Dorivit

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dorivit

Ben je zoekende naar een bedrijf welke innovatieve producten verkoopt? Producten waarvan je je fit gaat voelen? Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Dorivit. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Dorivit?

 


Dorivit verkoopt innovatieve producten, zodat mensen zich fit kunnen voelen en de stap kunnen maken naar een gezonde levensstijl, welke zal bijdrage aan meer geluksmomenten. Door de producten blijf je volgens Dorivit gezond, fit en word je de beste versie van jezelf. Op het gebied van health kun je onder andere producten kopen met betrekking tot bewegen, huid en vitaminen. In de categorie lifestyle vind je producten met betrekking tot afslanken, intimiteit en innerlijke schoonheid. In de categorie beauty tref je producten met betrekking tot je gezicht en haar.  


Advies

 


Het bedrijf voorziet consumenten ook van advies. Achterliggende gedachte is dat je daarna doelgericht aan de slag kunt gaan. Zo krijg je tips over huidveroudering. Er wordt ingegaan op wat het precies is en wat je er tegen kunt doen. Er wordt advies gegeven over vet haar. Er wordt onder meer gesproken over slierterige plukken die zwaar aanvoelen en behoorlijk glimmen. Advies is er ook over een schrale huid, trekkerige huid, droge huid en schilfering.  


Er wordt gesproken over een gevoelige huid. Dit betekent een huid die uit balans is. Je kunt dit onder andere merken als je last hebt van rode vlekken, uitslag of een trekkerig gevoel. Duursport is gezond. Sommige mensen doen dit echter toch te weinig. Er wordt dieper in gegaan op de belangen van goed sporten. Daarnaast geeft het bedrijf nog vele andere adviezen ter bevordering van een gezonde leefstijl.  


Garantie

 


Het bedrijf stelt dat ze hopen er alles aan te doen om de producten te laten bevallen. Op alle bij Dorivit bestelde artikelen geldt een wettelijke garantie. Inhoudelijk betekent dit dat jij als consument er in alle redelijkheid iets van mag verwachten.  


Klantenservice

 


Voor vragen, opmerkingen en feedback kun je contact opnemen met de klantenservice. Stuur dan een e-mail naar klantenservice@dorivit.nl of neem telefonisch contact op met telefoonnummer 085 273 17 55. Het bedrijf geeft aan je graag te helpen.  


Klachtenregeling

 


In de algemene voorwaarden is een klachtenregeling beschreven. Dorivit moet over een dergelijke klachtenprocedure beschikken en daar naar handelen mocht er een klacht zijn. Klachten over de uitvoering van het product zullen tijdig, volledig en duidelijk moeten worden omschreven. Dit dient aangegeven te worden bij de aanbieder van het product. In dit geval is dat Dorivit.  


Je dient dit te doen op het moment dat je de gebreke hebt geconstateerd of wanneer de klacht is opgetreden. Als klachten voldoen aan de gestelde voorwaarden, dan zal je binnen een periode van 14 dagen een reactie ontvangen van Dorivit. Mocht het zo zijn dat een klacht langer de tijd nodig heeft om behandeld te worden, zul je dit als consument te horen krijgen. Er wordt dan een indictatie gegeven van wanneer je ongeveer een reactie kunt verwachten.  


Welke klantervaringen zijn er bij Dorivit?

 


Ben je klant bij Dorivit? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij Dorivit. Wat heb jij precies bij Dorivit gekocht? Ben je tevreden over de service bij Dorivit? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Dorivit aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Dorivit te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.          

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Motion

H

Hans

28-06-2022

0