1001 Puzzles

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

1001 Puzzles

Ben je een fan van puzzelen? Dan ben je vast steeds op zoek naar de allerleukste puzzels die er te krijgen zijn. Misschien kun je wel wat puzzels in jouw smaak aanschaffen bij 1001 Puzzles. Maar wat voor een kwaliteit legpuzzels zal deze puzzelwinkel hebben? Zullen die dierenpuzzels niet veel te makkelijk zijn? Zal zo’n puzzel van een stad uiteindelijk wel een mooie foto vormen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van 1001 Puzzles je nieuwe 3D puzzel komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van deze puzzelwinkel reageren als de kinderpuzzel niet helemaal compleet blijkt te zijn of je een stukje bij wilt bestellen omdat het kwijt is? Alleen mensen die al eens een legpuzzel van 1001 Puzzles in elkaar hebben gezet kunnen je meer over deze puzzelwinkel vertellen. Lees hun reviews om een beeld van 1001 Puzzles te vormen. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van 1001 Puzzles kunt verwachten.


Over 1001 Puzzles

1001 Puzzles is een puzzelwinkel. Je kunt er de meest uiteenlopende soorten puzzels vinden. Er zijn puzzels van over de hele wereld. Je kunt bijvoorbeeld mooie natuurpuzzels vinden met landschappen erop. Hieronder vallen ook puzzels van verschillende steden. Denk bijvoorbeeld aan Londen, Parijs, New York of Amsterdam. Ook landen als Italië, Nederland, Canada, Griekenland en de Verenigde Staten zijn vertegenwoordigd. Je kunt er een mooie puzzel vinden van monumenten zoals de Eiffeltoren, Sagrada Familia, het Vrijheidsbeeld of het Sydney Opera House. En misschien ben je wel op zoek naar een puzzel met als thema Star Wars, Harry Potter, Avengers, Verschrikkelijke Ikke, Cars of Shrek. Hierbij zitten ook Disney puzzels die leuk zijn voor kinderen, al hebben die ook hun eigen categorie. Ze hebben ook een assortiment 3D puzzels die weer een heel andere manier van puzzelen vereisen. Denk bijvoorbeeld aan een blokpuzzel waarmee je een echt stadion in elkaar kunt zetten. Ze hebben allemaal een verschillend aantal stukjes. Er zijn al puzzels vanaf 50 of honderd stukjes. Deze zijn bedoeld voor kinderen en beginners terwijl experts zich misschien wel willen wagen aan een puzzel met 6000 stukjes. De puzzels zijn gemaakt van karton, plastic, metaal of foam. Naast puzzels heeft 1001 Puzzles ook nog een aantal hersenkrakers waarmee je die grijze cellen kunt stimuleren.


 


Diensten van 1001 Puzzles

Alle puzzels van 1001 Puzzles kunnen makkelijk online worden besteld en dan bezorgd via de bezorgservice van deze puzzelwinkel. Er is ook nog een 1001 Puzzles klantenservice die je kan helpen als je een stukje mist of er iets anders niet klopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor 1001 Puzzles

Heb je al eerder een puzzel bij 1001 Puzzles gekocht? Dan ben je de juiste klant om ons meer over deze puzzelwinkel te vertellen. Hoe mooi zijn die legpuzzels nou uiteindelijk? Was de 3D puzzel niet te makkelijk of juist te moeilijk? Duurde het lang voor de kinderpuzzel werd bezorgd door de bezorgservice van 1001 Puzzles? En kon de klantenservice van 1001 Puzzles je helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen 1001 Puzzles review en laat ons weten wat jouw mening over deze puzzelwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)