Protectwear.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Protectwear.nl

Ben je zoekende naar een bedrijf waar mondmaskers en mondkapjes verkocht worden? Zou je wel in het bezit willen komen van wegwerp mondkapjes en mondmaskers? Wellicht is Protectwear.nl wel een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke objectieve en onafhankelijke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Protectwear.nl?

 


Het bedrijf Protectwear.nl verkoopt mondkapjes en mondmaskers. Je kunt wegwerp mondmaskers in dozen à 50 stuks kopen. Daarnaast kun je wegwerp mondmaskers aanschaffen. Er wordt door Protectwear.nl aangegeven dat deze frisser, comfortbaler en makkelijker zijn. Je kunt ze volgens het bedrijf eenvoudig kopen.  


Bestellen

 


De mensen van Protectwear.nl geven aan dat je artikelen eenvoudig bij Protectwear kunt kopen. Dit is met gratis verzending en voordeel. Je bestelling wordt volgens Protectwear.nl op dezelfde werkdag nog verzonden. Daarna wordt deze bij je afgeleverd. PostNL is het bedrijf dat het pakket bij je zal afleveren. Mocht je iets bestellen dan kun je dat op meerdere manieren betalen. Op het moment van schrijven zijn de betaalmethodes iDEAL, Visa en Mastercard.   


Contactmogelijkheden

 


Je kunt het bedrijf op werkdagen bereiken. De klantenservice is geopend van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's middags. Je kunt telefonisch contact opnemen, maar ook een e-mail sturen. Het telefoonnummer is 020 895 0024 en het e-mail adres is support@protectwear.nl. Je kunt ook contact opnemen via een contactformulier. Dit speciale formulier is online benaderbaar via de website.  


Verzending

 


Bestellingen worden verzonden met PostNL. Verzendkosten binnen eigen land zijn € 3,95. Mocht je een bestelling doen van meer dan € 50,- dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Je ontvangt van het bedrijf een track en trace code. Met deze speciale code kun je de bestelling van deur tot deur volgen.  


Levertijd

 


Mocht je iets uit voorraad besteld hebben, en is dit gebeurd op een werkdag voor 15:00 uur, dan zal je order direct verwerkt worden. Deze order zal de volgende dag bij je worden afgeleverd. Soms zijn verzendingen langer onderweg. Dit kan door omstandigheden bij PostNL te maken hebben. Het bedrijf stelt haar producten altijd direct uit voorraad te leveren. Als dat niet zo is dan zal dat worden weergegeven op de productpagina.   


Retourneringen

 


Je kunt je aankoop altijd annuleren. Het moet dan wel zo zijn dat het product nog niet is verzonden. In dit soort situaties dien je een e-mail te sturen naar support@protectwear.nl. Je hebt na je ontvangst van je bestelling 14 dagen recht op retour. Mocht je binnen deze termijn reageren dan hoef je geen opgave van reden op te geven. Je zult dit moeten doorgeven aan de klantenservice. Je kunt deze medewerkers per e-mail of telefoon bereiken. Stuur je naam, ordernumer en producten naar het bedrijf in Amsterdam. Het volledige adres staat beschreven op de website.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Projectwear.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Protectwear.nl? Zijn de personeelsleden van Protectwear.nl goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Protectwear.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Jij helpt eraan mee dat dit het grootste platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)