123Kast.nl

Alle reviews

123Kast.nl

20% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dressoir en een tv kast

  Slecht service en slecht omgaan met mensen.
  Ze komen de afspraken niet na.
  Wijs alert en alle afspraken zwart op wit.
  Persoonlijk nooit meer bij hun iets bestellen.
  Staat 4 en 8 weken levering, reken op meer dan 15 weken.
  Slecht kwaliteit.
  Verschrikkelijk klantenservice.
  Daar komt de goeie kant van hun bij annuleren 70 procent weg van je geld hahaha

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boekenkast 3m

  Helaas is een 0 geven niet mogelijk.

  Bestellen en betalen lukt welk, maar dat houd het op.
  De levering van de kast duurde geen 4-6 weken, maar maar liefst 15 weken.
  De kwaliteit van de kast valt tegen.
  Maar het allerergste is de verschrikkelijke klantsenservice.
  Hier niet kopen !!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kast

  Plus punten heb ik niet, 7 maanden moeten wachten op de kast.
  Kast was beschadigt bij levering, er zitten 2 beschadigingen op,
  Foto's van de beschadiging opgestuurd naar 123kast, het antwoord
  was er zit een lakstift in de lade.
  Dit was de eerste en laatste bestelling bij 123kast.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Buffetkast en TV meubel

  Commentaar van 123kast na 4 maanden aan het lijntje te zijn gehouden. Daar zakt je broek vanaf.

  Goedemiddag,

  Zojuist heb ik de fabriek weer gebeld voor u een update van jullie kasten. Ik kreeg niet echt een duidelijk antwoord en ben bang dat dit nog wel even kan gaan duren.
  Het blijkt dat het model van de grote kast niet meer in de collectie zit.
  Hoelang het nog gaat duren voordat ze de kast af hebben durf ik niet te zeggen.
  Graag hoor ik wat jullie willen? En andere kast uitzoeken, wachten of annuleren?

  Met vriendelijke groet / With kind regards,

  Luna – 123kast
  Zo-in-huis.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Buffetkast

  Na 5 maanden wachten werd er een stoffige buffetkast afgeleverd. Na het stofvrij maken bleek de kast niet overal netjes gespoten te zijn. Ik heb meteen contact gezocht met 123kast. Zij hebben in een plastic lipton flesje verf opgestuurd. Met andere woorden zoek het maar uit. Echt belachelijk. Je koopt een nieuwe kast maar moet de kast eerst zelf bijwerken met verf.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

MiniInTheBox
1 reviews

In de eeuw van het internet bestellen mensen hun producten het liefst online. Er zijn echter zoveel webshops, dat het soms moeilijk is om het produ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

123Kast.nl

Ben je op zoek naar een kast? Wil je dat deze kast kwaliteit heeft en sfeervol is? Wellicht is 123Kast.nl wel net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Voordat je een aankoop doet kun je hier de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews lezen.  

Wat is 123Kast.nl?  

123kast.nl stelt een bedrijf te zijn voor alle mensen die op zoek zijn naar een sfeervolle kwaliteitskast. Deze kun je volgens het bedrijf ook nog eens krijgen tegen een scherpe prijs. Je kunt bij dit bedrijf artikelen kopen die ingedeeld zijn in de volgende categorieën: boekenkasten, TV meubels, dressoirs, bureaus, ladekasten, nachtkastjes en meidenkastjes. Je kunt ook uit de rubriek overige kiezen.  

Kernwaarden  

Het bedrijf geeft aan dat klantvriendelijkheid bij 123.kast.nl bovenaan staat. Ze houden er bij 123Kast.nl van om hun klanten te verrassen. Het bedrijf geeft aan dat het vaak om de kleine dingen gaat. Het bedrijf inspireert graag en stelt dolgraag te willen helpen met het vinden van een geschikte kast. Volgens het bedrijf is het zo dat niets moet en alles mag.  

Betaalmethodes  

Je kunt bij 123Kast.nl op verschillende manieren betalen. Het bedrijf beschikt over een aantal betaalmethodes. Zo hebben kopers de optie om via iDEAL te betalen. Mocht je een bestelling doen krijg je de keuzemogelijkheid om direct alles te betalen of eerst een aanbetaling te doen. Deze aanbetaling is dan 20% van het aankoopbedrag. Op het moment dat de aanbetaling of volledige betaling binnen is, zal de bestelling in behandeling worden genomen. Je kunt het restant voor het leveren in orde maken of betalen aan de chauffeur die je bestelling komt brengen. Let wel even op dat er geen mobiele pin aanwezig is bij levering.  

Wetenswaardigheden  

Mocht je contact met het bedrijf willen opnemen dan is dat op meerdere manieren mogelijk. Je kunt een WhatsApp sturen naar nummer 06-29185424. Een andere mogelijkheid is om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0629185424. Je kunt de klantenservice ook bereiken via een online contactformulier.

Klanten vragen volgens het bedrijf weleens of ze een andere kleur kunnen kiezen. Het bedrijf stelt een standaard kleuren collectie te hebben. Mocht je liever een andere kleur willen hebben dan is dit mogelijk. Dan moet het product wel een RAL nummer hebben. Mocht je een eigen kleur willen hebben wordt er een toeslag van 10% gerekend.  

Transparante werkwijze  

Volgens het bedrijf hebben klanten binnen 3 stappen een kast in huis. Dit komt mede door een transparante werkwijze die door het bedrijf wordt gehanteerd. Hierdoor weet je volgens het bedrijf altijd waar je aan toe bent. Je weet ook hoe je meubelstuk of kast gemaakt wordt en van welke kwaliteit je kast is. Je hebt deze binnen 3 stappen in huis.

Vanwege de betrokkenheid bij de productie kan men er op toezien dat alle kasten worden gemaakt volgens de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden. Er wordt ook op toegezien dat ze correct worden geleverd. Bij 123kast.nl kunnen alle mensen simpel een kwaliteitskast zelf uitzoeken en bestellen. Het bedrijf draagt er zorg voor dat het proces soepel zal verlopen. Het gaat hier om het proces vanaf de productie tot aan de levering in huis. Ze zijn er elke stap bij.  

Wat zijn de klantervaringen?  

Ben je al klant bij 123Kast.nl? Heb je weleens een aankoop bij dit bedrijf gedaan? Wat vind je van de kasten die je bij dit bedrijf kan kopen? De gebruikers van NederlandReview kunnen het zeer waarderen als jij je mening over dit bedrijf geeft. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

}