NederlandReview

    Ervaringen Van der Ven Auto’s

    Wat is van der Ven Auto’s en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of van der Ven Auto’s een goede professionele organisatie is die u onderdelen voor auto’s aanbiedt. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit van der Ven Auto’s heeft benaderd om onderdelen te kopen.

    Let wel: Van der Ven Auto’s in Roosendaal is niet te verwarren met Rudy van de Ven auto's in Enter.

    Over Van der Ven Auto’s

    Sinds de oprichting in 1979 hield van der Ven Auto’s zich bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘’oud ijzer’’ wordt genoemd. Vanaf de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto’s. Ze zijn deze business begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met auto schadeauto’s. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘’het veld’’ in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment niet zo ontwikkeld als nu. Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling.

    Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelen magazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan het totaalconcept voor duurzame automobiliteit. Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is van der Ven Auto’s ook actief in het verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, import en export.

    Van der Ven Auto's: 'Het totaalconcept voor automobiliteit'

    Diensten

    Voor alle gebruikelijke automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van auto’s die beschadigd zijn of demontageauto’s. Deze technische= en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met de vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

    Navigeer snel en gericht door de geavanceerde ‘’Online Auto Onderdelen Database’’ van, van der Ven Auto’s, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto’s en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk afgeleverd.

    Dagelijks worden grote aantallen exportauto’s aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteert van der Ven Auto’s onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben ze een waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche die continue in beweging is.

    Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kan van der Ven Auto’s exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

    Klachten

    Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met het personeel via online support chat, of via de mail onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden via hun telefoon nummer. Zoals ik al eerder aangaf, heeft u ooit contact gehad met de klantenservice van, van der Ven Auto’s? Zo ja, hoe was uw ervaring, deel het met ons en de consumenten, zodat er een beter beeld gevormd kan worden van, van der Ven Auto’s

    Goede service en betrouwbaar? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen en een auto of reparatie hadden bij Van der Ven auto's. Makkelijke bestellen op de site? Lees het hier bij NederlandReview

    Van der Ven Auto’s
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

    6.2
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gelukkig ongedaan

    Koop hier 3 keer een auto.
    Nu niet, dan niet en nooit niet.
    Gegevens worden niet kloppend geadverteerd. En wanneer je na een paar dagen met pech langs de weg staat wordt je niet fatsoenlijk geholpen en zit jij met de ellende.

    Door: Nooit weer27-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nissan note

    Heel netjes geholpen door Mark. Deze Nissan note rijd als een zonnetje
    Bedankt vd Ven

    Door: van der Leer24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mark

    wij zijn goed geholpen door auto verkooper mark
    wij kom bij van der ven altijd weer terug
    de groetje van fam evers uit etten leur

    Door: Christian Evers28-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abs pomp

    wat een geweldige service en wat een top bedrijf. een abs pomp gekocht met garantie, deze ging kapot en de garantie was geen probleem, ze hebben zelfs de tweede pomp netjes opgestuurd.
    email contact super netjes en goed verlopen

    eind oordeel, super tevreden en echt een aanrader voor onderdelen, veel vakkennis en veel op voorraad. hebben ze het niet gaan ze het zelfs zoeken voor je

    Door: jaap15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Homokineet

    Levering duurde 2 dagen langer als beloofd. En het onderdeel kwam beschadigd binnen. Na het melden hiervan en een foto toegestuurd te hebben kreeg ik de mededeling dat het onderdeel er anders uitziet dan uit hun archief, oftewel ik hou ze voor de gek. Volgens mij houden ze mij voor de gek ik bestel hier geen 2ehands onderdelen meer. En ik raad het ook niet aan hier uw onderdelen van te bestellen.

    Door: Mike 08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Een mooi en goed lopende auto gekocht

    Ik ben zeer tevreden met de garage rudy van de ven autos

    Klant vriendelijk en zeer hulpzaam

    Door: Ali22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ophaalservice

    Onze sloopauto binnen één dag opgehaald. Super snelle service! Vriendelijke & professionele chauffeur. Direct een vrijwaringsbewijs gekregen toen de auto op werd gehaald en een goede prijs voor de auto.

    Door: Johan Treur14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    verkoop

    wilde mijn auto verkopen. Kreeg bod van Vd. Ven waar ik mij akkoord mee verklaarde, gaf zoals gevraagd ophaaladres en mijn tel.nr. zowel per mail als via hun 06-nr. Volgens hun advertentie 'ophalen binnen 48u). Nooit meer wat gehoord (zijn nu bijna 3 weken later !). Auto intussen verkocht aan betere prijs dan wat zij boden. Service ???

    Door: karl de groodt13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verkoop golf

    Kreeg via de mail een bod van 250 euro. De chauffeur kwam ter plaatse, sloopte de kentekenplaten eraf en plaatste de auto op de trailer. Hierna kreeg ik 100 euro!!! Na het laten zien van de aanbieding werd dit 150 anders werd de auto weer teruggezet.
    Echt nepperij dus!

    Door: Muller31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    versnellingsbak

    die ik meekreeg paste niet teruggebracht geld retour er werd ter plekke voor mij een andere versnellingsbak gezocht bij een collegabedrijf werd vanmorgen bezorgd door D.H.L. goeie service zij betaalde de bezorgkosten je word niet met een kluitje het riet in gestuurd nog bedankt m.v.g. Jan Tromp.

    Door: Jan Tromp06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    auto o0phalen

    Was lang opzoek naar een goed bedrijf voor mijn sloopauto.
    Bij van der ven kreeg ik een goede en juiste prijs. Top gehandeld en de auto is inmiddels netjes opgehaald door chauffeur Andre

    Door: edwin molenaar31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Renault Grand Scenic 2.0 aut / airco /

    Via Marktplaats gaan winkelen bij enkele garage's belanden we in het mooie Brabant overal zeer prettig ontvangen Koffie, toilet gebruik super schoon en een handelspraatje .
    Met enkele kwamen we niet overeen bijna bij DeKri .
    Echter bij Van der Ven direct vriendelijk te word gestaan en met verkoper Mark naar de door ons gezochte wagen .

    Hij was duidelijk prijs en inruil maar ook meedenkend begreep onze lange rit en verzorgde met spoed een APK .

    Nadat de auto was goedgekeurd zonder enkele opmerking tankte hij de auto nog af .

    Met andere woorden ik ben vol lof over Mark de verkoper maar ook zijn directe collega's van der Ven Auto's

    Door: Jan C Postma 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    VW GOLF - 2000

    3 weken geleden heb ik een VW Golf uit het jaartal 2000 gekocht. Tijdens de proefrit branden het motormanagement lampje. Na de proefrit heb ik afgesproken om de auto te kopen mits de oorzaak van het motorlampje werd opgelost. Één week later heb ik de auto opgehaald. De auto is toen herkeurd en heeft een afleveringsbeurt gehad. Een paar dagen later is het motorlampje toch weer gaan branden maar dit hebben ze zonder extra kosten gerepareerd. De verkoper en werkplaatsmedewerkers waren stonden mij altijd netjes te woord. Ik ben dus erg tevreden over hoe deze koop is verlopen.

    Door: Wouter van Wezel19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen auto laten afvoeren

    Ik heb mijn Peugeot 306 laten afvoeren door t bedrijf ze stuurden een chauffeur met takelwagen genaamd Ron een aardige man professionel en verstand van zaken alles was snel geregeld echt een aanrader

    Door: Omar Jeffali03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Gelukkig helemaal niks

    Wat een irritant volk zijn die marokanen toch, na 5 minuten te hebben gewacht op iemand die ons kwam helpen en niet kwam zijn we nadat we ook nog meerderemalen zijn uitgescholden omdat mij vrouw deze marokanen niet aan wou kijken zijn we lekker weg gegaan! Ik hoop van harte dat Geert wilders in de toekomst hier iets aan kan doen!

    Door: Kaaskop25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verkoop sloop laguna

    Auto zou gesleept worden vanuit Biddinghuizen. Zelf al 3 x afgereden vanuit limburg. Tot op heden niet gedaan. Geen vrijwaring en geen geld. Slechtste bedrijf ooit.

    Door: Marcel Oeldrich20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Alto..... Matiz en seicento

    Ik kocht een gele Suzuki Alto. Na aankoop onderweg naar huis viel hij bij elk stoplicht stil en thuis deed hij het helemáál niet meer. ANWB gebeld. Met een hoop lawaai en wéér veel stilvallen terug gekomen bij vd Ven. Bleek het motorblok compleet in puin te liggen, motorisch gezien. Er was niets meer aan te doen mevrouw. Er was mij nog gezegd vóór aankoop toen ik vroeg of hij wel in orde was.. Mevrouw ik verkoop alléén goede auto's. Hoorde ik hem zeggen. Ik wenste een nieuwe... Mocht rondkijken. Keuze viel op Daewoo Matiz. Nou... de reparaties bij mijn garage en de telefoontjes naar de ANWB waren bijna wekelijkse kost. ( en mijn hele jaarlidmaatschap anwb was op)
    Uiteindelijk heeft alles bij elkaar nog méér gekost als de aanschaf ervan!!
    Ik dacht nog 1x terug dan... kocht een seicento. Was APK gekeurd...zei men. Maar gedurende de weken erna ging er van alles kapot en liet ik hem "voor de gein" herkeuren door een andere garage. Vet afgekeurd en wéér paar honderd euro kosten.
    Ik ben er klaar mee, SORRY.

    Door: Brouwer 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Trekhaak

    Hallo,

    Wat een snel dienst ik had een trekhaak besteld online bij van der ven auto’s ik was heel vriendelijk geholpen en mij bestelling was netje en volgende dag voor mijn deur gewoon ik vond top bedrijf en snel
    Hoop dat ik weet wat bestelen bij hun
    Top
    Prima
    Snel
    En en en

    Door: Issa14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ouderwetse service

    Goedkoop, eerlijk en betrouwbaar! Top service echt waar!

    Door: Paul Kok01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    venyard

    Super mooi concept; het nieuwe terrein waar tweedehands onderdelen gehaald kunnen worden. Onderdelen hebben een standaard vaste lage prijs en je kunt er ook nog een gereedschap huren om het onderdeel zelf te demonteren. fantastisch!

    Door: Richard van het Regt27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Van der Ven Auto’s

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Van der Ven Auto’s een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 45 ervaringen geplaatst over Van der Ven Auto’s. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Van der Ven Auto’s actief?

    Van der Ven Auto’s is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van der Ven Auto’s gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.