DABeekbergen.nl

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DABeekbergen.nl

Ben je op zoek naar een online drogist? Wellicht is DABeekbergen een mooie uitkomst voor je. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is DABeekbergen?

 


DABeekbergen is een online drogist. Het bedrijf is gelegen aan de Dorpstraat 39 in Beekbergen. Je kunt online veel verschillende producten bij DABeekbergen bestellen. Op de homepage dien je allereerst een keuze te maken uit fris, gezond, mooi, mama & baby, in & om 't huis, cadeau & zo, aanbiedingen en bestsellers.  


Bezorgen en afhalen

 


Er worden artikelen verzonden binnen België en Nederland. In eigen land wordt er gratis verzonden als er voor minimaal € 35,- is besteld. Mocht je binnen een straal van 10 km vanaf de winkel wonen, dien je jouw bestelling op te halen. Er wordt wel aangegeven dat hier in de toekomst waarschijnlijk verandering in zal komen. Heb je een bestelling gedaan van minder dan € 35,-, dan worden er € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Mocht je iets willen afhalen bij een DHL punt zijn de kosten net zo hoog als wanneer je de bestelling bij je thuis laat bezorgen. Mocht je iets besteld hebben, dan kun je jouw bestelling online volgen. Nadat je een bestelling hebt gedaan, zul je een e-mail van het bedrijf ontvangen. In deze e-mail staat een overzicht van hetgeen je besteld hebt. De actuele status kun je volgen via je account omgeving. Mocht je nog geen account hebben, dan is deze eenvoudig via de website van DABeekbergen aan te maken.  


Handige weetjes

 


Je kunt bij dit bedrijf op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven staan er betaalmethodes vermeld zoals iDEAL, PayPal, Mastercard en Visa. Mocht je een vraag hebben dan kun je bij de medewerkers van dit bedrijf terecht. Het bedrijf geeft tips, advies en inspiratie over gezondheid en een natuurlijke gezonde leefstijl. Bij vragen zou je een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@dabeekbergen.nl of info@dabeekbergen.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met 055-5064545. Een andere mogelijkheid die je hebt is het invullen van een contactformulier.  


Klachten

 


Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen aan om het proces goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij DABeekbergen? Ben je tevreden over de producten/diensten van DABeekbergen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij DABeekbergen? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Gillette body

Goede service en snel in huis, dit bedrijf verkoopt de Gillette body. Producten zijn scherp geprijst.

B

Bram

26-06-2020

0