NederlandReview

  Ervaringen AB lifestyle

  Als je van een stoere look houdt en hier wel wat voor over hebt kun je online verschillende aanbieders van producten vinden. Wil je iets unieks, dan kun je als man onder andere bij AB Lifestyle terecht. Een van origine Nederlands merk dat caps op de markt bracht met veel succes, en nu zijn aanbod van artikelen verder heeft uitgebreid. Wat anderen van deze aanbieder en hun producten vindt kun je hier lezen.

  Over AB Lifestyle

  Op het eerste gezicht zou je het niet denken, aangezien de webshop geheel in het Engels is opgezet, maar AB Lifestyle is van origine een Nederlands merk dat begon met het ontwerpen van luxe hoofdkleding onder de naam AB Caps. Nu heet het merk AB Lifestyle en naast de caps die zij ontwierpen en die meteen een grote hit werden, vooral in de dancescene, hebben zij nu een ruimer assortiment. AB Lifestyle heeft nu ook andere accessoires zoals zonnebrillen, tassen en daarnaast een eigen kledinglijn. Het team achter AB Lifestyle bestaat uit jonge professionals als entertainers in de muziekindustrie, pro-atleten, modeguru’s en innoverende ondernemers. AB Lifestyle is ook een hit op social media, waar zij binnen de twee jaar dat zij nu bestaan, want opgericht in 2015, vele duizenden volgers hebben.

  Sunday ride with brothers?/Awesome ride /A B lifestyle /2019

  Diensten

  Zoals alles op de website wordt het assortiment ook in het Engels aangeboden in een paar categorieën:

  • Eyewear – Hier vind je de AB MIGLIORI zonnebrillen, qua model geïnspireerd op de televisiester Paul Newman in de jaren 60. Deze worden door een familiebedrijf in Italië handgemaakt door echte ambachtslieden.
  • Clothing – De kleding die door AB Lifestyle wordt aangeboden is van een ruwe, zware kwaliteit, gemaakt van dik kwaliteitskatoen.
  • Caps – Hier vind je de iconische AB Lifestyle caps waar alles mee begonnen is, met het kenmerkende robuuste ontwerp.
  • Backpacks – De rugzakken van AB Lifestyle zijn gemaakt van hoogwaardig hardgekruld geitenleer uit Engeland. Ze voldoen aan alle behoeftes door de vele ruimte die ze bieden, een verscheidenheid aan opbergzakken en de stijl die ze uitstralen.

  Je kunt je bestelling bij AB Lifestyle betalen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal. De verzending van je bestelling is helemaal gratis, en als je vandaag voor 16.00 uur besteld, wordt je pakket vandaag nog verzonden (op werkdagen).

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk volledig en duidelijk omschreven mogelijk indienen bij Ab Lifestyle. Binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst krijg je hierop een inhoudelijke reactie. Mocht het langer dan 14 dagen gaan duren, dan houden ze je hiervan op de hoogte met een indicatie over wanneer je een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Wanneer de klacht in onderling overleg niet opgelost kan worden, ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw mening over AB Lifestyle?

  Heb jij al eens iets bij ze gekocht en wat vind je van het aanbod en de prijs? Bieden ze echt iets unieks aan dat je nergens anders kunt vinden of vond je de look in het echt toch tegenvallen? Vertel er hier over, daar kunnen anderen weer van leren!

  Wat zijn de ervaringen met AB Lifestyle, is de prijs in verhouding met de kwaliteit en de bijzonderheid van de producten, of zijn ze toch te kostbaar?

  AB lifestyle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AB lifestyle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AB lifestyle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AB lifestyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AB lifestyle actief?

  AB lifestyle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AB lifestyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.