After Eden

9.4

Bestellen

8.6

Service

7.7

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

After Eden

Wat? Heb je al gehoord wat anderen over dit bedrijf zeggen? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.  Voordat je dit doet kun je nog wat meer informatie lezen op onze site. 


Over After Eden

Aftereden.nl staat voor After Eden, voordat we een leesfout krijgen. Iedere meter Sensitive welke het bedrijf verkoopt zorgt voor een vierkante meter regenwoud in Argentinië. Het is een bedrijf wat dus actief is met het milieu. Het bedrijf biedt trouwens BH’s en nachtmode aan en geen hout. De beha’s van After Eden kennen vier sluitstanden sinds kort. Het bedrijf heeft opgemerkt dat sinds 2000 de gemiddelde cupmaat een C is in plaats van een B. Een derde van de vrouwen heeft zelfs een cupmaat D of groter. Ook is het zo dat ongeveer 70 procent van de vrouwen een verkeerde beha draagt. Het is belangrijk om de juiste maat op te nemen. Wist je trouwens, dat wanneer je gewicht verandert je borsten ook groter of kleiner worden? Kies ook dan voor een andere beha. 
Een leuk weetje is dat de meeste vrouwen 9 beha’s hebben en er vooral 6 van gebruiken. Een goed passende beha laat je er trouwens ook slanker uitzien. Britse vrouwen horen trouwens bij de vrouwen met de grootste borsten van Europa. Een borst weegt trouwens rond de 250 gram.  


Een derde van de vrouwen is trouwens blij met hun borsten. De wens is vaak natuurlijk, dat ze iets groter mogen zijn. Een gelbeha van After Eden kan je hierbij helpen. 


Producen van After Eden

Er is een ruim aanbod van producten bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om: 
•    Bh's 
•    Basics 
•    Slips 
•    Specials 
•    Beach 
•    SIGNATURE by After Eden   


Klachten, tips en complimenten over After Eden

Klachten zijn er om op te lossen vinden ze bij dit bedrijf. Je kunt daarom via de telefoon, per post en ook per mail je klacht indienen. Ze zullen dan kijken hoe het probleem het beste is op te lossen binnen alle beschikbare mogelijkheden. 


Heb jij ervaring met After Eden? 

Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van dit bedrijf vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van After Eden, specialist in lingerie zoals bh™s, slips, beach wear, basics, slipdresses, jarretels en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Lingerie

Top service Snelle levering Fijne limgerie

B

Barbra de Wit

09-08-2020

0forum

BH set

Mooie stevige bh en de maten zijn allemaal gelijk(geen rare verschillen) na 4 jaar kan ik er nog steeds blindelings dezelfde maat blijven bestellen en past altijd even goed! Ze zijn wel iets duurder maar het zeker waard

S

Sascha Raijer

21-08-2019

0forum

Moois voor speciale gelegenheden

Altijd wel iets moois in deze webwinkel. Soms verwen ik mijzelf met iets moois. Voor speciale gelegenheden, want ik vind ze wel wat prijzig om er heel vaak iets te kopen.

K

K. Olthuis

12-01-2017

0forum

Voor Kerst een setje

Voor Kerst van mijn hubbie een mooi setje After Eden gekregen. Hij zit echt als gegoten en staat erg mooi. Mooie kwaliteit! Ik wil wel vaker hier iets kopen of krijgen.

E

Emily Praag

03-01-2017

0forum

mooie setjes

Ze hebben hier mooie setjes en als je gewoon je maat weet, dan kun je hier gewoon bestellen zonder dat je hoeft te retourneren. ik heb zelf al meerdere keren besteld en de maand is gewoon elke keer prima, gelukkig maar, want retourneren met webshops vind ik altijd zo'n gedoe.

A

Anne-Jess

10-12-2016

0forum

Lingerie voor Sinterklaas

Voor mijn vrouw een mooi nieuw setje aangeschaft voor Sinterklaas. Het was gelukkig prima op tijd binnengekomen en ik heb het haar gisteren kunnen geven. Ze was er blij mee en zei dat de maat goed was. Handig om dit online te kunnen kopen, want ik vind het als man niet heel prettig om in een lingeriewinkel te komen.

K

Klaas

06-12-2016

0forum

glamour day met korting

After Eden is mijn favoriete lingeriemerk. De maat past mij perfect en de stoffen zijn zacht en mooi. Om de zoveel tijd kies ik een nieuw setje uit. Ze zijn alleen wel wat duurder dan bijvoorbeeld H&M, logisch ook natuurlijk, maar vandaag is het Glamour Day en dat betekent korting! Dat is echt de moeite waard.

A

Aimee

01-10-2016

0forum