NederlandReview

  Ervaringen Van der Ven Auto’s

  Wat is van der Ven Auto’s en wat was uw ervaring met hen? Of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of van der Ven Auto’s een goede professionele organisatie is die u onderdelen voor auto’s aanbiedt. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit van der Ven Auto’s heeft benaderd om onderdelen te kopen.

  Let wel: Van der Ven Auto’s in Roosendaal is niet te verwarren met Rudy van de Ven auto's in Enter.

  Over Van der Ven Auto’s

  Sinds de oprichting in 1979 hield van der Ven Auto’s zich bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘’oud ijzer’’ wordt genoemd. Vanaf de jaren ’90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto’s. Ze zijn deze business begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met auto schadeauto’s. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘’het veld’’ in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment niet zo ontwikkeld als nu. Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling.

  Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelen magazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan het totaalconcept voor duurzame automobiliteit. Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is van der Ven Auto’s ook actief in het verkoop en inkoop van tweedehands auto’s, import en export.

  Van der Ven Auto's: 'Het totaalconcept voor automobiliteit'

  Diensten

  Voor alle gebruikelijke automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van auto’s die beschadigd zijn of demontageauto’s. Deze technische= en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met de vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

  Navigeer snel en gericht door de geavanceerde ‘’Online Auto Onderdelen Database’’ van, van der Ven Auto’s, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto’s en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk afgeleverd.

  Dagelijks worden grote aantallen exportauto’s aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteert van der Ven Auto’s onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben ze een waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche die continue in beweging is.

  Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kan van der Ven Auto’s exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

  Klachten

  Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met het personeel via online support chat, of via de mail onderdelen@venauto.nl of binnen de ruime openingstijden via hun telefoon nummer. Zoals ik al eerder aangaf, heeft u ooit contact gehad met de klantenservice van, van der Ven Auto’s? Zo ja, hoe was uw ervaring, deel het met ons en de consumenten, zodat er een beter beeld gevormd kan worden van, van der Ven Auto’s

  Goede service en betrouwbaar? Laat het u vertellen door klanten die u voorgingen en een auto of reparatie hadden bij Van der Ven auto's. Makkelijke bestellen op de site? Lees het hier bij NederlandReview

  Van der Ven Auto’s
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

  5.8
  53% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van der Ven Auto’s

  Uw beoordeling

  Onbetrouwbaar. Komt afspraken niet na.

  Op de site staat uw auto wordt binnen 48 uur opgehaald. Dit kon dus pas na een week. Er werd een tijdsvak afgesproken tussen 9 en 11. Om 10 uur zijn wij afgebeld dat ze niet kwamen. Voor niets vrij genomen. Auto maar gebracht naar de plaatselijke ijzerboer.

  Door: Patrick21-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Uiteindelijk niks

  Ik ben via een marktplaats advert bij Rudy terechtgekomen. Contact was echt super hij was heel enthousiast en dat maakte mij dus ook erg enthousiast voor de auto die ik op t oog had. Dus ik had een afspraak gemaakt om te komen kijken voor die auto. Dus ik die auto nakijken en proefrijden in principe prima auto maar niet voor mij. Maar Rudy was het daar niet mee eens en begon op mijn en mij moeders gevoel in te spelen. Waar dus ik vol adrenaline het uur ben terug gereden. Dezelfde avond kreeg ik een whatsappje van Rudy met dat ik het niet goed gedaan had en dat ik een hele foute keuze gemaakt had.
  Ik raad als beginnend bestuurder af om bij Rudy langs te gaan want hij is netjes gezegd echt een asociaal stuk vreten.

  Door: Luuk Verhoef23-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Renault Clio

  Alleen maar pluspunten.
  Heb een Renault Clio gekocht 3 weken geleden en het motorlampje begon te knipperen, heb gebeld kon langskomen om na te laten kijken. Heb dit gedaan en ben zeer tevreden over de service. Hebben de bougies vervangen en verdeelkap en de radio, want die deed het na een dag al niet meer. Dit noem ik service. Ik wil ook met name Sanne en de werkplaatsmonteur Daniel zeer bedanken voor deze geweldige service. Ik raad iedereen aan om toch eens een kijkje te gaan nemen voor een eventuele andere auto!! Nogmaals topservice!

  Door: Hans Hoogstrate03-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Velgen

  Hallo mensen ik heb een kleine 2 weken terug bij van der ven autos in Roosendaal een set velgen gehaald voor opel astra J ik heb gebeld voor ik er heen ben gegaan en ze zouden passen op mijn opel astra met steekmaat 5x105 daar aangekomen weer 3 keer gevraagd of de steekmaat juist was en dat was allemaal goed gecheck en zou 5x105 moeten zijn los van het feit dat er op de advertentie nette velgen staan en in werkelijkheid velgen met losse stukken lak heb hier een klein beetje korting voor gekregen na dat ik de set velgen heb laten poedercoaten en nieuwe banden er om hem laten leggen blijk de set niet te passen. Het is 5x115 ik heb Van den ven gebeld en de oplossing voor deze dure(850euro) en groffe fout is breng de velgen maar terug dan krijgt u 115 euro terug van ons wat denk je zelf ga geen nieuwe velgen voor zo weinig geld terug brengen zeer slecht bedrijf ik hoop dat Van den Ven autos nog met een tegemoet koming komt.

  Door: Nourdin24-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Geen

  Sla dit bedrijf lekker over. Er zijn legio bedrijven die je auto tegen sloopwaarde overnemen, maar doe het niet bij dit bedrijf. Zouden vandaag komen, alles afgesproken via Marktplaats, wordt ik 2 uur na afspraak gebeld voor het ophalen van de auto....morgen.
  Onbeschofte man die er "helemaal niks mee te maken" had dat de afspraak al gepland was via Marktplaats.
  Fijn, een hele middag voor niks thuisgebleven en nog afgesnauwd worden ook alsof het onze fout is.
  Nogmaals; ontwijk dit bedrijf.

  Helemaal hilarisch is dat ze vervolgens NIET meer op Marktplaats reageren, maar wel onder een Google review dat ik hén mag bellen of mailen voor een oplossing. Heh?? Ooooh, die klantenservice waar de overige 90% van de klachten over gaan.
  Nee, bedankt.

  Door: Bregtje24-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Verkoop sloopauto

  Heel snel afgehandeld, netjes op tijd zoals afgesproken. Top service en een eerlijke prijs voor mijn Opel Corsa gekregen.

  Dus zeker een aanrader als je geen zin hebt om naar de sloop toe te rijden.

  Door: Necip22-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Motorblok

  Pas op als je er een motorblok zelf uithaalt, ze tellen alles bij de prijs op tot wel 700€ compleet.Plus schoonmaak kosten als er een druppel valt . Ik heb het blok laten liggen bij de kassa, kwam elke dag nu niet meer

  Door: Johan Smets12-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  banden

  venyard een tak van van der ven .ze zijn goedkoop, maar ze zijn niet altijd van een goede kwaliteit. ik raad niemand daar wat te kopen. als het om geld terug gaat zijn ze niet thuis. ze nemen statiegeld voor bijna elk onderdeel. maar als je de defecte onderdeel/materiaal terug brengt zijn ze geiriteerd .waarvan zij statiegeld in rekening brengen bij de aankoop.. huisbeleid klopt niet.. mooi in elkaar gezet.. op het oog maar niet eerlijk .en voor elk bon wordt er 2 euro inrekening gebracht..al koop je een schroefje .echt een zigeuners houding... mij zal je daar nooit meer zien.. ik betaal liever meer.. maar krijg ook meer voor terug.. bij een ander... geen aanrader..je wordt daar als een boef gezien...

  Door: ajodhia19-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Peogeot 107

  Leuk Peugeot 107 gekocht en oude auto ingeruild. Alles netjes afgehandeld

  Door: Van Loenhoud 13-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Auto verkocht

  Ik heb mijn auto, een nissan micra aangeboden op de website van dit bedrijf. Ik kreeg binnen een paar minuten een een schandalig bod van Dhr. Van Nassau voor een auto in perfecte staat. Toen ik zei dat ik hier mee een was, werd de telefoon erop opgegegooid door meneer. Ik meld mijn auto hier nooit meer aan. Onbeschoft personeel en geen verstand van auto's.

  Door: Lukas Dekker03-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  verkoop

  Online mijn auto aangeboden, kreeg hierop snel een reactie en een bod, tot zover geen probleem. Aangeven dat ik er op in wilde gaan en dat het contact vanwege mijn werk per mail moest gaan, dat was geen probleem. Na meerdere mails bleek een afspraak alleen mogelijk als ik mijn adresgegeven zou verstrekken, privacygevoelig maar ik heb deze verstrekt. Daarna niks meer van het bedrijf vernomen, dhr. TvN heeft niks meer van zich laten horen alsmede de planning welke een afspraak zou maken. Persoonlijk zie ik af van verdere zaken met dit bedrijf, hopelijk bent u gewaarschuwd of gaat het u beter af.

  Door: RonV15-01-2021
  De Beer19-01-2021

  Echt een fijne auto gekocht! Een week buiten de garantie begaf de versnellingsbak het (hadden ze ook niet kunnen weten) ik ben kosteloos geholpen door het bedrijf! Dat getuigd nog eens van meelevendheid! En service!!! Een jaar later nu ( verder zonder kosten gereden) hebben wij een fijne auto en ben ik daar nog steeds blij mee! Zowel de verkopers als in de garage fijne mensen! Hoe noemen ze het ook weer? Warme douche? top!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Achterlicht golf 4

  Koop hier nooit je onderdelen voor je auto. Heb hier een achterlicht besteld voor mijn golf 4. Achterlicht waren ze vergeten op te sturen dus ik heb de bestelling geannuleerd en zou ik mijn geld terug krijgen. Onderhand al een aantal keer gebeld wanneer ik mijn geld terug krijg. Je krijg dan te horen dat het in orde word gemaakt. Tot de dag van vandaag nog niks van gezien

  Door: Niek Heering07-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Behulpzaam

  Wij stonden met een lege accu, dochter had haar lichten heel de nacht aanlaten staan. Kees stond daar een auto op te laden. Wij hebben hem om hulp gevraagd, hij heeft een turbo accu aan de onze gezet, en konden weer rijden. Super bedankt voor je hulp Kees.

  Door: Sandy Rooijackers27-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gelukkig ongedaan

  Koop hier 3 keer een auto.
  Nu niet, dan niet en nooit niet.
  Gegevens worden niet kloppend geadverteerd. En wanneer je na een paar dagen met pech langs de weg staat wordt je niet fatsoenlijk geholpen en zit jij met de ellende.

  Door: Nooit weer27-07-2020
  Ifna Lesire28-09-2020

  Ik heb hele prettige ervaring met van der Ven Auto. Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader ⭐⭐⭐⭐⭐

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nissan note

  Heel netjes geholpen door Mark. Deze Nissan note rijd als een zonnetje
  Bedankt vd Ven

  Door: van der Leer24-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  mark

  wij zijn goed geholpen door auto verkooper mark
  wij kom bij van der ven altijd weer terug
  de groetje van fam evers uit etten leur

  Door: Christian Evers28-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  abs pomp

  wat een geweldige service en wat een top bedrijf. een abs pomp gekocht met garantie, deze ging kapot en de garantie was geen probleem, ze hebben zelfs de tweede pomp netjes opgestuurd.
  email contact super netjes en goed verlopen

  eind oordeel, super tevreden en echt een aanrader voor onderdelen, veel vakkennis en veel op voorraad. hebben ze het niet gaan ze het zelfs zoeken voor je

  Door: jaap15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Homokineet

  Levering duurde 2 dagen langer als beloofd. En het onderdeel kwam beschadigd binnen. Na het melden hiervan en een foto toegestuurd te hebben kreeg ik de mededeling dat het onderdeel er anders uitziet dan uit hun archief, oftewel ik hou ze voor de gek. Volgens mij houden ze mij voor de gek ik bestel hier geen 2ehands onderdelen meer. En ik raad het ook niet aan hier uw onderdelen van te bestellen.

  Door: Mike 08-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Een mooi en goed lopende auto gekocht

  Ik ben zeer tevreden met de garage rudy van de ven autos

  Klant vriendelijk en zeer hulpzaam

  Door: Ali22-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ophaalservice

  Onze sloopauto binnen één dag opgehaald. Super snelle service! Vriendelijke & professionele chauffeur. Direct een vrijwaringsbewijs gekregen toen de auto op werd gehaald en een goede prijs voor de auto.

  Door: Johan Treur14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Van der Ven Auto’s een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 58 ervaringen geplaatst over Van der Ven Auto’s. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van der Ven Auto’s actief?

  Van der Ven Auto’s is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van der Ven Auto’s gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.