NederlandReview

    Ervaringen Allekabels

    Online bestellen vraagt om vertrouwen. Je wilt graag zekerheid hebben over de kwaliteit van het product en over de service die een bedrijf levert aan haar klanten. Wat vind jij zelf én wat vinden anderen bijvoorbeeld van de webshop van Allekabels? NederlandReview hoort graag hoe jij over dit bedrijf denkt. Wij zullen dit delen met andere potentiële klanten die erover nadenken om te bestellen bij Allekabels.nl. Wij willen immers graag dat iedereen online de service krijgt die wordt verwacht. Je bepaalt samen met andere klanten welke bedrijven opvallen. Zijn het veel goede reviews? Dan kun je ervan uitgaan dat het producten van goede kwaliteit zijn en het bedrijf een prima online service heeft. Zijn het vaak slechte reviews? Dan is dat een teken dat het soms mis gaat met product en service.

    We weten dat onze lezers graag een oordeel achterlaten over een webshop als Allekabels.nl. Dit mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan dit een opluchting zijn. Maar ook wanneer je tevreden bent over het bedrijf en de service, is het zinvol om Allekabels.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus. Vind jij het ook interessant om een review te lezen of een beoordeling van Allekabels.nl? Daarna kun je immers beslissen of je een aankoop gaat doen of niet. Lees dan verder, bekijk de reviews en misschien wil je zelf ook een review schrijven over de producten en de service van Allekabels.nl.

    Over allekabels.nl

    Sinds 2005 is Allekabels.nl actief en de webshop groeit nog iedere dag door. Dit harde werken wordt beloond en met trots kunnen ze zeggen, dat ze de grootste online kabelshop zijn van het hele land. Er is een zeer ruim assortiment. Dit is altijd up to date en er zijn dus met regelmaat nieuwe en/of betere soorten kabels verkrijgbaar. Het aanbod groeit echter met veel meer dan alleen kabels. Er zijn veel verwante producten in het aanbod zoals voedingen, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, beugels, verlichting, gereedschap, auto accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets. In totaal zijn er meer dan 170.000 producten in de webshop verkrijgbaar, waarvan veel artikelen op voorraad. Vandaag (en op voorraad) besteld, dan is het morgen bij je thuis. De gemiddelde beoordeling voor Allekabels.nl is een 9,4. Een cijfer dat is gebaseerd op bijna twee miljoen tevreden klanten. Handig is dat ze een niet-goed-geld-teruggarantie hebben en je ook achteraf betalen kunt. Ze zijn aangesloten bij verschillende keurmerken en ze doen er echt alles aan om jou tevreden te stellen.


    Kabels kun je ook breien! Zie hier hoe je dat doet

    Diensten van Allekabels.nl

    Allekabels.nl levert meer dan 170.000 kabelproducten en verwante zaken. Allekabels.nl is vooral een online elektronica shop. Je kan er terecht voor kabels die jij nodig hebt voor alle denkbare producten. Van een netwerkkabel tot een oplaadsnoertje of een kabeltje voor je headset. Naast kabels is er ook een ruim assortiment aan elektronica en vele andere producten. Zo kun je er terecht voor batterijen, opladers, powerbanks, leuke gadgets en andere handige producten voor thuis en onderweg.

    Vragen, klachten, tips en complimenten over Allekabels.nl

    Voor vragen is Allekabels.nl goed bereikbaar. Wanneer je een klacht over Allekabels.nl hebt, dan kun je deze online inzenden. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 21:00, waardoor je dus veel opties hebt om contact met ze op te nemen bij eventuele vragen en problemen. Naast een telefoonnummer hebben ze ook een contactformulier om in contact met ze te komen. Naast die mogelijkheden hebben ze ook een postadres online staan waar je een brief naartoe kunt sturen. Op de site staat dat ze niet moeilijk doen met garanties en als je dus een kapot product ontvangt dit kosteloos kunt terug sturen om vervolgens een nieuw exemplaar te ontvangen. Is het echt zo dat ze zo makkelijk zijn? Laat het ons dan weten! Wanneer je er alsnog met de klantenservice niet uitgekomen bent dan kun je ook terecht bij Thuiswinkel.org of de Geschillencommissie over je ontevredenheid.

    Heb jij ervaringen met Allekabels.nl?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd, het is goed om je oordeel over Allekabels.nl te geven. Of het nu goed of slecht nieuws is dat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal mits onderbouwd natuurlijk. We zien dan ook graag jouw beoordeling hier terug.

    Allekabels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    8.8
    93% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    USB 3.0 Harde schijf behuizing - 2.5 inch SATA

    Geleverde behuizing bleek niet te werken onder Windows 10, terwijl dit wel op de site stond, hierop een mailtje gestuurd naar Allekabels.nl.
    Binnen enkele uren had ik al antwoord en gaf men aan dat de informatie op de site inderdaad incorrect was en dat een ander model werd opgestuurd die wel aan de genoemde eisen voldeed. Deze was iets duurder, maar het werd gratis geleverd ( een nul-order), bovendien was het de volgende dag al in huis en het werkt zoals ik het verwacht had, heb daarom Allekabels.nl onderstaand mailtje gestuurd:

    Beste mensen,
    De bestelling heb ik ontvangen, nadat ik eerst bekomen was van de supersonische mailtjes, navraag doen bij de leveranciers, zonder enig aandringen aangeven dat de info op de site incorrect was, het direct opsturen van het juiste artikel ( had even daar een hard hoofd in, maar dat komt van een trauma met een andere webwinkel), gewoon al de volgende dag in huis!
    En het mooiste is, HET WERKT, ben geheel overdonderd, jullie laten zien dat service er werkelijk toe doet, ben inmiddels al afgehaakt bij Groupon, Alibaba en andere rovers.

    Bedankt voor de service, ik ben op dit moment geheel tevreden en heb dit in mijn enthousiasme ook al op een verjaardag lopen verkondigen,
    Ga zo door!

    Een geheel tevreden klant
    Martin Huppertz
    TID291828


    Martin Huppertz

    Door: Martin Huppertz 10-05-2016
    N DCG 26-03-2020

    Ik had een DIv kabel nodig om een extra scherm aan mijn laptop te kunnen verbinden. Ik heb eerst gebeld met allekabels en werd heel goed geholpen. Vervolgens mijn bestelling geplaatst en die heb ik de volgende dag zelf ontvangen. Die werkt ook heel goed. Ik ben erg blij met de service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer nette afhandeling verkeerde levering

    Al jaren bestel ik af en toe iets bij Allekabels.nl. Zo ook dit keer. Ik bestelde een UTP kabel van 20meter. Voor het eerst in al die jaren werd er per ongeluk een kabel van 10meter verstuurd. Op de bon stond wel het goede product. Tja iedereen maakt wel eens een foutje. Ik heb middels mail contact gezocht met allekabels en het probleem voorgelegd. Zij hebben diezelfde dag nog excuses aangeboden en de correcte kabel verzonden. De kabel van 10meter had ik op dat moment al uit de verpakking gehaald. Deze mocht ik kosteloos houden.
    Kortom een zeer nette klachtenafhandeling / service. Ik zal hier dan ook zeker blijven bestellen.

    Door: Roy 09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    boven verwachting

    Onlangs een ovenlamp willen kopen. Maar omdat Allekabels veel meer nuttige artikelen bleek te leveren, bleef het niet bij dat lampje. De volgende dag was alles in huis en wel voor verzendkosten, die bij menig bedrijf veel hoger liggen.
    Echter bij het demonteren van een van de geleverde artikelen, "een euro apparaat stekker", bleek een schroefje te ontbreken. Niet hun fout, maar kennelijk chinees haastwerk.
    De volgende dag werd mij een nieuw exemplaar gratis bezorgt.
    Kortom: uitgebreid assortiment, snelle levering, prima nazorg bij mankementjes.

    Door: Derk Brom 30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Ken je dat? Je hebt een kabeltje nodig voor je oplader, je bestelt deze en na een uur bedenk je dat je wat vergeten bent. Ik dacht, zonde…nu moet je 2x bestelkosten betalen. Toch even een mailtje aan gewaagd. De inkt van de mail was nog niet gedroogd of mijn bestelling was geannuleerd en het geld stond als tegoed klaar zodat ik gelijk kon verrekenen met de volgende bestelling en maar 1x bestelkosten moest betalen. Hulde voor deze snelle service. De volgende werkdag mocht ik mijn bestelling verwelkomen…goed werk!

    Marc
    2273390

    Door: Marc 25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    12 volt dual usb stekker

    Deze webshop probeert jouw rechten als consument te omzeilen

    Helaas een slechte ervaring met deze webshop.
    Deze webshop bood een 12 volt dual USB stekker aan voor in de auto (van een bepaald merk en type / kleur). Echter bij ontvangst bleek dat een geheel andere stekker was geleverd. Op dit moment is er sprake van non conformiteit (het product voldoet niet aan de verwachtte eisen die consument heeft, in dit geval type en kleur). In dit geval heeft consument recht op geld terug.

    De verklaring van de webshop was dat het type niet meer leverbaar was en dat ze de typeaanduiding en afbeelding op de productpagina nog niet hadden aangepast (hier stond nog het oude type dat niet meer leverbaar was).

    Ik heb hierop mijn geld terug gevraagd, echter probeerde deze webshop hardnekkig een waardebon te slijten en vervolgens de retourkosten niet te vergoeden (DE RETOURKOSTEN DIE IK MOEST MAKEN OMDAT DE WEBSHOP MIJ ONGEVRAAGD EN OP EIGEN INITIATIEF EEN ANDER PRODUCT OPSTUURDE ZONDER DIT MET MIJ TE OVERLEGGEN).

    Uiteindelijk is het product door mij teruggestuurd maar heb ik mijn geld nooit terug gekregen. De webshop beweerde het product niet retour te hebben ontvangen.

    Bij deze de waarschuwing en het advies om hier niet te bestellen.

    Door: Niels 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    U/UTP-kabel CAT 6A - plat - 7 meter - Wit

    5781851

    Door: Kelly 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dhr

    Gedetaileerde website
    Makkelijk bestellen
    Directe levering - zelfde dag verstuurd
    Toen een kink in de kabel: de levering van de LED lampen klopte niet met de omschrijving. Fout in de specificatie van de fabrikant. Na twee emails en een telefoontje was het probleem duidelijk. Er werd direct een andere versie verstuurd. Tijd en moeite om de verkeerde levering terug te sturen hoefde ik niet te nemen.
    Geen grote bedragen, maar een bijzonder klantgerichte ervaring.
    Wordt je gewoon blij van.

    Door: Thom 24-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dank U

    Ik heb al meermaals ethernetkabels bij u besteld. Proficiat en dank u:
    - Voor de heel ruime keuze en de duidelijke beschrijving met de technische kenmerken van de produkten.
    - Voor de snelle behandelling van de bestelling en de gemakkelijke contacten met uw klantendienst
    - Voor de snelle levering via Post.nl (wat mij betreft).
    - Voor de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijzen van de kabels die ik bij u gekocht heb.

    Ga zo verder!!!

    Door: Jean-Marie 25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top!

    Vaak al bij allekabels.nl iets besteld, kabels, schakelaars etc.
    Bij vorige bestelling ging er iets mis, ze hadden de verkeerde tang verstuurd.
    Een mailtje gestuurd, resultaat: het juiste product word vandaag nog verstuurd en het verkeerde product mag ik houden.

    in het kort:
    - betrouwbaar
    - goedkoop
    - vriendelijk
    - van goede kwaliteit

    Aanrader!

    Door: David 17-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    TOP SERVICE

    Makkelijk te bestellen ,kopen en de andere dag in huis.
    helaas was 1 artikel defekt klantenservice gemaild ,direct reactie na wat vragen te hebben beantwoord ,kwam de oplossing we sturen een nieuw artikel naar u op.(nul rekening)
    DIT NOEM IK NOU GEEN GEZEUR SERVICE.
    Deze webshop is een grote aanrader en als alle kabels het niet heeft dan bestaat het niet.En tegen heel scherpe prijzen.

    Door: Erwin van Miert 20-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5661578

    Nette site, groot aanbod en bestelling 5661578 snel geleverd. Prima!

    Door: Bas Raijmakers 23-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tulp naar tulp kabel

    Zeer snelle levering. Geen gebreken.

    Door: Matthijs 04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    USB 3 C-A kabel, 3 meter

    Bestelnummer: 5596681. Heldere informatie op website, betalingsproces eenvoudig, digitale communicatie mbt status uitstekend. Snelheid (en slimheid) aflevering perfect. De kabel zat in een zakje ipv doosje waardoor het door de brievenbus paste en ik niet perse thuis moest zijn. En dan natuurlijk de kabel :-). Doet precies wat ik hoopte. Aanrader!

    Door: Willem 22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5597130

    Binnen 1 dag geleverd door super goede site gelijk de goede keuze kunnen maken

    Door: De bruin 21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5596760

    goede site, soms wat lastig om de juiste kabel te vinden maar wel tevreden. snel geleverd. enige minpuntje is dat het toch wel een beetje duur is

    Door: Lucas 21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kabel

    Waardeloos bedrijf.
    Wil je iets terug sturen wat door hun verkeerd bezorgd is.
    Moet je daar verzend kosten voor betalen die je niet kunt declareren..

    Retourneren altijd op de koste van besteller..

    Door: Rubin 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    audio verlengkabel

    Ik kocht een audio verlengkabel. Overduidelijk heeft de kabel een los contact. Ik hoor een duidelijke brom totdat ik draai aan één van de stekkers. De brom verdwijnt vervolgens en ik krijg een zeer duidelijk geluid. Echter, allekabels eist dat ik de retourkosten voor mijn rekening neem. Onbegrijpelijk voor een product dat kapot is.

    Door: Marcel van Mackelenbergh 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Zeer tevreden

    Snelle levertijd, duidelijke informatie op de website, alom zit de boel perfect in elkaar.

    Door: Chris Laan 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Foute meubel hondje

    Foute spullen, geen goede retour regeling, nooit meer daar iets bestellen

    Door: harm Otten 02-04-2019
    AlleKabels 05-04-2019

    Beste H. Otten, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels 18-04-2019

    Beste H. Otten, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen kabel

    Vorige week vrijdag een usb kabel besteld, zou zaterdag binnen moeten zijn. Het is nu dinsdag en nog geen kabel. Als ik me wil inloggen op de site om mijn status te bekijken, sta ik niet meer bij hun in het database en kan ik me dus niet aanmelden. En toch heb ik een mail ontvangen van hun met mijn bestelling.. Niet tevreden hierover!!!

    Door: Charelle Roeda 12-03-2019
    AlleKabels 05-04-2019

    Beste C. Roeda, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels 18-04-2019

    Beste C. Roeda, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Allekabels

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Allekabels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over Allekabels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 93% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Allekabels actief?

    Allekabels is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allekabels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.