5cc

8

Bestellen

7.6

Service

7.6

Prijs

7.6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

5cc

Ontdek wat andere consumenten van 5cc.nl vinden. 5cc.nl is een exclusieve winkel op het internet voor woonaccessoires met een hoog design gehalte. Je kunt er woonkamer accessoires kopen voor in de badkamer, op het toilet, in het kantoor, de keuken en ook voor in de tuin. Eigenlijk zijn er volop verschillende accessoires welke je kunt aanschaffen op de webwinkel 5cc.nl. Het kan bijvoorbeeld een sfeerhaard zijn, een tafellamp, een brievenbus, huisnummers of wijnaccessoires. Het gaat om ware eye catchers waar je volop van kunt genieten. Het zijn allemaal hebbedingetjes waar iedereen volop van kan genieten. Natuurlijk wordt alles uit voorraad geleverd, zodat je het nog morgen kunt hebben. Er zijn geen verzendkosten als je meer dan 50 euro uitgeeft.

Over 5cc.nl

5cc.nl is een online weinkel van exclusieve woonaccessoires. Het is mogelijk om een hele woonkamer vol te kopen met alle mooie artikelen van 5cc.nl.Ook in andere ruimten van je huis en zelfs voor in je tuin is het mogelijk om gebruik te maken van 5cc.nl. De mooiste artikelen worden naar je woning gebracht, zodat je er heel lang van kunt genieten. Het is een webshop welke je eigenlijk gewoon even moet bezoeken. Bij de diensten hebben we een opsomming geplaatst van wat 5cc.nl allemaal aanbiedt. De diensten van 5cc.nl

5cc.nl bit de volgende producten aan welke je op de website kunt kopen. Het gaat om:
•    Radio
•    Radio CD spelers
•    Sounddocks
•    Wekkerradio
•    Badbruggen
•    Badkameraccessoires
•    Badkamerkrukken
•    Badkamerrekken
•    Badkamerspiegels
•    Deurhaakjes
•    Douchemandjes
•    Dressboys
•    Fohnhouders
•    Handdoeken
•    Handdoekhaakjes
•    Handdoekhouders
•    Make up spiegels
En tal van andere producten. Het is onbegonnen werk om het hier allemaal op te sommen. 


Klachten of tips over 5cc.nl

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij 5cc.nl. Het is hun er dan ook alles aan gedaan om je volledig tevreden te laten zijn. Een klacht wordt serieus opgenomen en met de grootste zorg behandelt. Het is mogelijk om een klacht via de mail in te dienen of per post. Binnen 7 dagen wordt de klacht afgewikkeld. Mocht het niet naar tevredenheid zijn, dan kun je de klacht altijd nog bij de geschillencommissie thuiswinkel neerleggen. 

Wat vind jij van 5cc.nl?

Ben jij bekend met 5cc.nl? Laat dan op NederlandReview je beoordeling achter over dit bedrijf. Je helpt er een ander erg goed mee!


Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Bestaan er kortingscodes? Zijn ze betrouwbaar en komen ze de levertijd na? Lees het allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Blomus LED lamp

Fijne winkel. Makkelijk bestellen, supersnelle website en levering!

D

Daan

08-06-2019

40

Leuke accessoires gekocht

In een poging onze badkamer op te leuken heb ik een aantal accessoires besteld bij 5cc. Ik heb diverse websites bekeken, maar de accessoires hier vond ik toch het meest bijzonder. Daarnaast sprak de prijs me ook heel erg aan, al is het wel afhankelijk van wat voor een spullen je bestelt. Ze hebben een ruim assortiment, waardoor je haast altijd wel wat kunt vinden. De levertijd viel me wel wat tegen. Ik moest namelijk een paar weken wachten voordat ik het in huis had. Ik heb erheen gebeld en de reden was dat er één artikel niet op voorraad was en ze alles gelijktijdig wilden verzenden.

C

Christel Oorschot

07-04-2017

40

design upgrade

levering ging erg snel en het pakje klopte helemaal. we hebben ons huis weer een upgrade gegeven met design! prijs viel mee hier.

O

Otto en Sander

10-12-2016

40

badkamerspullen gekocht als cadeau

Als cadeau voor ons schoonzusje hebben we allemaal leuke badkamerspullen gekocht, want ze zijn net verhuisd. Levering ging snel en zag er goed uit allemaal, dus we zijn wel tevreden. en de ontvanger ook!

P

Pamela

09-01-2016

40

half kwakje

Waar komt die naam vandaan, joh, vind het een beetje dubieus. Het halve broertje van 10cc? En als je weet waar zij dan weer hun naam vandaan hebben, is het helemaal raar dat een bedrijf zich 5cc noemt. Beetje zielig :P

J

Joris

11-10-2015

41