Algemeen dagblad

4.3
5

Bestellen

3.6

Service

4.7

Prijs

3.8

Levering

28.9%

Zou hier weer kopen

Algemeen dagblad

Reviews en beoordelingen van abonnement.ad.nl

Het is ongekend! Ontdek wat anderen van abonnement.ad.nl vinden. Er zijn vele verschillende vormen waarop het nieuws gedeeld wordt met de wereld. Een oude manier van het delen van het nieuws is natuurlijk de krant. Later kwam hier de radio en de televisie bij. Tegenwoordig zien we ook veel mensen het nieuws lezen op het internet. Een website is bijvoorbeeld ad.nl. Het ad is natuurlijk ook bekend met deze ontwikkelingen. Hierom bieden ze hun klanten de mogelijkheid om zowel een digitaal abonnement af te sluiten in combinatie met een geprinte versie van de krant. Op abonnement.ad.nl is het mogelijk om gebruik te maken van de laatste aanbiedingen van het ad. Ontdek de opties en mogelijkheden om een aantrekkelijke prijs te betalen voor een goed abonnement. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

Over abonnement.ad.nl

Het algemeen dagblad (ad.nl) is een van de oudste kranten van Nederland. Ze zijn er al vele jaren. Ze hebben hoogtij dagen meegemaakt. Tegenwoordig wordt het ad net als alle andere kranten geraakt door de teruggang in hun oplage. Het ad heeft een 19 tal regionale oplages met regionaal nieuws. Het nieuws uit het hele land en ook het nieuws van uw eigen gemeente en provincie treft u aan in de kranten. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij het ad.

Ook ligt er een sterke focus op sport. Hoewel het ad niet sport is het wel een krant die volop over sport schrijft. Denk hierbij aan voetbal, schaatsen, fietsen, wielrennen of bijvoorbeeld hockey. AD sportwereld is de nummer een sportkrant van het land.   De diensten van abonnement.ad.nl

Het AD kent een drietal verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het gaat om een compleet digitaal abonnement, een combinatie abonnement van digitaal en geprinte zaterdag krant en een compleet geprint en digitaal abonnement. De abonnementen bestaan uit een digitale versie van de krant voor op uw computer, tablet of telefoon. Daarnaast is er ook nog de gedrukte versie. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om deze alleen op zaterdag te ontvangen. Ook kun je de gedrukte versie iedere dag van de week ontvangen. Je hebt dan een compleet pakket van digitaal en geprint nieuw. Het is natuurlijk dubbelop genieten. 

Klachten of tips over abonnement.ad.nl

Als je een abonnement hebt bij het AD en je krijgt iedere dag een geprinte versie in de bus dan is het natuurlijk belangrijk dat dit ook zo gebeurt. Het kan soms voorkomen dat een bezorger zich vergist of wel heel lang moet uitslapen. Op de website van AD.nl kun je gelukkig een speciaal telefoonnummer voor klachten over de bezorging vinden. Er is verder geen speciale klachtenpagina. Wel kun je via de contactpagina contact opnemen met het AD. Hier kun je jouw tips en klachten kenbaar maken. 

Wat vind jij van abonnement.ad.nl?

NederlandReview is een verzamelsite van ervaringen en reviews over bedrijven en producten. Om onze websitebezoekers en anderen nog beter en meer te helpen stellen we het op prijs als we nog meer reviews en beoordelingen binnenkrijgen over bedrijven. Als je dus een ervaring hebt over abonnement.ad.nl dan zien we graag jouw beoordeling hierover terug op onze website.

Ervaringen van lezers van het algemeen dagblad. Bezorgtijden van de krant, kwaliteit en hoe op te zeggen. Komt allemaal aan bod bij de ervaringen van lezer die u voorgingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

Anderen bekeken ook

close

Algemeen dagblad

Vergelijk reviews en bekijk Algemeen dagblad