1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Alle reviews

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  plant

  Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Zeer hoge communicatie-inspanning, zelfs vóór de bestelling. Na bestelling en betaling gebeurde er twee weken lang niets. De plant werd vervolgens op verzoek verzonden. Verkeerde maat van de binnenpot werd geleverd - hoewel ik van tevoren had gevraagd of het zou passen. In plaats van een verontschuldiging voor het verkeerde advies kreeg ik een snotterig bericht om het op eigen kosten terug te sturen. Nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Roy van Koot

  Zeer tevreden over 1 op 1 keukens .
  Dhr Roy van Koot kwam thuis .
  Kwam met goed idee om kasten anders te zetten dan wij hadden bedacht.
  Offerte kwam redelijk snel
  Toen afspraak gekregen bij I kook besteld en I kook kwam keuken netjes plaatsen.
  Hadden s'avonds een lek en monteur kwam terug rubbertje niet goed .
  Service erg goed .
  Enige nadeel we moesten €50 contant betalen aan de monteurs omdat ze spullen uit de bus moesten gebruiken maar daar kregen we geen rekening van.
  Al met al zeer tevreden over 1 op 1 keukens en over I kook

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nog steeds aan het wachten...

  Op 25 oktober is Fred van Noijen van keukenaanhuis bij ons geweest. Na een prettige avond beloofde hij ons een offerte te leveren binnen een week. Tot op heden hebben wij niks vernomen. Wij krijgen hem telefonisch niet te pakken en na een terugbelverzoek vanuit het algemene nummer, ook nog geen respons. Dit geeft nul vertrouwen in een verder verloop.... misschien wordt er door het schrijven van deze review contact op genomen.

  Hier dus dezelfde ervaring 1 december is hij langs geweest en liet een goede indruk achter. Ook gezegd dat het ontwerp met offerte in het weekend klaar zou zijn. Helaas niks en niet te pakken te krijgen. Voor ons is het klaar en wij gaan ergens anders wel ons geld uitgeven voor een mooie keuken. Ik zou deze man echt niet in dienst willen hebben.

  Wat ik ook jammer vind is dat je nergens op de site zelf een review kan geven. Misschien dat de andere ontwerpers hun werk wel goed doen maar deze niet

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader

  Een erg prettig en uitstekend advies gekregen door dhr. van Koot van 1op1. Uiteindelijk een zeer fraaie keuken staan van hoge kwaliteit. en afwerking. In vergelijking met 3 andere keukenzaken ook de laagste prijs en netjes bezorgd en gemonteerd. Helaas een weekje later als ik had gewild, maar dat kon niet anders i.v.m. de levertijd van de fabrikant. Overall positief en erg tevreden over de gehele gang van afspraak tot montage

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blij met nieuwe keuken

  Via een collega op mijn werk die zeer positieve ervaring had met 1op1 aan huis een afspraak gemaakt. De adviseur is 2x bij ons thuis geweest. Zeer prettige benadering en gesprekken. Wij zijn zeer te spreken over eigenlijk alle punten, en zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zouden 1op1 zeker aanbevelen aan anderen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  In alle rust een keuken uitkiezen

  1op1 Keukenontwerp is voor mij echt een fantastische uitkomst. Had een dusdanige hekel gekregen aan de verschillende keukenzaken dat ik gewoon nog weigerde om erheen te gaan. Bij dit bedrijf komt er iemand bij je thuis die een keuken op maat voor je kan ontwerpen. In tegenstelling tot in keukenzaken was de medewerker totaal niet opdringerig. Hij maakte een ontwerp voor ons en we kregen rustig de tijd om erover na te denken. Een paar weken later de keuken alsnog gekocht. Misschien wel iets prijziger dan in de winkel, maar de keuken paste precies en ik heb geen gezeur meer gehad van verkopers.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

MiniInTheBox
1 reviews

In de eeuw van het internet bestellen mensen hun producten het liefst online. Er zijn echter zoveel webshops, dat het soms moeilijk is om het produ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bij een nieuw bedrijf moet je natuurlijk niet zo maar doen. Veel mensen doen het ook niet direct. Het is goed om eerst de meningen en beoordelingen van anderen te bekijken. Het is dan mogelijk om sneller tot de juiste conclusie te komen. Op NederlandReview is het mogelijk om de beoordelingen van vele bedrijven te lezen van nog meer consumenten en ondernemers. 

Over 1op1 Keukenontwerp Aan Huis
Kies een keuken welke bij je past. Let op de 1 op 1 kenmerken. Hieronder sommen we ze voor je op. 
Het begint met de aandacht. Een op een aandacht. Geen afleiding, geen haast. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. 

 • Een op een efficiënt zijn. Je hoeft niet duizenden zaken te bezoeken. Ze komen naar jou om jou te helpen. Ook in het weekend en ook in de avonduren. 
 • Een op een advies in een showroom. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. 
 • Een op een zonder hoge kosten. Er zijn ervaren adviseurs welke geen uitgebreide showroom nodig hebben om je te laten zien wat er kan. Ze kiezen wat bij jou past en bij jouw interieur. 
 • Een op een kwaliteit. Het is natuurlijk kwaliteit wat altijd boven komt drijven. 
 • Een op een maatwerk. Het is altijd ingemeten op maat. Er wordt slim gebruik gemaakt van de ruimten en de handige looproutes in je keuken. 
 • Een op een perfect geplaatst. Vakmanschap is meesterschap. De monteurs begrijpen dat. 
 • Een op een zekerheid. Ze zijn aangesloten bij de CBW en bieden jaren garantie op de meubels en de apparatuur.  
 • Een op een woongenot. Het is heerlijk om iedere dag van je keuken te genieten. 

Diensten van 1op1 Keukenontwerp Aan Huis
Ze zorgen ervoor, dat jij een keuken op maat krijgt. Een keuken waar je volop van kunt genieten. Een keuken om trots op te zijn. Vakmanschap, ervaring, garanties en kwaliteit zijn slechts een handvol begrippen welke tellen bij hun. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over 1op1 Keukenontwerp Aan Huis
Een goede klachtenafhandeling is goud waard. Het helpt een bedrijf om tevreden klanten te krijgen en te behouden. Het kan ze zelfs helpen aan klanten voor het leven. Ook is het zo, dat de klanten met een klacht een ambassadeur worden voor hun. Door een klacht goed af te handelen is het mogelijk om deze kansen te krijgen. Deze organisatie heeft het goed begrepen. Ook complimenten weten ze dankbaar in ontvangst te nemen trouwens.  je dan een klacht krijgen om niet te klagen. Het is voor velen iets wat ze niet graag doen.  

Wat zijn jouw ervaringen over 1op1 Keukenontwerp Aan Huis?
Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over hun. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen. 

Hoe is het om een nieuwe keuken te kopen via Keukenontwerpaanhuis.nl? Werkt hun 1op1 aanpak echt of is het een trucje? En hoeveel kost het?

}