NederlandReview

  Ervaringen A2koi

  Heb je altijd al zo’n mooie vijver in de tuin willen helpen? En dan het liefst nog eentje met van die schitterende Japanse koi erin? Dan wil je vast wel weten waar je de benodigdheden kunt krijgen om zo’n vijver te realiseren. Één van de winkels die zulke producten verkoopt is A2koi. Maar wat voor kwaliteit vijverpompen zullen ze hebben? Zullen die vijverfilters nou echt wel alle viezigheid uit het water filteren? Zal het lang duren voor je nieuwe rvs waterval wordt bezorgd door de bezorgservice van A2koi? En wat voor klantenservice kun je van deze vijverwinkel verwachten als je hulp nodig hebt? De enige mensen die antwoorden op deze vragen kunnen geven zijn de mensen die al eerder iets bij A2koi hebben gekocht. Kijk eens naar hun reviews om te ontdekken hoe (on)tevreden zij zijn over hun aankoop. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je een indicatie geven van wat je als klant van A2koi kunt verwachten.

  Over A2koi

  A2koi is een winkel die spullen voor vijvers verkoopt. De winkel is ontstaan in 2011. Ze zijn dus al meer dan vijf jaar actief. De oprichters, Mark Ackermans en Bas van Heertum, hebben A2koi opgericht vanwege een gedeelde passie voor de Japanse koi. Hun showroom is gevestigd in Kerkdriel. Hier vindt je 35 bassins gevuld met koi van 20 bekende kwekers. Nu zijn ze al de grootste winkel in de regio als het gaat om koi. Je kunt bijv alles vinden dat je nodig hebt om een vijver met koj karpers te creëren en te onderhouden. Zo heeft je vijver vijververwarming, filtermateriaal, bodem, vijververlichting, vijverfilters, vijverpompen, vijverbeluchting, planten en eventueel een waterval nodig. Hun categorie toebehoren bestaat uit vijvernetten, thermometers, fish domes, vijverstofzuigers, vijverborstels en nog veel meer. Maar je moet natuurlijk niet de kwaliteit van het water uit het oog verliezen. Daarom heeft A2koi desinfectiemiddelen en testen voor het vijverwater. Maar er zijn ook medicijnen en vitaminen voor je koi. Qua onderhoudt moet je letten op KH-waarde, nitraat, waterzuivering, ph-waarde fosfaat, GH-waarde, vijverklei en zuurstofgehalte. A2koi heeft testen en producten om hiermee aan de slag te gaan. Natuurlijk kunnen je vissen niet leven van water alleen. Daarom heeft A2koi een groot assortiment voer. Je zult dus altijd iets kunnen vinden dat bedoeld is voor jouw soort vissen.


  Zo ziet hun showroom eruit.

  Diensten van A2koi

  De vijverspullen van A2koi kunnen online besteld worden. Er is een A2koi bezorgservice die dan voor je aan het werk gaat en de spullen opstuurt. Ook heeft A2koi een klantenservice om klanten te helpen die wat assistentie nodig hebben. Het onderhouden van een vijver en de bewoners ervan is immers niet eenvoudig.

  Klachten, Complimenten en Tips voor A2koi

  Heb jij ook een vijver gecreëerd met spullen van A2koi? Ook als je alleen wat nieuwe toebehoren hebt gekocht willen wij graag horen wat je van deze winkel vindt. Hoe goed vind je de filters en pompen van deze vissenwinkel? Duurde het lang voor het vissenvoer bezorgd werd? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van A2koi? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij werkelijk van A2koi vindt.

  A2koi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A2koi

  Uw beoordeling

  Afgehandeld

  geannuleerd

  Slechte service, de klant moet zelf nabellen voor bestellingen.
  Dreigende klantenservice.
  voormij een dealer voor het afstreeplijstje qua bestellingen

  Door: Bart Ramakers09-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Uv lamp

  We kwamen er achter dat wij nog een nieuwe uv lamp hadden en wilde die we besteld hadden retour sturen. Kosten retourneren was voor onze eigen rekening. Slechte service.

  Door: Y.F.M. Otten 17-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is A2koi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over A2koi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A2koi actief?

  A2koi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A2koi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.