NederlandReview

    Ervaringen Alle Machines

    Je gebruikt thuis misschien meer apparaten en machines die je denkt. Je zet koffie met een koffiezetapparaat, stofzuigt de kamer met een stofzuiger of doet de was met een wasmachine. Al deze machines moeten ergens vandaan komen en Alle Machines wil ze voor je leveren. Maar wat voor een kwaliteit vaatwassers zal deze woonwinkel nou eigenlijk verstrekken? Zal die ijskast nou wel koud genoeg zijn? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe grill, blender of tostimachine door de Alle Machines bezorgservice wordt bezorgd? En zal de klantenservice van Alle Machines je wel helpen als de televisie toch niet het beeld geeft wat je had gehoopt? Mensen die Alle Machines al hebben bezocht zijn de beste mensen om je hierover te informeren. Kijk eens naar hun reviews om te zien of deze klanten wel of niet tevreden zijn met de aankoop van hun nieuwe stekkerdoos. Hun cijfers, meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien of Alle Machines de beste woonwinkel voor nieuwe huishoudelijke apparatuur is.

    Over Alle Machines

    Alle Machines is een woonwinkel die huishoudelijke apparaten en machines aanbiedt. De webwinkel is een onderdeel van Alle Machines B.V. Ze willen je een uitgebreid overzicht geven van machines die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Ze hebben het dan voornamelijk over machines die je thuis gebruikt. We hebben er al een aantal genoemd zoals de koffiemachine waarmee je ’s ochtends koffie zet. En ook veel ander witgoed zoals wasmachines, afwasmachines, dweilrobots, drogers, koelkasten en vriezers zijn er bij Alle Machines te koop. Je kunt er ook elektronica vinden zoals koptelefoons, televisies, DJ gear en fitness trackers kun je bij Alle Machines vinden. Zelfs muizen, toetsenborden en andere computeraccessoires zijn er te koop. Verder hebben ze nog andere artikelen zoals potten, pannen, bakbenodigdheden en meer. Naast woonartikelen kun je bij Alle Machines nog veel andere dingen krijgen. Hieronder vallen tuinartikelen, schoonmaakartikelen, schommels, glijbanen, strijkplanken en onkruidverdelger.


    Binnenin een vaatwasser.

    Diensten van Alle Machines

    Alle producten van Alle Machines kunnen online worden besteld. Kies het peuterbed of de smartphone die je wilt en plaats een bestelling. Natuurlijk moet je eerst even de betaling van de poppenkast of het tafelkleed rondmaken. Zodra dat is gebeurd zal de bezorgservice van Alle Machines de contactgrill naar je opsturen. Op die manier hoef je niet zelf met een aanhanger te slepen. Ook heeft Alle Machines een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als de vouwtafel voor de camping niet wil uitklappen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Alle Machines

    Heb je ooit wel eens een convectieverwarming of draagbare Bluetooth radio bij Alle Machines gekocht? Zo ja, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe makkelijk was het nou echt om een smartphone via hun website te bestellen? Ben je tevreden met je nieuwe inktcartridge? Moest je lang wachten tot je nieuwe batterijen werden afgeleverd? En hoe ding de klantenservice van Alle Machines ermee om toen er iets mis was met je tablet? Schrijf een Alle Machines review en laat ons weten wat jouw mening over deze woonwinkel is.

    Alle Machines
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    7
    65% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    drogers, vaatwassers

    Ik heb in mijn vorige aankopen online veel uitdagingen meegemaakt, vooral als het gaat om sommige keukenapparatuur zoals een blender. Ik heb meerdere keren besteld en heb altijd slechte producten ontvangen, soms zonder zelfs maar een product te ontvangen. Tot op zekere hoogte besloot ik af te zien van het doen van een online aankoop, maar vanwege de tijd en stress van het gaan naar supermarkten op zoek naar producten die het beste bij mijn smaak passen, heb ik me opnieuw online laten proberen. Ik besloot om Allemachines eens te proberen, kijk maar, ze leverden een ongelooflijk en superkwaliteit product en kwamen vroeg aan dan ik had verwacht. Ben meer dan tevreden zijn

    Door: Sophie B. 11-02-2020
    r. van put16-06-2020

    produkt niet op voorraad. zou me geld direct teruggestort krijgen. 2 weken later nog niks en niemand die zogenaamd iets kan doen. voelt als oplichting en zou hier nooit meer iets bestellen

    Delahaye09-07-2020

    Cijfer 0 sterren

    Vladimir antonia25-07-2020

    1week geleden een step bestel nm 1393366 ik wach te lang ik wil mijn geld terug

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    televisies, ijskasten

    Ik heb veel items bij Allemachines besteld en heb nog geen problemen ondervonden. Van de items die ik bij hen heb gekocht, heeft er geen een fout ontwikkeld en ze werken nog steeds redelijk goed vanaf het moment dat ik ze nieuw kocht: hoogwaardige, duurzame en robuuste producten zou ik zeggen. Zelfs de prijzen van hun producten zijn zeer betaalbaar en worden snel verzonden. Ik beveel hen aan en beveel ze ten zeerste aan voor kwaliteitsproducten.

    Door: Albert Davis 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Delivery was in two days

    I got my product delivered so fast, even faster than I expected; just in two days. So surprised and amazed to have had such unusual experience as a first time buyer. The product was well packaged and in good condition as well. I hope Allemachines will continue like that as I have decided to be a regular buyer!

    Door: Suzy M.13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    dishwashers & blender

    I have made Allemachines my best shopping platform for kitchen machines because of their quality and robust products. Since one of my colleagues introduced me to their website, I have never experienced any poor quality product or late delivery. Both of their prices and services are also satisfactory and buyer-friendly.

    Door: Vicky Thompson 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solar bol & solar bypass kit

    Solar bol gekocht van zeer matige kwaliteit. Op 7 juni 2020 een e-mail gestuurd, na een maand nog steeds geen reactie. Tweemaal telefonisch contact kunnen krijgen, dame geeft aan dat ze niets voor mij kan betekenen en dat ik gewoon een reactie af moet wachten. Vele malen geprobeerd te bellen op verschillende tijdstippen, maar totaal niet meer bereikbaar. 'Service' ronduit bagger, dit bedrijf slaat de plank volledig mis.

    Update: retour op 13 juli aangekomen bij Alle Machines, nog steeds niet verwerkt op 9 augustus. Wat een absurd belabberd bedrijf, een schande dat dit kan bestaan.

    Contact via de "live"chat heb ik ook driemaal geprobeerd op doordeweekse dagen binnen kantoortijden. Telkens minimaal een half uur gewacht maar geen contact. Nul komma nul klantenservice.

    Door: Andy09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Radio audiosound rd 1556

    Niet bestellen op deze site! Geld kwijt en geen levering. Geen antwoord op mails en niemand bereikbaar. Bestelling en betaling gaat vlot uiteraard. Maar alle beloftes van snelle levering etcetera is nep.

    Door: Chantale Vansantvoet22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Good company!

    Far better than expected for the quality as well as the price. In fact, everything was just perfect; superior, highly useful, fast shipping and good customer support as well. I hope this will hold up for long and I will probably make more purchases from them.

    Door: Theresa Vinchy12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sehr schon und viele produkte

    Immer schön mit Allemachines Geschäfte zu machen; So zuverlässig und einfach Kundenbetreuung. Ich habe einen Kauf einzeln von ihrer Website getätigt und hatte nie ein Problem oder eine verspätete Lieferung von ihnen. Ich kann sie nur empfehlen!

    Door: Karl P. 15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon goed

    Ik doe mijn aankopen hier vaak op Allemachines en ik heb nog nooit een slecht product of vertragingen bij de levering ontvangen. Ik denk dat ze nu de beste zijn vanwege hun betrouwbare services. Ik raad & zal blijven kopen!

    Door: Alex J. 14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nice Company

    I must commend this great service by these great sellers. Quick response by their customer support and mostly importantly, friendly and professional in the manner of addressing customer's needs. So much appreciated!

    Door: Dany K. 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Solar bollen en byepass

    Het lijkt dat zodra er iets afwijkt van de automatisering de service spaak loopt. Levering is vertraagd ondanks aangeven dat het op voorraad was. Kreeg netjes een mail met de datum wanneer het wel verzonden zou worden. Deze afspraak konden ze echter niet nakomen. Na zelf geprobeerd hebben contact te leggen. Wat erg moeilijk gaat. Geen reactie. Na drie dagen extra vertraging werd het alsnog verzonden. Bij de levering waren twee defecten. Dit merk je pas als je druk op de installatie zet. Netjes gevraagd per mail om de twee lekke producten opnieuw te sturen omdat als ik retourneer de hele installatie niet kan gebruiken. Per mail geen reactie. In de chat na 4x pas reactie met de opmerking om te retourneren en dat het dan beoordeeld wordt. Op foto is goed te zien dat er een haarscheurtje in de byepass zit. Bovenstaande uitgelegd maar ik moet toch retourneren. Als laatste de vraag gesteld of we dit niet anders op kunnen lossen. Jammer maar helaas wacht ik nog op een antwoord. Al met al slechte service en voor mij de laatste leerschool dat ik voortaan een paar euro meer uitgeef bij een gerenommeerde webwinkel.

    Door: Martijn in 't Groen31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Msi laptop

    Wat een ongeloofelijk mallefide bedrijf. Ik heb er 22 maart een laptop van €850,- besteld en volgens de website zou was hij op voorraar en gingen ze hem binnen 24 uur verzenden. Ik heb gewacht tot woensdag, maar ik heb helemaal niks binnen gekregen of informatie van de website ontvangen. Ik heb die zelfde dag nog een mail verstuurd waar ik nooit reactie op heb gekregen. Ik heb donderdag geprobeerd te chatten in de website zelf, maar daar ben ik ook niks van opgeschoten. Ik moest ten eerste 2 uur wachten op een reactie, terwijl er "online" stond. Ten tweede werd mij verteld dat hij vertraging had en later zou komen, wat dus gewoon een leugen was en ten derde vroeg ik om de track & trace, maar toen sloot de medewerker met wie ik aan het chatten was de chat af. Ik heb donderdag en vrijdag tig keer lopen bellen met steeds dezelfde onzin van: "Ik ga dit persoon proberen te bereiken." Maar dat persoon was nooit bereikbaar of er werd überhaupt niet opgenomen. Uiteindelijk na ik denk 12 keer bellen eindelijk iemand nuttigs aan de lijn gekregen die zou regelen dat mijn bestelling zou worden geannuleerd. En daar zijn wij nu. Ik heb nog een keer gechat en ze beweren dat ik het binnen 12 hele werkdagen terug krijg.. Ongeloofelijk stel oplichters met de slechtste communicatie ooit. Bespaar jezelf de moeite en bestel NOOIT iets hier. Aan de reviews te lezen ben ik niet de enige die dit mee heeft gemaakt en de positieve reviews zien er behoorlijk nep uit.

    Door: Thijmen Looymans28-03-2020
    Sven De Baets22-07-2020

    Ik heb exact hetzelfde voor bij dit malafide bedrijf. Een MSI laptop van €900 die nooit geleverd is of terugbetaald. Ik heb klacht neergelegd bij de politie. Zelfs na melding hiervan bij Alle Machines geen reactie. Ik onderneem nu stappen om mijn geld via een advocaat terug te krijgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Blender

    Vermoed dat het merendeel van de positieve reviews fake is.. Blender besteld, braaf betaald maar een maand later nog steeds niets geleverd. Bellen en mailen levert helemaal niets op, je wordt steeds afgewimpeld en als je lastige vragen stelt ga je gewoon eindeloos in de wacht. Inmiddels aangifte gedaan van oplichting.. trieste gast die Geert Liezenga..

    Door: Marcel26-02-2020
    Jedidja16-06-2020

    Ik ben ook opgelicht en wil morgen aangifte gaan doen. Hoe is dit bij jou afgelopen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    A great company

    Am very satisfied with the service and product delivered to me. So fast that it doesn't take up to 3 days. To me, this is a rare occurrence since I have been purchasing online. So happy to have found here!

    Door: Wellington O. 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    combi oven

    Verschrikkelijke winkel. Artikel besteld, 4 weken later pas geleverd. Toen we de verpakking openmaakten bleek er een gigantische deuk in de zijkant te zitten. Gebeld met klantenservice. Daar zeggen ze dat een collega contact op zal nemen. Eigenlijk houdt het hier al op. Ze zijn verder absoluut niet bereikbaar. Elke keer weer als je belt krijg je dezelfde boodschap. Om wanhopig van te worden.
    Ik raad iedereen aan ver weg te blijven van deze oplichters!

    Door: niek12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Trockner, Geschirrspüler, Staubsauger

    Meine Bestellung ist in gutem Zustand angekommen und alle sind aus hochwertigen Materialien gefertigt. Die Lieferung war auch pünktlich und ich muss sagen, dass der Kundenservice auch außergewöhnlich ist.

    Door: Fabian10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tv 900 eu


    Alleen maar minpunten

    Ik heb 27 november 2019 een tv besteld. Met de levering had ik al problemen, omdat het product niet binnen 24 uur werd verzonden. Nu het product te hebben gekregen, doet hij het niet naar behoren. Slechte beeld en geluidskwaliteit. Nu wilde ik dit product retour sturen. Daarvoor moet je contact opnemen met de klantenservice. Zo gezegd zo gedaan. Sinds 16 december 2019 hebbik bijna iedere dag gebeld om een instructie te ontvangen voor retouren. Dit is namelijk een voorwaarde die wordt beschreven op de site. Je wordt dan teruggebeld of teruggemaild met de instructies. Steeds wordt er beloofd dat ik wordt teruggemaild, maar tot op heden nog niks ontvangen. Klantenservice kan mij niet verder helpen, het enige wat zij aangeven is dat er een bericht wordt doorgevoerd naar de eigenaar en verder kunnen zij ook niks doen, na eigen zeggen. Vandaag 7-1-2020 heb ik een verhit gesprek gehad met de klantenservice, waarbij ik een oplossing eiste. Nogmaals kreeg ik te horen” sorry we kunnen u niet helpen, enige wat we kunnen doen is een spoedbericht achterlaten voor de eigenaar genaamd Geert, we hebben verder ook geen contact gegevens” Beste man zegt nogmaals mij niet te kunnen helpen en hangt de telefoon zo op. Verschrikkelijke service

    Door: Bernadette07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Accesoires keukenmachine

    dit is een louche firma die alleen maar op je geld uit is. Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd worden via DHL stond op de site. Ze werd geleverd meer dan een week later nadat ik daarvoor ook nog aan de telefoon heb moeten klagen. En toen ook via KPN. Ik wilde het artikel, omdat ik het verkeerd besteld had terugsturen en had volgens hun site daarvoor een retournummer en adres nodig, te verkrijgen via telefoon, chat of email. Na meer dan 3 weken proberen via telefoon, chat en email is de collega die dit behandelt nog steeds onvindbaar. En ik kan dus fluiten naar mijn geld. Ik erger me kapot.

    Door: M. v.d. Mortel22-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Huawei

    Fijne winkel, mooie site, alles werkt prima. Het wasbord was binnen een dag thuis.

    Door: Anoniem07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Salora

    Goedkope Salora 4k TV gekocht

    Door: Anoniem16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Alle Machines

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Alle Machines een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Alle Machines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Alle Machines actief?

    Alle Machines is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alle Machines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.