NederlandReview

  Ervaringen 2L Home

  Je meubels zijn het eerste dat een huis nodig heeft, maar het zijn de details en de decoraties die echt een bepaald sfeertje in je huis creëren. Je kunt woondecoratie vinden bij 2L Home. Maar wat zal de kwaliteit van hun rookovens nou eigenlijk zijn? Zal hun badtextiel wel snel genoeg meegaan? Hoe makkelijk zullen die kant en klare gordijnen zijn? Zal die terrasverwarming wel voldoende warmte afgeven? Zal het lang duren voor de bezorgservice van 2L Home jouw nieuwe theedoeken of andere keukentextiel komt bezorgen? En zal de klantenservice van 2L Home wel naar je luisteren als er iets mis lijkt te zijn met je palletkussen? Alleen mensen die al woonaccessoires van 2L Home in huis hebben kunnen je laten zien hoe het er bij 2L Home. Lees hun reviews en leer deze woonwinkel wat beter kennen. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van2L Home kunt verwachten.

  Over 2L Home

  2L Home is een woonwinkel. De winkel is opgericht door Leo en Lola. Ze willen een winkel zijn voor gezellige huis- en tuinartikelen. Ze beloven je dan ook een leuk assortiment, scherpe prijzen en snelle levertijden. Je kunt bij hen verschillende soorten woonartikelen vinden. Zo zijn er kant en klare gordijnen die je zo kunt ophangen. Je kunt kiezen voor gordijnen, verduisteringsgordijnen en vitrage. Dus of je nou echt verduisterende gordijnen wilt of alleen wilt voorkomen dat mensen makkelijk naar binnen kijken, 2L Home kan je wat oplossingen voor je raam bieden. Dan is er nog een assortiment keukentextiel. Denk hierbij aan schorten, tafelkleden, stoelkussens, ovenwanten, theedoelen, pannenlappen en zitzakken. In de badkamer heb je sowieso wel een lekkere grote handdoek nodig. Maar ook een washandje, hamamdoek, gastendoek of badmat kan van pas komen. In hun afdeling terrasverwarming kun je terecht voor allerlei manieren om je terras warm te houden als het ’s avonds wat frisser wordt. Hieronder vallen terrasverwarmers, buitenhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Natuurlijk is er ook een opslag voor het haardhout dat je nodig hebt om de vuurkorf of buitenhaard aan te maken. Ook handig kunnen hun rookovens zijn. Sommigen hiervan kun je gebruiken voor binnen en buiten. Je kunt kiezen uit rookovens van staal of hout. Voor de dieren in je tuin heeft 2L Home dan nog vangkooien, terrariums en nestkasten. En als laatste hebben ze een sectie palletkussens zodat je lekker zacht kunt zitten.

  Een sfeerimpressie van één van hun vuurkorven.

  Diensten van 2L Home

  De woonartikelen van2L Home kunnen gemakkelijk online worden besteld. Kies gewoon het palletkussen of badtextiel dat je wilt en de bezorgservice zal jouw nieuwe handdoek na de betaling na je opsturen. Ook is er een 2L Home klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor2L Home

  Natuurlijk zijn wel, als je zelf al een terrasverwarmer of rookoven van2L Home hebt, benieuwd naar jouw eigen ervaring met deze woonwinkel. Hoe makkelijk was het om een theedoek te bestellen via hun website? Was het washandje wel zacht genoeg? Duurde het lang voor je nieuwe gordijnen werden bezorgd? En hoe ging de klantenservice met je om toen je palletkussen al snel niet zo zacht meer was? Laat een 2L Home review achter en beschrijf wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

  Je hebt behalve meubels toch nog wat andere dingen nodig om het thuis comfortabel te maken. Bij 2L Home kun je die dingen misschien wel vinden. Maar wat zal de kwaliteit van hun keukentextiel zijn? Zullen hun handdoeken en andere badtextiel wel zacht genoeg zijn? Zullen die palletkussens nou wel zo lekker zitten? Zal die terrasverwarming nou wel zo lekker warm zijn? Zal het lang duren voor je woontextiel door de bezorgservice van 2L Home bij je thuis worden bezorgd? En wat zal de klantenservice van2L Home te zeggen hebben als je een vraag voor ze hebt of met een probleem betreft hun gordijnen zit? Alleen mensen die al textiel of andere woonaccessoires van 2L Home hebben kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat andere mensen over deze woonwinkel denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van2L Home en hun woonproducten verwacht kan worden.

  Over 2L Home

  2L Home is een woonwinkel die woonaccessoires aanbiedt. De winkel is opgericht door Leo en Lola die een winkel wilde beginnen voor gezellige huis- en tuinartikelen. Je kunt er bijvoorbeeld woontextiel vinden zoals kant en klare gordijnen en verduisterende gordijnen. Tot deze categorie behoren ook loungekussens, stoelkussens, vitrage en plaids. Maar dat is niet het enige textiel dat handig kan zijn in huis. Er is ook een selectie keukentextiel. Daartoe behoren theedoeken, zitzakken, ovenwanten, tafellopers, ronde tafelkleden, pannenlappen en schorten. In de badkamer heb je misschien wel behoefte aan wat washandjes en handdoeken. Voorbeelden hiervan zijn hamamdoeken, badmatten en gastendoeken. Voor wie ’s avonds nog lekker in de tuin wil kunnen zitten is terrasverwarming misschien een optie als de avonden weer frisser worden. Je kunt kiezen tussen vuurkorven, vuurschalen, haardhout, terrasverwarmers enzovoort. Met een rookoven erbij kun je in de tuin wat lekkere dingen klaarmaken. Voor dieren hebben ze dan nog vangkooien, nestkastjes en terrariums. En als laatste is er een selectie palletkussens zodat je lekker zacht kunt zitten.

  Diensten van 2L Home

  De woonartikelen van 2L Home kunnen online worden besteld. Je kiest gewoon het kussen of de handdoek die je wilt en plaatst via je eigen account een bestelling. De bezorgservice van 2L Home zal de theedoeken of loungekussens dan netjes bij je thuis komen bezorgen zodat je er zelf niet mee hoeft te slepen. Ook heeft 2L Home een eigen klantenservice die je kan bijstaan als je wat advies over de juiste tuinhaard nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor 2L Home

  Heb jij al wat vitrage of gordijnen van 2L Home hangen? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze woonwinkel. Wat vind je van de kwaliteit van hun palletkussens? Hoe warm zijn die vuurkorven? Zitten die zitzakken en loungekussens nou eigenlijk wel echt zo lekker? Moest je lang wachten op de bezorging van je sierkussen? En wat zei de klantenservice van 2L Home toen je terrarium toch niet zo veilig voor je dier bleek te zijn? Laat een 2L Home review achter en vertel ons wat jouw mening over deze woonwinkel nou echt is.

  2L Home
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 2L Home

  Uw beoordeling

  pallet kussenset met armleuningen beige

  fantastische kussens, stevig, zitten lekker en mooi afgewerkt.

  de service is waanzinnig goed. ik ben enorm blij met de afhandeling, top gewoon eerlijk bedrijf.

  Door: olaf en marquerite van wakeren06-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tuinkussens

  + op eerste oog alles prima

  - bij pakket is brief verstrekt dat je gratis mag retourneren binnen 30 dgn na ontvangst. Dit wilde ik doen na voor ruim €200,- bestelling te hebben gedaan en kreeg ik mail met instructie en bleek ik 7.95 retourkosten te moeten betalen (en 14.95 indien pakket groter was)! Op kussen van €25,- kreeg ik dan nog maar 16,95 retour. .. Absurd.

  Over tegenstrijdigheid gemaild maar maakt ze weinig uit, hele korte reactie (1regel) en werd gezegd dat ze nieuwe voorwaarden hadden (die dus niet zijn doorgevoerd op retourbrief pakket), echt voel mij niet serieus genomen en vind dit zeer slechte service.

  Vind dit heel slecht en echt nog nooit meegemaakt bij webshop!
  Voor mij reden hier nooit meer te bestellen!

  Door: Karin07-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is 2L Home een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over 2L Home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 2L Home actief?

  2L Home is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 2L Home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.