Bloem (Bloem Health Products)

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bloem (Bloem Health Products)

Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen en zeker te zijn dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar waar vind je nou de gezondste producten? Je zou eens bij Bloem kunnen kijken. Maar zullen hun producten nou echt wel zo gezond zijn? Zullen hun Ruval producten nou echt wel voor meer rust en ontspanning zorgen? Zal hun Recovery Power Vitamine je eindelijk van die chronische vermoeidheid afhelpen en je meer energie geven? Zal hun vitamine B wel binnen een redelijke tijd bezorgd worden door de bezorgservice van Bloem? En wat voor een behandeling kun je van Bloem’s klantenservice verwachten als je om hun hulp vraagt? De enige mensen die hier eerlijk antwoord op kunnen geven zijn de mensen die al eens eerder een product van Bloem hebben geprobeerd. Lees hun reviews om een beter beeld van Bloem te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen de beslissing te nemen wel of niet iets bij Bloem te bestellen.


Over Bloem

Bloem, of voluit Bloem Health Products BV, is een winkel die zich richt op gezonde voedingsmiddelen en supplementen. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Ze hebben dus al behoorlijk wat ervaring in de branche. De eerste winkel is namelijk in 1914 geopend in Winschoten. Deze werd geopend door Chris Bloem. Helaas is de winkel tijdens de Tweede Wereldoorlog vernietigd, al hebben ze wel een doorstart kunnen maken. Hun focus is altijd gericht op een goede gezondheid. Oorspronkelijk waren ze een drogisterij, maar ze zijn ook gespecialiseerd in allerlei soorten specerijen. Je kunt er allerlei producten vinden door je hoofd. Denk hierbij aan je mond, hersenen, haar, ogen, neus, huid en gezicht. Dus of je nou problemen met haargroei hebt of juist je gezichtsvermogen wilt beschermen, Bloem heeft er iets voor. Daarnaast zijn er ook producten voor je bovenlichaam of onderlichaam. Of je nou een vrouwenlichaam hebt of een mannenlichaam, Bloem heeft iets voor allebei. Daarnaast zijn er specifieke producten om te kunnen ontspannen of juist meer energie te krijgen. Misschien heb je het moeilijk in stresssituaties of kamp je met een chronische vermoeidheid. Verder doet Bloem nog aan gewichtsbeheersing. En als laatste zijn er ook genoeg vitamines, proteïnes, mineralen en andere supplementen om je weerstand wat op te krikken.
Diensten van Bloem

De supplementen, vitamines en andere producten van Bloem kunnen online besteld worden. Er is bdan een Bloem bezorgservice die je haargroeiproduct of ontspanningsmiddel bij je thuis bezorgd. Ook heeft Bloem een klantenservice om klanten te helpen die met een probleem kampen betreft hun producten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Bloem

Heb jij al eens een product van Bloem geprobeerd? Of je nou juist wilde ontspannen of ontstressen, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Kreeg je echt meer energie van de producten die Bloem daarvoor heeft? Ging je vermoeidheid eindelijk over? Hielpen hun supplementen je om beter met een stresssituatie om te gaan? Werd hun Haar Totaal Glans binnen een redelijke tijd geleverd? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Bloem? Vertel ons alles over Bloem via een klantenreview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)