NederlandReview

  Ervaringen Alensa

  Wanneer je alles niet meer helemaal scherp ziet, maar niet kunt of wilt wennen aan een bril, dan kun je natuurlijk ook contactlenzen gaan dragen. Nadeel hiervan is dat je deze regelmatig moet vervangen, en moet onderhouden met de nodige vloeistoffen. Bij een gewone opticien tellen deze kosten aardig op, en van de belasting kun je dit soort kosten niet meer aftrekken. Je kunt je lenzen en bijbehorende producten ook bestellen bij Alensa. Omdat dit een erg groot bedrijf is, kunnen zij scherp inkopen en de lenzen voor een lagere prijs aanbieden. Wat de ervaringen van andere lensdragers zijn met dit bedrijf lees je hier.

  Over Alensa

  Alensa.nl staat geregistreerd bij het Tsjechische moederbedrijf. De magazijnen en logistieke centra liggen ook in Tsjechië. De producten en diensten van Alensa worden door de hoofoperator van het Alensa netwerk verzorgd. Dit is een netwerk van online shops in contactlenzen dat in 2007 startte in Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk, inmiddels verkopen zij contactlenzen in 29 verschillende landen. Alensa verkoopt alleen originele producten die zij bij de fabrikant rechtstreeks bestellen. Zo ben je er zeker van dat je nooit namaak- of tweedehands producten krijgt als je bij hen bestelt. Het zijn dezelfde producten als diegene die verkocht worden bij o.a. Hans Anders en Pearle. Doordat Alensa groot kan inkopen tegen een lagere prijs, profiteert de klant van de laagste prijzen.


  De eerste keer lenzen inbrengen kan best eng zijn

  Diensten

  Bij Alensa kun je dus contactlenzen bestellen tegen een scherpe prijs. Je kunt bij hen uit de volgende soorten lenzen kiezen:

  • Daglenzen
  • Weeklenzen
  • Maandlenzen
  • Torische lenzen
  • Multifocale lenzen
  • Kleurlenzen

  Ze verkopen onder andere lenzen van de volgende merken: Acuvue, Air Optix, Biofinity, Proclear, PureVision, TopVue, etc. Daarnaast verkopen ze ook lenzenvloeistoffen, oogdruppels, oogsprays, lenzenhouders, lenzenkits, zonnebrillen en brilmonturen. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, door een overschrijving vooraf, via PayPal, met Visa, Visa Electton en Mastercard. De verzendkosten verschillen afhankelijk van welke koeriersdienst je kiest.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt over de contactlenzen wordt je geacht alles bij te houden en eventueel foto’s te nemen. Neem eerst contact op met de klantendienst zodat zij een advies kunnen geven over wat er gedaan kan worden. Als je je producten retour moet sturen, moet je de procedure op de pagina betreffende inruil- en terugzendprocedure opvolgen. Als de klacht niet tot tevredenheid wordt opgelost kun je contact opnemen met info@alensa.nl. Reageert Alensa niet binnen 30 dagen of lossen zij het niet naar tevredenheid op, dan kun je je klacht ook indienen via het Europese Online Dispute platform (ODR-platform).

  Laat hier ook jouw mening over Alensa horen!

  Bespaar jij veel geld door je lenzen bij Alensa te bestellen en ben je zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelheid van levering? Vertel ons er dan over. Ben je niet zo tevreden, dan horen wij dat ook graag, want NederlandReview is een onafhankelijk platform waar wij iedereen een plek willen bieden om te leren van elkaars ervaringen.

  Kun je voor een kleine prijs alles weer scherp zien dankzij Alensa, of zijn de ervaringen minder positief, en valt de kwaliteit van hun lenzen tegen?

  Alensa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Koop hier niet!

  De lenzen (2x6) of brak doormidden of een randje eraf na 3 dagen tot 1,5 week dragen.
  Pas op want dit zijn gewoon B-keus-producten. Vandaar dat ze tov andere winkels goedkoper zijn. Bij klantenservice geen gehoor.
  Mijn bestelling kwam uit Tsjechie terwijl op doosje staat dat ze in de UK gemaakt worden?!

  Door: K. De Goey25-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Customer service non-existing

  lens product delivered very close to expiry date.
  Customer service non-existing, they completely ignored my emails, AVOID!

  Door: Caroline van der hart30-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Klachten

  Levering?

  Door: Peter Verhulst11-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  ASALE10

  goedkope lenzen kopen

  Ik koop hier altijd mijn lenzen omdat dat goedkoper is dan in de winkel
  En ik weet altijd precies wat ik nodig heb dus dat is makkelijk bestellen

  Door: Margje13-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Prima

  Er werd mij gevraagd een kleine review te schrijven, dus bij deze maar. Bestel al een tijdje hier, net iets goedkoper dan bij de drogist (behalve als ze daar in de aanbieding zijn), dus koop vaak hier, volgende dag in huis enzoo..niks op aan te merken. Is prima.

  Door: Mees04-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slechte levering

  Ik heb meer dan vijf weken geleden lenzen online besteld en betaald. Nog steeds mijn bestelling niet binnen. Slechte opvolging. Ik moet zelf telkens contact opnemen via de website want de klantenservice is niet of slecht bereikbaar. Jammer.

  Door: Henk van Dongen27-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Alensa

  Uw beoordeling