MedicMeter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MedicMeter

Ben je op zoek naar desinfecterende handgel? Wellicht is MedicMeter een mooie uitkomst voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij MedicMeter zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is MedicMeter?

 


MedicMeter verkoopt desinfecterende handgel. Het bedrijf geeft aan hygiëne erg belangrijk te vinden. Volgens het bedrijf verspreiden virussen zoals het coronavirus zich vaak via de handen. Dat is de reden dat men in Nederland geen handen meer schud. Volgens het bedrijf voorkomt dit verspreiding, maar voor een klein deel. Je handen komen namelijk zonder dat je het weet in aanraking met meerdere plekken.


Je handen kunnen bijvoorbeeld in aanraking komen met deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en je bureau. Handhygiëne moet op de eerste plaats gezet worden. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de Desinfecterende Handgel van MedicMeter 99.9% van alle schadelijke bacteriën binnen enkele seconden doodt. Het maakt volgens het bedrijf virussen vooral onschadelijk.  


Verzending

 


De verzonden pakketten worden door het bedrijf gemarkeerd met een unieke tracking code. Het is aan deze code te danken dat elke zending en leveringsstatus gecontroleerd kan worden. De pakketjes worden binnen 48 uur geleverd. Daarnaast wordt er vermeld dat in 99% van de gevallen, bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd worden. Volgens het bedrijf kan het helaas onverhoopt weleens gebeuren dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je  dagen na de verwachte levertijd nog niets hebt ontvangen, word je verzocht contact met het bedrijf op te nemen.  


Wetenswaardigheden

 


Heb je vragen of opmerking over jouw bestelling? Je kunt dan contact opnemen met de medewerkers van MedicMeter. Vul dan online een contactformulier in. Je dient eerst een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Hierna kun je jouw bericht ingeven en op verzenden drukken. Het bedrijf geeft aan binnen 24 uur te reageren.  


Retourbeleid

 


Het bedrijf heeft een speciaal retourbeleid opgesteld. Mocht er iets niet in orde zijn met jouw bestelling, word je geacht binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met het bedrijf op te nemen. Het bedrijf stelt je graag te helpen bij het beoordelen van de zaak. Er wordt aangegeven dat ze zullen proberen om een gepaste oplossing te vinden.  


Klachtenregeling

 


Mocht je een klacht over de uitvoering van de overeenkomst hebben, dien je dit binnen 7 dagen door te geven aan het bedrijf. Je zult dan volledig en duidelijk moeten omschrijven wat er aan de hand is. Bij het bedrijf ingediende klachten zullen binnen een termijn van 14 dagen worden beantwoord. Deze termijn gaat lopen vanaf het moment dat de klacht door de consument is ingediend. Mocht het zo zijn dat de klacht niet in onderling overleg opgelost kan worden ontstaat er een geschil dat in aanmerking komt voor de geschillenregeling. Deze procedure staat beschreven in de algemene voorwaarden van het bedrijf.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij MedicMeter? Ben je tevreden over de producten/diensten van MedicMeter? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij MedicMeter? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijft.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)