Albelli

Alle reviews

Albelli

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagskalender

  Geweldige service en communicatie! Geweldig product.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerstkaarten

  Ondanks beloften en ‘geleverd status’ in website na 10 dagen nieta ontvangen. Bedrij maakt reclame met leveting binnen 5 dagen. Eindeloos in de wacht voor een klacht hierover, uit de chat gegooid en geen oplossing. Dit bedrijf overslaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek

  Word pas na 5 dagen in productie genomen. Dit zou toch sneller kunnen. Telefonisch slecht bereikbaar en een hoge prijs uiteindelijk. Kaftfoto €12 extra bijv

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek

  Heel makkelijk programma om fotoboek mee te maken. Dinderdag fotoboek besteld zaterdag al in huis. Echt heel erg snel. Ik maak altijd mijn fotoboeken bij Albelli. Echt een aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek

  Een review voor Albelli,

  Twee weken geleden heb ik een fotoboek besteld. Het ging goed, totdat ik ging bestellen. Toen ging er even wat mis. Ik had het boek al besteld. (Ik kwam er later achter) Ik heb gebeld naar het personeel van Albelli, ze hielpen mij heel vriendelijk. Ik heb het boek nog een keer kunnen bestellen. Met een extra code, zodat ik niet dubbel hoefde te betalen. Wat een service!!! Ook erg blij met het eind resulaat! Een dikke aanrader voor iedereen✨

  Groeten!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 fotoboeken

  Door een fout van PostNL geen fotoboek ontvangen. Albelli lost het netjes op door direct een nieuwe te versturen, ontzettend fijn - zo hou je klanten tevreden.

  Het programma van Albelli werkt gebruiksvriendelijk, de kwaliteit van de boeken is hoog en de prijs eerlijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoalbum

  Boek wordt niet geleverd op de afgesproken tijd, communiceren niet of nauwelijks over wanneer het boek wel komt. Ze hebben zes keer aangegeven dat het boek zou komen. Nog steeds geen boek. Verjaardag voorbij gegaan van degene voor wie het boek was. Wat een aanfluiting is deze service. Beter een andere zoeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto op aluminium

  3 mei besteld, inmiddels 10 dagen verder en nog geen bericht. Op de website geven ze aan binnen een week te leveren. Super trage organisatie en hebben het intern niet op orde.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek liggend

  De software is inmiddels bekend en daarna is er redelijk goed mee te werken.
  De prijzen zijn pittig.
  Belangrijk nadeel is dat Albelli een korte levertijd belooft op haar website maar nu voor de 3e achtereenvolgende keer ernstige vertragingen heeft met de levering. De 1e keer heeft het bijna 2 maanden (!) geduurd, een kalender daarna 3 weken en nu heeft mijn vakantieboek weer vertraging (sta inmiddels al op 2 weken)

  Prijzen namen ineens met bijna 12% toe. Dit lijkt in mijn ogen niet proportioneel (salarissen, koopkracht). Jammer dat het moet en je het bij toeval ziet in het boek waaraan je werkt (linksonder). Daar kunnen ze toch ook best een mailing aan besteden (net zoals over promoties). Valt me tegen van Albelli (verder ben ik al lang klant bij hun).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kalender

  Ik wilde een jaarkalender maken bij Albelli. Ik maak al jaren fotoalbums bij hen en ben daar redelijk tevreden over (kan beter, maar prijs maakt het goed). De kalender kan alleen online gemaakt worden. Tijdens het uploaden van foto's zag ik direct al dat de foto's paars, dof en onscherp werden. Mail gestuurd; geen antwoord. Nog een mail 4 werkdagen later; geen antwoord. Weer 4 werkdagen later (ze zeggen altijd binnen 3 werkdagen te antwoorden) een chat gestart; het blijkt dat in de kalender er een 'fotobewerkend' filter overheen gegooid wordt en je foto dan inderdaad dof en onscherp kan worden. Advies; je foto niet bewerken! Belachelijk. Ik bewerk mijn foto's met zorgvuldigheid en met een gecalibreerd scherm. Dat kan ik dus beter dan zo'n filter. Bovendien werd een niet bewerkte foto (ter test geupload) ook paars en dof.
  Ik zal helaas de kalender elders moeten maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboeken

  Schandalige service.
  8 dec besteld (op website melding dat bestellingen tot 15 dec worden geleverd voor Kerst)
  2 weken aan het lijntje gehouden. Geen antwoord op e-mail. Telefonisch contact resulteerde in antwoorden als “wacht even af tot Kerst,...”.
  23 dec per e-mail savonds te horen gekregen dat bestelling niet kan worden geleverd voor Kerst.
  Als trouwe klant (al 20-tal boeken laten drukken) ben ik er klaar mee. Heb zelfs mijn bestelling geannuleerd. Liever dat in een week extra werk heb om hetzelfde fotoboek nog eens te maken in een ander programma dan dat ik Albelli met zn waardeloze service mijn boeken nog laat afdrukken! Enige reden dat ik uiteindelijk bij Albelli bleef al die tijd was omdat de jaarlijkse fotoboeken dan zeker ban hetzelfde formaat zijn.
  Bye bye albelli, hou vanaf nu maar een ander voor de gek!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fotoboek

  Ze hebben de levertijd niet gehaald
  Ze hebben de levertijd niet gehaald. Heb diverse sorry's, excuses en kortingsvoorstellen mogen ontvangen en ook een aantal verschillende redenen waarom boek niet klaar was. De chatberichten kun je naast elkaar leggen. Best treurig en amateuristisch en erg doorzichtelijk. Daar kom je achter door niet op die voorstellen in te gaan en hernieuwd te contacten. Keer op keer andere oorzaken. Beetje doorzichtige mediatraining ligt aan ten grondslag met geen oplossingsgerichte houding. Slechts proberen je van het feitelijke probleem af te kletsen. Helaas is het gevolg nu dat het kado niet overhandigd kan worden en een smet op die dag zal hebben. Voor je vakantie foto's die je niet direct nodig hebt is Albelli misschien geschikt. Als er een belang op zit zal ik het echt afraden om met hun in zee te gaan. Niet betrouwbaar genoeg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto's laten afdrukken online

  Gewoon een heel professioneel bedrijf om foto's te laten afdrukken, volgens mij ook de grootste. Ik heb een paar keer iets besteld hier en telkens vind ik de kwaliteit echt heel mooi. En ze hebben altijd wel een leuke aanbieding, dat is ook leuk altijd. En voor foto's laten maken en drukken vind ik de levertijd best snel ook!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  makkelijk en snel een fotoboek laten maken

  Albelli is echt ideaal voor het laten maken van een fotoboek. Voorgaande jaren maakte ik zelf altijd fotoablums, maar dat was zo'n gedoe dat ik toch maar eens op zoek ging naar een alternatief. Bij Albelli kun je heel makkelijk je foto's uploaden en dan kun je vervolgens zelf een fotoalbum samenstellen. De kosten vallen weliswaar wat hoger uit dan wanneer je zelf alles maakt, maar het resultaat vind ik toch wel wat mooier. Tevens scheelt het een hoop tijd wanneer je je fotoboek door iemand anders laat maken. Het boek was ook nog eens binnen een paar dagen bij mij thuis. Ik ga er vast en zeker vaker gebruik van maken!

  een mooi boekje gemaakt maar helaas niet afgeleverd door de post. hierover contact gehad en er werd meteen een nieuwe gemaakt, gratis! de kwaliteit vind ik heel goed en het programma om het boekje samen te stellen is goed te volgen, ik blijf bij albelli!

  Erg goed vind ik de manier waarop je een lay out kunt maken op elke pagina. Verbeterpunten: er ontbreekt een overzichtscherm waarop je makkelijk alle pagina's kunt zien en beter op een logische volgorde kunt zetten. (zoals Powerpoint met slides dat heeft). Bovendien, naar mate het boek meer is gevuld met foto's, duurt het lang voordat het reageert. Ander verbeterpunt is dat het handig zou zijn als je je eigen voorkeurs kaders, lijsten, sjablonen kunt instellen. Het is steeds zoeken naar iets wat je wilt gebruiken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoboek laten maken

  We hebben een fotoboek laten maken voor de verjaardag van mijn 4-jarig zoontje voor zijn oma en opa.

  Het is erg mooi geworden en was zo gemaakt.

  We moesten wel een tijdje wachten op de levering. Gelukkig hadden we het ruim van tevoren besteld, dus was het op tijd voor het verjaardagsfeestje.

Anderen bekeken ook

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

MyPhotoFun
4 reviews

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed o...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

Theorie-leren.nl
5 reviews

Als je je auto- motor- of bromfietsrijbewijs of een ander rijbewijs wilt gaan halen dan moet je eerst je theorie-examen met goed gevolg afleggen. E...

Albelli

Weet wat anderen zeggen over dit bedrijf! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over Albelli
De website is een onderdeel van Albumprinter bv. Het is een van de grootste aanbieders online van fotoproducten in heel Europa. De focus ligt op Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. De productie voor alle landen gebeurt trouwens in Den Haag. Het bedrijf heette sinds 2003 Albumprinter en in 2009 veranderde men de naam, naar de internationale merknaam Albelli.  
Het bedrijf is in 2007 als een van de snelst groeiende bedrijven bestempeld door het magazine FEM business. In het jaar 2008 kregen ze de Red Herring Europe 100 en werd het de winnaar van de Deloitte Technology Fast 50. De fotoboeken kwamen in 2010 als de beste uit verschillende testen. Een bedrijf wat kwaliteit levert dus. 
Het bedrijf is in 2011 trouwens overgenomen door Cimpress. Bezoekadres kantoor Nederland:
Albumprinter BV
Stationsplein 53-57
1012AB Amsterdam

Nederland

Diensten van Albelli
Het bedrijf houdt zich bezig met meerdere diensten. Denk hierbij aan de volgende diensten: 
•    Fotoboek maken
•    Fotoalbum maken
•    Foto afdrukken
•    Fotokalenders
•    Verjaardagskalender
•    Wenskaarten maken
•    Telefoonhoesjes
•    Foto op mok
•    Foto op canvas
•    Foto op forex
•    Foto op plexiglas
•    Foto op aluminium
•    Foto op hout
•    Cadeaubonnen

Klachten, tips en complimenten over Albelli
Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je natuurlijk via de website een bericht achterlaten. Het is goed om je mening over hun ook achter te laten op onze site. 

Heb jij ervaring met Albelli? 
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van Albelli. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

Lees hier de ervaringen van echte klanten van Albelli. Wil jij hier een fotoboek laten maken? Lees dan hier hoe klanten vóór jou de kwaliteit van de foto’s, de service en de prijzen beoordelen!

}