NederlandReview

  Ervaringen A@pie babyschoenen

  Op zoek naar reviews van ervaringen van consumenten voor jou? Of heb je zelf al een mening en wil je die graag delen? Voel je dan vrij om hier een beoordeling te schrijven over jouw ervaring met deze shop en haar producten.

  Slof boven schoen

  Eerlijk is eerlijk, alles in miniformaat is schattig. Zo ook schoenen. Zeker als de perfect passen bij de babykleding die de kleine aan heeft, verhogen ze gewoon het schattigheids-gehalte. Vraag is alleen wie je er een plezier mee doet. Babyvoetjes zijn nog erg zacht en vormbaar, dus echte schoentjes zijn vaak niet de meest orthopedisch verantwoorde keuze zolang ze nog niet lopen. Vaak zijn de ouderwetse leren slofjes een betere optie, omdat ze lekker soepel zijn en volledig mee gaan in de beweging van de kleine.

  Pratende babyslofjes

  Waar moet je op letten

  De meeste babyslofjes zijn van een soepel leer gemaakt. Wat wel fijn is, ook voor degene die ze aan gaat trekken bij de kleine, is dat het voetje er makkelijk in gaat. Meestal hebben de slofjes een elastiek aan de bovenkant, dus dan is dit ‘probleem’ direct opgelost. Afhankelijk van welk seizoen het is, kun je een winterwarme voering overwegen.  Eigenwijze dreumes of peuter

  Zodra een kindje echt gaat lopen, kan je overgaan op ‘echte’ schoentjes. Omdat de voetjes nog steeds volop in ontwikkeling zijn, is het wel raadzaam om te kijken naar schoenen met een goed voetbed voor voldoende steun. Er zijn merken die samenwerken met orthopeden en dit ook vermelden op de dozen. Aangezien dit niet zomaar mag volgens de Nederlandse wet, kun je er vanuit gaan dat de desbetreffende orthopeed ook daadwerkelijk verbonden is met het merk. Hoewel dit vroeger anders was, zijn verantwoorde kinderschoenen tegenwoordig in leuke ontwerpen te verkrijgen die net zo meegaan met de mode en trends in kinderschoenenland als andere merken.

  Aapies gezocht

  Heb jij ervaring met deze webshop en wil je graag jouw mening delen? Schrijf dan hier een review. Zo help je ook de toekomstige klanten die hier terecht zijn gekomen, omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van deze babywebwinkel. Zo helpen we elkaar met het maken van een keuze.

  Benieuwd wat de kleintjes vonden van hun slofjes? Hoe beoordelen de verzorgers de kwaliteit en het ontwerp ervaren? Lees hier de reviews en meningen!

  A@pie babyschoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A@pie babyschoenen

  Uw beoordeling

  2 paar slofjes

  Prima slofjes. Heb voor mijn zoon al meerdere malen slofjes besteld bij deze winkel. Ben erg tevreden over de kwaliteit. Veel leuke modellen. In het begin wel wat onduidelijkheid over de maat.

  Door: Brigitte28-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  babyslofjes

  Echt zeer tevreden over deze slofjes. Blijven erg goed aan de voetjes zitten. Bovendien zijn ze nog eens betaalbaar ook.

  Door: Carolina02-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Bij het ruilen van babyslofjes kan je fluiten naar je geld

  Ik bestel babyslofjes bij A@pie. Zij blijken te klein te zijn.
  Ik stuur het retour en vraag een grotere maat. Ik pak het goed in en doe er postzegels op. Nooit meer slofjes ontvangen van Apie. Ik wil mijn geld terug. Ze reageren eerst dat ze het ordernummer niet weten en daarna dat ik verantwoordelijk ben voor het retourneren. ""Het is niet aangekomen"is hun commentaar.
  wees gewaarschuwt!!! Koop niet online bij hen

  Door: m weeber31-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is A@pie babyschoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over A@pie babyschoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A@pie babyschoenen actief?

  A@pie babyschoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A@pie babyschoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.