Drogisthuis

4.4

Bestellen

3.4

Service

4.9

Prijs

3.4

Levering

18%

Zou hier weer kopen

Drogisthuis

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Drogisthuis is een shop vol met A merken met een scherpe prijs. Het is een online shop met drogisten producten. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van Drogisthuis om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Drogisthuis. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over Drogisthuis

Drogisthuis heeft een groot aanbod van A merken welke bij iedereen bekend zijn. Het assortiment is goed samengesteld voor zowel jonge als oude mensen. Drogisthuis levert een hoge service in combinatie met uitstekende prijzen. Drogisthuis moet je kiezen om de volgende redenen:

-    Het is een gemakkelijke webshop en je vindt snel wat je nodig hebt
-    Wanneer je voor 21 uur besteld dan krijg je de producten de volgende dag bij jou thuis bezorgd.
-    In het weekend een bestelling plaatsen? Dan krijg je het maandag bezorgd
-    Boven de 35 euro worden erg geen verzendkosten gerekend.

Je kunt gemakkelijk je bestelling plaatsen bij Drogisthuis. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Het is dan mogelijk om na 30 dagen pas je betaling te doen. Ook kun je binnen de 30 dagen de producten reduceren. 
De Drogisthuis klantenservice bestaat uit medewerkers met volop kennis en expertise. Alle vragen over de producten worden snel en vakkundig afgehandeld. Het is mogelijk om het via de chat te doen. 
Voor alle vragen kun je ook terecht bij onze klantenservice. Onze medewerkers beschikken over meer dan voldoende kennis om je verder te helpen. Wij helpen je met alle vragen over producten of over gebruik van de producten. Bel ons of start een snelle chat.

Diensten van Drogisthuis


Drogisthuis kent een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan:
-    Reizen en zon
-    Reizen
-    Zoncosmetica
-    Afslanken
-    Slank-dieet maaltijdvervangers
-    slank-dieet tussendoortje
-    Slank-dieet voedingssupplement
-    Slank-dieet speciaal voeding
-    Overig afslankmiddelen
-    Lichaam
-    bad-douche
-    Bodycreme-gel-lotion
-    Deodorant
-    Lichaam reiniging
-    Massage
-    Overig Lichaam
-    Sponzen-borstels
-    Talkpoeder    
-    Baby en zwangerschap
-    Baby-peuter verzorgend
-    Baby-peuter zelfzorg
-    Baby-peuter zuigflessen-spenen
-    Baby-peuter luiers-doekjes
-    Baby-peuter voeding
-    Moeder-kind
-    Overig baby-peuter
-    Zeep
-    Cosmetica
-    Geur man
-    Geur vrouw
-    Make up
-    Overig cosmetica
-    Ogen
-    Reiniging
-    Dagverzorging
-    Nachtverzorging
-    Dag-nachtverzorging    
-    Verzorging
-    Handen-voeten-benen
-    Hygiene-papier
-    Mondverzorging
-    Wondverzorging
-    Zelfzorg
-    Gezondheid
-    Diabetes
-    Gezondheidsproducten
-    Luchtwegen-griep-weerstand
-    Pijnstillend
-    Spijsvertering
-    Sport-beweging
-    Homeopathie
-    Artikel 4 enkelvoudig
-    Artikel 6 complex
-    Fytotherapie
-    Kruiden
-    Ayurveda
-    Schusslerzouten

Volop keuze dus! En volop A-merken. 

Klachten, tips en complimenten over Drogisthuis

Het is mogelijk, dat er natuurlijk iets mis gaat. Als dit gebeurt dan is het belangrijk om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk om er een oplossing voor te zoeken. 
Hierna kun je jouw review over Drogisthuis op NederlandReview achterlaten. Geweldig toch! 

Heb jij ervaring met Drogisthuis? 

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 


 


Klanten vertellen! Drogisthuis is een shop vol met A merken met een scherpe prijs. Maar zijn ze ook goed? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (50)

Vreselijk :)

Ja, vreselijk dit. Ik ook hoor, besteld via eiwitten.nl. Voor 50 euro. Maar ik heb niet opgegeven, en kreeg uiteindelijk iemand te spreken, mocht mobiel even bellen, en vertelde dat ik absoluut niet gediend was van deze onzin. Toen geld teruggekregen, want hij hoorde echt dat ik héél boos was, haha. Wat een vreselijke sukkel. Het is trouwens maar 1 gast. Alle andere namen zijn verzonnen. Nooit bestellen hier!!!

B

Becky

24-12-2018

0

Osasuna BV liefert nicht aus

Osasuna BV liefert nicht aus Hallo, ich habe Ware bestellt und bezahlt aber diese wurde NIE ausgeliefert. Ach die Telefonnummer hat leider keine Verbindung. Mehrere mails wurden nicht beantwortet ACHTUNG SCHWINDEL

H

heinz

23-08-2017

0

oplichting ??

Ook besteld, mails gestuurd ,gebeld maar niet te bereiken! En niks binnen gekregen. Begint idd op oplichting te lijken! Dan maar aangifte doen bij de politie en zou iedereen moeten doen die het zelfde overkomen is. Digitaal aangifte doen!

J

justin

13-05-2017

0

Webshop is een oplichter

Ik heb vrijdag 5 mei bij Drogisthuis.nl een bestelling van bijna 100 euro gedaan. Na bestellen en betalen is er geen communicatie van hun kant. Ik kreeg geen bestelbevestiging, geen reactie op mijn mail die ik vervolgens na een paar uur stuurde, de chat is continu offline, bij bellen krijg je een bandje. En je ontvangt ook je bestelling dus niet, want bij vrijdag bestellen zou ik die vandaag ontvangen. Maar ik kreeg gelijk al wat argwaan omdat ik geen bevestigingsmail kreeg en heb een printscreen van mijn bestellingsbevestiging van het scherm gemaakt. Vanmorgen zag ik het direct, na even googlen op: klacht drogisthuis.nl. Dit is een oplichter. Ik ben er helaas ingetrapt omdat ze bekend zijn van RTL4 en een veel lagere prijs vroegen dan mijn normale online drogist. Overigens zijn Vitaminen.nl, Eiwitten.nl, Slankenfitshop.nl en Foodnatural.nl detzelfde oplichter onder de overkoepelende naam Osasuna b.v. TRAP ER NIET IN!

K

Karin Maas

08-05-2017

0

oplichters, aangifte doen!

dit zijn oplichters, leveren geen producten en zijn niet bereikbaar. aangifte doen bij de politie is het advies

P

piet

02-05-2017

0

OPLICHTERS, BESTEL HIER NIKS!!

Na vele die hier een review hebben geschreven ben ik er ook ingetrapt. Betaald en daarna begon het problemen door de paasdagen etc. etc. alleen maar smoesjes en ook krijg je niemand aan de lijn. BESTEL HIER NIKS!!

N

Nick

28-04-2017

0

Oplichters

Dit bedrijf is pure oplichterij! Na bestellen en betalen is er geen communicatie van hun kant. Geen bestelbevestiging, geen andere mails, geen reactie op social media, chat is offline, bij bellen krijg je een bandje over verhuizing. Elke dag hetzelfde. Bestel hier niet, want je krijg niets!

K

Kirsten

12-04-2017

2

geen levering en totaal onbereikbaar

na al die review,s gelezen te hebben , heb ik geen vertrouwen meer in deze internetwinkel . heb voor 35,12 euro aan spullen besteld , ook betaald . op 16-03-2017 . en heb nu inderdaad het gevoel dat ik opgelicht ben . vele mailtjes en telefoontjes gepleegd naar ze , Maar ze blijven maar verhuizen naar hun nieuwe kantoor . dit is een grote schande . ed

E

ed

04-04-2017

1

Webshop Van Internet Halen!

Op 6 februari heb ik probiotica pillen besteld bij drogisthuis.nl. Er stond "snelle levering" op de site vermeld. Na 2 dagen gemaild wat 'snelle levering' inhoud. Ik ontving vrij snel bericht van Ferdi dat het product nét binnen kwam via de leverancier en dat het de volgende dag wel zou worden geleverd. Inmiddels ben ik ruim 1½ maand, 5 emails en tig telefonische pogingen verder en heb ik nog geen product ontvangen! Telefonisch zegt de voicemail al WEKENLANG dat het bedrijf aan het verhuizen is. Ik voel me opgelicht. De enige oplossing: HAAL DEZE WEBSHOP VAN INTERNET VOORDAT ER MEER MENSEN WORDEN OPGELICHT!

D

Daisy

20-03-2017

0

Geen levering producten

Op 17 februari vitamine d gekocht voor 41 euro. Zou op voorraad zijn. Tot op heden nog niets ontvangen. Ik had die dag ook een andere bestelling gedaan (medicijndoosjes) en die waren er 2 dagen later. Bellen lukt niet. 3x mail gestuurd. 2x bevestiging van mail. Van de 3e, gisteren 2 maart geen ontvangstbevestiging ontvangen. Heb eerder bij ze besteld. Ging tot op heden goed (1x ook gemaild waar bestelling bleef, maar toen snel ontvangen). Dus nietsvermoedend nu weer besteld. Omdat ze geen reactie gaven en via voicemail lieten weten aan het verhuizen te zijn werd ik nu toch wat argwanend. Vandaar nu ook mijn review. Ik hoop dat het bedrijf dit ook leest en alsnog over de brug komt.

H

Hetty Verweij

04-03-2017

1

Drogisthuis

Telefonisch niet berijkbaar na vele e-mails Een maand na bestelling , en betaald toch geleverd gekregen . Ik ga hier nooit meer iets kopen

W

Willie

01-03-2017

0

zeer snel en zeer goedkoop, alleen telefonisch niet bereikbaar.

Ik heb hier nu 2x producten gekocht. 1e keer duurde het lang dus heb ik gebeld, maar tel stond uit. Daarna gemailt en daar werd snel op gereageerd. Er was iets misgegaan met de bestelling maar ik kreeg alsnog alles zsm. Nu op maandag besteld en dinsdag ontvangen!! Zij zijn zeer goedkoop en ik heb 2e x mijn producten zeer snel ontvangen. 1 minpunt: telefonisch zijn ze niet bereikbaar..... ik kreeg steeds de voicemail ook de laatste x dat ik besteld had en iets wou navragen. Maar eerlijk is eerlijk..... ik heb super snel en super goedkoop mijn producten ontvangen en GEEN verzendkosten hoeven betalen!!

P

paula

28-02-2017

0

Oplichters

Helaas heb ik niet gekeken naar de beoordelingen van Drogisthuis.nl. Het zijn inderdaad oplichters. Geld wordt doorgesluisd naar een rekening in Duitsland. Geen bevestigingsmail van de bestelling. Geen levering. Geen creditering. Geld is gewoon verdwenen. Bestel hier niet!!!

M

Michelle

23-01-2017

2

hr

Iets besteld wat niet op voorraad was. Heb er een mail overgestuurd en kreeg gelijk antwoord. Het geld wat ik overgemaakt had is gecrediteerd.

R

roland

21-12-2016

0

Er wordt echt niets geleverd!

Osasuna B.V.  Hilversum is het overkoepelende orgaan van de webshops: Drogisthuis.nl , Vitaminen.nl, Eiwitten.nl , Slankenfitshop.nl, Foodnatural.nl en DieetExpert.nl. Omdat op NederlandReview nog geen mogelijkheid is om een review te plaatsen over vitaminen.nl doe ik het onder Drogisthuis.nl.   Op betaalde bestelling van 29 november heb ik op 18 december nog steeds geen levering ontvangen. Divers mailverkeer en beloften worden niet nagekomen. Geen reacties meer op mails. Telefoon en chat zijn uitgeschakeld. Op Google zijn veel klachten van gedupeerden te vinden via o.a. Vitaminen.nl ervaringen (trustpilot), Drogisthuis.nl ervaringen (trustpilot) en Eiwitten.nl ervaringen. Op website politie is website drogisthuis.nl en vitaminen.nl bekend met meldingen. Keurmerk Thuiswinkel Waarborg is vervallen. Ongelooflijk dat dit in Nederland al zo langdurig kan voortduren. Trek zelf je conclusies en handel! .

A

Anoniem

18-12-2016

1

Oplichterij

Netjes 3 weken geleden besteld en betaald. Niet geleverd. Meerdere keren contact gezocht; 2x excuus gehad en ze zouden het direct in orde maken maar ik zit nog steeds op mijn levering te wachten. Het telefoonnummer is onbereikbaar en inmiddels is de website offline. Echt jammer want voorheen had ik goed ervaringen.

V

Vincent van Vliet

05-12-2016

0

Oplichters

Bestel niet bij dit bedrijf! Het zijn oplichters. Ik heb iets besteld, echter nooit ontvangen en geen geld terug gehad. Honderden klachten op internet. Ze zijn geen Thuiswinkel lid meer! Het zijn oplichters, oftewel criminelen. Bel ze even om erachter te komen: Een ingesproken bericht en de verbinding wordt automatisch verbroken.

A

Anoniem

30-11-2016

1

Oplichters

Let op dit zijn oplichters. Bestellingen worden niet geleverd. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Reageren niet op mail. Kortom geld kwijt!! Niets bestellen dus.

E

Ellen

30-11-2016

0

hr

Bestellen op drogisthuis.nl gaat eenvoudig, de prijzen zijn aantrekkelijk. Helaas worden de bestelde producten niet geleverd, ondanks herhaaldelijk verzoek dit als nog te doen. Kortom oplichterij. Bestel hier dus niet! Ook andere webshops van Osasuna b.v. zijn zeer waarschijnlijk alleen bedoeld om kopers op te lichten. Vreemd genoeg moet ik bij 'Uw beoordeling" minimaal 1 ster toekennen terwijl de service en levering dat natuurlijk niet verdienen

W

wolf reurik

22-11-2016

0

Hier niet bestellen!!

Je krijgt geen producten geleverd en ook je geld niet terug! Ik heb aangifte gedaan! Ze reageren soms op mail met een smoes maar verder niks! Wees gewaarschuwd, je bent je geld kwijt!

A

anoniem

21-11-2016

0