Vaccinaties Op Reis

7

Bestellen

7

Service

6

Prijs

6.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Vaccinaties Op Reis

Een vakantie naar een ver oord, klinkt als velen als muziek in de oren. Maar vergeet in het enthousiasme over de aankomende reis, de juiste voorbereidingen niet. Afhankelijk van waar de reis naartoe gaat, kan het zijn dat het verstandig is om je te laten vaccineren tegen bepaalde ziekten. Het is daarom raadzaam om je goed in te lezen, zodat je alles over inentingen te weten komt, ver voordat je het vliegtuig in stapt. Lees daarom hier in de recensies of Vaccinaties Op Reis een goed beginpunt is en laat je adviseren door de meningen en beoordelingen van de consumenten die jou voor gingen. Naast lezen, is het hier ook mogelijk om jouw mening of ervaring te delen door middel van het schrijven van een review met beoordeling.

Voor welke landen worden reisvaccinaties aangeraden?

Er zijn een aantal landen waarvoor een vaccinatieadvies geldt. Daar vallen bekende en mindere bekende vakantiebestemmingen onder. In de meeste gevallen heerst daar een beter klimaat dan op onze kille, regenachtige postzegel in Europa. Voor veel landen in Zuid-Amerika, Afrika en Azië geldt dan ook een vaccinatieadvies. Maar ook voor sommige Oost-Europese landen geldt dit advies, omdat bijvoorbeeld TBC (tuberculose) daar nog steeds leeft.

De reisvaccinaties worden doorgaans volledig vergoed door de ziektekostenverzekering. Met oog op eventuele bijwerkingen of in zeldzame gevallen zelfs allergische reacties, is het wellicht raadzaam om de reisvaccinaties tijdig te gaan halen, zodat de vakantie zelf niet in het water kan vallen.

Vakantieziekten die geen heimwee zijn

Toeristen nemen graag souvenirs mee als aandenken aan hun reis. Reisziektes horen daar doorgaans niet bij. Denk daarbij aan ziektes als malaria, hepatitis A (voedselvergiftiging) en B (leverinfectie), zika, meningitis (hersenvliesontsteking), buiktyfus, dengue, en hondsdolheid. Gelukkig is dit allemaal eenvoudig te voorkomen door middel van een inenting met het vaccin. Door je voorafgaand aan vertrek te laten enten tegen ziektes waarvan bekend is dat deze op de vakantiebestemming voorkomen, is je lichaam in de gelegenheid hier antilichamen (ook wel antistoffen genoemd) voor aan te maken, waardoor je afweer beter functioneert op het moment van besmetting. Malaria wordt bijvoorbeeld verspreid door muggen, en je kunt niet de hele dag in een klamboe zitten schuilen. Een ziekte als encefalitis wordt in sommige gevallen via teken overgedragen. Een vaccinatiecocktail als DTP beschermt tegen bijvoorbeeld tetanus (bloedvergiftiging), wat altijd handig is en een tetanusinjectie scheelt in het geval van een verwonding tijdens een ongeluk. Let er wel op dat je tijdig die prik haalt, want anders ben je wellicht niet maximaal beschermd. Deze informatie staat in het vaccinatieschema.Vaccinaties Op Reis

Deze website is speciaal opgezet om aankomende en doorgewinterde globetrotters te voorzien van actuele informatie over reisvaccinaties en de mogelijkheid te bieden een afspraak voor de inenting te maken in een van de inentingspunten van ons land. De informatievoorziening en vaccintie-adviezen op de website komen van een reizigersgeneeskundigarts en zijn gebaseerd op de richtlijnen van de LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Die laatste is een onafhankelijke instantie die experts in dienst hebben op het gebied van reizigersgeneeskunde en tropengeneeskunde.

De locaties waar mensen voor hun vakantie-entingen terecht kunnen zijn te vinden in verschillende steden door het hele land. Er zijn vestigingen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Behalve overdag, zijn veel vestigingen ook ‘s avonds en in het weekend geopend.

Reviews voor en door consumentenervaringen

Is de informatie op deze website up to date, actueel en betrouwbaar? Gaat het inplannen van een afspraak eenvoudig of is het een ramp? Hoe gaat het proces precies in zijn werk? Kun je ook een vaccinatiepaspoort regelen via deze website? De antwoorden op deze en allerlei andere vragen zijn terug te vinden in de recensies waarin klanten hun mening, ervaring en beoordeling delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Pcr test met verklaring

Min punten - niet telefonisch bereikbaar - uitslag pas na 48 uur ontvangen - via de aangegeven email word er vervolgens niet gereageerd (terwijl dat wel op de site word vermeld) - ik zie mijn review bij hun nergens terug

S

S.sinanaj

17-02-2021

1

Corona test

zeer fijne ervaring

R

rob

05-01-2021

0

Vaccinatie

Netjes, professioneel en snel zonder gedoe.

S

Sandra

30-12-2020

1

Vaccinatie

Zeer slecht bedrijf , sturen je naar de verkeerde poli waar als je klachten hebt niet kunnen helpen en dan nog een rekening sturen dat je niet bent geweest ! Ze staan je te woord maar doen er niks mee . Geen sorry niks voor het ongemak . ze insmeten niks een ding staat voor op alleen zoveel mogelijk geld verdienen en zo snel mogelijk tijd !

M

M

28-10-2020

2