123Elektrischefietsen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

123Elektrischefietsen.nl

Hoe werkt dat, een elektrische fiets online bestellen bij dit verkooppunt? Kun je er zo op wegrijden als de postbode geweest is? En wat nu als er wat aan blijkt te mankeren? Heb je dan ook garantie? Allemaal vragen waar u hopelijk op deze pagina antwoord op gaat krijgen. Hier vindt u recensies en beoordelingen van de consumenten die u voor gingen. Lees gerust alles door en kom na uw testrondje na bezorging ook gerust terug om zelf een review van uw ervaring te schrijven! Iedere mening telt en helpt de consumenten na u!

Elektrisch steuntje in de rug

Er zijn legio redenen te bedenken waarom iemand een elektrische fiets wilt hebben. Vaak heeft het te maken met een lichaam dat iets minder wilt dan gewenst (door ouderdom of handicap bijvoorbeeld) of omdat iemand lange afstanden wat gemakkelijker wilt overbruggen. Het is namelijk best vermoeiend als je iedere dag je benen uit je lijf trapt met die constante tegenwind hier. Of beladen met kleine kinderen. Of omdat iemand na zijn of haar pensioen lekkere lange, maar ontspannen, tochten wilt gaan maken.

Uitvoeringen

Nu de elektrische fiets al een aantal jaren een begrip is, zijn er verschillende uitvoeringen op de markt gekomen om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen. Zo zijn er stadsfietsen, transportfietsen (extra stevig frame) en bakfietsen, moederfietsen (lage instaphoogte), en de hybride. Allemaal met een stekker.

Elektrisch gemak

Op een elektrische fiets kunnen gelukkig dezelfde extra’s gemonteerd worden die ook op gewone fietsen mogelijk zijn. Denk dan niet aan alleen een zadel, fietstas, zadeltas, stuurtas, mand of krat. Er zijn bijvoorbeeld ook kinderzitjes en toebehoren verkrijgbaar, zoals een voorzitje of achterzitje, windscherm, een slaaprol en regenbescherming. En voor de tourlustige fietser, zijn er ook fietscomputers en navigatie verkrijgbaar. De bevestigingsmaterialen passen op zowel gewone als elektrische fietsen. Net als de fietsverlichting. Lekker makkelijk!Onderhoud

Hoe makkelijk de fiets uit zichzelf ook vooruit komt, hij zal nog steeds onderhouden moeten worden. Grotendeels is dit het zelfde als met de gewone fietsen. Dus ook hier is het verstandig om naast de fietspomp en het bandenplaksetje, smeermiddel en lagervet in huis te hebben. Misschien is het doorsmeren van een elektrische fiets nog wel belangrijker dan bij een normale door de kracht van de motor. Maar naast het lagervet, komen er ook spullen op de plank te staan waardoor u net een motorrijder bent. Voorvorkolie en remvloeistof zijn namelijk geen overbodige luxe en ook voor uw eigen veiligheid.

123Elektrischefietsen

Een online verkooppunt voor elektrische fietsen is 123Elektrischefietsen. Hier vindt u allerlei merken, modellen, onderdelen, fietssloten, producten voor onderhoud en toebehoren. Deze webwinkel verkoopt onder andere merken als Axa, Basil, Yepp, Selle Royal, Sparta, Giant, Cortina, Popal en Puch. De meeste modellen worden volledig rijklaar geleverd aan de klant en hebben een garantieperiode vanuit de fabrikant. Nog af te monteren fietsen kunnen zowel uitgeleverd worden als afgehaald worden in Eindhoven. Als een klant de fiets alsnog afgemonteerd wilt hebben, worden er montagekosten in rekening gebracht. Het zelf monteren van de fiets heeft gevolgen voor de garantievoorwaarden.

Recensies: van fietsers voor fietsers

Heeft u ervaring met deze fietsenhandel en wilt u uw mening graag delen door middel van een review? Of bent u hier om de beoordelingen van de consumenten voor u te lezen, omdat u een fiets overweegt van deze dealer? In beide gevallen zit u hier goed.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)