LetsGetChecked

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LetsGetChecked

Ben je op zoek naar persoonlijke gezondheidstests? LetsGetChecked is een bedrijf die deze testen verkoopt. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over LetsGetChecked bekend zijn.  


Wat is LetsGetChecked?

 


Bij LetsGetChecked draait alles om persoonlijke gezondheidstests. Door deze tests met betrekking tot gezondheidszorg en gezondheidsscreening, zijn mensen in staat om technologie op een eenvoudige maar krachtige manier te gebruiken en meer controle te krijgen over hun persoonlijke gezondheid.  


Gezondheidstest

 


Volgens LetsGetCheck is dit een goede manier om je gezondheid te beheren. Er wordt ook aangegeven dat dit 's werelds enige persoonlijke gezondheidstestdienst is, die naar de specifieke wens van de klanten is ingericht. Artikelen worden rechtstreeks naar de klanten verzonden. Je test wordt de volgende dag door een 'ISO' geaccrediteerde faciliteit verzonden. De test wordt anoniem gemaakt en je krijgt een unieke barcode toegewezen die aan jou gekoppeld is.  


Online bestelprocedure

 


Mocht je iets willen bestellen dan dien je je aan de online bestelprocedure te houden. Dat wil zeggen dat je enkele stappen dient te volgen voordat je het product daadwerkelijk besteld hebt. Er worden geen bestellingen geaccepteerd van gebruikers die geen zichtbaar IP-adres hebben van het land waarin zij zich bevinden.


Je moet minimaal 18 jaar zijn om je producten en diensten te kopen en toegang te krijgen tot de site. De bestelprocedure vereist onder meer dat je het vereiste afleveradres specificeert. Je moet de 'smaple' dat je wil bestellen aangeven en ook bevestigen dat de testinformatie voor u beschikbaar moet worden gesteld in uw accountgebied op de site.  


Beschikbaarheid

 


Alle producten en diensten die op de site van LetsGetChecked worden getoond, zijn afhankelijk van de beschikbaarheid te bestellen. De medewerkers geven aan dat ze klanten zo snel mogelijk per e-mail informeren als het product of de services niet beschikbaar zijn.


Na het plaatsen van een bestelling voor het product en de diensten via hun site, ontvang je een e-mail van het bedrijf waarin we bevestigen dat we jouw bestelling hebben ontvangen. Alle bestellingen zijn onderhevig aan acceptatie door het bedrijf. Ze stellen niet verplicht te zijn om een bestelling te accepteren. Ook als deze al bevestigd is. Bestellingen zijn voor dit bedrijf alleen bindend wanneer ze je een factuur sturen na de bestelling en nadat de betaling is ontvangen/geaccepteerd.  


Controleren

 


Je dient de factuur onmiddellijk te controleren en het bedrijf per e-mail op de hoogte te stellen van eventuele fouten. Deze kun je versturen naar support@Letsgetchecked.com. De gegevens op de factuur zijn van toepassing op jouw bestelling. Als het bedrijf je bestelling zal accepteren, behouden ze het recht om je op elk moment voor levering te informeren over het feit dat producten toch niet beschikbaar zijn. Mocht dit bij jou het geval zijn dan zal het bedrijf je het volledig betaalde bedrag terugbetalen. Dit zal geschieden naar de bankrekening waar de betaling in eerste instantie van vandaan is gekomen.  


Wat zijn de klantervaringen bij LetsGetChecked?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij LetsGetChecked? Ben je tevreden over de producten/diensten van LetsGetChecked? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij LetsGetChecked? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)