Drogistplein

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Drogistplein

Je hebt maar één lichaam, dus moet je er goed voor zorgen. Het belangrijkste hierbij is het gebruik van goede producten. Het vinden van die juiste make-up, verzorgingsproducten en afslankmiddelen is echter nog niet zo eenvoudig. Je zou eens bij Drogistplein kunnen kijken. Maar wat voor kwaliteit eten en drinken zal deze online drogist verkopen? Zal hun verzorging echt zo goed zijn voor je huid? Zal je echt afslanken met hun supplementen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Drogistplein jouw nieuwe parfum heeft bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van Drogistplein vewachten als de sportartikelen niet doen wat ze horen te doen? De enige mensen om je hier iets over te vertellen zijn mensen die Drogistplein al eens bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken wat Drogistplein nou echt aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen de beslissing wel of niet bij Drogistplein te shoppen makkelijker maken.


Over Drogistplein

Drogistplein is een online drogist. Ze zijn deel van hetzelfde bedrijf dat ook Huisdierplein, Scheerplein, Babyplein, Tandartsplein en andere bedrijven aanbiedt. Ze bieden bij Drogistplein allerlei soorten persoonlijke verzorgingsproducten aan. Er is sowieso een categorie verzorging die bestaat uit lichaamsreiniging, handverzorging, voetverzorging, haarverzorging, babyverzorging, scheren, lenzen, brillen, ontharen, massageproducten enzovoort. Hierbij hoort ook verzorging voor je lippen, ogen, oren, mond en meer. Dus hier kun je kijken voor een nieuwe deodorant, shampoo, bodyscrub of douchegel. Maar ook andere aspecten van gezondheid zijn belangrijk. Daarom heeft Drogistplein ook voedingssupplementen, vitamines, zelfzorghulpmiddelen, geneesmiddelen, wondverzorging, fytotherapie, mineralen, zwangerschapstests en andere verzorgingsproducten. In hun afdeling make-up kun je oogschaduw, lipstick, nagellak en andere producten vinden waarmee je je kunt opmaken. Een lekker luchtje kun je vinden in de categorie parfum. Hun categorie afslanken bestaat uit afslankgel, maaltijdvervangers, afslankmiddelen, gezonde snacks, afslankpillen, dranken en gezonde tussendoortjes. Maar om echt af te vallen moet je je levensstijl en eetpatroon omgooien. Daarom heeft Drogistplein ook eten en drinken zoals diëten, voeding, snoep en dranken. En dan is er nog de categorie sport. Daar vind je sportvoeding voor tijdens, na of juist voor het sporten. Ook kom je daar producten tegen om blessures te voorkomen en genezen.
Diensten van Drogistplein

De supplementen, voedingsmiddelen en verzorgingsproducten van Drogistplein kunnen allemaal online besteld worden. De bezorgservice van Drogistplein brengt ze dan naar je huis. Als je je inschrijft voor hun digitale nieuwsbrief krijg je €2,50 shoptegoed. Dit kun je gebruiken bij je eerstvolgende aankoop. Verder is er nog een Drogistplein klantenservice die je met raad en daad van dienst kan zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor Drogistplein

Heb je ooit eerder gezichtscrème, douchegel of een ander product bij Drogistplein gekocht? dan willen wij graag weten wat jij van Drogistplein vindt. Konden hun afslankproducten je echt helpen wat gewicht kwijt te raken? Hoe lekker ruikt hun parfum? Hoe lekker is hun eten en drinken? Duurde het lang voor je nieuwe make-up door de bezorgservice van Drogistplein geleverd werd? En wat is jouw mening over de klantenservice van Drogistplein? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over Drogistplein denkt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)