NederlandReview

    Ervaringen Allekabels

    Online bestellen vraagt om vertrouwen. Je wilt graag zekerheid hebben over de kwaliteit van het product en over de service die een bedrijf levert aan haar klanten. Wat vind jij zelf én wat vinden anderen bijvoorbeeld van de webshop van Allekabels? NederlandReview hoort graag hoe jij over dit bedrijf denkt. Wij zullen dit delen met andere potentiële klanten die erover nadenken om te bestellen bij Allekabels.nl. Wij willen immers graag dat iedereen online de service krijgt die wordt verwacht. Je bepaalt samen met andere klanten welke bedrijven opvallen. Zijn het veel goede reviews? Dan kun je ervan uitgaan dat het producten van goede kwaliteit zijn en het bedrijf een prima online service heeft. Zijn het vaak slechte reviews? Dan is dat een teken dat het soms mis gaat met product en service.

    We weten dat onze lezers graag een oordeel achterlaten over een webshop als Allekabels.nl. Dit mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan dit een opluchting zijn. Maar ook wanneer je tevreden bent over het bedrijf en de service, is het zinvol om Allekabels.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus. Vind jij het ook interessant om een review te lezen of een beoordeling van Allekabels.nl? Daarna kun je immers beslissen of je een aankoop gaat doen of niet. Lees dan verder, bekijk de reviews en misschien wil je zelf ook een review schrijven over de producten en de service van Allekabels.nl.

    Over allekabels.nl

    Sinds 2005 is Allekabels.nl actief en de webshop groeit nog iedere dag door. Dit harde werken wordt beloond en met trots kunnen ze zeggen, dat ze de grootste online kabelshop zijn van het hele land. Er is een zeer ruim assortiment. Dit is altijd up to date en er zijn dus met regelmaat nieuwe en/of betere soorten kabels verkrijgbaar. Het aanbod groeit echter met veel meer dan alleen kabels. Er zijn veel verwante producten in het aanbod zoals voedingen, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, beugels, verlichting, gereedschap, auto accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets. In totaal zijn er meer dan 170.000 producten in de webshop verkrijgbaar, waarvan veel artikelen op voorraad. Vandaag (en op voorraad) besteld, dan is het morgen bij je thuis. De gemiddelde beoordeling voor Allekabels.nl is een 9,4. Een cijfer dat is gebaseerd op bijna twee miljoen tevreden klanten. Handig is dat ze een niet-goed-geld-teruggarantie hebben en je ook achteraf betalen kunt. Ze zijn aangesloten bij verschillende keurmerken en ze doen er echt alles aan om jou tevreden te stellen.


    Kabels kun je ook breien! Zie hier hoe je dat doet

    Diensten van Allekabels.nl

    Allekabels.nl levert meer dan 170.000 kabelproducten en verwante zaken. Allekabels.nl is vooral een online elektronica shop. Je kan er terecht voor kabels die jij nodig hebt voor alle denkbare producten. Van een netwerkkabel tot een oplaadsnoertje of een kabeltje voor je headset. Naast kabels is er ook een ruim assortiment aan elektronica en vele andere producten. Zo kun je er terecht voor batterijen, opladers, powerbanks, leuke gadgets en andere handige producten voor thuis en onderweg.

    Vragen, klachten, tips en complimenten over Allekabels.nl

    Voor vragen is Allekabels.nl goed bereikbaar. Wanneer je een klacht over Allekabels.nl hebt, dan kun je deze online inzenden. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 21:00, waardoor je dus veel opties hebt om contact met ze op te nemen bij eventuele vragen en problemen. Naast een telefoonnummer hebben ze ook een contactformulier om in contact met ze te komen. Naast die mogelijkheden hebben ze ook een postadres online staan waar je een brief naartoe kunt sturen. Op de site staat dat ze niet moeilijk doen met garanties en als je dus een kapot product ontvangt dit kosteloos kunt terug sturen om vervolgens een nieuw exemplaar te ontvangen. Is het echt zo dat ze zo makkelijk zijn? Laat het ons dan weten! Wanneer je er alsnog met de klantenservice niet uitgekomen bent dan kun je ook terecht bij Thuiswinkel.org of de Geschillencommissie over je ontevredenheid.

    Heb jij ervaringen met Allekabels.nl?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd, het is goed om je oordeel over Allekabels.nl te geven. Of het nu goed of slecht nieuws is dat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal mits onderbouwd natuurlijk. We zien dan ook graag jouw beoordeling hier terug.

    Allekabels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

    9,2
    93% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,4

    Service

    9,2

    Prijs

    8,8

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Foute meubel hondje

    Foute spullen, geen goede retour regeling, nooit meer daar iets bestellen

    Door: harm Otten02-04-2019
    AlleKabels05-04-2019

    Beste H. Otten, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels18-04-2019

    Beste H. Otten, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen kabel

    Vorige week vrijdag een usb kabel besteld, zou zaterdag binnen moeten zijn. Het is nu dinsdag en nog geen kabel. Als ik me wil inloggen op de site om mijn status te bekijken, sta ik niet meer bij hun in het database en kan ik me dus niet aanmelden. En toch heb ik een mail ontvangen van hun met mijn bestelling.. Niet tevreden hierover!!!

    Door: Charelle Roeda12-03-2019
    AlleKabels05-04-2019

    Beste C. Roeda, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels18-04-2019

    Beste C. Roeda, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    ramp

    Voor 25 euro een ventilator besteld. Een vieze stank komt er vanaf en de ventilator maakt een vervelend geluid. Men geeft aan dat ik naast de verzendkosten óók de retourkosten moet betalen. Volgens meneer van de klantenservice 'stinkt hij niet' en 'had ik beter de voorwaarden moeten lezen.
    In totaal 11.00 euro kosten kwijt voor het retouren van een waardeloos product.

    Door: Hinke van der Meer06-08-2018
    Allekabels22-08-2018

    Beste H. van der Meer, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Allekabels04-09-2018

    Beste H. van der Meer, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zeer nette afhandeling verkeerde levering

    Al jaren bestel ik af en toe iets bij Allekabels.nl. Zo ook dit keer. Ik bestelde een UTP kabel van 20meter. Voor het eerst in al die jaren werd er per ongeluk een kabel van 10meter verstuurd. Op de bon stond wel het goede product. Tja iedereen maakt wel eens een foutje. Ik heb middels mail contact gezocht met allekabels en het probleem voorgelegd. Zij hebben diezelfde dag nog excuses aangeboden en de correcte kabel verzonden. De kabel van 10meter had ik op dat moment al uit de verpakking gehaald. Deze mocht ik kosteloos houden.
    Kortom een zeer nette klachtenafhandeling / service. Ik zal hier dan ook zeker blijven bestellen.

    Door: Roy09-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    boven verwachting

    Onlangs een ovenlamp willen kopen. Maar omdat Allekabels veel meer nuttige artikelen bleek te leveren, bleef het niet bij dat lampje. De volgende dag was alles in huis en wel voor verzendkosten, die bij menig bedrijf veel hoger liggen.
    Echter bij het demonteren van een van de geleverde artikelen, "een euro apparaat stekker", bleek een schroefje te ontbreken. Niet hun fout, maar kennelijk chinees haastwerk.
    De volgende dag werd mij een nieuw exemplaar gratis bezorgt.
    Kortom: uitgebreid assortiment, snelle levering, prima nazorg bij mankementjes.

    Door: Derk Brom30-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dhr

    Gedetaileerde website
    Makkelijk bestellen
    Directe levering - zelfde dag verstuurd
    Toen een kink in de kabel: de levering van de LED lampen klopte niet met de omschrijving. Fout in de specificatie van de fabrikant. Na twee emails en een telefoontje was het probleem duidelijk. Er werd direct een andere versie verstuurd. Tijd en moeite om de verkeerde levering terug te sturen hoefde ik niet te nemen.
    Geen grote bedragen, maar een bijzonder klantgerichte ervaring.
    Wordt je gewoon blij van.

    Door: Thom24-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dhr.

    Snel en accuraat.

    Door: Dirk Vincent16-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Service bij aankoop van een product

    Geweldige service. Ik had een vraag over een antenne van TP-LINK in combinatie van een product van een andere webshop en ik kreeg gewoon de service die ik nodig had terwijl een ander bedrijf hier ook betrokken bij was, geweldig!

    Door: Jacco Broeren12-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kapotte loeplamp

    Ik kreeg mijn bestelde loeplamp en toen ik deze uit de verpakking nam viel het glas er gewoon uit en dus kapot,ik belde meteen en men zei dat het een fabricagefout was en ik kon de loeplamp direct terug sturen.Het heeft wel even geduurd maar ik kreeg een nieuwe loeplamp en deze is perfect.
    Bedankt voor de goede service..

    Door: Edwin Geys07-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dank U

    Ik heb al meermaals ethernetkabels bij u besteld. Proficiat en dank u:
    - Voor de heel ruime keuze en de duidelijke beschrijving met de technische kenmerken van de produkten.
    - Voor de snelle behandelling van de bestelling en de gemakkelijke contacten met uw klantendienst
    - Voor de snelle levering via Post.nl (wat mij betreft).
    - Voor de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijzen van de kabels die ik bij u gekocht heb.

    Ga zo verder!!!

    Door: Jean-Marie25-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Service

    Ken je dat? Je hebt een kabeltje nodig voor je oplader, je bestelt deze en na een uur bedenk je dat je wat vergeten bent. Ik dacht, zonde…nu moet je 2x bestelkosten betalen. Toch even een mailtje aan gewaagd. De inkt van de mail was nog niet gedroogd of mijn bestelling was geannuleerd en het geld stond als tegoed klaar zodat ik gelijk kon verrekenen met de volgende bestelling en maar 1x bestelkosten moest betalen. Hulde voor deze snelle service. De volgende werkdag mocht ik mijn bestelling verwelkomen…goed werk!

    Marc
    2273390

    Door: Marc25-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hr

    Heb bij Allekabels.nl n kabeltje besteld wat achteraf niet het juiste wassen.
    Ik kon het gewoon terugsturen en het werd heel netjes afgewerkt.
    Klasse ,zo hoort het.

    J.Oerlemans

    Door: J Oerlemans21-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hr.

    Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek dat de afstandsbediening niet naar behoren werkte. Na een prettig telefoongesprek ontving ik na een dag de afstandsbediening die nu wel naar behoren werkt.
    Dit bedrijf doet de sector online kopen met zijn uitstekende service heel veel goeds!!!

    Door: Frank Riesenbeck17-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alle kabels? Superzaak!

    Twee stuks kerstboomverlichting aangeschaft. Een snoer deed het niet. Gevraagd werd er een foto van te sturen. Zonder moeite kreeg ik een nieuw exemplaar. Alle contact ging op een vriendelijke manier. Tot mijn verbazing zelfs in het weekend! Er is bovendien nagevraagd of het nu in orde is! Heel netjes, Heel betrouwbaar. Vriendelijk en zonder gedoe! Superzaak! Zéér aanbevolen!

    Door: Rob de Graaf09-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Echte aanrader!

    Na het bestellen van een aantal kabels bleken deze niet goed op onze tablets en telefoons te passen. Na het sturen van een mailtje werden we dezelfde dag nog geholpen en werden er gratis 3 andere kabels opgestuurd, die wel compatible waren. Top en snelle service!

    Door: Mark08-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meneer

    Helaas ging mijn op 03-03-2015 bij 'allekabels' gekochte PCI netwerk kaart defect.
    Na telefonisch contact kreeg ik reeds de volgende dag een nieuwe kaart geleverd.
    Dit geheel zonder kosten voor mij !

    Door: J.Edens07-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dhr

    Overzichtelijke website, snelle en correcte levering. Kon niet beter.

    Door: Joop Logtenberg07-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitzonderlijke service

    Ik ontving een kabeltje dat defect bleek te zijn. Nadat ik een vraag postte op de website Allekabels.nl kreeg ik onmiddellijk antwoord en werd mij ook binnen het half uur een nieuw kabeltje opgestuurd (zonder extra kosten). Dit kabeltje kwam de volgende dag aan en werkt perfect.

    Door: Nils Vermeersch07-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Review

    Zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding van de producten.
    Ondanks de verkeerde levering, waar ik de verpakking door mijn fout onbruikbaar van had gemaakt, keurig het juiste product direct nagestuurd. Ik mocht het verkeerd geleverde product zelfs houden. Keurig op de hoogte gehouden, zeer snel en netjes afgehandeld!

    Door: Maurits07-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    perfect, ook met problemen.

    Het bestelde kwam geheel correct binnen. Beter kan niet.
    Toen een apparaat na enige tijd niet meer functioneerde heb ik de klachtenlijn gebeld.
    Na enige explicatie werd de klacht op een zeer fraaie manier opgelost.

    Door: Jan Batenburg01-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede, zeer klantvriendelijke service

    Klantnr. 1274940
    Na een grote fout van PostNL (pakket werd nooit bezorgd op mijn adres, zonder achterlating van berichtgeving en men heeft ervoor laten tekenen door een onbekende) kreeg ik na een telefoontje aan Alle Kabels dezelfde bestelling meteen gratis nog een keer opgestuurd, zonder dat ik zelfs maar de verzendkosten hoefde te betalen.
    Geweldige service !!

    Door: A.de Jong30-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    kabeltje bestelling

    Er was een verkeerd kabeltje opgestuurd, ff gebeld, zonder kosten of retour zending hebben ze het juiste kabeltje toegestuurd. Keurig de volgende dag binnen.

    Door: Brussaard21-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Universele adapter

    Zeer snelle levering en ook een erg grote keuze.
    Hier gaan we waarschijnlijk nog wel eens bestellen.

    Bestelnummer 2022065

    Door: Geert Vansweevelt12-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    dhr.

    Op de site goed kunnen uitzoeken wat ik nodig had.
    Makkelijk bestellen.
    Super snel geleverd, met duidelijke beschijving, zodat ik de RGB ledstrip in no-time had aangesloten.
    Was niet mijn eerste bestelling, en kom zeker terug.
    Bestel nummer : 2022154

    Door: r.van Son12-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    dhr

    precies wat ik wilde hebben en niet in een winkel in de buurt kon vinden.

    Door: joop verwijst11-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Top site

    Supersnelle bezorging keurig verpakt. Duidelijke site. Gewoon TOP

    TID309126

    Door: De graeve11-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    topservice

    Wat kan gebeuren, gebeurt ook soms wel eens: een kleine bestelling gaat verloren via gewone post.
    Geen nood: Allekabels heeft na mijn reactie onmiddellijk het bestelde product opnieuw opgestuurd via PostNl, en een dag later lag het in de bus.
    Dat is pas service !

    Door: erwin bosman30-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dhr

    via bol.com bij allekabels.nl een bestelling gedaan.
    alles is perfect afgehandeld. levering was precies volgens aangegeven moment. product is ook perfect en zoals omschreven.

    Door: steffen29-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer persoonlijke service

    Wat een fijne ervaring na een eerste contact met dit bedrijf !
    Geen verkoopspraatjes maar eerlijke en duidelijke adviezen, en nog supersnel ook.
    Je voelt direct dat je dit bedrijf kan vertrouwen. En bovendien zijn hun prijzen nog zeer scherp ook !
    Voor mijn volgende aankopen kom ik beslist terug

    Door: Andre29-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ideaal

    Ideaal om kabels en connectoren te bestellen. Zowel direct als via Bol.com!

    Door: Jurjen29-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende service

    Ik heb hier meerdere keren al dingen besteld. Iedere keer kwam dit netjes aan op de gegeven leverdatum.
    Ook heb ik een keer een item ontvangen dat na 2 weken kapot ging, ik stuurde hier een mailtje over en heb zonder vragen meteen een vervangend product toegestuurd gekregen, wat een service!

    Door: Geoffrey27-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service en snel

    Alleen de levering kon wat sneller maar dit had externe factoren en konden zij niks aan doen.
    Een aantal producten moest ik retourneren en ik was blij met hun snelle service.
    Daarnaast geweldig assortiment artikelen.

    Door: Job24-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede service

    Artikel defect binnen garantie, retourneren is niet eens nodig en ik krijg meteen een nieuwe. Top service! Zeker een aanrader voor iedereen om hier te bestellen.

    Door: Jan bever24-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewldige service .

    Kabel werkte niet . Direkt nieuwe gekregen volgende dag. Bestelen gaat snel. Levering volgende dag. . Kortom geen reden om niet te bestellen . . Gewoon goed !

    Door: sytze mulder22-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Vaak al bij allekabels.nl iets besteld, kabels, schakelaars etc.
    Bij vorige bestelling ging er iets mis, ze hadden de verkeerde tang verstuurd.
    Een mailtje gestuurd, resultaat: het juiste product word vandaag nog verstuurd en het verkeerde product mag ik houden.

    in het kort:
    - betrouwbaar
    - goedkoop
    - vriendelijk
    - van goede kwaliteit

    Aanrader!

    Door: David17-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    l.k.

    Snelle service en snel antwoord.
    Correcte afhandeling.

    Door: A.Brouwer01-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eur.Erg.

    Een kabel en repeater besteld, volgende dag al in huis.
    Helaas ging de repeater na korte tijd defect.
    Gemaild naar Alle Kabels: 'wat te doen'.
    De volgende dag al een nieuwe in huis.
    "Gewoon' kosteloos.
    Chapeau Alle Kabels voor jullie fantastische service.

    Door: paul 01-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    service

    Ik had een mail gestuurd voor een specifieke vraag van een product en binnen 2 minuten had ik al antwoord met zelfs bijlage om het verder op te helderen. Kortom top service

    Door: Thijs01-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Supersnel

    Ik ben zeer aangenaam verrast over deze supersnelle reactie en service van allekabels.nl. Mijn kabel had het na een dag begeven en ik mailde mijn teleurstelling zondagavond om 19:20 uur. Nog geen uur later was er een nieuwe kabel naar mij onderweg. Geen moeilijke vragen en ingewikkelde formulieren, maar zonder problemen een nieuwe kabel opgestuurd. Mijn dank is groot.

    Door: Dick31-05-2016
    Dominique01-06-2016

    Heel vlotte service, vlug geholpen.

    harm Otten02-04-2019

    Bij mij hetb tegendeel alles ging fout , ook het product echt waardeloos en terug komen halen zoals normaal overal wordt gedaan vergeet het maar, nooit meer iets bestellen daar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geweldige service

    Ik heb een adapterkabeltje voor mijn monitor gekocht, maar het beeld kwam niet goed door. Ken van allekabels.nl heeft niet gewoon een vervangend adapterkabeltje gestuurd, maar zich in het probleem verdiept en in overleg een andere manier van aansluiten aangeboden, Zonder meerkosten.

    Ik zou hier zeker weer bestellen.

    Door: Philip25-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    USB 3.0 Harde schijf behuizing - 2.5 inch SATA

    Geleverde behuizing bleek niet te werken onder Windows 10, terwijl dit wel op de site stond, hierop een mailtje gestuurd naar Allekabels.nl.
    Binnen enkele uren had ik al antwoord en gaf men aan dat de informatie op de site inderdaad incorrect was en dat een ander model werd opgestuurd die wel aan de genoemde eisen voldeed. Deze was iets duurder, maar het werd gratis geleverd ( een nul-order), bovendien was het de volgende dag al in huis en het werkt zoals ik het verwacht had, heb daarom Allekabels.nl onderstaand mailtje gestuurd:

    Beste mensen,
    De bestelling heb ik ontvangen, nadat ik eerst bekomen was van de supersonische mailtjes, navraag doen bij de leveranciers, zonder enig aandringen aangeven dat de info op de site incorrect was, het direct opsturen van het juiste artikel ( had even daar een hard hoofd in, maar dat komt van een trauma met een andere webwinkel), gewoon al de volgende dag in huis!
    En het mooiste is, HET WERKT, ben geheel overdonderd, jullie laten zien dat service er werkelijk toe doet, ben inmiddels al afgehaakt bij Groupon, Alibaba en andere rovers.

    Bedankt voor de service, ik ben op dit moment geheel tevreden en heb dit in mijn enthousiasme ook al op een verjaardag lopen verkondigen,
    Ga zo door!

    Een geheel tevreden klant
    Martin Huppertz
    TID291828


    Martin Huppertz

    Door: Martin Huppertz10-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Complimenten!

    Gezocht naar een online leverancier van utp kabels en gevonden. Op zondag besteld en dinsdag al bezorgd
    Complimenten voor het aanbod, prijzen, duidelijke website, snelle levering (naar een post.nl ophaalpunt) en de communicatie (e-mail, factuur, tracking informatie). Vijf sterren!
    Volgende keer weer naar allekabels.nl


    Ref. bestelnummer 1886107

    Door: Jan van Vledder01-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TOP SERVICE

    Makkelijk te bestellen ,kopen en de andere dag in huis.
    helaas was 1 artikel defekt klantenservice gemaild ,direct reactie na wat vragen te hebben beantwoord ,kwam de oplossing we sturen een nieuw artikel naar u op.(nul rekening)
    DIT NOEM IK NOU GEEN GEZEUR SERVICE.
    Deze webshop is een grote aanrader en als alle kabels het niet heeft dan bestaat het niet.En tegen heel scherpe prijzen.

    Door: Erwin van Miert20-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ing

    Advies gevraagd ten aanzien van (mogelijk) defecte acculader.
    Snel en deskundig advies ontvangen

    Door: Alan Lentz19-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Echt alle kabels

    Met allekabels bedoelen ze ook echt alle kabels. Ik had een onderdeel nodig voor mijn autoradio die ik nergens kon vinden, behalve bij allekabels.nl! Mocht ik weer iets nodig hebben, zou ik het hier zeker nog een keer bestellen.

    Door: Dhr. Maas13-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Wat een service bij Allekabels!

    Moest een nieuwe HDMI-kabel hebben en heb deze besteld bij Allekabels. De levering is werkelijk fantastisch. Had het product snel in huis voor een mooie prijs.

    Door: Igor Tonnema04-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Allekabels

    Uw beoordeling