Van der Ven Auto’s

Alle reviews

Van der Ven Auto’s

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (60)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  offerte

  Kopen mensen nog steeds auto's bij dit soort garages? Direct bij berekenen van de offerte komt er 1000 euro bij de geadverteerde vraagprijs op! Afleveringskosten noemt ie dat. Op de vraag waar de treeplanken zijn gebleven, antwoord Rudy dat de foto's van een andere auto zijn. Vreemd, want het kenteken klopt wel. Auto is geserviced maar trekt sterk naar rechts. Even uitlijnen is het antwoord. Maar dat doe je toch tijdens de service?

  Het hele verhaal is een leugen. Pas op bij deze aanbieder. Je krijgt niet wat je denkt dat je koopt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto

  Niet te vertrouwen die gasten! Oplichters
  Mooi verhaal;
  Lees hier onder;
  Let op! Als ze meer dan 1 jaar apk geven is het niet te vertrouwen bij deze gast!
  Alle auto s komen uit Duitsland oude meuk wat opgelapt word zodat het weer goed uitziet en rijden kan.
  Auto’s met verborgen schade! En zichtbare schade wat niet gemeld word voordat u komt kijken!
  Verkeerde nummerborden op u auto wat erna nog even goed geregeld moet worden.

  ruim een jaar geleden hebben we een auto bij rudy gekocht, het zou een perfecte auto zijn waar we jaren mee vooruit zouden moeten kunnen.
  De hele onderkant was getectyleerd alles zat erop en eraan, en echt een goeie auto. (Mooi op de foto ja) dikke laag poetszooi erop tot je hem ga wassen dan kom je er achter wat er al onder zit verstopt!

  de schade aan de achter kant hebben we voor lief genomen dit was niet gemeld voordat we kwamen.!! Hele klep was/isbeschadigd!
  er zou 2 jaar apk op zitten dit is dus een jaar en 3maand geweest.
  We hebben de auto in januari voor de apk weg gebracht, we kregen te horen dat de auto niet meer door de apk komt.
  Er zulke grote gaten aan de onderkant zitten! gebreken die goed verborgen zijn! enz.
  de auto is geschorst en mag de weg niet meer op. Tot hij volledig is gemaakt.

  Een menig 1 autobedrijf zeggen dit heeft de verkoper geweten, dat kan niet anders. En heel slim om de apk iets meer dan een jaar te doen.

  WETTELIJK!! GEZIEN!!
  bent u Rudy binnen een jaar namelijk aansprakelijk en dat zult u Rudy ook geweten hebben.
  We willen bij deze een vergoeding vragen aan u Rudy en Harriette
  Als we de auto laten maken zijn we minimaal 1500,- veder. Hiervoor zullen wij moeten sparen. En willen er weer in kunnen rijden.
  Ik zie u tegemoetkoming graag tegemoet, en Khoop dat u zicht ook kunt verplaatsen in ander mans schoenen. Dit kunnen ze niet, ze kunnen niks doen.
  Onzin natuurlijk, maar zo betrouwbaar zijn ze dus..

  Oplichters ja! zoals hier meer omschreven!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbetrouwbaar. Komt afspraken niet na.

  Op de site staat uw auto wordt binnen 48 uur opgehaald. Dit kon dus pas na een week. Er werd een tijdsvak afgesproken tussen 9 en 11. Om 10 uur zijn wij afgebeld dat ze niet kwamen. Voor niets vrij genomen. Auto maar gebracht naar de plaatselijke ijzerboer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uiteindelijk niks

  Ik ben via een marktplaats advert bij Rudy terechtgekomen. Contact was echt super hij was heel enthousiast en dat maakte mij dus ook erg enthousiast voor de auto die ik op t oog had. Dus ik had een afspraak gemaakt om te komen kijken voor die auto. Dus ik die auto nakijken en proefrijden in principe prima auto maar niet voor mij. Maar Rudy was het daar niet mee eens en begon op mijn en mij moeders gevoel in te spelen. Waar dus ik vol adrenaline het uur ben terug gereden. Dezelfde avond kreeg ik een whatsappje van Rudy met dat ik het niet goed gedaan had en dat ik een hele foute keuze gemaakt had.
  Ik raad als beginnend bestuurder af om bij Rudy langs te gaan want hij is netjes gezegd echt een asociaal stuk vreten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Renault Clio

  Alleen maar pluspunten.
  Heb een Renault Clio gekocht 3 weken geleden en het motorlampje begon te knipperen, heb gebeld kon langskomen om na te laten kijken. Heb dit gedaan en ben zeer tevreden over de service. Hebben de bougies vervangen en verdeelkap en de radio, want die deed het na een dag al niet meer. Dit noem ik service. Ik wil ook met name Sanne en de werkplaatsmonteur Daniel zeer bedanken voor deze geweldige service. Ik raad iedereen aan om toch eens een kijkje te gaan nemen voor een eventuele andere auto!! Nogmaals topservice!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Velgen

  Hallo mensen ik heb een kleine 2 weken terug bij van der ven autos in Roosendaal een set velgen gehaald voor opel astra J ik heb gebeld voor ik er heen ben gegaan en ze zouden passen op mijn opel astra met steekmaat 5x105 daar aangekomen weer 3 keer gevraagd of de steekmaat juist was en dat was allemaal goed gecheck en zou 5x105 moeten zijn los van het feit dat er op de advertentie nette velgen staan en in werkelijkheid velgen met losse stukken lak heb hier een klein beetje korting voor gekregen na dat ik de set velgen heb laten poedercoaten en nieuwe banden er om hem laten leggen blijk de set niet te passen. Het is 5x115 ik heb Van den ven gebeld en de oplossing voor deze dure(850euro) en groffe fout is breng de velgen maar terug dan krijgt u 115 euro terug van ons wat denk je zelf ga geen nieuwe velgen voor zo weinig geld terug brengen zeer slecht bedrijf ik hoop dat Van den Ven autos nog met een tegemoet koming komt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Sla dit bedrijf lekker over. Er zijn legio bedrijven die je auto tegen sloopwaarde overnemen, maar doe het niet bij dit bedrijf. Zouden vandaag komen, alles afgesproken via Marktplaats, wordt ik 2 uur na afspraak gebeld voor het ophalen van de auto....morgen.
  Onbeschofte man die er "helemaal niks mee te maken" had dat de afspraak al gepland was via Marktplaats.
  Fijn, een hele middag voor niks thuisgebleven en nog afgesnauwd worden ook alsof het onze fout is.
  Nogmaals; ontwijk dit bedrijf.

  Helemaal hilarisch is dat ze vervolgens NIET meer op Marktplaats reageren, maar wel onder een Google review dat ik hén mag bellen of mailen voor een oplossing. Heh?? Ooooh, die klantenservice waar de overige 90% van de klachten over gaan.
  Nee, bedankt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop sloopauto

  Heel snel afgehandeld, netjes op tijd zoals afgesproken. Top service en een eerlijke prijs voor mijn Opel Corsa gekregen.

  Dus zeker een aanrader als je geen zin hebt om naar de sloop toe te rijden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Motorblok

  Pas op als je er een motorblok zelf uithaalt, ze tellen alles bij de prijs op tot wel 700€ compleet.Plus schoonmaak kosten als er een druppel valt . Ik heb het blok laten liggen bij de kassa, kwam elke dag nu niet meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  banden

  venyard een tak van van der ven .ze zijn goedkoop, maar ze zijn niet altijd van een goede kwaliteit. ik raad niemand daar wat te kopen. als het om geld terug gaat zijn ze niet thuis. ze nemen statiegeld voor bijna elk onderdeel. maar als je de defecte onderdeel/materiaal terug brengt zijn ze geiriteerd .waarvan zij statiegeld in rekening brengen bij de aankoop.. huisbeleid klopt niet.. mooi in elkaar gezet.. op het oog maar niet eerlijk .en voor elk bon wordt er 2 euro inrekening gebracht..al koop je een schroefje .echt een zigeuners houding... mij zal je daar nooit meer zien.. ik betaal liever meer.. maar krijg ook meer voor terug.. bij een ander... geen aanrader..je wordt daar als een boef gezien...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Peogeot 107

  Leuk Peugeot 107 gekocht en oude auto ingeruild. Alles netjes afgehandeld

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto verkocht

  Ik heb mijn auto, een nissan micra aangeboden op de website van dit bedrijf. Ik kreeg binnen een paar minuten een een schandalig bod van Dhr. Van Nassau voor een auto in perfecte staat. Toen ik zei dat ik hier mee een was, werd de telefoon erop opgegegooid door meneer. Ik meld mijn auto hier nooit meer aan. Onbeschoft personeel en geen verstand van auto's.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verkoop

  Online mijn auto aangeboden, kreeg hierop snel een reactie en een bod, tot zover geen probleem. Aangeven dat ik er op in wilde gaan en dat het contact vanwege mijn werk per mail moest gaan, dat was geen probleem. Na meerdere mails bleek een afspraak alleen mogelijk als ik mijn adresgegeven zou verstrekken, privacygevoelig maar ik heb deze verstrekt. Daarna niks meer van het bedrijf vernomen, dhr. TvN heeft niks meer van zich laten horen alsmede de planning welke een afspraak zou maken. Persoonlijk zie ik af van verdere zaken met dit bedrijf, hopelijk bent u gewaarschuwd of gaat het u beter af.

  Echt een fijne auto gekocht! Een week buiten de garantie begaf de versnellingsbak het (hadden ze ook niet kunnen weten) ik ben kosteloos geholpen door het bedrijf! Dat getuigd nog eens van meelevendheid! En service!!! Een jaar later nu ( verder zonder kosten gereden) hebben wij een fijne auto en ben ik daar nog steeds blij mee! Zowel de verkopers als in de garage fijne mensen! Hoe noemen ze het ook weer? Warme douche? top!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Achterlicht golf 4

  Koop hier nooit je onderdelen voor je auto. Heb hier een achterlicht besteld voor mijn golf 4. Achterlicht waren ze vergeten op te sturen dus ik heb de bestelling geannuleerd en zou ik mijn geld terug krijgen. Onderhand al een aantal keer gebeld wanneer ik mijn geld terug krijg. Je krijg dan te horen dat het in orde word gemaakt. Tot de dag van vandaag nog niks van gezien

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Behulpzaam

  Wij stonden met een lege accu, dochter had haar lichten heel de nacht aanlaten staan. Kees stond daar een auto op te laden. Wij hebben hem om hulp gevraagd, hij heeft een turbo accu aan de onze gezet, en konden weer rijden. Super bedankt voor je hulp Kees.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelukkig ongedaan

  Koop hier 3 keer een auto.
  Nu niet, dan niet en nooit niet.
  Gegevens worden niet kloppend geadverteerd. En wanneer je na een paar dagen met pech langs de weg staat wordt je niet fatsoenlijk geholpen en zit jij met de ellende.

  Ik heb hele prettige ervaring met van der Ven Auto. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader ⭐⭐⭐⭐⭐

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nissan note

  Heel netjes geholpen door Mark. Deze Nissan note rijd als een zonnetje
  Bedankt vd Ven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mark

  wij zijn goed geholpen door auto verkooper mark
  wij kom bij van der ven altijd weer terug
  de groetje van fam evers uit etten leur

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abs pomp

  wat een geweldige service en wat een top bedrijf. een abs pomp gekocht met garantie, deze ging kapot en de garantie was geen probleem, ze hebben zelfs de tweede pomp netjes opgestuurd.
  email contact super netjes en goed verlopen

  eind oordeel, super tevreden en echt een aanrader voor onderdelen, veel vakkennis en veel op voorraad. hebben ze het niet gaan ze het zelfs zoeken voor je

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Homokineet

  Levering duurde 2 dagen langer als beloofd. En het onderdeel kwam beschadigd binnen. Na het melden hiervan en een foto toegestuurd te hebben kreeg ik de mededeling dat het onderdeel er anders uitziet dan uit hun archief, oftewel ik hou ze voor de gek. Volgens mij houden ze mij voor de gek ik bestel hier geen 2ehands onderdelen meer. En ik raad het ook niet aan hier uw onderdelen van te bestellen.

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
40 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
39 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

Van der Ven Auto’s

Wat is van der Ven Auto’s en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of van der Ven Auto’s een goede professionele organisatie is die u onderdelen voor auto’s aanbiedt. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit van der Ven Auto’s heeft benaderd om onderdelen te kopen. 

Let wel: Van der Ven Auto’s in Roosendaal is niet te verwarren met Rudy van de Ven auto's in Enter.

Over Van der Ven Auto’s
Sinds de oprichting in 1979 hield van der Ven Auto’s zich bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘’oud ijzer’’ wordt genoemd. Vanaf de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto’s. Ze zijn deze business begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met auto schadeauto’s. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘’het veld’’ in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment niet zo ontwikkeld als nu. Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling. 

Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelen magazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan het totaalconcept voor duurzame automobiliteit. Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is van der Ven Auto’s ook actief in het verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, import en export.

Diensten
Voor alle gebruikelijke automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van auto’s die beschadigd zijn of demontageauto’s. Deze technische= en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met de vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

Navigeer snel en gericht door de geavanceerde ‘’Online Auto Onderdelen Database’’ van, van der Ven Auto’s, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto’s en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk afgeleverd. 

Dagelijks worden grote aantallen exportauto’s aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteert van der Ven Auto’s onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben ze een waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche die continue in beweging is. 

Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kan van der Ven Auto’s exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

Klachten
Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met het personeel via online support chat, of via de mail onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden via hun telefoon nummer. Zoals ik al eerder aangaf, heeft u ooit contact gehad met de klantenservice van, van der Ven Auto’s? Zo ja, hoe was uw ervaring, deel het met ons en de consumenten, zodat er een beter beeld gevormd kan worden van, van der Ven Auto’s

Goede service en betrouwbaar? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen en een auto of reparatie hadden bij Van der Ven auto's. Makkelijke bestellen op de site? Lees het hier bij NederlandReview

}