NederlandReview

    Ervaringen Allekabels

    Online bestellen vraagt om vertrouwen. Je wilt graag zekerheid hebben over de kwaliteit van het product en over de service die een bedrijf levert aan haar klanten. Wat vind jij zelf én wat vinden anderen bijvoorbeeld van de webshop van Allekabels? NederlandReview hoort graag hoe jij over dit bedrijf denkt. Wij zullen dit delen met andere potentiële klanten die erover nadenken om te bestellen bij Allekabels.nl. Wij willen immers graag dat iedereen online de service krijgt die wordt verwacht. Je bepaalt samen met andere klanten welke bedrijven opvallen. Zijn het veel goede reviews? Dan kun je ervan uitgaan dat het producten van goede kwaliteit zijn en het bedrijf een prima online service heeft. Zijn het vaak slechte reviews? Dan is dat een teken dat het soms mis gaat met product en service.

    We weten dat onze lezers graag een oordeel achterlaten over een webshop als Allekabels.nl. Dit mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan dit een opluchting zijn. Maar ook wanneer je tevreden bent over het bedrijf en de service, is het zinvol om Allekabels.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus. Vind jij het ook interessant om een review te lezen of een beoordeling van Allekabels.nl? Daarna kun je immers beslissen of je een aankoop gaat doen of niet. Lees dan verder, bekijk de reviews en misschien wil je zelf ook een review schrijven over de producten en de service van Allekabels.nl.

    Over allekabels.nl

    Sinds 2005 is Allekabels.nl actief en de webshop groeit nog iedere dag door. Dit harde werken wordt beloond en met trots kunnen ze zeggen, dat ze de grootste online kabelshop zijn van het hele land. Er is een zeer ruim assortiment. Dit is altijd up to date en er zijn dus met regelmaat nieuwe en/of betere soorten kabels verkrijgbaar. Het aanbod groeit echter met veel meer dan alleen kabels. Er zijn veel verwante producten in het aanbod zoals voedingen, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, beugels, verlichting, gereedschap, auto accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets. In totaal zijn er meer dan 170.000 producten in de webshop verkrijgbaar, waarvan veel artikelen op voorraad. Vandaag (en op voorraad) besteld, dan is het morgen bij je thuis. De gemiddelde beoordeling voor Allekabels.nl is een 9,4. Een cijfer dat is gebaseerd op bijna twee miljoen tevreden klanten. Handig is dat ze een niet-goed-geld-teruggarantie hebben en je ook achteraf betalen kunt. Ze zijn aangesloten bij verschillende keurmerken en ze doen er echt alles aan om jou tevreden te stellen.


    Kabels kun je ook breien! Zie hier hoe je dat doet

    Diensten van Allekabels.nl

    Allekabels.nl levert meer dan 170.000 kabelproducten en verwante zaken. Allekabels.nl is vooral een online elektronica shop. Je kan er terecht voor kabels die jij nodig hebt voor alle denkbare producten. Van een netwerkkabel tot een oplaadsnoertje of een kabeltje voor je headset. Naast kabels is er ook een ruim assortiment aan elektronica en vele andere producten. Zo kun je er terecht voor batterijen, opladers, powerbanks, leuke gadgets en andere handige producten voor thuis en onderweg.

    Vragen, klachten, tips en complimenten over Allekabels.nl

    Voor vragen is Allekabels.nl goed bereikbaar. Wanneer je een klacht over Allekabels.nl hebt, dan kun je deze online inzenden. Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 21:00, waardoor je dus veel opties hebt om contact met ze op te nemen bij eventuele vragen en problemen. Naast een telefoonnummer hebben ze ook een contactformulier om in contact met ze te komen. Naast die mogelijkheden hebben ze ook een postadres online staan waar je een brief naartoe kunt sturen. Op de site staat dat ze niet moeilijk doen met garanties en als je dus een kapot product ontvangt dit kosteloos kunt terug sturen om vervolgens een nieuw exemplaar te ontvangen. Is het echt zo dat ze zo makkelijk zijn? Laat het ons dan weten! Wanneer je er alsnog met de klantenservice niet uitgekomen bent dan kun je ook terecht bij Thuiswinkel.org of de Geschillencommissie over je ontevredenheid.

    Heb jij ervaringen met Allekabels.nl?

    Een mening delen is helemaal niet verkeerd, het is goed om je oordeel over Allekabels.nl te geven. Of het nu goed of slecht nieuws is dat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview.nl mag het allemaal mits onderbouwd natuurlijk. We zien dan ook graag jouw beoordeling hier terug.

    Allekabels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    9,2
    94% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,4
    Service
    rating
    9,2
    Prijs
    rating
    8,8
    Leveren
    rating
    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer tevreden

    Snelle levertijd, duidelijke informatie op de website, alom zit de boel perfect in elkaar.

    Door: Chris Laan03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Foute meubel hondje

    Foute spullen, geen goede retour regeling, nooit meer daar iets bestellen

    Door: harm Otten02-04-2019
    AlleKabels05-04-2019

    Beste H. Otten, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels18-04-2019

    Beste H. Otten, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen kabel

    Vorige week vrijdag een usb kabel besteld, zou zaterdag binnen moeten zijn. Het is nu dinsdag en nog geen kabel. Als ik me wil inloggen op de site om mijn status te bekijken, sta ik niet meer bij hun in het database en kan ik me dus niet aanmelden. En toch heb ik een mail ontvangen van hun met mijn bestelling.. Niet tevreden hierover!!!

    Door: Charelle Roeda12-03-2019
    AlleKabels05-04-2019

    Beste C. Roeda, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Ik zou graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    AlleKabels18-04-2019

    Beste C. Roeda, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    ramp

    Voor 25 euro een ventilator besteld. Een vieze stank komt er vanaf en de ventilator maakt een vervelend geluid. Men geeft aan dat ik naast de verzendkosten óók de retourkosten moet betalen. Volgens meneer van de klantenservice 'stinkt hij niet' en 'had ik beter de voorwaarden moeten lezen.
    In totaal 11.00 euro kosten kwijt voor het retouren van een waardeloos product.

    Door: Hinke van der Meer06-08-2018
    Allekabels22-08-2018

    Beste H. van der Meer, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Allekabels04-09-2018

    Beste H. van der Meer, Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen. Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Zeer nette afhandeling verkeerde levering

    Al jaren bestel ik af en toe iets bij Allekabels.nl. Zo ook dit keer. Ik bestelde een UTP kabel van 20meter. Voor het eerst in al die jaren werd er per ongeluk een kabel van 10meter verstuurd. Op de bon stond wel het goede product. Tja iedereen maakt wel eens een foutje. Ik heb middels mail contact gezocht met allekabels en het probleem voorgelegd. Zij hebben diezelfde dag nog excuses aangeboden en de correcte kabel verzonden. De kabel van 10meter had ik op dat moment al uit de verpakking gehaald. Deze mocht ik kosteloos houden.
    Kortom een zeer nette klachtenafhandeling / service. Ik zal hier dan ook zeker blijven bestellen.

    Door: Roy09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    boven verwachting

    Onlangs een ovenlamp willen kopen. Maar omdat Allekabels veel meer nuttige artikelen bleek te leveren, bleef het niet bij dat lampje. De volgende dag was alles in huis en wel voor verzendkosten, die bij menig bedrijf veel hoger liggen.
    Echter bij het demonteren van een van de geleverde artikelen, "een euro apparaat stekker", bleek een schroefje te ontbreken. Niet hun fout, maar kennelijk chinees haastwerk.
    De volgende dag werd mij een nieuw exemplaar gratis bezorgt.
    Kortom: uitgebreid assortiment, snelle levering, prima nazorg bij mankementjes.

    Door: Derk Brom30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Dhr

    Gedetaileerde website
    Makkelijk bestellen
    Directe levering - zelfde dag verstuurd
    Toen een kink in de kabel: de levering van de LED lampen klopte niet met de omschrijving. Fout in de specificatie van de fabrikant. Na twee emails en een telefoontje was het probleem duidelijk. Er werd direct een andere versie verstuurd. Tijd en moeite om de verkeerde levering terug te sturen hoefde ik niet te nemen.
    Geen grote bedragen, maar een bijzonder klantgerichte ervaring.
    Wordt je gewoon blij van.

    Door: Thom24-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Dhr.

    Snel en accuraat.

    Door: Dirk Vincent16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Service bij aankoop van een product

    Geweldige service. Ik had een vraag over een antenne van TP-LINK in combinatie van een product van een andere webshop en ik kreeg gewoon de service die ik nodig had terwijl een ander bedrijf hier ook betrokken bij was, geweldig!

    Door: Jacco Broeren12-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Kapotte loeplamp

    Ik kreeg mijn bestelde loeplamp en toen ik deze uit de verpakking nam viel het glas er gewoon uit en dus kapot,ik belde meteen en men zei dat het een fabricagefout was en ik kon de loeplamp direct terug sturen.Het heeft wel even geduurd maar ik kreeg een nieuwe loeplamp en deze is perfect.
    Bedankt voor de goede service..

    Door: Edwin Geys07-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Dank U

    Ik heb al meermaals ethernetkabels bij u besteld. Proficiat en dank u:
    - Voor de heel ruime keuze en de duidelijke beschrijving met de technische kenmerken van de produkten.
    - Voor de snelle behandelling van de bestelling en de gemakkelijke contacten met uw klantendienst
    - Voor de snelle levering via Post.nl (wat mij betreft).
    - Voor de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijzen van de kabels die ik bij u gekocht heb.

    Ga zo verder!!!

    Door: Jean-Marie25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Service

    Ken je dat? Je hebt een kabeltje nodig voor je oplader, je bestelt deze en na een uur bedenk je dat je wat vergeten bent. Ik dacht, zonde…nu moet je 2x bestelkosten betalen. Toch even een mailtje aan gewaagd. De inkt van de mail was nog niet gedroogd of mijn bestelling was geannuleerd en het geld stond als tegoed klaar zodat ik gelijk kon verrekenen met de volgende bestelling en maar 1x bestelkosten moest betalen. Hulde voor deze snelle service. De volgende werkdag mocht ik mijn bestelling verwelkomen…goed werk!

    Marc
    2273390

    Door: Marc25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Hr

    Heb bij Allekabels.nl n kabeltje besteld wat achteraf niet het juiste wassen.
    Ik kon het gewoon terugsturen en het werd heel netjes afgewerkt.
    Klasse ,zo hoort het.

    J.Oerlemans

    Door: J Oerlemans21-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Hr.

    Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek dat de afstandsbediening niet naar behoren werkte. Na een prettig telefoongesprek ontving ik na een dag de afstandsbediening die nu wel naar behoren werkt.
    Dit bedrijf doet de sector online kopen met zijn uitstekende service heel veel goeds!!!

    Door: Frank Riesenbeck17-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Alle kabels? Superzaak!

    Twee stuks kerstboomverlichting aangeschaft. Een snoer deed het niet. Gevraagd werd er een foto van te sturen. Zonder moeite kreeg ik een nieuw exemplaar. Alle contact ging op een vriendelijke manier. Tot mijn verbazing zelfs in het weekend! Er is bovendien nagevraagd of het nu in orde is! Heel netjes, Heel betrouwbaar. Vriendelijk en zonder gedoe! Superzaak! Zéér aanbevolen!

    Door: Rob de Graaf09-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Echte aanrader!

    Na het bestellen van een aantal kabels bleken deze niet goed op onze tablets en telefoons te passen. Na het sturen van een mailtje werden we dezelfde dag nog geholpen en werden er gratis 3 andere kabels opgestuurd, die wel compatible waren. Top en snelle service!

    Door: Mark08-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Meneer

    Helaas ging mijn op 03-03-2015 bij 'allekabels' gekochte PCI netwerk kaart defect.
    Na telefonisch contact kreeg ik reeds de volgende dag een nieuwe kaart geleverd.
    Dit geheel zonder kosten voor mij !

    Door: J.Edens07-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Dhr

    Overzichtelijke website, snelle en correcte levering. Kon niet beter.

    Door: Joop Logtenberg07-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitzonderlijke service

    Ik ontving een kabeltje dat defect bleek te zijn. Nadat ik een vraag postte op de website Allekabels.nl kreeg ik onmiddellijk antwoord en werd mij ook binnen het half uur een nieuw kabeltje opgestuurd (zonder extra kosten). Dit kabeltje kwam de volgende dag aan en werkt perfect.

    Door: Nils Vermeersch07-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Review

    Zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding van de producten.
    Ondanks de verkeerde levering, waar ik de verpakking door mijn fout onbruikbaar van had gemaakt, keurig het juiste product direct nagestuurd. Ik mocht het verkeerd geleverde product zelfs houden. Keurig op de hoogte gehouden, zeer snel en netjes afgehandeld!

    Door: Maurits07-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Allekabels

    Uw beoordeling