NederlandReview

  Ervaringen 123BestDeal

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je hoesjes voor tablets, e-read, de smartphone en bijbehorende accessoires kunt kopen? Wellicht is 123BestDeal voor jou een goed bedrijf. Lees via NederlandReview wat klanten bij dit bedrijf hebben ervaren. NederlandReview is het bedrijf voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Wat is 123BestDeal?

  Het bedrijf 123BestDeal verkoopt verschillende tablet hoesjes en andere accessoires. In deze organisatie zijn 10 medewerkers fulltime bezig. Zij zijn specialist in Musthaves en Tablet PC, e-read en Smartphone accessoires. Het bedrijf geeft aan een breed aanbod te hebben en voor elk denkbare Tablet PC of Mobiel hebben ze wel een accessoire. Je vindt bij het bedrijf hoezen voor ieder formaat en merk telefoon, -reader of Tablet PC. Er wordt eveneens aangegeven dat ze een groot aanbod hebben in allerlei soorten Musthaves. Er wordt aan particulieren, wederverkopers en zakelijke klanten verkocht. Op het moment van schrijven wordt er door het bedrijf aangegeven dat er al 650.000 klanten bij het bedrijf hebben gekocht. Er wordt aangegeven dat klanten erg tevreden zijn over de geboden prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast vinden ze volgens het bedrijf het bestelproces erg fijn. Er wordt aangegeven dat ze goede feedback krijgen. Dit is op hun website te bekijken.

  123BestDeal Bedrijfsfilm

  Artikelen die je kunt kopen

  Je kunt artikelen kopen die zijn onderverdeeld in categorieen tablet hoesjes, telefoon hoesjes, eReader hoesjes en laptop hoesjes. Qua accessoires kan er onder andere gekozen worden voor styluspennen, stekkers, kabels, toebehoren, handige sleeves, keyboard, toetsenbord, hoesjes en cases, screen protectors, telefoonhoes, sale, styluspens en musthaves. Je kunt onder andere artikelen kopen van merken zoals Apple, Archos, Asus, Huawei, Kobo, Kruidvat Cherry, Medion, Microsoft, Nokia, Samsung en Sony.

  Klachten en oplossingen

  Heb je een klacht over 123BestDeal? Er wordt aangegeven dat je samen tot een goede oplossing kunt komen voor een klacht. Het bedrijf zegt alles in het werk te stellen om haar klanten de beste service te mogen bieden. Toch gaat er volgens het bedrijf soms iets mis. Er wordt volgens 123BestDeal alles aan gedaan om geen geschil te hebben. Als er wel een issue is dan is daar een procedure voor. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er iets mis gaat, dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf. Er wordt aangegeven dat klachten altijd serieus worden genomen. Er wordt gesteld dat er op een serieuze manier met klachten wordt omgesprongen. Dit gebeurt volgens de organisatie op een zeer verantwoordelijke manier. Het eerste doel is om de klacht in beeld te brengen en samen tot een oplossing te komen. Informatie door klachten worden ook ingezet om klachten in de toekomst te voorkomen. Je kunt je klacht mailen. Zorg dat als je een mail stuurt dat je je ordernummer in de communicatie vermeld. Het e-mail dat aangeschreven kan worden is support@123bestdeal.nl. Je kunt bellen op werkdagen. Het telefoonnummer dat je dan moet bellen staat aangegeven op de homepage van 123BestDeal.

  Wat zijn de klantervaringen bij 123BestDeal?

  Ben je al klant bij 123BestDeal? We zijn ontzettend benieuwd naar wat jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. Welk hoesje heb je bij 123BestDeal gekocht? Heb je soms meerdere artikelen bij dit bedrijf gekocht? Wat vind je van de prijs die je hebt moeten betalen? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij 123BestDeal? Door jouw visie te delen met de bezoekers van NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Moeten zij wel of niet met dit bedrijf in zee gaan. We stellen het zeer op prijs als jij je mening deelt via dit objectieve en onafhankelijke platform.

  123BestDeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Apple oortjes die nep blijken te zijn

  Klachten over bestdeal? Meld dit bij consuwijzer punt NL dan heb je kans dat zij dit bedrijf aanpakken. Ze versturen nep apple producten in een verpakking etc die doet lijken alsof ze origineel apple zijn. Ze geven een stroomstootjes, dus ook nog gevaarlijk voor je gezondheid.
  Dit geven ze ook toe per mail. Bedankt Peggy Arnthof voor deze slechte service en misleiding

  Door: Saskia14-02-2020
  J.A. Vedder05-07-2020

  Paar weken geleden 2 zogenaamde buitenspiegels gekocht voor € 42,50. Het was wasplastic met hardboard. Hadwas ze aan iemand cadeaedaan. Zag ze gisteren bij de Action voor € 4,99/stuk Stelletje oplichters zijn het.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over 123BestDeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123BestDeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over 123BestDeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123BestDeal actief?

  123BestDeal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123BestDeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.