Dr. Breathe Well

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dr. Breathe Well

Heb jij of heeft je partner last van snurkproblemen? Dr. Breathe Well is dan misschien wel de oplossing. Lees hier wat de ervaringen zijn met Dr. Breathe Well.  


Wat is Dr. Breathe Well?

 


Dr. Breathe Well is een speciale anti snurk neusspreider. Dit product zorgt ervoor dat je neusgaten gedurende het slapen goed open blijven staan. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor beter kunt ademen. De lucht kan vrijuit stromen waardoor snurken door de neus volgens het bedrijf tot het verleden behoort. Mensen krijgen door Dr. Breathe Well meer zuurstof binnen. Dit komt doordat je met de anti snurk neusspreider beter kunt ademen. Het bedrijf laat weten dat meer zuurstof je hersenen goed doet en je slaap daarmee optimaal aangestuurd zal worden. Dr. Breathe Well maakt het mogelijk dat jij en je partner lekker tot rust komen en ook zo wakker zullen worden. We zetten nog even kort de voordelen van de neusspreider op een rijtje: vrijer ademen, meer zuurstof, beter slapen en minder snurken. Je kunt Dr. Breathe Well bestellen in 4 maten.  


Bezorgen en betalen

 


Het bedrijf geeft aan dat als je Dr. Breathe Well voor 23:00 uur 's avonds besteld, je de producten de volgende dag in huis zal hebben. De artikelen worden gratis verzonden. Je kunt op diverse manieren bij dit bedrijf betalen. Enkele betaalwijzen zijn iDEAL, Bancontact en PayPal.  


Retourprocedure, herroepingsrecht en klachten

 


Het bedrijf heeft een retourprocedure opgesteld waar men zich aan moet houden. Zo hebben personen het recht om tot 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf dat moment heb je nog twee weken om je product terug te sturen. In dit soort situaties krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour vanaf het adres van de klant naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Het bedrijf geeft aan dat die kosten circa € 6,95 zijn. De exacte tarieven kun je raadplegen via de website van het vervoersbedrijf.  


Je kunt je als klant ook beroepen op het herroepingsrecht. Dan zal het artikel met alles wat erbij hoort, in goede en originele staat in dezelfde verpakking terug gestuurd moeten worden. Mocht je gebruik willen maken van dit recht dan kun je contact opnemen via het e-mail adres: info@servifarmacomp.com. Het volledige bedrag zal binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour terug gestort worden. Mits het artikel in goede staat is terug gestuurd. Het aanmelden van een retour kun je online via de website van het bedrijf doen.


Het bedrijf adviseert haar klanten om bij klachten in eerste instantie contact met het bedrijf op te nemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@servifarmacomp.com. Mochten jullie er samen niet uitkomen dan behoort het aanmelden van een geschil bij Stichting Webwinkelkeur tot de mogelijkheden. Voor andere opties met betrekking tot klachten kun je de website van Dr. Breathe Well het beste bezoeken.   


Welke klantervaringen zijn er bij Dr. Breathe Well bekend?

 


Ben je al klant bij Dr. Breathe Well? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen als klant bij dit bedrijf! Welke Dr. Breathe Well heb jij precies besteld? Heeft deze anti snurk neusspreider voor jou nut (gehad)? Zou je andere mensen met snurkproblemen aanraden om de Dr. Breathe Well eens uit te proberen. Wat vind je van de prijzen die er betaald moeten worden? Heb je het artikel thuis laten bezorgen? Jouw mening betekent veel voor de gebruikers van NederlandReview. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke reviewsbedrijf van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)