Dokteronline.com

7.5

Bestellen

8.4

Service

6.7

Prijs

7.3

Levering

81.8%

Zou hier weer kopen

Dokteronline.com

Bent u van plan om informatie te zoeken op Dokteronline.com? Of wilt u wellicht medicijnen kopen via deze website? Op NederlandReview leest u meer over de producten en diensten van deze online medische website. Dat is belangrijk, zeker op het gebied van gezondheid en zorg. Daarbij is Dokteronline.com niet geheel onomstreden, maar zijn ze daarbij ook vernieuwend. Twee punten die elkaar wel vaker in de weg zitten. Via NederlandReview leest u het oordeel van eerdere klanten over de diensten, adviezen en producten van Dokteronline.com. En hopelijk helpt dat u weer bij het maken van een keuze over deze website. 


Visie van Dokteronline.com

Melatoline. Het is een natuurlijk slaaphormoon dat inmiddels door vele Nederlanders wordt gebruikt om rustig te kunnen slapen. Anders dan slaapmiddelen heeft het namelijk geen bijwerkingen en werkt het vooral niet verslavend. Toch was het in 2003 vrijwel alleen maar bij de apotheek te verkrijgen. Dat vonden de oprichters van Dokteronline.com maar raar en dus richtten ze een website op waar ze advies gingen geven over melatoline en het ook online gingen verkopen. Dat zorgde voor een groot succes en dus werd een jaar later in 2004 de website uitgebreid met nog veel meer online medische adviezen en een aanbod aan medicijnen. 


 


Daar begon het gelijk ook wat te wringen, want kun je wel online medicijnen verkopen aan jan en alleman? De verwering van Dokteronline.com hierbij is dat ze zich vooral richten op mensen die op zoek willen naar herhaalrecepten en die dus al bij de dokter zijn geweest en op mensen die medicijnen willen kopen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn, maar die wel goedgekeurd zijn door de EU. Dat betekend dat je ze bijvoorbeeld wel via de apotheek kunt krijgen in bijvoorbeeld Duitsland of Ierland. Daarnaast is het mogelijk om via Dokteronline.com een online consult aan te vragen met een online dokter. Iets waar men in Nederland nog erg huiverig over is, maar wat in meerdere andere EU landen wel steeds meer geaccepteerd wordt. 


Producten en diensten van Dokteronline.com

Maar wat doet Dokteronline.com nu precies? Om te beginnen kun je via hun website een keuze maken uit een arsenaal aan klachten en pijntjes. Variërend van een erectiestoring tot een normale, of wellicht abnormale, buikpijn. Op de website kunt u zich vervolgens eerst inlezen om er achter te komen of de beschrijving overeen komt met de klachten die u ervaart. Vervolgens kunt u een keuze maken uit diverse medicijnen en geneesmiddelen. Die zijn ingedeeld in twee groepen:


•    Medicijnen die je normaal alleen op doktersrecept bij de apotheek kunt krijgen
•    Plus middelen die je (ook) via de drogist kunt kopen


Het verschil tussen deze twee categorieën is dat je alles van de drogisterij direct kunt bestellen en dat je voor apothekersmiddelen eerst een online consult moet aangaan. Op het moment dat de online arts akkoord gaat en inderdaad het idee heeft dat deze medicijnen passend zijn en goed kunnen werken gaat hij akkoord en kunt u de medicijnen online kopen en thuis laten bezorgen. Belangrijk daarbij is wel dat u nagaat of deze medicijnen wel of niet vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Zeker bij medicijnen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn, is dit niet het geval. 


Klachten

Dokteronline.com heeft een uitgebreide online klantenservice waarbij u terecht kunt met klachten of vragen. U kunt daarbij zowel kiezen voor contact door middel van een online formulier of contact door middel van e-mail of de telefoon. Daarnaast bevat de website een uitgebreide lijst van standaard vragen waar u op zoek kunt naar de antwoorden op uw vragen. Tenslotte kunt u met een klacht of opmerking over Dokteronline.com ook altijd terecht bij NederlandReview. Als u uw gebruikerservaring met Dokteronline hier achter laat profiteren ook alle andere gebruikers van de website mee van uw ervaringen


Lees de reviews van mensen die op Dokteronline.com om gezondheidsadvies vroegen bij klachten. Is de online doktersdienst betrouwbaar en veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Medicijnen.

Blij dat jullie weer in bedrijf zijn. Bestellen en leveren gaat weer als vanouds. TOP.

R

Rob de Zeeuw

26-07-2022

0

order with number 2061435

I ordered two tubes of eczema creme and only one arrived. When I asked where the second tube was I had to enter into an awfully long exchange of emails and never got a resolution. In this case it cost me less than 40 euros and an hour of emailing but it could be financially worse next time. There are two problems with this company: 1. They are simply not reliable 2. They just don't really understand customer service means helping the customer and solving the problem not making further demands and exhausting them.

A

andy lay

05-07-2022

0

`Lasix 40mg

Ingewikkelde website, je vergist je snel. Voor eenvoudige kwalen en middelen (herhaalrecepten) prima. Voor meer gecompliceerde zaken gaat men beter naar de huisarts of specialist.

H

Hans

03-08-2020

0

Amoxicilline

Snel besteld op eenvoudige wijze. Niet goedkoop want natuurlijk niet vergoed. Duidelijke statusvermelding en snel geleverd!

K

K Roel

21-08-2019

0

hoe is het mogelijk

Aankoop gedaan van wat producten. Levering bleef uit. Na contact via email werd me gevraagd zelf uit te zoeken bij PostBE waar het pakket zit. Ongehoord. Na bijna 4 weken is het pakket aangekomen. Totaal ongepast om de cliënt verantwoordelijk te maken voor niet-levering.

B

Bever

19-05-2019

0

genante klachten

goed geholpen met mijn <ahum> gênante klachten daar beneden...... fijn dat je dan anoniem kunt uitzoeken wat het kan zijn en direct medicatie bestellen kunt ik was er erg mee geholpen en ben van mijn klachten af daar.

Z

zegikniet

23-01-2018

0

klachten zonder huisarts

Heel fijn om duidelijke informatie te kunnen vinden bij vage klachten waarmee je liever niet naar de huisarts gaat. Je kunt meteen bestellen, maar ik let wel op of ze niet gewoon dingen proberen aan te smeren, want daar moet je wel mee uitkijken.

S

Stella

07-06-2017

0

Tot zover goed

Niet heel veel ervaring mee maar het lijkt allemaal legitiem. Dus ik weet niet in hoeverre het van een gerenomeerde instelling is. Maar mijn moeder omzeilt zo haar/mijn eigen risico voor mijn acne medicatie als ze hier bestelt. En is nét iets goedkoper en werkt goed.

S

Seska Vroomen

04-06-2017

0

anoniem vragen en medicatie

ik mag mij wel eens zorgen maken om allerhande kwaaltjes. Random googlen maakt dat niet beter, dan vind je de engste ziektes. Dokteronline vind ik echt een ideale website. Het is prettig om redelijk anoniem een vraag te kunnen stellen en dat je dan ook meteen medicatie daarvoor kunt afnemen. ik durf hier makkelijker om hulp te vragen omdat ik mij hier anoniemer voel.

J

john

01-06-2017

0

Enorm gerust gesteld na online consult

Heel fijn dat dit er is, ik had een paar vage gezondheidsklachten waar ik mijn huisarts niet mee wilde vervelen. Enorm gerust gesteld toen ik hier een online consult had aangevraagd en er niks aan de hand bleek!

B

Blankers

02-02-2017

0

Eenvoudig achterhalen wat het probleem is

Ik mag niet graag naar de dokter gaan en ben dan ook regelmatig te vinden op Dokteronline.com wanneer mij iets mankeert. Om de één of andere reden heb ik het niet zo op dokters en al helemaal niet wanneer het een aandoening is in mijn intieme zone. Ik geef me niet graag bloot en dat is ook niet noodzakelijk bij Dokteronline.com. Hier kun je eenvoudig zoeken naar verschillende aandoeningen en er wordt tevens bij gezegd wat je eraan kunt doen. Het is geen online apotheek of iets dergelijks, maar het heeft mij al wel heel wat bezoekjes aan de dokter bespaard.

J

John Leeuwen

18-01-2017

0