Allekabels
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,6

U bent nu bij:

Totaal

9,6

Bestellen

9,6

Service

9,8

Prijs

9,4

Leveren

9,6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Roy

Allekabels - Zeer nette afhandeling verkeerde levering

Al jaren bestel ik af en toe iets bij Allekabels.nl. Zo ook dit keer. Ik bestelde een UTP kabel van 20meter. Voor het eerst in al die jaren werd er per ongeluk een kabel van 10meter verstuurd. Op de bon stond wel het goede product. Tja iedereen maakt wel eens een foutje. Ik heb middels mail contact gezocht met allekabels en het probleem voorgelegd. Zij hebben diezelfde dag nog excuses aangeboden en de correcte kabel verzonden. De kabel van 10meter had ik op dat moment al uit de verpakking gehaald. Deze mocht ik kosteloos houden.
Kortom een zeer nette klachtenafhandeling / service. Ik zal hier dan ook zeker blijven bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Derk Brom

Allekabels - boven verwachting

Onlangs een ovenlamp willen kopen. Maar omdat Allekabels veel meer nuttige artikelen bleek te leveren, bleef het niet bij dat lampje. De volgende dag was alles in huis en wel voor verzendkosten, die bij menig bedrijf veel hoger liggen.
Echter bij het demonteren van een van de geleverde artikelen, "een euro apparaat stekker", bleek een schroefje te ontbreken. Niet hun fout, maar kennelijk chinees haastwerk.
De volgende dag werd mij een nieuw exemplaar gratis bezorgt.
Kortom: uitgebreid assortiment, snelle levering, prima nazorg bij mankementjes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thom

Allekabels - Dhr

Gedetaileerde website
Makkelijk bestellen
Directe levering - zelfde dag verstuurd
Toen een kink in de kabel: de levering van de LED lampen klopte niet met de omschrijving. Fout in de specificatie van de fabrikant. Na twee emails en een telefoontje was het probleem duidelijk. Er werd direct een andere versie verstuurd. Tijd en moeite om de verkeerde levering terug te sturen hoefde ik niet te nemen.
Geen grote bedragen, maar een bijzonder klantgerichte ervaring.
Wordt je gewoon blij van.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dirk Vincent

Allekabels - Dhr.

Snel en accuraat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacco Broeren

Allekabels - Service bij aankoop van een product

Geweldige service. Ik had een vraag over een antenne van TP-LINK in combinatie van een product van een andere webshop en ik kreeg gewoon de service die ik nodig had terwijl een ander bedrijf hier ook betrokken bij was, geweldig!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Edwin Geys

Allekabels - Kapotte loeplamp

Ik kreeg mijn bestelde loeplamp en toen ik deze uit de verpakking nam viel het glas er gewoon uit en dus kapot,ik belde meteen en men zei dat het een fabricagefout was en ik kon de loeplamp direct terug sturen.Het heeft wel even geduurd maar ik kreeg een nieuwe loeplamp en deze is perfect.
Bedankt voor de goede service..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jean-Marie

Allekabels - Dank U

Ik heb al meermaals ethernetkabels bij u besteld. Proficiat en dank u:
- Voor de heel ruime keuze en de duidelijke beschrijving met de technische kenmerken van de produkten.
- Voor de snelle behandelling van de bestelling en de gemakkelijke contacten met uw klantendienst
- Voor de snelle levering via Post.nl (wat mij betreft).
- Voor de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijzen van de kabels die ik bij u gekocht heb.

Ga zo verder!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marc

Allekabels - Service

Ken je dat? Je hebt een kabeltje nodig voor je oplader, je bestelt deze en na een uur bedenk je dat je wat vergeten bent. Ik dacht, zonde…nu moet je 2x bestelkosten betalen. Toch even een mailtje aan gewaagd. De inkt van de mail was nog niet gedroogd of mijn bestelling was geannuleerd en het geld stond als tegoed klaar zodat ik gelijk kon verrekenen met de volgende bestelling en maar 1x bestelkosten moest betalen. Hulde voor deze snelle service. De volgende werkdag mocht ik mijn bestelling verwelkomen…goed werk!

Marc
2273390

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: J Oerlemans

Allekabels - Hr

Heb bij Allekabels.nl n kabeltje besteld wat achteraf niet het juiste wassen.
Ik kon het gewoon terugsturen en het werd heel netjes afgewerkt.
Klasse ,zo hoort het.

J.Oerlemans

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frank Riesenbeck

Allekabels - Hr.

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek dat de afstandsbediening niet naar behoren werkte. Na een prettig telefoongesprek ontving ik na een dag de afstandsbediening die nu wel naar behoren werkt.
Dit bedrijf doet de sector online kopen met zijn uitstekende service heel veel goeds!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rob de Graaf

Allekabels - Alle kabels? Superzaak!

Twee stuks kerstboomverlichting aangeschaft. Een snoer deed het niet. Gevraagd werd er een foto van te sturen. Zonder moeite kreeg ik een nieuw exemplaar. Alle contact ging op een vriendelijke manier. Tot mijn verbazing zelfs in het weekend! Er is bovendien nagevraagd of het nu in orde is! Heel netjes, Heel betrouwbaar. Vriendelijk en zonder gedoe! Superzaak! Zéér aanbevolen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mark

Allekabels - Echte aanrader!

Na het bestellen van een aantal kabels bleken deze niet goed op onze tablets en telefoons te passen. Na het sturen van een mailtje werden we dezelfde dag nog geholpen en werden er gratis 3 andere kabels opgestuurd, die wel compatible waren. Top en snelle service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: J.Edens

Allekabels - Meneer

Helaas ging mijn op 03-03-2015 bij 'allekabels' gekochte PCI netwerk kaart defect.
Na telefonisch contact kreeg ik reeds de volgende dag een nieuwe kaart geleverd.
Dit geheel zonder kosten voor mij !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joop Logtenberg

Allekabels - Dhr

Overzichtelijke website, snelle en correcte levering. Kon niet beter.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nils Vermeersch

Allekabels - Uitzonderlijke service

Ik ontving een kabeltje dat defect bleek te zijn. Nadat ik een vraag postte op de website Allekabels.nl kreeg ik onmiddellijk antwoord en werd mij ook binnen het half uur een nieuw kabeltje opgestuurd (zonder extra kosten). Dit kabeltje kwam de volgende dag aan en werkt perfect.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maurits

Allekabels - Review

Zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding van de producten.
Ondanks de verkeerde levering, waar ik de verpakking door mijn fout onbruikbaar van had gemaakt, keurig het juiste product direct nagestuurd. Ik mocht het verkeerd geleverde product zelfs houden. Keurig op de hoogte gehouden, zeer snel en netjes afgehandeld!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan Batenburg

Allekabels - perfect, ook met problemen.

Het bestelde kwam geheel correct binnen. Beter kan niet.
Toen een apparaat na enige tijd niet meer functioneerde heb ik de klachtenlijn gebeld.
Na enige explicatie werd de klacht op een zeer fraaie manier opgelost.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A.de Jong

Allekabels - Goede, zeer klantvriendelijke service

Klantnr. 1274940
Na een grote fout van PostNL (pakket werd nooit bezorgd op mijn adres, zonder achterlating van berichtgeving en men heeft ervoor laten tekenen door een onbekende) kreeg ik na een telefoontje aan Alle Kabels dezelfde bestelling meteen gratis nog een keer opgestuurd, zonder dat ik zelfs maar de verzendkosten hoefde te betalen.
Geweldige service !!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-08-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Brussaard

Allekabels - kabeltje bestelling

Er was een verkeerd kabeltje opgestuurd, ff gebeld, zonder kosten of retour zending hebben ze het juiste kabeltje toegestuurd. Keurig de volgende dag binnen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Geert Vansweevelt

Allekabels - Universele adapter

Zeer snelle levering en ook een erg grote keuze.
Hier gaan we waarschijnlijk nog wel eens bestellen.

Bestelnummer 2022065

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: r.van Son

Allekabels - dhr.

Op de site goed kunnen uitzoeken wat ik nodig had.
Makkelijk bestellen.
Super snel geleverd, met duidelijke beschijving, zodat ik de RGB ledstrip in no-time had aangesloten.
Was niet mijn eerste bestelling, en kom zeker terug.
Bestel nummer : 2022154

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: joop verwijst

Allekabels - dhr

precies wat ik wilde hebben en niet in een winkel in de buurt kon vinden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: De graeve

Allekabels - Top site

Supersnelle bezorging keurig verpakt. Duidelijke site. Gewoon TOP

TID309126

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: erwin bosman

Allekabels - topservice

Wat kan gebeuren, gebeurt ook soms wel eens: een kleine bestelling gaat verloren via gewone post.
Geen nood: Allekabels heeft na mijn reactie onmiddellijk het bestelde product opnieuw opgestuurd via PostNl, en een dag later lag het in de bus.
Dat is pas service !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: steffen

Allekabels - dhr

via bol.com bij allekabels.nl een bestelling gedaan.
alles is perfect afgehandeld. levering was precies volgens aangegeven moment. product is ook perfect en zoals omschreven.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andre

Allekabels - Zeer persoonlijke service

Wat een fijne ervaring na een eerste contact met dit bedrijf !
Geen verkoopspraatjes maar eerlijke en duidelijke adviezen, en nog supersnel ook.
Je voelt direct dat je dit bedrijf kan vertrouwen. En bovendien zijn hun prijzen nog zeer scherp ook !
Voor mijn volgende aankopen kom ik beslist terug

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jurjen

Allekabels - ideaal

Ideaal om kabels en connectoren te bestellen. Zowel direct als via Bol.com!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Geoffrey

Allekabels - Uitstekende service

Ik heb hier meerdere keren al dingen besteld. Iedere keer kwam dit netjes aan op de gegeven leverdatum.
Ook heb ik een keer een item ontvangen dat na 2 weken kapot ging, ik stuurde hier een mailtje over en heb zonder vragen meteen een vervangend product toegestuurd gekregen, wat een service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Job

Allekabels - Goede service en snel

Alleen de levering kon wat sneller maar dit had externe factoren en konden zij niks aan doen.
Een aantal producten moest ik retourneren en ik was blij met hun snelle service.
Daarnaast geweldig assortiment artikelen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan bever

Allekabels - Goede service

Artikel defect binnen garantie, retourneren is niet eens nodig en ik krijg meteen een nieuwe. Top service! Zeker een aanrader voor iedereen om hier te bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: sytze mulder

Allekabels - Gewldige service .

Kabel werkte niet . Direkt nieuwe gekregen volgende dag. Bestelen gaat snel. Levering volgende dag. . Kortom geen reden om niet te bestellen . . Gewoon goed !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: David

Allekabels - Top!

Vaak al bij allekabels.nl iets besteld, kabels, schakelaars etc.
Bij vorige bestelling ging er iets mis, ze hadden de verkeerde tang verstuurd.
Een mailtje gestuurd, resultaat: het juiste product word vandaag nog verstuurd en het verkeerde product mag ik houden.

in het kort:
- betrouwbaar
- goedkoop
- vriendelijk
- van goede kwaliteit

Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: A.Brouwer

Allekabels - l.k.

Snelle service en snel antwoord.
Correcte afhandeling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: paul

Allekabels - Eur.Erg.

Een kabel en repeater besteld, volgende dag al in huis.
Helaas ging de repeater na korte tijd defect.
Gemaild naar Alle Kabels: 'wat te doen'.
De volgende dag al een nieuwe in huis.
"Gewoon' kosteloos.
Chapeau Alle Kabels voor jullie fantastische service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thijs

Allekabels - service

Ik had een mail gestuurd voor een specifieke vraag van een product en binnen 2 minuten had ik al antwoord met zelfs bijlage om het verder op te helderen. Kortom top service

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dick

Allekabels - Supersnel

Ik ben zeer aangenaam verrast over deze supersnelle reactie en service van allekabels.nl. Mijn kabel had het na een dag begeven en ik mailde mijn teleurstelling zondagavond om 19:20 uur. Nog geen uur later was er een nieuwe kabel naar mij onderweg. Geen moeilijke vragen en ingewikkelde formulieren, maar zonder problemen een nieuwe kabel opgestuurd. Mijn dank is groot.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Dominique01-06-2016

Heel vlotte service, vlug geholpen.

25-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Philip

Allekabels - Geweldige service

Ik heb een adapterkabeltje voor mijn monitor gekocht, maar het beeld kwam niet goed door. Ken van allekabels.nl heeft niet gewoon een vervangend adapterkabeltje gestuurd, maar zich in het probleem verdiept en in overleg een andere manier van aansluiten aangeboden, Zonder meerkosten.

Ik zou hier zeker weer bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martin Huppertz

Allekabels - USB 3.0 Harde schijf behuizing - 2.5 inch SATA

Geleverde behuizing bleek niet te werken onder Windows 10, terwijl dit wel op de site stond, hierop een mailtje gestuurd naar Allekabels.nl.
Binnen enkele uren had ik al antwoord en gaf men aan dat de informatie op de site inderdaad incorrect was en dat een ander model werd opgestuurd die wel aan de genoemde eisen voldeed. Deze was iets duurder, maar het werd gratis geleverd ( een nul-order), bovendien was het de volgende dag al in huis en het werkt zoals ik het verwacht had, heb daarom Allekabels.nl onderstaand mailtje gestuurd:

Beste mensen,
De bestelling heb ik ontvangen, nadat ik eerst bekomen was van de supersonische mailtjes, navraag doen bij de leveranciers, zonder enig aandringen aangeven dat de info op de site incorrect was, het direct opsturen van het juiste artikel ( had even daar een hard hoofd in, maar dat komt van een trauma met een andere webwinkel), gewoon al de volgende dag in huis!
En het mooiste is, HET WERKT, ben geheel overdonderd, jullie laten zien dat service er werkelijk toe doet, ben inmiddels al afgehaakt bij Groupon, Alibaba en andere rovers.

Bedankt voor de service, ik ben op dit moment geheel tevreden en heb dit in mijn enthousiasme ook al op een verjaardag lopen verkondigen,
Ga zo door!

Een geheel tevreden klant
Martin Huppertz
TID291828


Martin Huppertz

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan van Vledder

Allekabels - Complimenten!

Gezocht naar een online leverancier van utp kabels en gevonden. Op zondag besteld en dinsdag al bezorgd
Complimenten voor het aanbod, prijzen, duidelijke website, snelle levering (naar een post.nl ophaalpunt) en de communicatie (e-mail, factuur, tracking informatie). Vijf sterren!
Volgende keer weer naar allekabels.nl


Ref. bestelnummer 1886107

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Erwin van Miert

Allekabels - TOP SERVICE

Makkelijk te bestellen ,kopen en de andere dag in huis.
helaas was 1 artikel defekt klantenservice gemaild ,direct reactie na wat vragen te hebben beantwoord ,kwam de oplossing we sturen een nieuw artikel naar u op.(nul rekening)
DIT NOEM IK NOU GEEN GEZEUR SERVICE.
Deze webshop is een grote aanrader en als alle kabels het niet heeft dan bestaat het niet.En tegen heel scherpe prijzen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alan Lentz

Allekabels - ing

Advies gevraagd ten aanzien van (mogelijk) defecte acculader.
Snel en deskundig advies ontvangen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dhr. Maas

Allekabels - Echt alle kabels

Met allekabels bedoelen ze ook echt alle kabels. Ik had een onderdeel nodig voor mijn autoradio die ik nergens kon vinden, behalve bij allekabels.nl! Mocht ik weer iets nodig hebben, zou ik het hier zeker nog een keer bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-04-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Igor Tonnema

Allekabels - Wat een service bij Allekabels!

Moest een nieuwe HDMI-kabel hebben en heb deze besteld bij Allekabels. De levering is werkelijk fantastisch. Had het product snel in huis voor een mooie prijs.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Allekabels

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Allekabels?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Allekabels

Wat vind u van Allekabels, en wat vinden andere van Allekabels ? Want bestellen via een webshop vergt wel enige vertrouwen. U wilt dus wel een beetje zekerheid hebben over de kwaliteit van het product en de service die het bedrijf levert aan haar klanten. Wij van NederlandReview horen graag hoe u over dit bedrijf denkt, zo kunnen wij dit weer delen aan andere potentiële klanten die erover nadenken om te bestellen bij Allekabels. Wij willen graag dat enkel de allerbeste blijven bestaan en dat u de service krijgt die u kunt verwachten. U bepaalt mede met andere klanten welke bedrijven dit zijn. Zijn het allemaal goede reviews? Dan geeft het bedrijf ook waar voor uw geld en kunt u er vanuit gaan dat het product van goede kwaliteit is en het bedrijf een goede service heeft. Zijn het vooral slechte reviews? Dat is een teken dat er vaak wel wat mis is met het bedrijf, misschien is het wel goedkoop, maarja, dat zegt helaas niks over het product verder.

Ook besparen met de diensten van allekabels.nl? Allekabels.nl is een webshop en bedrijf welke vele verschillende kabels aanbiedt op het internet. Er zijn volop mogelijkheden en manieren om gebruik te maken van de manieren om een goede kabel te krijgen voor in je huis. Het kan om een computerkabel gaan, maar ook om een elektriciteitskabel of een ander kabel. Wel zo fijn. Toch?! 

Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van allekabels.nl om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over allekabels.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om allekabels.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over allekabels.nl
Sinds 2005 is Allekabels.nl al actief en is het een webshop welk nog steeds groeit iedere dag. Het magazijn neemt toe en groeit alleen maar. Het harde werken wordt altijd beloond en met trots kunnen ze zeggen, dat ze de grootste kabel online shop zijn van het hele land. 

Er is een ruim assortiment. Het assortiment is altijd up to date en het zorgt voor volop nieuwe soorten kabels. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Het aanbod groeit keer op keer. Er is trouwens nog veel meer dan alleen kabels. Er zijn ook verwante producten, zoals:  voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets.

In totaal zijn er ruim 170.000 producten. Hiervan zijn meer dan 20.000 artikelen op voorraad. Vandaag (en op voorraad) bestelt dan is het morgen bij je thuis. De gemiddelde beoordeling voor Allekabels.nl is een 9,4. Een cijfer wat is gebaseerd op meer dan een miljoen tevreden klanten. Het is goed om te weten, dat ze een niet goed geld terug garantie hebben en je zelfs achteraf betalen kunt. Ze zijn aangesloten bij acht keurmerken en doen er alles aan om voor jouw tevredenheid bij Allekabels.nl te zorgen.    

Allekabels.nl is een online elektronica shop. Je kan er ondermeer terecht voor alle kabels die jij nodig hebt voor alle denkbare producten. Van een netwerkkabel tot een oplaadsnoertje tot een kabeltje voor je headset. Naar kabels biedt Allekabels ook een ruim assortiment met andere producten en elektronica aan. Zo kunt u er terecht voor een batterij of een kaartlezer. Allekabels is in 2005 opgericht en sinds dien worden ze steeds groter. Waar ze begonnen met een aantal meest gebruikte kabels bieden zij nu alle denkbare kabels aan die je maar nodig kan hebben in alle mogelijke apparaten.


Kabels kun je ook breien! Zie hier hoe je dat doet

Diensten
Allekabels is een online shop op het gebied van elektronica en kabels. Bent u opzoek naar een kabeltje voor een controller van uw console? Allekabels heeft het, bent u opzoek naar een netwerkkabel? Allekabels heeft het. Alle kabels die u maar kunt bedenken heeft Allekabels in huis. Zo is er 1 handige plek waar u altijd terecht kunt voor wat je nodig hebt. Naast kabels hebben ze ook een uitgebreid assortiment overige elektronica. Zo kunt u er terecht voor leuke gadgets en handige producten voor thuis en onderweg. Zo hebben ze een powerbank waarmee u altijd uw telefoon kunt opladen, waar u ook bent en of er nou een stopcontact is of niet.

Diensten van allekabels.nl
Allekabels.nl levert meer dan 170.000 kabel producten en verwante zaken. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om te kiezen voor een goede aankoop en voor het genieten van de aankopen. Ze hebben een goede klantenservice en hanteren ook eerlijke prijzen. 

Klachten, tips en complimenten over allekabels.nl
Wanneer je een klacht over  Allekabels.nl hebt dan kun je altijd een klacht inzenden. Wanneer je er daarna met hun niet uitkomt dan kun je naar een van de acht instanties (waaronder het thuis winkel waarborg keurmerk) een reactie zenden over je ontevredenheid. 

Voor klachten is Allekabels goed bereikbaar. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 21:00, waardoor u dus een geruime dag heeft om contact met ze op te nemen bij eventuele vragen en problemen. Naast een telefoonnummer hebben ze ook een contactformulier om in contact met ze te komen. Naast die mogelijkheden hebben ze ook een postadres online staan waar u een brief naartoe kunt sturen. Op de site staat dat ze niet moeilijk doen met garanties en als u dus een kapot product heeft ontvangen deze kosteloos kunt terug sturen om vervolgens een nieuw exemplaar te ontvangen. Is het echt zo dat ze zo makkelijk zijn? Laat het ons dan snel weten!

Heb jij ervaringen bij allekabels.nl
Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over allekabels.nl te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!