Testclear

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Testclear

Zoek jij een bedrijf waar je een drugstest kan kopen? Wellicht is Testclear voor jou een ideaal bedrijf. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij NederlandReview zijn.  


Wat is Testclear?

 


Testclear is een bedrijf dat producten verkoopt als duidelijk alternatief voor het afnemen van een drugstest. Testclear helpt mensen al 23 jaar bij het afnemen van een medicijntest en biedt beproefde oplossingen voor het testen van medicijnen om mensen te helpen bij het afnemen van urine-, haar- en speekseltest.   


Verzendbeleid

 


Het bedrijf heeft een protocol opgesteld voor verzendingen. Het beleid inzake verzendingen is te lezen op de website. Er wordt aangegeven dat het bedrijf op het gebied van koeriersdiensten samenwerkt met de volgende bedrijven: UPS, FEDEX en USPS. UPS, FEDEX, USPS bieden 1, 2 of 3 daagse bezorgservice aan. Er is te lezen dat UPS en FEDEX servicegaranties bieden voor de continentale Verenigde Staten. Pakketten die naar Alaska en Hawaii worden verzonden, kunnen extra dagen nodig hebben. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze weten dat een pakket erg belangrijk is en dat het pakket snel verzonden zal worden. Er is de mogelijkheid om ervoor te kiezen een andere verzendmethode te gebruiken als het pakket sneller afgeleverd dient te worden. Het is zo dat bestellingen die voor 14:00 uur worden ontvangen, gegarandeerd dezelfde dag de deur uit gaan.  Het is mogelijk dat bestellingen die later worden geplaatst ook worden verzonden, maar je moet rechtstreeks contact opnemen met de online ondersteuning of het kantoor voor een bevestiging. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag na 14:00 uur Pacific Time worden pas maandag verzonden.  


Zaterdag en zondag worden niet beschouwd als verzenddagen met het oog op doorvoer. Er zijn wel uitzonderingen op de regel. Dit is bijvoorbeeld zo tijdens feestdagen. Mocht het zo zijn dat er feestdagen zijn dan kan het voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Hou daar dus rekening mee mocht het zo zijn dat je een product als sinterklaas- of kerstcadeau wil schenken.  


Annuleringen

 


Er gelden regels met betrekking tot annuleringen. Het is zo dat op het moment dat de zending de status 'in behandeling' heeft bereikt, er niet meer geannuleerd of toegevoegd kan worden. Mocht het zo zijn dat je echt nog andere artikelen nodig hebt, zul je een andere bestelling moeten plaatsen. Soms is het mogelijk om je verzending naar een sneller niveau te wijzigen, hiervoor moet je contact met het bedrijf opnemen om te kijken of dit mogelijk is. Als een klant een pakket weigert of weigert zonder autorisatie en het wordt doorgestuurd naar het magazijn van het bedrijf, wordt het door de verzendafdeling afgewezen en zal UPS het als verlaten verklaren. Als pakketten omgeleid dienen te worden, is het zo dat UPS extra kosten in rekening brengt. Dit kan het geval zijn als een klant een fout adres heeft opgegeven.  


Wat zijn de klantervaringen bij Testclear?

 


Ben je al klant bij Testclear? We zijn reuze benieuwd naar de klantervaringen bij dit bedrijf. Ga jij bijvoorbeeld vaker iets kopen bij testclear? Welke tests heb je al al gebruikt? Wat zijn jouw bevindingen bij dit bedrijf? Hoe vaak heb jij iets bij Testclear gekocht? Wat vond je van de prijs die je moest betalen? Is jouw order op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb jij de service van Testclear ervaren? Was je tevreden over deze service? Jouw mening betekent enorm veel voor de gebruikers van NederlandReview. Mede door jouw inbreng is NederlandReview in staat om hét platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews te blijven.              

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)