NederlandReview

  Ervaringen 123Sportfietsen

  Er zijn vele goede fietsen te koop, maar als je echt aan fietssport doet dan heb je een speciale sportfiets nodig. Je kunt zo’n fiets misschien wel vinden bij 123Sportfietsen. Maar wat zal de kwaliteit van de racefietsen die deze sportwinkel aanbiedt zijn? Zullen die mountainbikes wel stevig genoeg zijn? Zal zo’n elektrische fiets het fietsen echt zoveel makkelijker maken? Hoe prettig zal zo’n crosshybride fiets zitten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van 123Sportfietsen de tourfiets of BMX bij je thuis komt afleveren? En zal de klantenservice van123Sportfietsen je wel helpen als je voorzitje toch niet stevig genoeg te bevestigen is? Alleen mensen die als eens een fiets of wat fietsaccessoires van123Sportfietsen hebben gekocht kunnen je hier echt over inlichten. Lees dus hun reviews om een aardig beeld van123Sportfietsen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van 123Sportfietsen en hun fietsen kunt verwachten.

  Over 123Sportfietsen

  123Sportfietsen is een sportwinkel die fietsen verkoopt. Ze willen je graag voorzien van hoogstaande sportfietsen van topmerken. Je kunt bij 123Sportfietsen terecht voor verschillende soorten fietsen. Een racefiets is bijvoorbeeld geschikt als je snel grote afstanden wilt kunnen rijden. Ze zich licht en zo aerodynamisch mogelijk. Hun mountainbikes zijn juist beter geschikt voor ruig terrein. Dus als je veel zandpaden en harde heuvels tegenkomt dan kan zo’n mountainbike of, als andere optie, BMX, goed van pas komen. Je hebt ook crosshybride fietsen die over vele soorten terrein kunnen rijden. Dan is er nog de tourfiets voor mensen die graag een rondje fietsen en ondertussen van de omgeving willen genieten. Deze fietsen zijn geschikt voor langere afstanden en hebben vaak ook een comfortabel zadel. En mocht je echt heel comfortabel willen fietsen dan is er nog de elektrische fiets. Naast de fietsen zelf heeft 123Sportfietsen ook nog allemaal accessoires gerelateerd aan fietsen en de fiets zelf. Denk hierbij aan fietskratten en fietsmanden waarin je wat spullen kunt vervoeren. En ook de zadeltas, stuurtas of shopper is hier geschikt voor. Onder de accessoires valt ook fietsonderhoud. Hiervoor heb je misschien wel smeermiddel, montagevet, fietsbescherming en reinigingsvloeistof nodig. Voor wie regelmatig in het donker fiets is een voorlicht en achterlicht natuurlijk onmisbaar. En dan zijn er nog kinderzitjes, pedalen, zadels en bidonhouders. Zelfs fietscomputers en navigatie wordt niet vergeten. Zo kun je goed voorbereid aan een fietstocht beginnen.


  Moet je nou in de winter wel of niet gaan wielrennen?

  Diensten van 123Sportfietsen

  De fietsen en fietsaccessoires van123Sportfietsen kunnen online worden besteld. Kies de racefiets of mountainbike die het beste bij je past en laat hem bezorgen door de bezorgservice van deze fietsenwinkel. Ook heeft 123Sportfietsen een klantenservice om je bij te staan als je om wat raad verlegen zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor 123Sportfietsen

  Rijd jij al op een fiets van 123Sportfietsen? Dan willen we graag alles horen over jouw ervaring met deze fietsenwinkel. Hoe prettig rijden die tourfietsen of elektrische fietsen nou echt? Kun je met die racefiets eindelijk je eigen record verbreken? Hoe stevig zijn die mountainbikes nou in de prakrijk? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe zadel? En wat had de klantenservice van123Sportfietsen te zeggen toen je zitje toch niet naar het zin was? Schrijf je eigen 123Sportfietsen review en laat ons weten wat jouw mening over deze sportwinkel en fietsenwinkel is.

  123Sportfietsen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123Sportfietsen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123Sportfietsen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123Sportfietsen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123Sportfietsen actief?

  123Sportfietsen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123Sportfietsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.