NederlandReview

    Ervaringen Albelli

    Weet wat anderen zeggen over dit bedrijf! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

    Over Albelli

    De website is een onderdeel van Albumprinter bv. Het is een van de grootste aanbieders online van fotoproducten in heel Europa. De focus ligt op Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. De productie voor alle landen gebeurt trouwens in Den Haag. Het bedrijf heette sinds 2003 Albumprinter en in 2009 veranderde men de naam, naar de internationale merknaam Albelli.
    Het bedrijf is in 2007 als een van de snelst groeiende bedrijven bestempeld door het magazine FEM business. In het jaar 2008 kregen ze de Red Herring Europe 100 en werd het de winnaar van de Deloitte Technology Fast 50. De fotoboeken kwamen in 2010 als de beste uit verschillende testen. Een bedrijf wat kwaliteit levert dus.
    Het bedrijf is in 2011 trouwens overgenomen door Cimpress. Bezoekadres kantoor Nederland:
    Albumprinter BV
    Stationsplein 53-57
    1012AB Amsterdam

    Nederland

    Diensten van Albelli

    Het bedrijf houdt zich bezig met meerdere diensten. Denk hierbij aan de volgende diensten:
    • Fotoboek maken
    • Fotoalbum maken
    • Foto afdrukken
    Fotokalenders
    • Verjaardagskalender
    • Wenskaarten maken
    • Telefoonhoesjes
    • Foto op mok
    • Foto op canvas
    • Foto op forex
    • Foto op plexiglas
    • Foto op aluminium
    • Foto op hout
    • Cadeaubonnen

    Klachten, tips en complimenten over Albelli

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je natuurlijk via de website een bericht achterlaten. Het is goed om je mening over hun ook achter te laten op onze site.

    Heb jij ervaring met Albelli?

    Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van Albelli. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview.nl achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Albelli. Wil jij hier een fotoboek laten maken? Lees dan hier hoe klanten vóór jou de kwaliteit van de foto’s, de service en de prijzen beoordelen!

    Albelli
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

    7,4
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    7,6
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    fotoboek

    Ze hebben de levertijd niet gehaald
    Ze hebben de levertijd niet gehaald. Heb diverse sorry's, excuses en kortingsvoorstellen mogen ontvangen en ook een aantal verschillende redenen waarom boek niet klaar was. De chatberichten kun je naast elkaar leggen. Best treurig en amateuristisch en erg doorzichtelijk. Daar kom je achter door niet op die voorstellen in te gaan en hernieuwd te contacten. Keer op keer andere oorzaken. Beetje doorzichtige mediatraining ligt aan ten grondslag met geen oplossingsgerichte houding. Slechts proberen je van het feitelijke probleem af te kletsen. Helaas is het gevolg nu dat het kado niet overhandigd kan worden en een smet op die dag zal hebben. Voor je vakantie foto's die je niet direct nodig hebt is Albelli misschien geschikt. Als er een belang op zit zal ik het echt afraden om met hun in zee te gaan. Niet betrouwbaar genoeg.

    Door: Robert Jan Keiman23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Foto's laten afdrukken online

    Gewoon een heel professioneel bedrijf om foto's te laten afdrukken, volgens mij ook de grootste. Ik heb een paar keer iets besteld hier en telkens vind ik de kwaliteit echt heel mooi. En ze hebben altijd wel een leuke aanbieding, dat is ook leuk altijd. En voor foto's laten maken en drukken vind ik de levertijd best snel ook!

    Door: Willemien05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    makkelijk en snel een fotoboek laten maken

    Albelli is echt ideaal voor het laten maken van een fotoboek. Voorgaande jaren maakte ik zelf altijd fotoablums, maar dat was zo'n gedoe dat ik toch maar eens op zoek ging naar een alternatief. Bij Albelli kun je heel makkelijk je foto's uploaden en dan kun je vervolgens zelf een fotoalbum samenstellen. De kosten vallen weliswaar wat hoger uit dan wanneer je zelf alles maakt, maar het resultaat vind ik toch wel wat mooier. Tevens scheelt het een hoop tijd wanneer je je fotoboek door iemand anders laat maken. Het boek was ook nog eens binnen een paar dagen bij mij thuis. Ik ga er vast en zeker vaker gebruik van maken!

    Door: Rita Heinze27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Fotoboek laten maken

    We hebben een fotoboek laten maken voor de verjaardag van mijn 4-jarig zoontje voor zijn oma en opa.

    Het is erg mooi geworden en was zo gemaakt.

    We moesten wel een tijdje wachten op de levering. Gelukkig hadden we het ruim van tevoren besteld, dus was het op tijd voor het verjaardagsfeestje.

    Door: Oskam20-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Albelli

    Uw beoordeling