich ook prima. Alleen, binnen een half jaar ging de bekleding op de plekken waar ik hem gewoonlijk in de hand houd stuk. Uitgeest stuurde foto naar de technische dienst, antwoord: Geen garantie, zal we verkeerd zijn schoongemaakt, aldus de technische dienst.
    Ik vind dit onacceptabel en super arrogant, maar wat verder te doen?

    Door: Dick Hussaarts24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Inruil fiasco

    Vandaag wilde ik bij Amac in Almere een nieuwe MacBook Pro kopen en mijn oude MacBook Pro inruilen. Dat kan volgens de site. Maar voor die inruil bestaat er een hele procedure, waaronder een diagnostic programma dat moet kunnen draaien. Op mijn MacBook lukte dat niet. Na een hoop gepiel is het resultaat dat men mijn MacBook niet in wilde ruilen. Het ding werkt gewoon en ziet er uit als nieuw! Nee, zonder dat testje nemen ze 'm niet in. Ik mocht wel een nieuwe MacBook voor de volle prijs kopen. Geen korting of iets anders aangeboden om de pijn te verzachten. Echt super slechte klantenservice. De medewerkers zijn vriendelijk, maar kunnen niets voor de klanten doen. Ook een chat met de klantservice leverde slechts een lakonieke houding op van 'pech gehad joh, je kunt 'm altijd nog via Marktplaats proberen te verkopen'. Of ik dat zelf niet had kunnen bedenken. Voor mij nooit meer Amac en waarschijnlijk is Apple ook einde verhaal.

    Door: Marco18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ipad Amac groningen

    Ipad gekocht waarin een schuur in het front zat.
    Binne 6 dagen teruggegaan, en ze melden dat ik de schuur zelf heb veroorzaakt. Ik ben er heel voorzichtig mee omgegaan en ik heb de schuur niet veroorzaakt. Ze willen niks van garantie ween. Ik heb de Ipad ingeleverd, voor nader onderzoek, en om deze weer terug te krijgen moet ik ook nog een deel van deze kosten betalen, zonder dat er iets is aan gedaan. Zeer slechte service

    Door: Marten Tilma03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone se

    Op de website gekeken of dit toestel voorradig was in 128gb. Hier stond dat de vestiging in Alkmaar het toestel had liggen. Voor de zekerheid nog 3x gebeld, maar er werd niet opgepakt. Doordat er op de website stond dat de SE op voorraad was toch heen gereden, eenmaal aangekomen was dit toch niet het geval want de website loopt iets achter.... heel jammer. Echt een aandachtspunt, anders had ik die kant niet op hoeven rijden voor niks!

    Door: Justin09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service Amac Hilversum

    Twee jaar geleden een duur iPhone kabel Native Union gekocht bij de Amac store in Hilversum. Duur, €39,95, maar een levenslange garantie.
    Op 20 juli, de kabel is defect, ga ik met de aankoopbedrag, naar Amac Hilversum. Verkoopster deelt mee dat ondanks levenslange garantie op de kabel zij er niks mee kan. Geen service.
    Dus zelf contact op met Native Union. Uiterst prettig te woord gestaan en uiteindelijk heeft Native Union mij fantastisch geholpen en een nieuwe kabel gestuurd. Daarvoor veel dank.
    De service van Amac Hilversum is ronduit slecht. Wel een dure kabel met levenslange garantie verkopen, maar verder geen enkele verantwoordelijkheid nemen als dit gewenst is.
    DUS: Bedenk voordat u iets bij Amac store Hilversum koopt. Verkopen doen ze graag maar als het er op aan komt laten ze je in de kou staan.

    Door: G.Dahlhaus05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Waardeloze service bij aankoop Macbook Pro

    Ik heb twee weken geleden een macbook pro van 2,5 duizend euro hier gekocht. Echter kwam ik er later via een huisgenoot achter dat er studentenkortingen gelden, iets wat mij niet in de winkel is verteld. Ik heb met dit verhaal de klantenservice gebeld want deze korting is toch wel fijn als student, en ik ben een student dus heb ik daar recht op. Volgens Amac kan dit echter niet achteraf geregeld worden. Dit vind ik echt een belachelijke service voor een officiële Apple dealer als je een onwijs dure laptop bij deze mensen koopt. Ik word vervolgens binnen 5 minuten weer opgehangen en verteld dat er niets is wat ze kunnen doen, het enige wat ik kan doen is naar de winkel gaan om een nieuwe te kopen met korting maar ik dan wel vervolgens alles opnieuw mag installeren en opzetten. Lekker dan, waardeloze service!

    Door: Valentijn01-07-2020
    Lolo09-08-2020

    Beter opletten Valentijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Macbook Air

    Leuke studenten actie: 5% korting. Nou echt, die paar 10tjes of 100 euro is het gezeik je echt niet waard! Vreselijk slechte service (als je het al service kan noemen). Toen ik 20 dagen na aankoop terug ging met het welbekende defecte butterfly toetsenbord was ik mijn nieuwe MacBook gelijk 5 weken kwijt ter reparatie! Ideaal als je net wilt beginnen met het schrijven van je scriptie. Een leen MacBook was in eerste instantie niet mogelijk, tot ik in de winkel net zo lang lastig ging doen waar andere klanten bij stonden dat er ineens toch wel een laptop over was die ik mee kon nemen. Na meermaals zelf contact op te moeten zoeken met Amac werd me uiteindelijk verteld dat er geen probleem was gevonden in de periode dat de MacBook bij hun in test had gestaan (terwijl ik een video had gestuurd naar de vestiging in Breda waar het effect duidelijk op te zien was). Ook werd me steeds verteld dat mijn MacBook PRO het prima leek te doen, terwijl ik een MacBook AIR had opgestuurd.. Dus, omdat er geen defect gevonden was kreeg ik wel een rekening van 100 Euro voor het opsturen van een product dat niet defect was!!! Terwijl de video erbij zat! Na weer even enorm lastig doen in de winkel, bleek dat de video door de Breda vestiging niet was mee gestuurd met de laptop, en dat de "boete" werd weggeschreven. Ook stelde ze voor om de laptop weer naar hun service depot te sturen omdat er, aan de hand van de video, inderdaad duidelijk een defect was. Resultaat: Laptop weer 3 weken weg (deze keer geen 5 omdat me voor het ongemak een gratis een "spoed service" werd aangeboden). Uiteindelijk na een aantal dagen de laptop weer terug te hebben bleek het scherm niet meer goed verbonden te zijn waardoor het beeld steeds wit of zwart werd. De laptop toen terug gebracht en na weer lang stennis schoppen in de winkel uiteindelijk met veel moeite mijn geld terug gekregen.
    Het zal een prima winkel zijn voor het kopen van producten en je er nooit meer heen hoeft voor service, maar juist met Apple (die er tegenwoordig nogal bekend om staan dat er wat defected zitten in hun producten) zou ik toch echt kiezen voor een winkel waar deze service ook geboden wordt wanneer je het helaas wel nodig hebt (Apple zelf of CoolBlue bijvoorbeeld).

    Voor mij nooit meer Amac!

    Door: Jeroen20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Poging tot

    Afgelopen zaterdag wilde ik in Apeldoorn info vragen over de nieuwe Apple Iphone.
    1. Eerst buiten wachten er wordt maar 1 klant binnengelaten, hoezo 1,5m beleid.
    2. De deur gaat op een kier en je wordt aangekeken alsof je een crimineel bent en waar je het lef vandaan haalt om iets te vragen. Ze laten je niet binnen!
    3. Ja maar deze nieuwe Iphone komt er voorlopig niet en kijk maar op internet bij Apple.
    M.a.w. willen we klanten helpen of willen we..........

    Door: Harleman21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Sleeve voor MAcBook Air

    geen enkele service, 1 uur na aankoop wil ik een sleeve ruilen (verkeerde maat meegenomen), met een klein scheurtje in de verpakking, daarvoor is geen enkele bereidwilligheid. 30 euro weggegooid.

    Door: Ina Smittenberg10-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Iphone

    Bij Amac Breda stond een ouder echtpaar met hun Mac mini. Deze hardeschijf was kapot. De verkoper (Stijn) vertelde dat deze niet gemaakt kon worden. (Dit kan wel alleen niet via hun) het echtpaar besloot een nieuwe te kopen. Stijn vertelde wel dat hij uit eigen zak €50 wilde geven voor de Mac mini omdat hij het leuk vind om ze te proberen te maken. Dit is erg makkelijk.

    Hoe kan een medewerker mensen oplichten om privé tijdens werk een Mac mini te kopen voor €50 en dan te repareren en te verkopen.

    Dan ben je de boel in mijn ogen aan het beflikkeren en verdient Stijn ontslag op staande voet.

    Door: Ben17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Amac

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Amac een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 68 ervaringen geplaatst over Amac. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Amac actief?

    Amac is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amac gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.