NederlandReview

  Ervaringen Van der Ven Auto’s

  Wat is van der Ven Auto’s en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of van der Ven Auto’s een goede professionele organisatie is die u onderdelen voor auto’s aanbiedt. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit van der Ven Auto’s heeft benaderd om onderdelen te kopen.

  Let wel: Van der Ven Auto’s in Roosendaal is niet te verwarren met Rudy van de Ven auto's in Enter.

  Over Van der Ven Auto’s

  Sinds de oprichting in 1979 hield van der Ven Auto’s zich bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘’oud ijzer’’ wordt genoemd. Vanaf de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto’s. Ze zijn deze business begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met auto schadeauto’s. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘’het veld’’ in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment niet zo ontwikkeld als nu. Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling.

  Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelen magazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan het totaalconcept voor duurzame automobiliteit. Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is van der Ven Auto’s ook actief in het verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, import en export.

  Diensten

  Voor alle gebruikelijke automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van auto’s die beschadigd zijn of demontageauto’s. Deze technische= en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met de vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

  Navigeer snel en gericht door de geavanceerde ‘’Online Auto Onderdelen Database’’ van, van der Ven Auto’s, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto’s en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk afgeleverd.

  Dagelijks worden grote aantallen exportauto’s aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteert van der Ven Auto’s onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben ze een waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche die continue in beweging is.

  Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kan van der Ven Auto’s exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

  Klachten

  Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met het personeel via online support chat, of via de mail onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden via hun telefoon nummer. Zoals ik al eerder aangaf, heeft u ooit contact gehad met de klantenservice van, van der Ven Auto’s? Zo ja, hoe was uw ervaring, deel het met ons en de consumenten, zodat er een beter beeld gevormd kan worden van, van der Ven Auto’s

  Goede service en betrouwbaar? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen en een auto of reparatie hadden bij Van der Ven auto's. Makkelijke bestellen op de site? Lees het hier bij NederlandReview.nl

  Van der Ven Auto’s
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  5,6
  47% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5,6

  Prijs

  5,6

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verkoop sloop laguna

  Auto zou gesleept worden vanuit Biddinghuizen. Zelf al 3 x afgereden vanuit limburg. Tot op heden niet gedaan. Geen vrijwaring en geen geld. Slechtste bedrijf ooit.

  Door: Marcel Oeldrich20-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Alto..... Matiz en seicento

  Ik kocht een gele Suzuki Alto. Na aankoop onderweg naar huis viel hij bij elk stoplicht stil en thuis deed hij het helemáál niet meer. ANWB gebeld. Met een hoop lawaai en wéér veel stilvallen terug gekomen bij vd Ven. Bleek het motorblok compleet in puin te liggen, motorisch gezien. Er was niets meer aan te doen mevrouw. Er was mij nog gezegd vóór aankoop toen ik vroeg of hij wel in orde was.. Mevrouw ik verkoop alléén goede auto's. Hoorde ik hem zeggen. Ik wenste een nieuwe... Mocht rondkijken. Keuze viel op Daewoo Matiz. Nou... de reparaties bij mijn garage en de telefoontjes naar de ANWB waren bijna wekelijkse kost. ( en mijn hele jaarlidmaatschap anwb was op)
  Uiteindelijk heeft alles bij elkaar nog méér gekost als de aanschaf ervan!!
  Ik dacht nog 1x terug dan... kocht een seicento. Was APK gekeurd...zei men. Maar gedurende de weken erna ging er van alles kapot en liet ik hem "voor de gein" herkeuren door een andere garage. Vet afgekeurd en wéér paar honderd euro kosten.
  Ik ben er klaar mee, SORRY.

  Door: Brouwer 01-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Trekhaak

  Hallo,

  Wat een snel dienst ik had een trekhaak besteld online bij van der ven auto’s ik was heel vriendelijk geholpen en mij bestelling was netje en volgende dag voor mijn deur gewoon ik vond top bedrijf en snel
  Hoop dat ik weet wat bestelen bij hun
  Top
  Prima
  Snel
  En en en

  Door: Issa14-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ouderwetse service

  Goedkoop, eerlijk en betrouwbaar! Top service echt waar!

  Door: Paul Kok01-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  venyard

  Super mooi concept; het nieuwe terrein waar tweedehands onderdelen gehaald kunnen worden. Onderdelen hebben een standaard vaste lage prijs en je kunt er ook nog een gereedschap huren om het onderdeel zelf te demonteren. fantastisch!

  Door: Richard van het Regt27-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Super

  Één ding is hier zeker, klant is koning. Top!

  Door: Karel van den hooge15-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Aanrader

  Top bedrijf!

  Door: Jean-Paul01-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Opel Corsa

  Mijn opel corsa uit 1998 aangeboden bij van der ven auto's. Kreeg direct een goed bod voor mijn autootje. De volgende dag keurig opgehaald door een vriendelijke chauffeur die mij hielp met de papieren. Ik zal mijn volgende zeker weer mijn auto aanbieden bij van der ven auto's!

  Door: Roderick02-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Aankoop

  Wilde Micrra kopen. Middels toegezonden
  foto.s leek het een geweldige auto met zo goed als geen schade. Bijna 300 km. gereden voor bezichtiging. Auto was in werkelijkheid gewoon een wrak. Bedankt????

  Door: Sanders20-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Goede onderdelen

  Afgelopen woensdag een portier links voor gekocht van een audi a4, zoals afgesproken volgende dag in huis gekregen, super blij mee. De deur was in goede staat en voor een prikkie gekocht. Prijs kwaliteits verhouding helemaal in orde. Volgende keer zal ik zeker hier weer bestellen. Harstikke bedank van der ven, tot de volgende keer!

  Door: sjors26-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Top bedrijf

  Van der ven gebeld voor de verkoop van mijn auto. Zeer vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van de inkoop. Deze meneer beloofde mij dat mijn auto binnen 48 uur opgehaald zou worden, nog geen 2 uur laten werd ik gebeld door de afdeling planning en mijn auto werd nog dezelfde middag opgehaald! Wat een topservice van dit bedrijf, zeer vriendelijke personeel en ik zou zeker iedereen aanraden om hier zijn (sloop)auto aan te melden.

  Door: Ed23-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Auto gekocht

  Super bedrijf dit de 2 e auto al 4 maanden terug voor mijn vrouw en nu voor mij zelf ben heel erg tevreden Rudy bedankt tot de volgende keer

  Door: Tony21-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  vervolg

  teven zeer vriendelijk ontvangen door personeel

  Door: wilbert21-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede service door verkoper

  Goed geholpen door een bij de afdeling verkoop.
  Een auto gekocht waar we heel blij mee zijn!!!! Ze zien ons zeker terug
  Gr Wilbert en Pauline

  Door: Wilbert21-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  onbetrouwbaar

  via de telefoon beloofd bedrag te krijgen voor in te leveren auto dat overeenkomt met de waarde op de site van ANWB. dit bedrag ook afgesproken. Bij aankomst kregen we de helft en was niet meer over te praten. Onbetrouwbaar bedrijf houdt zich niet aan afspraken.

  Door: w gaakeer26-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Onbeschoft gedrag

  Interesse om auto te bekijken en eventueel proefrit te maken. Door jonge jongen gestuurd naar kantoortje binnen. Daar zat een man met klant te praten. We moesten hem maar storen want anders zou hij ons toch niet helpen had de jonge jongen gezegd. Toch maar even netjes gewacht, oogcontact gemaakt en gezegd dat we op hem wachtte. Daar keek hij al heel raar bij en zei hiezo op mij wachten??
  Na een kwartier de man een paar keer langs ons te hebben zien lopen met de klant, vragen wij beleefd of wij een auto nader kunnen bekijken. Ik zeg; we mochten u storen zei uw collega. Hij zegt beetje dreigend boos; wie zegt dat? U ziet ik ben bezig. Hij kwam zo agressief en raar over. Hij had totaal geen zin om te helpen. We hebben de ander baliemedewerker nog gevraagd, maar die gingen niet over verkoop.. Wat een idioot gebeuren daar. We zijn maar vertrokken en komen hier echt nooit meer. Onbeschofte bende van ellende daar. En als ik de andere recenties mag geloven dan mogen we blij zijn dat we niet met ze in zee zijn gegaan!!

  Door: Anoniem19-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet kopen

  GEEN AUTO KOPEN
  ZEER SLECHT EN ONBESCHOFT
  GELD KWIJT
  GEEN AUTO
  ALS JE DAAR TOCH HEEN GAAT BEN JE ECHT DOM . KAN JE GELD BETER AAN IETS ANDERS BESTEDEN DAN DAAR .
  VAN DER VEN DIKKE VINGER

  Door: marcel29-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet kopen

  Als je bij dit bedrijf een auto ben je echt een rund . Ik had een auto op het oog en ik zou deze voor 100 % kopen ik moest hier voor 100 km rijden maar dat had ik er wel voor over . Meerdere keren gebeld vanaf 8.30 uur belde ze mij dat ze de auto vast houden tot dat ik kwam ik zij is goed want ik ben er pas over 1.15 min rijden 100 km . dus ik belde rond 9.30 dat ik aan kwam . Naar 45 min rijden kreeg ik een tel. dat de auto verkocht was ik zei hoe kan dat ik heb afgesproken en ik ben onderweg . en klik de haak werd er op gegooid ik weer terug bellen maar dan zijn ze niet meer zo vriendelijk . Maar de auto staat nog steeds tekoop op M.P. dus het is gewoon een lokkertje. En je wordt onbeschoft geholpen Dus koop daar geen auto .

  Door: Roosje 29-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  aan koop auto

  top in orde super eerlijk en betrouw baar

  Door: Oksana Heluyshka30-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Brutaal en slechte service

  Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken. Maar werkelijk diep, diep triest. Ik heb zelden tot nooit met een organisatie gewerkt die zo slecht in elkaar steekt. Op het gebied van service en communicatie presteert Ven Auto's het om de klant volledig te verwaarlozen. Afspraken maken en deze niet afspraken niet nakomen. Veel stress voor mij en uiteindelijk heeft het mij geld gekost. Doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf!

  Door: Koen29-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NOOIT meer

  Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken. Maar werkelijk diep, diep triest. Ik heb zelden tot nooit met een organisatie gewerkt die zo slecht in elkaar steekt. Op het gebied van service en communicatie presteert Ven Auto's het om de klant volledig te verwaarlozen. Afspraken maken en niet komen opdagen en na meerdere keren bellen iemand aan de lijn krijgen (na een kwartier te moeten wachten in een geautomatiseerd keuze menu) om er vervolgens achter te komen dat de chauffeur vrij had. Maar 0 flexibiliteit verder als ik probeer een nieuwe afspraak in te plannen. Ik moet wel verlof aanvragen van mijn werk om op de door hun voorgestelde tijden tussen 8u en 17u beschikbaar te zijn, maar ho maar als ik vraag om een beetje tegemoetkoming in tijden omdat zij niet zijn komen opdagen. Onder het mom van "De chauffeurs zijn ook al vanaf 5u aan de slag!". Blijkbaar maken mijn werktijden verder niet uit voor dit bedrijf. Net als dat de klant blijkbaar in haar geheel niet interessant is voor dit bedrijf. De aantal keren dat ik een recensie heb geschreven over een bedrijf zijn op een hand te tellen. Maar dit bedrijf weet het voor elkaar te krjjgen om in die top 5 te behoren.

  Door: Tom12-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  K.U.T oplichters

  In oktober toen een auto gekocht , 1.5 maand later naar de sloop kunnen brengen, koppeling en versnellingsbak waren zo erg versleten dat ie er onderand onderuit viel. 1000x gebeld, konden er niks aan doen, viel buiten de garantie, en ze wilden hem nakijken maar moest ik wel 50,- betalen voor em op te laten halen. Dus voor een vrij duur bedrag en auto gekocht en 1.5 maan mee gereden. Koop hier nooit niks meer, vieze oplichters, snap niet dat zulke mensen dit beroep nog mogen uitvoeren.

  Door: Joey van vugt28-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  wegblijven

  van de ven verzamelt voornamelijk sloopauto's.
  Sommigen worden zonder nachecken weer te koop gezet.
  Ze kiezen dus voor de "snelle handel" niks nakijken zo verkopen.
  Als klanten terug komen kunnen ze fluiten naar hun centen.
  Verkeerd geleverde onderdelen (door hun onkunde)
  kan de consument ook fluiten naar hun geld.
  Dus...moraal van dit verhaal...koop niks bij de ven.

  Door: john siepers17-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prima service

  Ik kwam bij van der Ven om een problem met mijn Airco op te lossen.
  Bij de garge stelde zij voor om eerst de airco opnieuw te vullen, omdat daarmede het problem meestal is opgelost.

  Opnieuw gevuld, echter daarna was het problem nog steeds niet opgelost.
  Vervolgens is men op onderzoek uitgegaan, waarna bleek dat de compressor defect was.
  Vervolgens heft men voor mij het typenummer van de compressor opgezocht en verteld dat ik het beste een 2e hands compressor kon bestellen. Ook heft men mij een redelijke prijs voor een dergelijke 2e hands compressor gegeven en de kosten mdegedeeld om de compressor te vervangen.

  Het vullen heb ik het opnieuw vullen moeten afrekenen.

  Na een uurtje bellen vond ik een bedrijf dichtbij welke een 2e hands compressor kon leveren, en de prijs klopte met de prijs die van der Ven mij had genoemd.

  Na het ophalen van de vervangende compressor een afspraak met van der Ven gemaakt om deze te laten monteren.
  Na het monteren hoefte ik allen de montagekosten te betalen, het opnieuw vullen had ik immers al eens betaald.

  Totale kosten waren: Euro 79,- voor het opnieuw vullen, Euro 109,- voor de compressor; Euro 60,- voor het monteren.
  Al met al dus een uitstekende service en oplossing, dankzij het advise en service van van der Ven.

  Door: Ad25-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  waardeloos!!!

  Dit bedrijf ik weet het niet hoor, deze mensen zouden uit de markt gehaald moeten worden.
  ik heb iets besteld, wat prima kon, maar toen kon het niet geleverd worden, nee moest eerst betaald, vervolgens was het niet juist, maar geld terug ho maar!
  ze hebben geen contact met hun betalingsadministratie waardoor je als klant helemaal niets te vragen of te zeggen heb. ik wacht al 3 weken op mijn geld. en eigenlijk al 5 weken, maar omdat ze geen contact met hun administratie hebben, wisten ze dus blijkbaar niet wat mijn rekening nr. was. na dit nogmaals door te hebben gegeven, en de toezegging binnen 2 weken geld terug.??!!! nu nog steeds niets, na telefonisch contact, weer geen hulp. enkel, ik kan hier niets mee, ik kan u niet helpen. ik kan u niets vertellen, ik ga ervan uit dat.
  en ik maar wachten en wachten en wachten en wachten en wachten en wachten en wachten


  Door: MW KLICK24-11-2017
  Brenda Klick24-11-2017

  om terug te komen op bovenstaande, toen mijn vriend belde, was het probleem ineens opgelost en was contact en onderzoek met de afdeling wel mogelijk. betaling lag nog te wachten op de stapel, is uit de stapel gehaald en met spoed over gemaakt. TIP voor alle vrouwen, laat een man bellen. dat scheelt blijkbaar. ieder geval dank voor de afhandeling.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichter eerste klas.

  Deze XX (naam verwijderd ADMIN) is een oplichter eerste klas. Deze man gaat over lijken. Hij bedriegt en belazert de boel opzettelijk.Hier nooit een auto kopen mensen. Vroeger bij vd Ven auto's deed die het samen met zijn vader en broer. Slecht volk, over een andernans rug geld verdienen hoe slecht ben je dan. En die auto's wat ze verkopen allemaal teruggedraaide roestbakken. Nogmaals nooit een auto kopen bij deze XX (Naam verwijderd ADMIN).!!!!

  Door: Rob29-06-2017
  Coen28-07-2017

  U verwijt dit bedrijf nogal wat wij verkopen al jaren auto's aan ze zonder problemen. Ik weet ook zeker dat u bovenstaande niet toe kunt lichten. Zowel ben ik heel benieuwd naar uw verhaal.

  Johan03-08-2017

  U bedoelt rudy van de Ven auto's deze review is verkeert .....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  KM stand teruggedraaid

  Heb [naam] (verwijderd door admin) deze week een mail gestuurd met de vraag wat hij denkt te gaan doen aan de teruggedraaide km stand van een [automerk]. Deze heeft mijn dochter in [jaartal] bij hem gekocht, maar toen mijn dochter de auto inleverde bij een autobedrijf om deze te verkopen werd daar gezegd dat deze net voor de verkoop 90.000 km is teruggedraaid door van de Ven autos. De [automerk] had 1 jaar later al onkosten van meer dan [...] euro.
  Ik geef hem nog 1 week de tijd om te reageren, mocht dit netjes worden opgelost dan zal ik het via deze site laten weten, maar ik ben er bang voor dat dit NIET wordt opgelost.
  De waarde wat mijn dochter voor deze auto nog zou ontvangen was [hoog bedrag] euro maar toen bleek dat de km stand was teruggedraaid kreeg zij nog maar [laag bedrag] euro.

  Groeten [naam]

  Door: Anoniem29-12-2016
  Anoniem03-01-2017

  Goedemiddag als het mogelijk is kunt mijn review van van de ven autos verwijderen van de site. Ik wordt nu bedreigt met een procedure met een onkostenpost van 8100 euro als ik iets over hem op de site zou zetten. Zo gaat dit bedrijf blijkbaar om met ex klanten. De auto was bij aanschaft was [bedrag] euro,dus daar heb ik geen zin in. Met vriendelijke groeten. [Naam] 

  Admin Team NederlandReview03-01-2017

  Uw reactie hebben wij nu geanonimiseerd.

  Roos20-03-2017

  Ik ben er vorige week achter gekomen dat er met de km stand van de Chevrolet Matiz die bij van de Ven auto's heb gekocht is geknoeid. Heb net met 3 verschillende personen van het bedrijf contact gehad, 1 verbrak gewoon de verbinding nadat ik hem verteld dat ik het onacceptabel vond dat ze niets met mijn verhaal deden. Jammer dat mensen niet eerst kijken op het internet want ik lees ook nu pas alle slecht recensies. Als ik dit eerder had gelezen dan had ik hier echt nooit een auto gekocht. Laat dit een waarschuwing zijn voor andere!!! Koop hier nooit een auto!!!!!

  MS07-06-2017

  Kan iemand me de naam geven van de eigenaar van van der ven auto's en mijn persoonlijke adres?

  JFK07-06-2017

  Heeft misschien iemand het persoonlijke adres van de eigenaar van van de ven auto's?

  Admin Team NederlandReview09-06-2017

  Wij zullen om privacy redenen nooit persoonlijke gegevens verschaffen van geen enkele partij, tenzij deze partij hier uitdrukkelijk mee akkoord gaat.

  Anoniem11-03-2019

  Iedereen weet waar hij woont.... precies achter zijn bedrijf

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte zaak

  Wanneer je even wilt nadenken over de koop van de auto , dan hoef je niet weer tekomen en kun je oprotten

  Door: Jeroen19-12-2016
  Stef20-05-2017

  Ben op dezelfde Manier behandeld

  JFK07-06-2017

  Hebben jullie misschien het persoonlijke adres van de eigenaar van van der van?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Slechte auto

  Auto gekocht met verborgen gebreken
  Wordt totaal niets aangedaan
  Asociaal behandeld afschuifsysteem

  Door: B Mourits25-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Snel onderdelen binnen bij Van der Ven Auto's

  Ik mag graag zelf wat sleutelen aan auto's en bestel regelmatig onderdelen bij Van der Ven Auto's. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. De prijs kan in mijn ogen nog wel wat lager, maar verder is het allemaal prima voor elkaar!

  Door: Pascal V. 18-05-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Van der Ven Auto’s

  Uw beoordeling