NederlandReview

  Ervaringen All4running

  Houdt u van hardlopen en doet u dit regelmatig? Dan heeft u ongetwijfeld al vaker hardloopschoenen gekocht en misschien was dit wel bij All4running. Naast schoenen verkoopt All4running ook allerlei accessoires voor het hardlopen en meer. Heeft u al eens iets bij All4running gekocht? En hoe is dit bevallen? Door uw beoordeling en ervaringen hier achter te laten, kunnen anderen hiervan profiteren.

  Over All4running

  All4running is gevestigd aan de Amstelveenseweg in Amsterdam en bestaat sinds eind 2011. Wat hen drijft? De liefde voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Bij All4running werken mensen met tientallen jaren hardloopervaring. Door middel van hun passie en expertise kunnen zij u de allerbeste producten aanbieden. Van hardloopschoenen voor mannen en vrouwen, tot allerhande accessoires voor uw kleding en zelfs op het gebied van elektronica en voeding kunnen ze u van dienst zijn. Bij All4running zal de service voor de hardloper, maar ook de liefde die zij voor de sport zelf hebben altijd bovenaan staan.


  Oefeningen om de spieren krachtig, los en warm te houden tijdens het hardlopen

  Diensten

  All4running is een hardloopwinkel die zowel on- als offline actief is. U kunt dus in een fysieke winkel terecht om uw spullen te kopen, maar u kunt ook gebruik maken van het gemak van hun webwinkel, waar zij ook al hun producten verkopen. U kunt er hardloopschoenen voor mannen en vrouwen vinden van merken als Adidas, Asics, Nike en meer. Naast allround hardloopschoenen kunt u er ook terecht voor trailschoenen, wedstrijdschoenen en ga zo maar door. Verder bieden zij een grote hoeveelheid aan accessoires, waaronder kledingaccessoires zoals armwarmers en hardloopmutsen. Maar ook draagaccessoires zoals heuptassen en rugzakken. Verder bieden zij ook sportvoeding aan. Hierbij kunt u denken aan sportrepen, sportgels en sportdranken. Zowel online als offline streeft All4running er naar u een zo goed mogelijk advies te geven, zodat u het ideale product besteld voor wanneer u met hardlopen wilt beginnen, of als u al een ervaren hardloper bent.

  Klachten

  Klachten zullen er bij ieder bedrijf zijn, maar gelukkig heeft All4running een klantenservice. Zo kunt u hen via Twitter bereiken en krijgt u binnen 1 werkdag antwoord, zo ook bij uw vragen via Facebook. Dit is meteen ook een teken dat zij erg met hun tijd mee zijn gegaan. Verder kunt u hen ook e-mailen. Wederom krijgt u hier binnen 1 dag antwoord. Verder is de klantenservice 7 dagen in de week bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00-17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

  Bent u zelf hardloper en heeft u ervaring met de diensten van All4running?

  Of wilt u er misschien meer over te weten komen door ervaringen van anderen te lezen? Door zelf uw ervaringen of review te plaatsen kunt u anderen helpen een keuze te maken en mocht u voor het eerst van hun diensten gebruik gaan maken, dan kunt u zelf met de ervaringen van anderen uw voordeel doen.

  Lees de ervaringen van klanten van All4running. Vind je hier de beste hardloopschoenen? Hoe is hier de prijs/kwaliteitverhouding? Kun je retourneren?

  All4running
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over All4running

  Uw beoordeling

  Handige accessoires voor het hardlopen

  Hardlopen vind ik leuk om te doen. Geregeld ga ik een stukje rennen, maar ik doe dit eigenlijk zonder iets bij te houden. Nu wil ik toch weten hoe lang ik over bepaalde afstanden doe, en daarvoor gebruik ik mijn smartphone. Ik vond het altijd erg onhandig om dat ding continu in mijn handen te houden, waardoor ik op zoek ging naar een smarthphonehouder. Deze heb ik uiteindelijk gevonden bij All4running. Hier hebben ze een groot en divers aanbod aan houders. Ik ben zeer tevreden over het product. Niet alleen was de prijs goed, maar ook de kwaliteit is voldoende. Het product is tevens makkelijk in gebruik. Je doet de band om je bovenarm en vervolgens plaats je je smartphone in het hoesje. Ik registreer nu niet alleen mijn gegevens, maar kan ook nog eens lekker een muziekje luisteren.

  Door: Jorinda Aalpol16-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Pickup date 2020-11-13 / a/c 05929799 Ref: 200067122

  Zeer slechte qualiteit van schoenen
  Brooks voor mij veel beter. heb ik al meer als 4 jaar en doe hetzelfe mee. Worden ouder maar ik kan er nog mee runnen
  Mijn laatste ASICS

  Maar bedrijf ALL4RUNNING IS OK. Geen problem gehad

  Door: Bernd Schneider31-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hardloopschoen

  Niet bij All4running.be wat bestellen zeer slechte ervaring..klantenservice onvriendelijk verkeerde schoenen binnegekregen en ze maken een hele discusie als je de produkten weer terug opstuurd..zeer slecht.
  Aischa..

  Door: Aischa 25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Eindelijk hardloopschoenen die lekker zitten

  Eén van mijn hobby's is hardlopen en daarbij is het van belang dat je schoenen hebt die je lekker zitten. Ik heb vele paren schoenen geprobeerd, maar telkens weer had ik last van mijn voeten. Dat leek me niet helemaal de bedoeling. Maar lag dit nu aan mij of kwam dit door de schoenen? Ik denk dit laatste, want ik heb bij All4running de perfecte schoenen gevonden. Zelfs na meerdere keren hardlopen heb ik nog geen last van mijn voeten gehad. Een verademing en ik kan nu eindelijk weer lekker pijnvrij mijn hobby uitoefenen. Mochten deze schoenen sneuvelen, dan weet ik direct waar ik nieuwe schoenen moet halen!

  Door: Jan van Daalen10-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is All4running een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over All4running. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is All4running actief?

  All4running is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van All4running gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.