NederlandReview

    Ervaringen Algemeen dagblad

    Reviews en beoordelingen van abonnement.ad.nl

    Het is ongekend! Ontdek wat anderen van abonnement.ad.nl vinden. Er zijn vele verschillende vormen waarop het nieuws gedeeld wordt met de wereld. Een oude manier van het delen van het nieuws is natuurlijk de krant. Later kwam hier de radio en de televisie bij. Tegenwoordig zien we ook veel mensen het nieuws lezen op het internet. Een website is bijvoorbeeld ad.nl. Het ad is natuurlijk ook bekend met deze ontwikkelingen. Hierom bieden ze hun klanten de mogelijkheid om zowel een digitaal abonnement af te sluiten in combinatie met een geprinte versie van de krant. Op abonnement.ad.nl is het mogelijk om gebruik te maken van de laatste aanbiedingen van het ad. Ontdek de opties en mogelijkheden om een aantrekkelijke prijs te betalen voor een goed abonnement. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

    Treintje Oosterhuis bij AD, kijk waarom ze daar is!

    Over abonnement.ad.nl

    Het algemeen dagblad (ad.nl) is een van de oudste kranten van Nederland. Ze zijn er al vele jaren. Ze hebben hoogtij dagen meegemaakt. Tegenwoordig wordt het ad net als alle andere kranten geraakt door de teruggang in hun oplage. Het ad heeft een 19 tal regionale oplages met regionaal nieuws. Het nieuws uit het hele land en ook het nieuws van uw eigen gemeente en provincie treft u aan in de kranten. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij het ad.

    Ook ligt er een sterke focus op sport. Hoewel het ad niet sport is het wel een krant die volop over sport schrijft. Denk hierbij aan voetbal, schaatsen, fietsen, wielrennen of bijvoorbeeld hockey. AD sportwereld is de nummer een sportkrant van het land.



    De diensten van abonnement.ad.nl

    Het AD kent een drietal verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het gaat om een compleet digitaal abonnement, een combinatie abonnement van digitaal en geprinte zaterdag krant en een compleet geprint en digitaal abonnement. De abonnementen bestaan uit een digitale versie van de krant voor op uw computer, tablet of telefoon. Daarnaast is er ook nog de gedrukte versie. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om deze alleen op zaterdag te ontvangen. Ook kun je de gedrukte versie iedere dag van de week ontvangen. Je hebt dan een compleet pakket van digitaal en geprint nieuw. Het is natuurlijk dubbelop genieten.

    Klachten of tips over abonnement.ad.nl

    Als je een abonnement hebt bij het AD en je krijgt iedere dag een geprinte versie in de bus dan is het natuurlijk belangrijk dat dit ook zo gebeurt. Het kan soms voorkomen dat een bezorger zich vergist of wel heel lang moet uitslapen. Op de website van AD.nl kun je gelukkig een speciaal telefoonnummer voor klachten over de bezorging vinden. Er is verder geen speciale klachtenpagina. Wel kun je via de contactpagina contact opnemen met het AD. Hier kun je jouw tips en klachten kenbaar maken.

    Wat vind jij van abonnement.ad.nl?

    NederlandReview is een verzamelsite van ervaringen en reviews over bedrijven en producten. Om onze websitebezoekers en anderen nog beter en meer te helpen stellen we het op prijs als we nog meer reviews en beoordelingen binnenkrijgen over bedrijven. Als je dus een ervaring hebt over abonnement.ad.nl dan zien we graag jouw beoordeling hierover terug op onze website.

    Ervaringen van lezers van het algemeen dagblad. Bezorgtijden van de krant, kwaliteit en hoe op te zeggen. Komt allemaal aan bod bij de ervaringen van lezer die u voorgingen bij NederlandReview

    Algemeen dagblad
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5.2
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Algemeen dagblad

    Uw beoordeling

    Online abo + zaterdagkrant

    Abo afsluiten ging vlot: online abonnement en de fysieke krant zaterdag. Na 2 maanden nog steeds geen zaterdagkrant in de bus. 2x online aangegeven. Telefonisch contact gehad: opzeggen per direct kan niet (jaarcontract), compensatie voor de gemiste kranten kan maar voor 1 zaterdag. AD incasseert het abonnementsgeld wel, levert niet de afgesproken producten en houdt de klant wel aan de betalingsverplichting en verplicht het contract voort te zetten.
    Alvast maar opgezegd per wanneer wel mogelijk is. AD houdt zich niet aan de leveringsvoorwaarden maar verplicht wel te betalen voor niet geleverde diensten.

    Door: Dolfing18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Al jaren lid

    Ik ben al lid sinds het Utrechts Nieuwsblad overging in het Algemeen Dagblad. Het was even wennen, dat wel. Andere stijl, andere onderwerpen. Maar voor mij is het toch een prima krant, ik ben niet voor niets nog steeds lid. Leveringsproblemen heb ik maar zelden en ik ben dus altijd verzekerd van het laatste nieuws.

    Door: Thomassen29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Online is makkelijker

    Ik ben van de krant overgegaan op een online abonnement. Dat is veel makkelijker en je hoeft 's ochtends niet meer naar de brievenbus te lopen.

    Door: Boudewijn11-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Levering

    Goede krant
    Wel vaak nabellen voor de levering, maar die wordt dan altijd keurig en snel nagesteuurd

    Door: Hendrik25-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leest lekker weg, lekker dik

    Leest lekker weg, lekker dik ook en veel nieuws en nieuwtjes. Precies zoals ik wil.

    Door: Sytse Maduro06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ad zaterdag

    Na 10 weken is er 1 x een krant bezorgd. Iedere zaterdag maak ik een melding. Maar er gebeurd niks. Waardeloze bezorging. Klantenservice bied wel een excuus aan maar ik wil een krant!. Laat de krantenbezorger de krant na leveren. Misschien vergeet hij ons dan de volgde x niet.

    Door: Lok16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    zaterdagabonnement

    Het is een prima krant, maar bezorgen doen ze niet, ik heb al weken geen krant meer ontvangen op de zaterdag. Betalingen worden keurig ingehouden. Na iedere melding een sullig sorry mailtje. en af en toe ook een telefoontje van een werkstudent, die er niets aan kan doen en ontelbare keren sorry zegt.
    Wat een klungelig bedrijf. stukje schrijven kan wel, maar iets regelen, ho maar!
    Die directeur die over de bezorgingen gaat, zal zich wel op de borst kloppen van hoe goed het gaat, maar hij kan niet eens een krant bezorgen na 8 klachten van geen krant. wat een sukkel

    Door: Fred18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    sportnieuws

    goede betaalbare krant met veel sportnieuws

    Door: frans vanderkerkhof30-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Beter dan de Telegraaf.

    Beter dan de Telegraaf. Die had ik eerst

    Door: Karel11-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Vakantie abonnement op de camping

    Schandalig bedrijf. Had voor 4 weken een vakantie abonnement. Heb na een week klagen 1x keer een krant ontvangen. Om een lang verhaal kort te maken, het AD stuurt wel een krant naar de camping maar vertikt het om een naam-label op de krant te doen waardoor je kunt fluiten naar je krant. Een week lang klagen zorgde voor een "diepte" onderzoek waarna je na 7 dagen bericht zou krijgen. Nou vakantie al lang voorbij geen krant meer gehad. Ik zeg NOOIT meer AD.

    Door: Rene Boer Rookhuizen28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Proefabonnement - vaker niet dan wel geleverd

    Proefabonnement afgesloten. 4 weken, dus 24 kranten, zou je verwachten. We hebben er 11 ontvangen. Alle keren gemeld, geen nalevering gezien. Als compensatie zou het abonnement langer doorlopen, zodat we nog 13 keer een krant zouden ontvangen. Je raadt het al...we kijken vol verwachting iedere dag in de brievenbus, maar nog geen krant te zien. Beschamend! Klacht ingediend, nog geen reactie. Het maakt niet uit of het een goede krant is of niet, want we kunnen er niet van opaan. Jammer!

    Door: Fam.28-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Proefabonnement

    proefabonnement betaald online , nooit een krant gekregen, 5 keer telefonisch contact gehad, 5 keer belofte dat hij zou aankomen.

    Na de vijfde keer kon het AD me nog steeds niet vertellen wat er nou mis ging en dat ze het zouden stopzetten en het geld terug zouden storten. Wat een schande dit, never ever again!

    Door: Monteban04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    AD papieren krant

    Als je het AD wilt lezen(proefabonnement)zijn ze er als de kippen bij!! Maar dan.....de bezorging die laat veel steken vallen. Veel te late bezorging of helemaal geen krant!! Maar ik ben het dus niet alleen die deze ongemakken heeft met het AD zoals uit de review lees.

    Door: Han04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Proefabonnemrnt

    Ik werd plm. 1 week geleden door 'n medewerker gebeld, dat ik 'n proef van 4 weken mocht. Ik heb me aangemeld. Kreeg 1 keer de krant en verder 4 dagen niet en toen weer 1 keer wel en verder weer niet. Wel betaald. Niemand tel. te bereiken. Waardeloos! Gebeld over de klacht en zou de krant 1 dag langer bezorgd worden. Dus nu al 4 dgn. langer. Vandaag zaterdag weer niets. Hoelang gaat dat door. Geld gestoffeerd inmiddels! Sorry!!

    Door: N. Haak24-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement algemeen dagblad

    Waardeloos abonnement. Al de hele week geen krant gekregen. Nabellen helpt ook niet, want er wordt alleen maar de gemiste krant van het abonnementsgeld afgetrokken. Niks krant nabezorgen! Je kunt alleen op een automatische klachtenlijn je klacht doorgeven. Ik ga het abonnement opzeggen. Bijna 98 jaar ben ik en dan mag ik met dit weer zelf aan de wandel om een krant te gaan kopen. Als het dan allemaal zo moeilijk is waarom worden er dan nog abonnenten voor de papieren versie verkocht. Ik ben erg boos en diep teleurgesteld.

    Door: Edelbroek-Smits22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    AD 12 maanden zaterdag plus €15,99 per 4 weken (Onduidelijk aangesmeerd)

    Verkopers op straat hebben me een abonnement aangepraat, maar we hadden het toen over een maand. Toen ik de e-mail ter bevestiging van mijn abonnement kreeg stond het dat het ineens over en jaarabonnement ging. Voel me wat opgelicht door de onduidelijke straat verkopers in Hoogeveen. Probeer nu met moeite het abonnement stop te zetten.

    Door: Bryan Ballast10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ?

    Ik had een jaarcontract( 12 mnd) 1 maand van te voren netjes opgezegd,zoals het hoort,maar helaas de AD heeft andere, eigen regels en moest ik nog eens een periode extra volgens hun betalen. Bij hun is een jaar contrat, 1 jaar en drie weken. Kijk dus uit. Op Mails geen reacties.

    Door: H.v.d.T.22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Prima!

    Prima krantje, veel verschillende onderwerpen! Vooral het sport deel is lekker uitgebreid!
    Alleen met het leveren zouden ze wat beter kunnen zijn, regelmatig is er bij mij geen krant te vinden!

    Door: Annabelle07-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    te vaak niet geleverd, opgezegd

    Te vaak is mijn krant niet geleverd, nu heb ik opgezegd. Soms leveren ze wel na, maar soms komt dat ook niet aan. Ik ben er klaar mee!

    Misschien neem ik een andere krant of ik koop deze gewoon los

    Vind het Sportkatern goed, dat is bij andere kranten minder uitgebreid.

    Door: A.K.26-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Algemeen dagblad een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Algemeen dagblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Algemeen dagblad actief?

    Algemeen dagblad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Algemeen dagblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.