NederlandReview

    Ervaringen Alle Machines

    Je gebruikt thuis misschien meer apparaten en machines die je denkt. Je zet koffie met een koffiezetapparaat, stofzuigt de kamer met een stofzuiger of doet de was met een wasmachine. Al deze machines moeten ergens vandaan komen en Alle Machines wil ze voor je leveren. Maar wat voor een kwaliteit vaatwassers zal deze woonwinkel nou eigenlijk verstrekken? Zal die ijskast nou wel koud genoeg zijn? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe grill, blender of tostimachine door de Alle Machines bezorgservice wordt bezorgd? En zal de klantenservice van Alle Machines je wel helpen als de televisie toch niet het beeld geeft wat je had gehoopt? Mensen die Alle Machines al hebben bezocht zijn de beste mensen om je hierover te informeren. Kijk eens naar hun reviews om te zien of deze klanten wel of niet tevreden zijn met de aankoop van hun nieuwe stekkerdoos. Hun cijfers, meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien of Alle Machines de beste woonwinkel voor nieuwe huishoudelijke apparatuur is.

    Over Alle Machines

    Alle Machines is een woonwinkel die huishoudelijke apparaten en machines aanbiedt. De webwinkel is een onderdeel van Alle Machines B.V. Ze willen je een uitgebreid overzicht geven van machines die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Ze hebben het dan voornamelijk over machines die je thuis gebruikt. We hebben er al een aantal genoemd zoals de koffiemachine waarmee je ’s ochtends koffie zet. En ook veel ander witgoed zoals wasmachines, afwasmachines, dweilrobots, drogers, koelkasten en vriezers zijn er bij Alle Machines te koop. Je kunt er ook elektronica vinden zoals koptelefoons, televisies, DJ gear en fitness trackers kun je bij Alle Machines vinden. Zelfs muizen, toetsenborden en andere computeraccessoires zijn er te koop. Verder hebben ze nog andere artikelen zoals potten, pannen, bakbenodigdheden en meer. Naast woonartikelen kun je bij Alle Machines nog veel andere dingen krijgen. Hieronder vallen tuinartikelen, schoonmaakartikelen, schommels, glijbanen, strijkplanken en onkruidverdelger.


    Binnenin een vaatwasser.

    Diensten van Alle Machines

    Alle producten van Alle Machines kunnen online worden besteld. Kies het peuterbed of de smartphone die je wilt en plaats een bestelling. Natuurlijk moet je eerst even de betaling van de poppenkast of het tafelkleed rondmaken. Zodra dat is gebeurd zal de bezorgservice van Alle Machines de contactgrill naar je opsturen. Op die manier hoef je niet zelf met een aanhanger te slepen. Ook heeft Alle Machines een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als de vouwtafel voor de camping niet wil uitklappen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Alle Machines

    Heb je ooit wel eens een convectieverwarming of draagbare Bluetooth radio bij Alle Machines gekocht? Zo ja, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om een smartphone via hun website te bestellen? Ben je tevreden met je nieuwe inktcartridge? Moest je lang wachten tot je nieuwe batterijen werden afgeleverd? En hoe ding de klantenservice van Alle Machines ermee om toen er iets mis was met je tablet? Schrijf een Alle Machines review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel is.

    Alle Machines
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    8
    78% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    drogers, vaatwassers

    Ik heb in mijn vorige aankopen online veel uitdagingen meegemaakt, vooral als het gaat om sommige keukenapparatuur zoals een blender. Ik heb meerdere keren besteld en heb altijd slechte producten ontvangen, soms zonder zelfs maar een product te ontvangen. Tot op zekere hoogte besloot ik af te zien van het doen van een online aankoop, maar vanwege de tijd en stress van het gaan naar supermarkten op zoek naar producten die het beste bij mijn smaak passen, heb ik me opnieuw online laten proberen. Ik besloot om Allemachines eens te proberen, kijk maar, ze leverden een ongelooflijk en superkwaliteit product en kwamen vroeg aan dan ik had verwacht. Ben meer dan tevreden zijn

    Door: Sophie B. 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    televisies, ijskasten

    Ik heb veel items bij Allemachines besteld en heb nog geen problemen ondervonden. Van de items die ik bij hen heb gekocht, heeft er geen een fout ontwikkeld en ze werken nog steeds redelijk goed vanaf het moment dat ik ze nieuw kocht: hoogwaardige, duurzame en robuuste producten zou ik zeggen. Zelfs de prijzen van hun producten zijn zeer betaalbaar en worden snel verzonden. Ik beveel hen aan en beveel ze ten zeerste aan voor kwaliteitsproducten.

    Door: Albert Davis 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    dishwashers & blender

    I have made Allemachines my best shopping platform for kitchen machines because of their quality and robust products. Since one of my colleagues introduced me to their website, I have never experienced any poor quality product or late delivery. Both of their prices and services are also satisfactory and buyer-friendly.

    Door: Vicky Thompson 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Delivery was in two days

    I got my product delivered so fast, even faster than I expected; just in two days. So surprised and amazed to have had such unusual experience as a first time buyer. The product was well packaged and in good condition as well. I hope Allemachines will continue like that as I have decided to be a regular buyer!

    Door: Suzy M. 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    A great company

    Am very satisfied with the service and product delivered to me. So fast that it doesn't take up to 3 days. To me, this is a rare occurrence since I have been purchasing online. So happy to have found here!

    Door: Wellington O. 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nice Company

    I must commend this great service by these great sellers. Quick response by their customer support and mostly importantly, friendly and professional in the manner of addressing customer's needs. So much appreciated!

    Door: Dany K. 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Good company!

    Far better than expected for the quality as well as the price. In fact, everything was just perfect; superior, highly useful, fast shipping and good customer support as well. I hope this will hold up for long and I will probably make more purchases from them.

    Door: Theresa Vinchy 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sehr schon und viele produkte

    Immer schön mit Allemachines Geschäfte zu machen; So zuverlässig und einfach Kundenbetreuung. Ich habe einen Kauf einzeln von ihrer Website getätigt und hatte nie ein Problem oder eine verspätete Lieferung von ihnen. Ich kann sie nur empfehlen!

    Door: Karl P. 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon goed

    Ik doe mijn aankopen hier vaak op Allemachines en ik heb nog nooit een slecht product of vertragingen bij de levering ontvangen. Ik denk dat ze nu de beste zijn vanwege hun betrouwbare services. Ik raad & zal blijven kopen!

    Door: Alex J. 14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trockner, Geschirrspüler, Staubsauger

    Meine Bestellung ist in gutem Zustand angekommen und alle sind aus hochwertigen Materialien gefertigt. Die Lieferung war auch pünktlich und ich muss sagen, dass der Kundenservice auch außergewöhnlich ist.

    Door: Fabian 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    combi oven

    Verschrikkelijke winkel. Artikel besteld, 4 weken later pas geleverd. Toen we de verpakking openmaakten bleek er een gigantische deuk in de zijkant te zitten. Gebeld met klantenservice. Daar zeggen ze dat een collega contact op zal nemen. Eigenlijk houdt het hier al op. Ze zijn verder absoluut niet bereikbaar. Elke keer weer als je belt krijg je dezelfde boodschap. Om wanhopig van te worden.
    Ik raad iedereen aan ver weg te blijven van deze oplichters!

    Door: niek 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Tv 900 eu


    Alleen maar minpunten

    Ik heb 27 november 2019 een tv besteld. Met de levering had ik al problemen, omdat het product niet binnen 24 uur werd verzonden. Nu het product te hebben gekregen, doet hij het niet naar behoren. Slechte beeld en geluidskwaliteit. Nu wilde ik dit product retour sturen. Daarvoor moet je contact opnemen met de klantenservice. Zo gezegd zo gedaan. Sinds 16 december 2019 hebbik bijna iedere dag gebeld om een instructie te ontvangen voor retouren. Dit is namelijk een voorwaarde die wordt beschreven op de site. Je wordt dan teruggebeld of teruggemaild met de instructies. Steeds wordt er beloofd dat ik wordt teruggemaild, maar tot op heden nog niks ontvangen. Klantenservice kan mij niet verder helpen, het enige wat zij aangeven is dat er een bericht wordt doorgevoerd naar de eigenaar en verder kunnen zij ook niks doen, na eigen zeggen. Vandaag 7-1-2020 heb ik een verhit gesprek gehad met de klantenservice, waarbij ik een oplossing eiste. Nogmaals kreeg ik te horen” sorry we kunnen u niet helpen, enige wat we kunnen doen is een spoedbericht achterlaten voor de eigenaar genaamd Geert, we hebben verder ook geen contact gegevens” Beste man zegt nogmaals mij niet te kunnen helpen en hangt de telefoon zo op. Verschrikkelijke service

    Door: Bernadette 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Accesoires keukenmachine

    dit is een louche firma die alleen maar op je geld uit is. Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd worden via DHL stond op de site. Ze werd geleverd meer dan een week later nadat ik daarvoor ook nog aan de telefoon heb moeten klagen. En toen ook via KPN. Ik wilde het artikel, omdat ik het verkeerd besteld had terugsturen en had volgens hun site daarvoor een retournummer en adres nodig, te verkrijgen via telefoon, chat of email. Na meer dan 3 weken proberen via telefoon, chat en email is de collega die dit behandelt nog steeds onvindbaar. En ik kan dus fluiten naar mijn geld. Ik erger me kapot.

    Door: M. v.d. Mortel 22-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Huawei

    Fijne winkel, mooie site, alles werkt prima. Het wasbord was binnen een dag thuis.

    Door: Anoniem 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Salora

    Goedkope Salora 4k TV gekocht

    Door: Anoniem 16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    523746

    Was helemaal goed, leuke partij. Klantenservice best aardig, hielpen met mijn aankoop. Binnen 2 dagen was het bij me, zelf niet thuis dus lag bij de buren. Prima

    Door: Jan de wilde 16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ventilator

    Item besteld, was op voorraad, zou binnen 24 uur geleverd worden. Na 1 dag nog niks gehoord, telefonisch contact. Het zou uitgezocht worden. Weer geen reactie. Gebeld, 20 minuten in de wacht, geen contact. Wórdt niet op email en Messenger gereageerd. Na 2,5 dagen uiteindelijk telefonisch contact, het zou uitgezocht worden. Maar weer geen resultaat. WAT EEN SLECHTE SERVICE, EENS MAAR NOOIT MEER . ZAL HÍER NÓÓIT MEER BESTELLEN

    Door: Erik 29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schoenen

    Ik heb verkeerde maat van schoenen gekrijgen. Gebeld, retour formulier ingevuld en tot nu geen bevestiging van retour opsracht, geen retour stiker!!! Gisteren mail verstuurd waneer krijg ik retour lebel, geen antwoord. Mevrouw in de service wist niet hoe moet ik retoureren en ze moest lezen toen ik op de lijn was!Ongelovlijk! Ik ga niet langen wachten voor retkur lebel want binnekort ze gaan zeggen dat 2 weken tijd is voirbij! Direct actie ga ik overaal nemen zo ze krijgen niet meer klanten want is zo slechte winkel!

    Door: Kasia 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Alle Machines

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Alle Machines een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Alle Machines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Alle Machines actief?

    Alle Machines is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alle Machines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.