NederlandReview

  Ervaringen accuPLUS

  Aangezien niemand zit te wachten op een falende accu voor zijn of haar gadget, wil je natuurlijk wel weten of je bij AccuPLUS goed zit. Straks sta je op het punt om die geweldige awardwinnende foto te maken met je digitale spiegelreflexcamera of SLR van Canon, Pentax of NIkon, en dan valt dat apparaat uit omdat goedkoop duurkoop bleek. Wist je trouwens dat Kodak en Fujifilm ook into digital zijn? Deze namen kennen we voornamelijk van de fotorolletjes, maar ze doen dus meer. En ook hier zijn de camera-accu's te vervangen. Net als bij vele andere merken en apparatuur overigens. Meer informatie over de betrouwbaarheid van de verschillende aankopen bij AccuPLUS, vind je dan ook in de reviews van klantenervaringen. Maar hier kun je niet enkel beoordelingen lezen, je kunt ook zelf jouw mening geven door een recensie te schrijven.

  Hoe daadlozer, hoe beter

  Alles waar ooit een snoer aan vast zat, heeft onderhand een equivalent met een accu of batterij. Daardoor ben je niet meer afhankelijk van stopcontacten. Helaas hebben deze batterijen niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd en vele malen opladen, verliezen ze aan kracht of power. Gelukkig zijn de meeste accu's prima te vervangen en van de meeste modellen kunnen deze ook gewoon in de (online) winkel los gekocht worden als particulier. Zelfs die van de elektrische tandenborstel of inbouw varianten, waarvan je het wellicht niet verwacht had dat deze vervangen konden worden.

  Met een goede en opgeladen battery pack, heb je power voor de hele avond

  Hoeveel draadloos kennen we al?

  Iedereen is wel bekend met accuboormachines, digitale camera's, smartphones, laptop en tablets. Maar als je er bij stil gaat staan, blijkt er veel meer draagbaar te zijn geworden. We nemen het ondertussen alleen als vanzelfsprekend aan en hebben het niet eens meer door als batterijen vervangen zijn voor een aan oplaadbaar systeem. Het scheerapparaat, sommige modellen stofzuigers, de afstandsbediening (remote controle), portable spelcomputers, PDA en MDA apparatuur, audioapparatuur, en veel gereedschap buiten de boormachines om. Bij veel merken en fabricanten is het oplaadbare aspect al dusdanig een gewoonte geworden, dat we eigenlijk al niks anders van ze verwachten.  Accu's via AccuPLUS

  Een van de online winkels waar je terecht kunt voor accu's en batterijen voor allerlei elektronica is AccuPLUS. Deze webshop is onderdeel van VimacDirect en verkoopt oplaadbare producten van merken zoals Apple, Braun, ASUS, Dell, Philips, Black & Decker, Bosch, DeWalt, JVC, Gardena, Makita, Metabo, Panasonic, Samsung en Sony. Naast de producten voor vele specifieke merken, zijn er ook meer universele varianten te verkrijgen voor het geval het merk dat je thuis hebt liggen er niet tussen staat. Het is sowieso aan te raden om de accu te kiezen die er ook daadwerkelijk in hoort als deze gewoon verkrijgbaar is. De webwinkel hanteert naast een tevredenheidsgarantie, ook een garantie op het product zelf. Voor de fabrieksgarantie geldt de factuur als garantiebewijs.

  Klantenrecensies: full power of powerless?

  Omdat er zeker in de wereld van batterijen nogal een verschil is in kwaliteit en levensduur, is het verstandig om vooraf eens een aantal reviews en beoordelingen te lezen van eerdere consumenten. Hun ervaring en mening, helpen anderen bij het maken van een keuze. En uiteraard kan ook jij een recensie plaatsen hier waarin jij jouw verhaal met ons deelt.

  accuPLUS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over accuPLUS

  Uw beoordeling

  bestelnr. 37663

  maandag bij u besteld, dinsdagochtend direct per ING bestaald, naar uw ING nr. U had het geld dus onmiddellijk. Uw advertentie zegt direct te verzenden na ontvangst betaling. Woensdag niet gekomen, donderdag niet gekomen. Waar blijft mijn accu ? Tel nr. 055-3603949 werkt niet. ruw nr. 053-5741264 werkt ook niet, over uw mailadres zegt mijn computer: Niet privé en gooit alles er af. Het klinkt niet erg vertrouwenwekkend. allemaal. Graag uw reactie.

  Door: F.N.C. Snel30-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Accu’s en oplader voor oude handcamera

  Het duurde ten eerste een week voordat ik de oplader kreeg. Nadat ik een mail stuurde kreeg ik redelijk snel een verzandingen van status van bestelling. Op de mail is niet gereageerd. Batterijen zaten er niet in maar stonden wel op de bon. Zeker bij mailtjes in twee weken gestuurd maar geen enkele reactie. Zelfs niet toen ik zei dat ik ze deze week verwacht of anders rechtsbijstand ga inschakelen. Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Op geen andere mogelijke manier te bereiken. Bestel hier absoluut niet. Als
  Je niets ontvangt kun je fluiten naar je geld.

  Door: Lindsey buurveld10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Accu voor hi8 camera

  Op 13 januari twee accu's besteld en betaald via overschrijving maar tot op heden (21 januari) niets gezien of vernomen. Geen reactie op mijn mail en herhaaldelijk gebeld maar er wordt niet opgenomen. Erg jammer. Als ik de accu's alsnog binnen krijg zal ik mijn review wel aanpassen maar voorlopig is het voor mij een 0

  Door: Eugene21-01-2021
  Eugene24-01-2021

  Ik heb de batterijen inmiddels wel ontvangen. Helaas dat er helemaal geen reactie komt op mijn mail en de telefoon niet beantwoord wordt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Batterij voor telefoon

  Besteld op 21 augustus, wat op zich prima verliep. Echter, status bleef op bestellen staan. Na 3 mails, geen reactie gekregen op het verloop van mijn order. Vandaag gebeld, telefoon wordt niet opgenomen, wat ik op zich allemaal in oude reviews heb kunnen terughalen. Vandaag werd de batterij dan toch geleverd. Echter vreemd dat er geen update over de bestelling online staat, en er niet op mijn mail gereageerd wordt. Directe levering na betaling is ook twijfelachtig, ondanks dat het wel op de site staat. Als de correspondentie soepeler zou verlopen, en duidelijk aangeveven is hoe de status is, zou ik hier weer kopen. Heb het idee dat het een eenmans zaak is, die het werk gewoon niet aan kan.

  Door: Gerard Droog27-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is accuPLUS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over accuPLUS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is accuPLUS actief?

  accuPLUS is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van accuPLUS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.