NederlandReview

    Ervaringen Van der Ven Auto’s

    Wat is van der Ven Auto’s en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of van der Ven Auto’s een goede professionele organisatie is die u onderdelen voor auto’s aanbiedt. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit van der Ven Auto’s heeft benaderd om onderdelen te kopen.

    Let wel: Van der Ven Auto’s in Roosendaal is niet te verwarren met Rudy van de Ven auto's in Enter.

    Over Van der Ven Auto’s

    Sinds de oprichting in 1979 hield van der Ven Auto’s zich bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘’oud ijzer’’ wordt genoemd. Vanaf de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto’s. Ze zijn deze business begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met auto schadeauto’s. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘’het veld’’ in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment niet zo ontwikkeld als nu. Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling.

    Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelen magazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan het totaalconcept voor duurzame automobiliteit. Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is van der Ven Auto’s ook actief in het verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, import en export.

    Diensten

    Voor alle gebruikelijke automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van auto’s die beschadigd zijn of demontageauto’s. Deze technische= en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met de vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

    Navigeer snel en gericht door de geavanceerde ‘’Online Auto Onderdelen Database’’ van, van der Ven Auto’s, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto’s en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk afgeleverd.

    Dagelijks worden grote aantallen exportauto’s aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteert van der Ven Auto’s onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben ze een waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche die continue in beweging is.

    Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kan van der Ven Auto’s exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

    Klachten

    Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met het personeel via online support chat, of via de mail onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden via hun telefoon nummer. Zoals ik al eerder aangaf, heeft u ooit contact gehad met de klantenservice van, van der Ven Auto’s? Zo ja, hoe was uw ervaring, deel het met ons en de consumenten, zodat er een beter beeld gevormd kan worden van, van der Ven Auto’s

    Goede service en betrouwbaar? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen en een auto of reparatie hadden bij Van der Ven auto's. Makkelijke bestellen op de site? Lees het hier bij NederlandReview.nl

    Van der Ven Auto’s
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    6
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    5,8
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    auto o0phalen

    Was lang opzoek naar een goed bedrijf voor mijn sloopauto.
    Bij van der ven kreeg ik een goede en juiste prijs. Top gehandeld en de auto is inmiddels netjes opgehaald door chauffeur Andre

    Door: edwin molenaar 31-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Renault Grand Scenic 2.0 aut / airco /

    Via Marktplaats gaan winkelen bij enkele garage's belanden we in het mooie Brabant overal zeer prettig ontvangen Koffie, toilet gebruik super schoon en een handelspraatje .
    Met enkele kwamen we niet overeen bijna bij DeKri .
    Echter bij Van der Ven direct vriendelijk te word gestaan en met verkoper Mark naar de door ons gezochte wagen .

    Hij was duidelijk prijs en inruil maar ook meedenkend begreep onze lange rit en verzorgde met spoed een APK .

    Nadat de auto was goedgekeurd zonder enkele opmerking tankte hij de auto nog af .

    Met andere woorden ik ben vol lof over Mark de verkoper maar ook zijn directe collega's van der Ven Auto's

    Door: Jan C Postma 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    VW GOLF - 2000

    3 weken geleden heb ik een VW Golf uit het jaartal 2000 gekocht. Tijdens de proefrit branden het motormanagement lampje. Na de proefrit heb ik afgesproken om de auto te kopen mits de oorzaak van het motorlampje werd opgelost. Één week later heb ik de auto opgehaald. De auto is toen herkeurd en heeft een afleveringsbeurt gehad. Een paar dagen later is het motorlampje toch weer gaan branden maar dit hebben ze zonder extra kosten gerepareerd. De verkoper en werkplaatsmedewerkers waren stonden mij altijd netjes te woord. Ik ben dus erg tevreden over hoe deze koop is verlopen.

    Door: Wouter van Wezel 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Geen auto laten afvoeren

    Ik heb mijn Peugeot 306 laten afvoeren door t bedrijf ze stuurden een chauffeur met takelwagen genaamd Ron een aardige man professionel en verstand van zaken alles was snel geregeld echt een aanrader

    Door: Omar Jeffali 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Gelukkig helemaal niks

    Wat een irritant volk zijn die marokanen toch, na 5 minuten te hebben gewacht op iemand die ons kwam helpen en niet kwam zijn we nadat we ook nog meerderemalen zijn uitgescholden omdat mij vrouw deze marokanen niet aan wou kijken zijn we lekker weg gegaan! Ik hoop van harte dat Geert wilders in de toekomst hier iets aan kan doen!

    Door: Kaaskop 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Verkoop sloop laguna

    Auto zou gesleept worden vanuit Biddinghuizen. Zelf al 3 x afgereden vanuit limburg. Tot op heden niet gedaan. Geen vrijwaring en geen geld. Slechtste bedrijf ooit.

    Door: Marcel Oeldrich 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Alto..... Matiz en seicento

    Ik kocht een gele Suzuki Alto. Na aankoop onderweg naar huis viel hij bij elk stoplicht stil en thuis deed hij het helemáál niet meer. ANWB gebeld. Met een hoop lawaai en wéér veel stilvallen terug gekomen bij vd Ven. Bleek het motorblok compleet in puin te liggen, motorisch gezien. Er was niets meer aan te doen mevrouw. Er was mij nog gezegd vóór aankoop toen ik vroeg of hij wel in orde was.. Mevrouw ik verkoop alléén goede auto's. Hoorde ik hem zeggen. Ik wenste een nieuwe... Mocht rondkijken. Keuze viel op Daewoo Matiz. Nou... de reparaties bij mijn garage en de telefoontjes naar de ANWB waren bijna wekelijkse kost. ( en mijn hele jaarlidmaatschap anwb was op)
    Uiteindelijk heeft alles bij elkaar nog méér gekost als de aanschaf ervan!!
    Ik dacht nog 1x terug dan... kocht een seicento. Was APK gekeurd...zei men. Maar gedurende de weken erna ging er van alles kapot en liet ik hem "voor de gein" herkeuren door een andere garage. Vet afgekeurd en wéér paar honderd euro kosten.
    Ik ben er klaar mee, SORRY.

    Door: Brouwer 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Trekhaak

    Hallo,

    Wat een snel dienst ik had een trekhaak besteld online bij van der ven auto’s ik was heel vriendelijk geholpen en mij bestelling was netje en volgende dag voor mijn deur gewoon ik vond top bedrijf en snel
    Hoop dat ik weet wat bestelen bij hun
    Top
    Prima
    Snel
    En en en

    Door: Issa 14-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Ouderwetse service

    Goedkoop, eerlijk en betrouwbaar! Top service echt waar!

    Door: Paul Kok 01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    venyard

    Super mooi concept; het nieuwe terrein waar tweedehands onderdelen gehaald kunnen worden. Onderdelen hebben een standaard vaste lage prijs en je kunt er ook nog een gereedschap huren om het onderdeel zelf te demonteren. fantastisch!

    Door: Richard van het Regt 27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Super

    Één ding is hier zeker, klant is koning. Top!

    Door: Karel van den hooge 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Aanrader

    Top bedrijf!

    Door: Jean-Paul 01-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Opel Corsa

    Mijn opel corsa uit 1998 aangeboden bij van der ven auto's. Kreeg direct een goed bod voor mijn autootje. De volgende dag keurig opgehaald door een vriendelijke chauffeur die mij hielp met de papieren. Ik zal mijn volgende zeker weer mijn auto aanbieden bij van der ven auto's!

    Door: Roderick 02-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Aankoop

    Wilde Micrra kopen. Middels toegezonden
    foto.s leek het een geweldige auto met zo goed als geen schade. Bijna 300 km. gereden voor bezichtiging. Auto was in werkelijkheid gewoon een wrak. Bedankt????

    Door: Sanders 20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Goede onderdelen

    Afgelopen woensdag een portier links voor gekocht van een audi a4, zoals afgesproken volgende dag in huis gekregen, super blij mee. De deur was in goede staat en voor een prikkie gekocht. Prijs kwaliteits verhouding helemaal in orde. Volgende keer zal ik zeker hier weer bestellen. Harstikke bedank van der ven, tot de volgende keer!

    Door: sjors 26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top bedrijf

    Van der ven gebeld voor de verkoop van mijn auto. Zeer vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van de inkoop. Deze meneer beloofde mij dat mijn auto binnen 48 uur opgehaald zou worden, nog geen 2 uur laten werd ik gebeld door de afdeling planning en mijn auto werd nog dezelfde middag opgehaald! Wat een topservice van dit bedrijf, zeer vriendelijke personeel en ik zou zeker iedereen aanraden om hier zijn (sloop)auto aan te melden.

    Door: Ed 23-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Auto gekocht

    Super bedrijf dit de 2 e auto al 4 maanden terug voor mijn vrouw en nu voor mij zelf ben heel erg tevreden Rudy bedankt tot de volgende keer

    Door: Tony 21-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    vervolg

    teven zeer vriendelijk ontvangen door personeel

    Door: wilbert 21-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede service door verkoper

    Goed geholpen door een bij de afdeling verkoop.
    Een auto gekocht waar we heel blij mee zijn!!!! Ze zien ons zeker terug
    Gr Wilbert en Pauline

    Door: Wilbert 21-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    onbetrouwbaar

    via de telefoon beloofd bedrag te krijgen voor in te leveren auto dat overeenkomt met de waarde op de site van ANWB. dit bedrag ook afgesproken. Bij aankomst kregen we de helft en was niet meer over te praten. Onbetrouwbaar bedrijf houdt zich niet aan afspraken.

    Door: w gaakeer 26-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Van der Ven Auto’s

    Uw beoordeling