Adidas Headphones

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Adidas Headphones

Ben je op zoek naar een koptelefoon en luidspreker? Wellicht is Adidas Headphones een bedrijf waar jij kunt slagen. Voordat je met Adidas Headphones in zee gaat, is het altijd raadzaam om te lezen welke klantervaringen er bij Adidas Headphones bekend zijn. 


Wat is Adidas Headphones?


Adidas Headphones is onderdeel van Adidas en verkoopt koptelefoons en luidsprekers. Er wordt samengewerkt met Zound Industries. Op de website is te lezen dat Adidas bestaat om het leven van mensen te veranderen door middel van sport. Adidas erkent de inherente link tussen muziek, sport en lifestyle en werkt samen met Zound Industries, een wereldberoemde fabrikant van audioproducten, om een uniek aanbod te creëren dat past bij het ongeëvenaarde merk en de productervaring die je van Adidas schoenen en kleding kunt verwachten. De samenwerking bestaat uit functionele en geavanceerde technologie in combinatie met stijl en prestaties. 


Technologische innovatie 


Adidas Headphones is volgens het bedrijf verankerd in een mensgericht ontwerp. Adidas Headphones focust zich op technologische innovatie, functie en pasvorm. Adidas en Zound Industries zijn vastbesloten atleten op elk niveau de ultieme audio-ervaring te geven, in elk speelveld. De Adidas atleet staat volgens het bedrijf nooit op pauze; of ze nu op straat, in de sportschool of in het dagelijks leven actief zijn. Deze speciale atleten gaan voortdurend vooruit, zowel fysiek als geestelijk. Sport is constant, en dat zijn ze ook. Deze Adidas producten zijn ontworpen en getest met de input van de makers van Adidas. Volgens Adidas Headphones is het resultaat een mix van intelligent ontwerp en visceraal geluid dat dagelijkse atleten bij elke stap ondersteunt. Dit is van warming-up tot training tot en met herstel.


Klantenservice

 


Mocht je een vraag, opmerking en/of feedback hebben, kun je contact opnemen met de klantenservice. Er wordt aangegeven dat ze je graag helpen. De medewerkers van de klantenservice kun je bereiken door een e-mail te sturen naar suppor@adidasheadphones.com. Je kunt ook een verzoek indienen via het Helpcentrum. E-mails en verzoeken worden over het algemeen binnen 12 tot 24 uur na ontvangst beantwoord. Je kunt eveneens met het bedrijf communiceren via een live chat. De klantenservice is zeven dagen per week geopend. Voor de exacte openingstijden verwijzen we je naar adidasheadphones.com. 


Betaalmogelijkheden

 


Voor jou gemak wordt er een breed scala van de meest populaire betaalmethoden bij het winkelen op adidasheadphones.com gebruikt. Adidas Headphones stelt vele betalingsmethoden te accepteren en ernaar te streven dat daar de meest populaire en veilige betaalmethoden van jouw land bij zitten. Jouw veiligheid staat bij Adidas Headphones hoog in het vaandel. Alle transacties op de website worden verwerkt met behulp van Ayden. Dit is een veilige online betalingsgateway die jouw kaartgegevens codeert in een veilige hostomgeving. 


Veilig betalen 


Adyen voldoet volgens Adidas Headphones volledig aan PCI Level 1 (het hoogste niveau) en wordt gecontroleerd door Trustwave, een ASV en een QSA voor de Payment Card Industry Security Standards Council. Dit betekent dat ze zich houden aan de hoogste industrienormen voor gegevensbescherming en netwerkbeveiliging. Kaartgegevens zijn veilig bij Adidas Headphones. Houd er rekening mee dat de betaling alleen op het moment van verzending van jouw kaart wordt afgeschreven.


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een Adidas Headphones product gekocht? Ben je content met hetgeen dat je hebt aangeschaft? Wat vind je van de kwaliteit? Heb je jouw bestelling thuis laten bezorgen? Hoe is dat leverproces verlopen? Ga je in de toekomst vaker iets van Adidas Headphones kopen? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina van NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)