Qkoreaansecosmetica

10

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Qkoreaansecosmetica

Wil jij graag cosmetica uit Korea kopen? Dan is Q Koreaanse Cosmetica wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze organisatie. Alle reviews die je leest zijn eerlijk en onafhankelijk geschreven.


Wat is Q Koreaanse Cosmetica?


Q Koreaanse Cosmetica is de exclusieve distributeur van Elishacoy Koreaanse cosmetica. Naar eigen zeggen bestaat het aanbod uit producten van hoge kwaliteit. Volgens dit bedrijf horen de huidverzorgingsproducten uit Korea tot de meest prestigieuze en geavanceerde producten in de schoonheidsindustrie. Er kan gekozen worden uit meerdere productlijnen. Deze staan beschreven op de website van Q Koreaanse Cosmetica. Ze verkopen voor elk type huid wel iets. Het is van belang om de producten in de juiste volgorde te gebruiken. Dit staat stapsgewijs beschreven op de site van QKC.  


Bestelinformatie


Producten kunnen binnen een aantal stappen besteld worden. Bij een minimale bestelwaarde van € 65,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Er wordt aangegeven dat de verzendingen plaatsvinden vanuit Lemmer. Deze plaats is gelegen in de provincie Friesland. Heb je een vraag, opmerking of feedback voor QKC. Dan ben je welkom om contact op te nemen. Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@qkoreaansecosmetica.nl. Een andere optie is om telefonisch contact te leggen via +31646722860. Er wordt aangegeven dat ze binnen 2 à 3 werkdagen leveren. Deze leveringstermijn gaat in op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. De leveringen vinden plaats via transportbedrijf DHL.


Categorieën


Het aanbod is in te delen in diverse categorieën. De basis is volgens deze onderneming een goede en kloppende huidverzorgingsroutine. Het is belangrijk dat dit goed gestructureerd gedaan wordt. Uiteindelijk zal dit moeten zorgen voor een gezonde en schone huid. Het is belangrijk om de juiste stappen te volgen. Zo moet de huid eerst gereinigd worden. Daarna is de volgorde tonen, behandelen en hydrateren. Zorg dat je de juiste producten gebruikt en zet de stappen die noodzakelijk zijn. QCC geeft aan dat huidverzorging een eigen reis is. Ze geven aan geen exacte gids voor jou te willen zijn.


REINIGINGSGEL


Een reinigingsgel zorgt voor een huid die er schoon en gezond uitziet. Deze gel maakt een einde aan onzuiverheden, overtollige talg en make-up resten. Als je hiermee gaat schoonmaken verdwijnen dode huidcellen. Poriën worden gedeblokkeerd en mee-eters verminderd. Je kan dit spul in de ochtend- of avonduren gebruiken. Breng het aan op een huid die vochtig is. Er zal goed in gemasseerd moeten worden. Daarna moet het geheel afgespoeld worden met lauw water.


Toner


Er kunnen ook tonic lotions besteld worden. Dit moet vervolgens zorgen voor regulatie van de pH van de huid. Dit product moet aangebracht worden na de reiniging. De huid wordt voorbereid op het aanbrengen van diverse crèmes en serums. Hierdoor zal de huid volgens Q Koreaanse Cosmetica niet uitdrogen. Ook wordt er gezorgd voor verfrissing, zuivering en versteviging.


Oogcrème


De oogcrème vervult ook specifieke taken. Het is van belang dit aan te brengen omdat de huid rondom de ogen delicater en meer kwetsbaar is. Je moet daarvoor zorgen dat je de crème regelmatig gebruikt. Kijk goed op de verpakking om te zien welke hoeveelheid er moet worden toegepast. Alle stappen die jij moet nemen voor een betere huid staan vermeld op de website van Q Koreaanse Cosmetica.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Q Koreaanse Cosmetica? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het enorm als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Prem. Gold Collagen schuimreiniger - GEWELDIG!!!

Wat een heerlijk product! Ik kijk er vooruit naar de bijhorende producten proberen!

A

Albertina H.

30-03-2023

0

Tetraforce

De Tetraforce producten werken zeer goed tegen mijn acne. Eindelijk producten dat werken!!! Zo blij!

M

M.

27-02-2023

0