All4running

5.5
5.5

Bestellen

5

Service

5.3

Prijs

6.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

All4running

Houdt u van hardlopen en doet u dit regelmatig? Dan heeft u ongetwijfeld al vaker hardloopschoenen gekocht en misschien was dit wel bij All4running. Naast schoenen verkoopt All4running ook allerlei accessoires voor het hardlopen en meer. Heeft u al eens iets bij All4running gekocht? En hoe is dit bevallen? Door uw beoordeling en ervaringen hier achter te laten, kunnen anderen hiervan profiteren.

Over All4running

All4running is gevestigd aan de Amstelveenseweg in Amsterdam en bestaat sinds eind 2011. Wat hen drijft? De liefde voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Bij All4running werken mensen met tientallen jaren hardloopervaring. Door middel van hun passie en expertise kunnen zij u de allerbeste producten aanbieden. Van hardloopschoenen voor mannen en vrouwen, tot allerhande accessoires voor uw kleding en zelfs op het gebied van elektronica en voeding kunnen ze u van dienst zijn. Bij All4running zal de service voor de hardloper, maar ook de liefde die zij voor de sport zelf hebben altijd bovenaan staan.


Diensten

All4running is een hardloopwinkel die zowel on- als offline actief is. U kunt dus in een fysieke winkel terecht om uw spullen te kopen, maar u kunt ook gebruik maken van het gemak van hun webwinkel, waar zij ook al hun producten verkopen. U kunt er hardloopschoenen voor mannen en vrouwen vinden van merken als Adidas, Asics, Nike en meer. Naast allround hardloopschoenen kunt u er ook terecht voor trailschoenen, wedstrijdschoenen en ga zo maar door. Verder bieden zij een grote hoeveelheid aan accessoires, waaronder kledingaccessoires zoals armwarmers en hardloopmutsen. Maar ook draagaccessoires zoals heuptassen en rugzakken. Verder bieden zij ook sportvoeding aan. Hierbij kunt u denken aan sportrepen, sportgels en sportdranken. Zowel online als offline streeft All4running er naar u een zo goed mogelijk advies te geven, zodat u het ideale product besteld voor wanneer u met hardlopen wilt beginnen, of als u al een ervaren hardloper bent.

Klachten

Klachten zullen er bij ieder bedrijf zijn, maar gelukkig heeft All4running een klantenservice. Zo kunt u hen via Twitter bereiken en krijgt u binnen 1 werkdag antwoord, zo ook bij uw vragen via Facebook. Dit is meteen ook een teken dat zij erg met hun tijd mee zijn gegaan. Verder kunt u hen ook e-mailen. Wederom krijgt u hier binnen 1 dag antwoord. Verder is de klantenservice 7 dagen in de week bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00-17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Bent u zelf hardloper en heeft u ervaring met de diensten van All4running?

Of wilt u er misschien meer over te weten komen door ervaringen van anderen te lezen? Door zelf uw ervaringen of review te plaatsen kunt u anderen helpen een keuze te maken en mocht u voor het eerst van hun diensten gebruik gaan maken, dan kunt u zelf met de ervaringen van anderen uw voordeel doen. 

Lees de ervaringen van klanten van All4running. Vind je hier de beste hardloopschoenen? Hoe is hier de prijs/kwaliteitverhouding? Kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook