DierenwinkelXL

8.5

Bestellen

8

Service

9

Prijs

8

Levering

75%

Zou hier weer kopen

DierenwinkelXL

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, speelgoed, medicatie en verzorging of accessoires? Zoek dan niet langer en kom langs op www.dierenwinkelxl.nl! Heeft u al eens eerder een aankoop verricht van dit bedrijf? Wat is uw eigen mening of wat is uw bevinding over dit bedrijf? Wat denken andere consumenten over dit bedrijf? Hebben consumenten een negatieve of juist een positieve ervaring?

Wij van NederlandReview verzamelen allerlei reviews van consumenten die al eerder een aankoop, boeking of iets hebben gehuurd van verschillende bedrijven. In deze reviews zijn de bedrijven beschreven, waarbij de meningen van de consumenten en hun ervaringen centraal staan, maar ook wordt gekeken of het bedrijf ook goed functioneert. Bovendien wordt er ook verteld of het bedrijf doet wat het beloofd. 

Wij zijn een onafhankelijk platform waar deze ervaringen worden gedeeld op onze website en beschikbaar worden gesteld voor consumenten die van een bepaald bedrijf een aankoop willen doen, maar nog niet weten of het ook de juiste keuze is. Zo kunnen wij samen een indicatie of beeld scheppen van een bedrijf en kunnen consumenten zoals u de verwachtingen van hun zelf vergelijken met de verwachtingen van anderen.


Over DierenwinkelXL

Dierenwinkelxl is een organisatie dat zich eerst heeft gefocust in het verkopen van dierenvoeding/producten via een dieren speciaal zaak, en is later ontstaan met samenwerking van drie ondernemers die de winkel samen hebben gecreëerd. Door deze krachten te bundelen is er een webshop ontstaan waar in totaal 117 jaar aan vakkennis zit. 

Omdat alle drie de ondernemingen zijn bevestigd in Hengelo, Nederland, kan de afhandeling snel worden gedaan. Bovendien breidt dit bedrijf dagelijks haar assortiment uit, en biedt inmiddels al ruim 6.000 artikelen voor u aan! Ook biedt dit bedrijf een van de beste kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs aan. 


Diensten   

Dit bedrijf biedt zoals gezegd verschillende soorten dierenproducten aan. Zo kunt u bij deze online winkel terecht voor als u halsbanden en lijnen, manden en kussens, voeding voor uw hond, kat, vogel of zelfs reptiel nodig heeft. Dit en nog veel meer kunt u vinden op de website. Naast de vele speeltjes en verschillende accessoires, kunt u ook nog atlijd terecht bij dit bedrijf voor medicatie en verzorging. Heeft uw huisdier last van ziektes, vlooien of zijn de spieren en gewrichten verzwakt? Dan kunt u dit allemaal terug vinden, waarbij uiteraard het beste voor u wordt aangeboden. Zo zorgt u ervoor dat uw huisdier in goede conditie blijft en het belangrijkste, gezond blijft. Bovendien is de verzending gratis vanaf €29,- , waarbij de producten binnen 48 uur aan u worden geleverd. 


Klachten

Voor eventuele klachten of vragen kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice. Wilt u een telefoongesprek met een van de medewerkers? Dan kunt u altijd tijdens de openingsuren bellen. Het nummer staat beschreven op de webpagina. Wilt u liever een mail sturen? Dan is dit uiteraard geen probleem en kunt u dit ook op de webpagina doen. Het bedrijf probeert u zo snel mogelijk te antwoorden, zodat u niet te lang hoeft te wachten.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Wij zouden dit graag willen weten, waarbij u uw eigen mening en ervaring met ons deelt.


Goede ervaringen met DierenwinkelXL? Werd u goed voorgelicht? Toch belangrijk! Lees ervaringen van klanten die u voorgingen, zodat u zeker weet dat u met een gerust hart kan kopen bij DierenwinkelXL!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Hengelsport

Donderdagavond een bestelling gedaan en Zaterdagmorgen al aangekomen in Belgie! Super service van DierenwinkelXL Jos ter Brugge! Hartelijk bedankt voor de snelle verzending en de goede communicatie! Ook was alles goed verpakt! Grote aanrader deze winkel!

J

John Daniels

11-04-2022

0

Pakketje besteld

Mijn bestelde pakketje had een dagje vertraging opgelopen: niet zo netjes. Volgende keer kies ik gewoon een andere webshop dan, zo makkelijk is dat: concurrentie genoeg!

G

Geo

12-05-2017

1

Alles te vinden

Ik koop hier alles voor m'n vissen, ze hebben alles wat mijn aquarium nodig heeft voor een mooie prijs en ze leveren altijd keurig

E

Esther

10-09-2016

0

goede aanbod en service

De dierenwinkel bij ons om de hoek moest sluiten en nou zijn er eigenlijk geen dierenwinkels meer op redelijke afstand van ons huis. Vandaar dat we het maar eens online zijn gaan proberen... De eerste hit was dierenwinkelxl en die heeft wel echt een enorm aanbod. Levering was snel. Goede service. Maar jammer want we vonden het eigenlijk leuker om naar de winkel te gaan, konijntjes kijken enzo

L

Lutten

11-07-2016

0